26
  • Nonix
    fél évig éltem spanyolországban 10mbites netet kotottem be és 0,5 mbit-es volt a kapcsolat valodi sebessége, ennyit erről. most budapesten meg vagyok elégedve a 20mbites chellovak.
  • Epikurosz
    "Mi a franc karikára lehet használni japánban 100M te gyík agyú?"

Gyík agyú vagy te, sőt annál rosszabb.
    Van neked 100 MBájt/s sebességed, mert arról beszélt a kolléga, te buta beszólós?
  • Csak77
    "Japánban az internet kb olyan mint 1 börtön. Rommá filterezik az oldalakat"

Szerintem te elég buta ember vagy... amiről te beszélsz az Kína, és Korea...
  • Csak77
    "Uniós szinten elég jól állunk, jónéhány nyugati országot megelőzünk."

Hát ez az év vicce! Lári flári! :D
  • narumon
    Igy van 4x annyi fizetésre ugyanazok az árak, vagy mint többször bebizonyosodott inkább olcsóbb árak mint nálunk.
  • Ronny
    az eszközök árát ez nem befolyásolja, ugyanannyiért adják a Cisco routert az osztráknak, mint nekünk.
  • digital
    Átlag, saját állampolgárokat alapul véve, azért nem mindegy, hogy két óra alatt vagy két nap alatt keresed meg rá a 35 zsét. Az alap megélhetés/lakásbérlés/energia stb. fogyasztói kosarat nézve, meg még drámaibb a különbség...
  • smv
    Azon is dolgozhatnánka a Vodafone szakemberei, hogy 1500 forintért ne 100 megát kapjak, avagy ha már 100 mega, akkor ne ennyiért. :) Ez picsafüst adatmennyiség...
  • Ronny
    ez csak egy sebesség növelő opció, mint azt a neve is mutatja. Ehhez még rendelned egy kombi csamagok, amiből a legolcsóbb 35 euró(telefon+internet+mobil). Ennyi pénzért itthon jobbat kapsz és egy éve még nem is voltak ilyen csomagok a sógoréknál.
  • szombi
    HAMAROSAN FELESLEGESSÉ VÁLIK A MIKROSÜTŐ

valaki japán oldalt akart látni:
    www.oyashirosama.com
  • narumon
    Most igy hirtelen osztrákokra néztem rá, hát nem tudom 16Mbit letöltés havi 10EURért azért szerintem ez nem magyarnál szarabb szint. Ennyit már pöngetnék is ki.
    http://www.telekom.at/portal/site/telekom/menuitem.dacebe59c0f5ab5c5cf20310d3a041ca/?vgnextoid=169a36f21124c110VgnVCM100000230a14acRCRD
  • narumon
    "zért MO elég jól áll, aki torrentezni akar mennyen adsl-re vagy ktv re.
    Ne MOBIL internettől várja a csodát, mobilitásra lett fejlesztve..."

Az a magyarország jól áll az talán csak pestet takarja. Én egy vidéki nagyvárosban lakom igaz annak a külperemén, de 2009-ben itt sem adsl, sem kábelnet, csak mobilnet. Itthon egy dekát nem torrentezek, de hidd el 5gb csomag az igy is lófasz, egy kis youtube, internetrádió és hopp már össze is jött.
    A tisztelt szolgáltató meg ha csak mobilitásra kivánja kinálni az internetet (ami megintcsak pl a nagyvárosokon kivül esélytelen), akkor ne hirdesse ugy hogy korlátlan csomag és váltsd ki vele a kábeles netedet. Ha meg igy hirdeti akkor számoljon vele, hogy beugatnak ha mégsem igy van. Külföldön ezért már menne a birság a fogyasztók megtévesztése miatt, itt csak birkaság van meg multiuralom. Majd most isszuk is a levét rendesen...
  • Ronny
    Ausztria, Protugália, Írország és ezek közül kettő nem is kispályás...
  • narumon
    ööö nem teljesen értem miről beszélsz, látom az összes japán oldalt aminek beirom a cimét ahogy ő is látja az összes eu oldalt aminek beirja a cimét. Miféle börtönről meg filterről beszélsz te? A nagy japán börtönben amcsi torrentsiteokról 4-5MB/seccel tud letölteni, és valóban mivel euval hiresen szar vonalon kapcsolódik japán, igy magyar siteokról pl ennek töredékével, de még mindig többel mint én itthon.
  • narumon
    Azért kiváncsi lennék melyik nyugati országot előzzük meg....
  • Gerygrey
    Akkor ne is hirdessék úgy a szolgáltatók a mobilnetet, hogy korlátlan, és akár az otthoni netet is kiválthatja.
  • chm
    Azért MO elég jól áll, aki torrentezni akar mennyen adsl-re vagy ktv re.
    Ne MOBIL internettől várja a csodát, mobilitásra lett fejlesztve...
  • chm
    "Nekem a vodánál 2-2,6M van stabilan, csak 5GB után lekorlátoznak a korlátlan csomagban. Magyarország 2009 :(
    A vicc az, hogy haver ünnepekre itt volt japánból, neki most otthon 100M netje van és ott úgy vadásszák az embereket mindenféle spéci akciókkal csak fejlesszenek már gigabites elérésre. Mi meg itten baszakszunk...."

Mi a franc karikára lehet használni japánban 100M te gyík agyú?
    Japán barátod arról nem beszélt hogy csak japán oldalakat nézegethet?
    Japánban az internet kb olyan mint 1 börtön. Rommá filterezik az oldalakat, külföldi elérés felejtős...
    És egy érdekesség , te mennyi japán oldalt látsz mostanában? (és ők UK oldalt szted?)
  • Ronny
    ez nem Japán. Uniós szinten elég jól állunk, jónéhány nyugati országot megelőzünk.
  • narumon
    Nekem a vodánál 2-2,6M van stabilan, csak 5GB után lekorlátoznak a korlátlan csomagban. Magyarország 2009 :(
    A vicc az, hogy haver ünnepekre itt volt japánból, neki most otthon 100M netje van és ott úgy vadásszák az embereket mindenféle spéci akciókkal csak fejlesszenek már gigabites elérésre. Mi meg itten baszakszunk....
  • szitast
    Csatlakozva jaspercry hozzászólásához, én is elégedett lennék ha a vodánál legalább a 3,6M stabil lenne.
  • roliika
    LTE drága..aha..meg 100 km a hatókörzete és gigabites sávszél is elérhető! Persze elötte a gagyit is el kell adni.
  • jaspercry
    ja
  • Alvarez999
    Oszt 5GB után ugyanúgy lekorlátoznak 140kbit/s-ra.
  • jaspercry
    ja az itthoni T-mobil netem 7Mbps és néha megy 2M-an 3M-án(pesten és kornyékén)
    volt ahol volt kapcsolat de 5-10Kbps al ment szóval 16M elég messze van még!!!!
    meg a lefedetséggel is gond van.......itt a valoság.....
  • lac556
    jah hogy a szigetországba. azmás