143580
Maffiózó
-
#7771 fuck
Az árverésre elhelyezett cuccot töröltük a listáról! Oka: Nem valós adatok
+2 szint és emellé +4 bátorság,hát nem tartott sokáig mire kiszúrta....:D:D -
#7770 Én nem vettem eddig észre vagy tényleg új. A nyitólapon V2.0 van. -
#7769 coldfusion :S -
#7768 lol, mindent ertek:DD -
Vajon melyik "megbízható" cég lehet:
A Kileen Kazakhstan Kft. egy 2008. július 10-én bejegyzett informatikai vállalat. Főtevékenysége egyéb információ-technológiai szolgáltatás.[1]
A cég szoros kapcsolatban áll a magyar warezspampiacon jól ismert, és a Szolgáltatók pellengérén is megtalálható Coldfusion Magyarország Kft.-vel, valamint az ugyanezen a területen is érdekelt Wellinger Norberttel is.
A Kileen International Ltd. egy, a Dominikai Közösségben bejegyzett postafiók-vállalat, mely neve többször felmerült a Coldfusion Magyarország Kft.-vel kapcsolatba hozható spamek esetében.[1] -
gyuri00 #7766 de jó:S pont most szerveztem az szb-ét:S -
#7765 heggeszti bolka -
gyuri00 #7764 ti az sms-eket eltudjátok olvasni?
-
xxxpaulxxx #7763 Erő: 149.99934
150 kéne az eladós melóhoz -
#7762 Én értem,de attól még gratulálok! -
#7761 General Information
Hostname: 94.199.181.14
ISP: KILEEN-NET
Organization: SZERVERNET Kft.
eletemben nem hallottam meg errol a cegrol, de utana neztem es a maffiozo.hu-t nem talalom az ugyfelek kozott:D lehet, hogy egy honlap melle koltozott be, vagy fakk tudja. az is lehet, hogy csak 100mbit/sec-en van a maffiozo, az meg kezd elfogyni alattunk. vagy a gepen epp ZSO egy uj dvd releasel ;D -
tsss #7760 titeket is kidobott az oldal? -
#7759 Én nem a szint lépésnek örülök hanem, hogy sikerült belépnem oldalra amugy: Köszi -
tsss #7758 vagy lehet hogy csak fél az sg-s család megalapításától és inkább belassít minket :)) -
#7757 Gratula,főleg a két bátorsághoz.Nem gyakran lesz ilyen:) -
tsss #7756 igen elég valószínű hogy vmi fut a háttérben, mert ilyen nincs hogy egyszer gyors egyszer lassú az oldal,azért a magyar szerverek is megbízhatóak ilyen téren hogy biztosítják a szerződésben leírtakat -
#7755 Szintet léptél! Új szinted: 3. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerő: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +2 -
#7754 szerintem ezen a server gepen nem csak a maffiozo fut -
tsss #7753 nekem most egész gyors az oldal,lehet leállították a torrentet -
xxxpaulxxx #7752 Még jó hogy nem feküdtél mellé:D -
#7751 Az én keretem épp becsúszott az időréseken:
Sikeresen befeküdtél egy buszmegállóba! -
#7750 éncsak aludni aarok:( -
#7749 lehet ráférne -
leviking #7748 na megszünt az oldal?
vagy mivan? -
#7747 hihetetlen bassza meg, jöjjön már be:@ -
#7746 hallottam oant is hogy lehet hogy lezárják a regisztrációt...
erről tudtok vmit? -
#7745 hihetetlen milyen gecilassú az oldal:@@@@@@@ most loptam egy autót, de nem tudom elpostázni mert szarakodik az oldal, midjárt letelik a 10 perc:S -
#7744 mintha oan egyszerű lennne:| -
#7743 ennek örömére leis fexek aludni...
HTX az szb-t mycs -
gyuri00 #7742 szb-t nem csinál valaki?? -
#7741 Inkább csinálnák meg az oldalt/szervert/net-et, mert elviselhetetlen néha:
(és mostmég "csak" 1000-en játszanak. Ha nagyban akarják csinálni a dolgot akkor ez kicsit nevettséges)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!/lehet, hogy nem a hugi gépének kéne lennie a szervernek másfélmegás nettel/
Hálózati időtúllépés
A(z) maffiozo.hu helyen lévő kiszolgáló túl hosszú ideig nem válaszol.
-
tsss #7740 hoppá most veszem észre hogy a cuccaimnál közül is kitörölték a heroint,ez azért már tényleg kibaszás,ujabb 40 rugó bukta. -
#7739 Én legutóbb ott vertem meg.
Akkor offline volt. -
#7738 na visszatertem. Chemeest borat meg oroszban van? -
Neoncsoves #7737 Amikor éppen megpróbáltad feltörni az autót, a sarkon beindult a rendorsziréna, üldözobe vettek, de csak egyfelé tudtál futni. Amikor a sarokhoz értél, utolért a rendor, földre tepert, megbilincselt. Elmondta a jogaidat, beültetett a rendorautóba és a cellákig meg sem álltatok. GRATULÁLOK!
-
tsss #7736 pénz elutalva,remélem megkaptátok :) -
tsss #7735 igen énis ezt próbáltam kifejteni bolkának -
#7734 hát igen,van benne valami...ez nem a törvényességről szól,akkor ennyi erővel azokat is lehetne büntetni,aki ok nélkül megtámadja vagy kirabolja a másikat :D az egész élet a lehúzásokról szól,akkor itt miért ne lehetne? :D -
#7733 ok
várom az sms-t:) -
#7732 Hát igen ez nem demokrácia kéne, hogy legyen azért megkérdem, hogy az alkohol tilalom idején mennyi volt a seftelt pia, amire nem az volt írva ami benne volt:D