Obama visszahelyezné a tudományt jogos helyére

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi az hogy identitás?
én nem mondom, hogy mindenki egyforma, sõt, rendkívül különbözõek vagyunk, és ez így van jól. de vannak különbségek, amik számítanak, és vannak, amik nem. így például a bõrszín nem számít, ahogy az sem, hogy valaki milyen nyelvet beszél (én pl erõsen támogatnám, hogy mindenki beszéljen angolul, de ez már 1 másik történet). a fontos különbség az, ahogyan viselkedünk és vélekedünk a dolgokról.
de félelmetes látni, hogy egyeseknek semmi nem számít, csak az egekig magasztalt fehér seggük tovább magasztolása. szidják a zsidókat (itt most nem rád gondolok), a feketéket, mindenkit aki vmiért más, és annyira segghülyék, hogy közben nem veszik észre, hogy ezzel pont az õket elnyomó hatalom kezére játszanak - ahol hát...elég nagy arányban jelen vannak ezen bizonyos általad is említett népcsoport tagjai. ez az, amivel kivan a faszom, de nagyon. hiszen nekik addig jó, amig mi megosztottak vagyunk, márpedig azok vagyunk, és a sok idióta rasszista pontosan az õ malmukra hajtja a vizet. és még büszke is rá...na ez a félelmetes 😞

Látom én már, hogy nem lesz ebbõl semmi. Ez itt a baj, hogy most meg méé fekete? Én örültem, hogy mert lépni egyet a világ elõre, de valószínleg gyorsan vissza fog lépni kettõt. A lényegi kérdésekrõl nem lesz itt szó, csak arról, hogy most rasszista valaki vagy nem.

Szánalmas az egész emberiség, úgy ahogy van, ideje kihallni.
Semmi baj fiuk öt is a zsidók irányítják!
NEXUS6
<#vigyor>

Szerintem meg itt mindenki át van vágva, a nagy testvériségm egyenlõség miegymás lózongukkal.
Amikor tudatosan eltörlik az identitásodat, és azt mondják mindenki egyforma és kuss, na az a kommunizmus/szocializmus.
Amikor nem törlik el az identitásodat csak éppen azt nem tudod, hogy mi van, ki vagy, mert pl azt látod, hogy az egyik ember olyan hendikeppel indul a társadalomban, hogy esélyed sincs behozni, de azt mondják minden ok, na az a kapitalizmus.

Egyetlen nép van manapság, akiknek mindenhol hivatalosan joguk van másnak, saját maguknak lenniük, és ezért kötelessége mindenkinek tisztelni is õket, amellett, hogy egyrészt mindenhol ott vannak, de ráadásul még erõsen munkálkodnak is identitásuk és "tisztaságuk" megõrzésén.
És mivel õk ezt mindenkinél sikeresebben csinálják, hát ezért aztán utálják is õket rendesen!
Na lehet találgatni, hogy kikre gondolok!!!<#eplus2>

Globalizáció van, ez tény. A Világ olyan mint egy zsúfolt pályaudvar, ha jegyet is kéne venni, meg a büfében kajálni is, meg pisikélni is, akkor biztos, hogy egyszer magára marad a csomagod, amivel a fekák abban a pillanatban ellépnek.
Ha viszont a család csomagjait összegyûjtjük, és mindíg vigyáz valaki rájuk, mások meg mennek a büfébe, stb, akkor túlélhetjük.

Ettõl még szóba elegyedhetünk, a szomszéd Ivánnal, Bennel, vagy Joseval.
Szal vagy úgy csinálunk mint a zsidók is és akkor talán még élvezni is fogjuk a XXI. szd-ot, vagy lúzerek, rabszolgák leszünk, mint ahogy az Emberiség nagy részének már be is van tervezve.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

de ettõl még ugyanúgy gondolom, ahogy leírtam.

így utólag egyet tudok érteni veled, legalábbis a nyelvhasználatot illetõen. sajnos túlzottan felbasztam magam, és nem vártam meg a kommenttel, míg az elmúlik. bocs..

Tudomásom szerint az õssejt kutatás nem illegális az USA-ban csak nem végezhetõ federális állami (költségvetési) forrásokból. Viszont magánszektorban, magánpénzbõl kutatni legális és ha jól emlékszem, néhány szövetségi államban állami pénzbõl is kutatnak (nem federális hanem lokális pénzbõl).

Ami viszont az Obama mániát illeti... majd meglátjuk, az idõ válaszolni fog a kérdésre. Szerintem olyan Clinton féle politikát várok persze valamivel nagyobb végrehajtó hatalomal (hiszen az elmúlt 8 évben tovább növekedett a végrehajtói hatalom a felsõ biróság és a kongreszus kárára, ami nem jó, még akkor sem ha Obama tökéletesen jó, ami biztos, hogy nem igaz. Mindenesetre abban ami nem szabadságellenes tevékenység remélem sikeres lesz de ami szabadságellenes abban remélem nem.

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan

tartalom: 4

nyelvhasználat: 1
Most érkezett hírek Amerikábol ... Barack Obama
Mi az hogy nem csinál semmit alig 24 órája elnök<#conf>

techgarazs.com ingyendomain.tk BME

Minden csak a géntechnológia fejlettségén múlik. Ebbe a gondolatba most belemagyarázhatnék többet is, mert a fantáziám az megvan, de inkább hagyjuk.

az ilyeneket mint te a falhoz állítanám és...

nem hiszem el hogy ennyire sötét emberek vannak itt.
mi a faszról beszéltek?!?!
hogy nem kéne keveredni? hogy a különbözõ kultúrájú (és esetleg bõrszínû) népek határolódjanak el? hát honnan a faszomból szeditek ezeket a faszságokat? szánalmas...

majdnem 7 milliárdan élünk. és ez a szám nyilván egyre csak növekszik, ráadásul exponenciálisan. hát hogy képzelitek, hogy ezzel a középkori felfogással mûködni fog a dolog? határolódjunk el egymástól? mikor már így is alig férünk el ezen a kib***tt bolygón?!

meg mi a faszom az hogy európai civilizáció? 2009-ben? amikor pár óra alatt gyakorlatilag akárhova eljuthatunk, és amikor gyakorlatilag mindenki vándorol mindenhova? azért kiváncsi lennék, hogy egyik másik nagyszájú aki itt ugat, utánajárt -e a családfájának...néha meglepõ dolgokat lehetne felfedezni benne.

egyébként ez a rohadt rasszista soviniszta felfogás az (többek közt) ami miatt ott tartunk, ahol. és persze ez manapság még nagyon sok helyen így van, de azért vannak országok ahol igencsak elõrébb járnak ebbõl a szempontból, mentalitás területén. nem úgy mint a gyökér magyar hungaristák akik még most is ujjal mutogatnak ha meglátnak egy színesbõrû embert az utcán.

Vorpal
volt már ez - lesz is - hülye ez is, hülye az is aki elhiszi.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

nem tudom feltunt e, de egyelore csak a szovegeles megy es nem csinalt meg semmit. szovegeles meg otthon is van
azért én örülnék egy ilyen kaliberû miniszterelnöknek és apparátusnak itthon... hidd el, õk megcsinálják, mi már halottak vagyunk.
NEXUS6
Mivel az embereknél nincs természetes szelekció, így a hibás, betegségeket okozó gének a keveredés hatására könnyeben átterjednek a viszonylag egészséges populációra is!!!

1-1😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Nem rossz a keveredés, de jelenleg inkább kötelezõ mint opcionális.

Pl miért kéne a cigányoknak és a nem cigányoknak ugyan abba az osztályba járnia?
Persze kell, hogy ne válljon a társadalom túl zárttá, és aki akar és vállalja a másik közösség szabályait az átléphessen. Az identitását szabadon megválaszthassa. De ha egy fehér többségû osztályba kerül be egy cigánygyerek, akkor az válik sérültté elõbb utóbb, ha meg a cigány osztályba a fehér, akkor meg az.

Genetikailag ha nem lenne keveredés a génállomány a végén elpusztulna. Hibás gén részletet másik hibásra cserélné.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

tartsuk tiszteletben, de a keveredés nem rossz. Sõt! Fõleg itt nyugaton ahol igazából nemzeti kultúra nem létezik, hanem nyelvi elhatárolódás. És a kulturális sokszínûség nyugati szubkultúrákra értendõk, nem pedig nemzeti kultúrákra.

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

akkor mit szólsz mondjuk a meszticekhez? Van egy pár, és félvér... nem vészes. Egyáltalán. Én meg javában szeretnék keveredni. Ázsiai jányokkal mindenképp. 😊

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Úgy érzem Obama végre tényleg egy intelligens elnök...el sem hiszem, nem bankár, vagy részeges farmer.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

NEXUS6
Egyetértek!

Minden ember egyenlõ?
Ez hülyeség!
Ez a nõk, a tehetségesek, vagy épp a gyengék megcsúfolása!
Nem az embereket kell egyenlõvé tenni, hanem, hogy a különbözõ kultúrájú emberek szabadon élhessenek a saját kultúrájuk szerint. Ami egyrészt azt jelenti, hogy pl. mi nem megyünk oda az arabokhoz megmondani a frankót, de az Európában élõ eredeti kultúrájú embereket se korlátozzák abban, ahogy élni akarnak, mert sérti esetleg valamelyik kisebbségvédelmiombúcman érzékenységét a dolog, hogy nem fogadunk be olyanokat, akik bennünket sem fogadnak el.
Nem a fajokat kell megszüntetni, nem kell azt hazudni, hogy egyenlõek vagyunk, csak tartsuk tiszteletben az eltérõ kultúrákat.
Amerika, a nagy olvasztótégely meg oldja meg úgy a nemzetiségi gondjait, ahogy akarja.

edios
OMG

<#wilting>

És akkor te civilizáltnak tartod magad, ha jól sejtem?

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

maestro85
Ez szerintem is undorító gondolat. (fõleg, ha fajról beszélünk akkor ember-embert hasonlítunk, de gondolom õ az etnikai hovatartozásra gondolo) Bár nem így fogom fel ahogy te, mert Európában belül is számtalan nemzet van. É nem akarok félvérek között élni. Szerintem az a jó ha vannak feketék, srágák, fehérek. Mi a fenének keverjük õket? Az etnikai különbözõség eleve nem csak szín hanem egy egész kultúra. Szegény gyerek aki ilyen családba születik zavaros lesz az értékrendje és világképe. Nekem az tetszik hogy különbözõek vagyunk és nem az, hogy összemosódjunk. (A fene egye meg a globalizáció rossz oldalát...)

ScarY MAN
azért van különbség....

...

nekem valahogy, a itteni hazugsággyárosra emlékeztet, jól beeteti a polgárait, azt neszetek a semmi, fogd meg jól .

Magnum PI
Ma már nem olyan könnyû kiiktatni egy elnököt mint régen fõleg hogy tuti számítanak rá. Szerintem emiatt nem kell aggódni

Most gondoltam bele, hogy Obama olyan példaképeket sorolt fel, akiket megöltek a nézetei és cselekedetei miatt. Úgyhogy ha komolyan gondolja a változásokat, akkor vigyáznia kell.

bolhacirkusz és 4/8 évente beszopjuk ugyanazt a hülyeséget...

edios
Úgyse, úgyse, úgyse... De ha mégis.. <#worship> Áááá úgyse..

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Szerintem ez mindannyiunknak tetszik. Reméljük Vogelnek nem lesz igaza. Azért elég merésznek tûnik ez az Obama.
Motoroj
"Csak hinni tudunk abban, ... hogy a faji határvonalak hamarosan eltûnnek."

A rohadt életbe, mindig is ettõl féltem! Ez alighanem az európai civilizáció végét jelenti...

Gondoljatok csak bele!

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Hát azaz igazság hogy nem ezt a hozzá állást láttam a izraeli háború vall kapcsolatban…<#gunyos1>
Vagy csak Bus utolsó gyenge villanása volt de mit is várnék egy ilyen vezetéstõl, akinek az<#bohoc> izraeliek mdják meg hogy szavazzon….Amúgy meg hiszem ha látom ,én is egy nagyobb támogatásért szurkolok a NASA-nak. De szerintem lesz e téren is változás világ válság ide vagy oda többet kel áldozniuk rá ha nem kínait vagy egyéb nemzetet akarnak a Hold és a Mars kolonizálójaként tisztelni ! <#taps>Hajrá tudomány!!<#email>
<#banplz>
Eddig szimpatikus. De lehet sokat várni tõle? Majd meglátjuk...

Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:

Vogel
Ha túl jó elnök lesz és küzd olyanok ellen amik a nagyok érdekeit sértik, akkor elteszik lábalól, mint Kennedyt. Reméljük nem így lesz.

NEXUS6
Hirtelen nem is tudom mit gondoljak, melyik a jobb/rosszabb verzió.
Ha tényleg igaz az, amit mond és Amerikát visszaigazítja arra az oldalra, amiért a Világ mindig is tisztelte, akkor az sajnos azt jelent, hogy ott 1-1 új elnök beiktatásával esetleg nagyobb fordulat következik be, mint nálunk a rendszerváltás idején!!!

Ami azt jelenti, hogy Bushbáék is bármikor visszajöhetnek, ha Obama nem elég jól játszik, pl õ is összeszed valami Lewinsky csajszit magának.

Kéne már valami rendszert vinni ebbe a nagy szabad elnökválasztásba, nem?

tényleg jól hangzik, remélem nem csak a szokásos politikus duma...

\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"

én inkább a NASA felrázásának örülnék!
hdo
Ez valóban túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Ha legalizálja az õssejt kutatásokat ... hûû, mi lesz itt!

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

← ElőzőOldal 5 / 5