143580
Maffiózó
-
Janika114 #9810 Hát sajnáltam is már donvht kiraboltam emgvertem garázsát feltörtem két kocsiját tönkre vágtam egyedül az egyik autot nem karcoltam meg mert azt rátok hagytam:D De megérdemli:D -
#9809 Ezt hogy érted? Nem azt mondtam hogy aki felkerül halljon meg végleg, de így semmi értelme az egésznek. -
#9808 valaki szb fél óra múlva? :) -
#9807 Megyek! -
#9806 :DDDdddd "de látom Carlos unatkozik" :D:D:D -
Janika114 #9805 Na ha unatkoztok jointka garázsa fel van törve olaszba és van benne vagy 6 kocsi lehet rongálni. Nem csinált semmit csak véletlen akadtam rá de látom Carlos unatkozik.:D -
#9804 Azaz igazság, hogy nem értem... :) -
#9803 visszafele hogy tetszene, ha te halnál meg végleg? -
#9802 nekem is átultalt 3 kilót :) még tegnap kért kölcsönt,átutaltam neki 100 $-t,de neki akkor még nem volt bankszámlája...:S :D tehát meg se kapta,de ennek ellenére átutalta a 3000 $-t amit kértem az eladott autóból :) -
#9801 Ennek a halállistának mi értelme, ha senkit nem lehet megölni? Max egy időre kórházba küldi a pácienst, de ugy sem hal meg végleg... -
#9800 nem,senki nem kötekedett még....:D donvh nekem is írt privit,hogy mitképzelek,hát mondtam neki nem pikkelek rá (mivel valaki őt küldhette a garázsomra,gondolom nem ok nélkül verte szét,de aztán meg ti is kicsit kikozmetikáztátok az övét :D),aztán azt írta erre,hogy ja,összekevert valakivel,na de akkor se izéljen ::D:D:D -
#9799 feketelista nem jáccik?? -
#9798 killers
$32,000
Ismeretlen
hosszú de érje meg vkinek!!!! -
#9797 ha nem gond, akkor írok privit. -
#9796 Ja!!!
Ok...swapeltem!...
Ja! Kicsit... -
#9795 na mi történt..:D a CISCO kihozta belőled az "állatot"?:D -
#9794 HUNBASSER:
Ma senki nem ment be hozzád? Verekednék... -
#9793 Jól beszélsz......legalább itt legyen öszetartás;)
Nincs kedved szervezni 1 szb-t?:D -
#9792 Én nem akarom őt oltani, nem is oltottam, mert segít Ő itt másoknak, és normálisan is tud kommelteni, de erre kötedésre meg személyeskedsre nem értem mi szükség van, jól mondod nem sg-s arcokat kell verni és oltani. :) -
Darkboy #9791 Jah és én csak az igazság mellett vagyok, mielőtt bárki beszólna... -
Darkboy #9790 Igazából jól beszélsz, bár lehet rossz hangulatban van.. bár most én is. De szerintem ne személyeskedjünk, inkább a "nem sg-s" arcokat oltsuk/verjük :) -
zoralgyerek #9789 hi all vki nem jön szervezetre?
tel számom:69358
nevem: zoralgyerek
hely: olasz
3ember kéne -
#9788 Már bocs de mit képzelsz magadról? Hogy jösz Te ahoz hogy itt vkit lefaszfejez ok nélkül? Unalmas már hogy állandóan belekötsz mindenbe és mindenkibe ráadásul még személyeskedsz is. Pedig ahogy olvastam a topikot téged még nem faszfejezet le senki itt meg hasonlók, kezd már bicskanyitogató lenni a stílusod, és nem csak nekem másoknak is. Attól hogy Te level negyvenvhány szinten vagy még nem leszel itt senkinél több, és ezzel a stílussal se leszel menőbb srác... De majd biztos engem is elküldesz a halálba vmi frappáns szöveggel. -
#9787 valaki egy fincsi szb??:D:D -
#9786 Nincs mit! -
JackMeadow #9785 max carlosnak köszönhetném köszönöm is, te nem segitettél,
"faszfej", ehh -
#9784 más se fogta fel elsőre...
amúgy nehogy megköszönd, hogy segítettem faszfej... -
JackMeadow #9783 nem fogtad fel mit akarok sebaj más folfogta helyetted is -
#9782 -
#9781 -
#9780 Szintet léptél! Új szinted: 5. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerő: +50, Éberség: 0, Energia: +2, Bátorság: +1 -
#9779 Azokat az autókat nem lehet sajátként használni.
10 szinttől érdemes autót lopni az Ország/Parkoló menüből.
Azokat tudod használni közlekedésre. -
#9778 úristen........
megjavítod, elpostázod, utána mész, eladod.... -
JackMeadow #9777 csak javit posta elad van -
#9776 peaCe -
#9775 megkeresed a parkolóban és ottlesz hogy beállni a garázsba -
JackMeadow #9774 lopott kocsi h tudok garázsba rakni? :S -
#9773 Na idő közbe nagy nehezen sikerült. Sose fogom elérni így a hármas szintet,egész nap melózok mire hazaérek be van lassulva az egész. -
#9772 nem tudok belépni...:( -
Darkboy #9771 Hát most kórházban ;)