Obama visszahelyezné a tudományt jogos helyére

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudjátok mit? Keveredjenek el minnél elõbb a fehértek, hadd idegeskedjenek a rasszista (éretm ezalatt az agresszív féléket) pöcsök. 😄😄😄😄

Csak nekem van ki a fssszom azzal hogy a tv-ben, újságban, rádióban orrba-szájba csak berekobamáról lehet hallani ??????????????

Õ lenne talán a legilletékesebb a világ nagy dolgait illetõen ? Nem hiszem, de tegyük fel õ az ! Hát legyen !De akkor mi a fszé mutatják 20 percig azt ahogy a nejével táncol, meg ilyen bulvár-hírekkel milyé kell nyomatni az agyunkat ??????????

Nem akarok hallani berekobamáról !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy szót sem !

Sajnos pont ezt látom! A politika a piszkos munkát mással akarja elvégeztetni. Öntik a pénzünket a bûnözõknek + büntetlenséget élvezhetnek. Amikor az embereknek elegük lesz szépen egymás torkának esnek. (LPG is jön rendet rakni). Az elit az tiszta marad, hiszen õk nem fajgyülölõk, õk támogatták a C-t. A "fasisztákat" rácsmögé. És már megszabadultak a C-tõl is meg a F-tõl is. Az nem számít, hogy emberek mennek tönkre ez miatt (meg az ország), de õk szépen vezethetnek minket, mint a birkákat!
Oszd meg és uralkodj elvet használják...

Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:

NEXUS6
De azt tudod, hogy kb. pont az ilyen megnyilvánulásokért nem lesz igazán soha népszerû a konzervatív irányzat.😞

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

A kommunizmus is megbukott, és ez a globalizmus vagy nem tudom mi, ami most van, ez is meg fog bukni. De nagyon csúnyán...
Remélem azért a cigányok és az iszlamisták elõször a nagyvárosokkal kezdik, és az ún. humanistákat és egyéb hulladékot teszik el láb alól elõször.
Addig a szemét csúnya elavult nacionalistáknak pont lesz ideje felkészülni a rendrakásra Európában és az USA-ban.

<#banplz><#hehe><#violent><#eplus2><#boxer>

Az kimagyarázkodásokba beleolvasni is szõrnyû. "Gyerekek", nem kell félremagyarázni a dolgokat - azt tegyék csak a politikusok.

Ami bonyolult azt leegyszerûsíteni, ami egyszerû azt túlbonyolítani. Ez valami korszakalkotó módszer, az egyetemen melyik szakirányban vehetõ fel?
Remélem valaki azért elolvasta a második linkhez tartozó cikket.

Justil ha egyáltalán magyar volt valaha, eleve a témát nem fogja fel úgy, mint egy normális, egészséges ember. Nem akarja, sõt szerintem nem is tudná megérteni egyáltalán azt, amit mondani akartam. Fajtájához méltóan hülyeségeket ad a számba, tökéletes katonája a rendszernek... Legalább azt cáfolná meg amit írtam. Potenciális SZDSZ szavazó, nem érdemes rá fecsérelnem a szót. Részemrõl evvel be is fejezõdött a dolog.

Szerintem Obama unneplesevel meg egy kicsit varjunk. Majd akkor kell isteniteni ha tesz is valamit. Igergetesben a mi politikusaink is nagyon jok, csak amikor a tettekre kerul a sor akkor hajlamosak amneziaba esni. Amugy a be nem tartott valasztasi igereteket mint csalast buntetnem, mert anyagi haszon szerzese celjabol megtevesztik a szavazot.
Minden tiszteletem Obamáé! Örülök Obamának, de kicsit szomorú is vagyok (és irigy): összehasonlítva hol vannak a mi politikusaink....
NEXUS6
"De gondoljunk már bele: ha elkezdjük minden "más fajtákból" álló csoportnak kiosztani a saját országát csak azért mert nem tudjuk semmilyen más módon megoldani azt hogy a kölönbözõ álláspontok hogyan férjenek meg egymással, akkor el fogunk oda jutni hogy a Födlön 10 milliárd vagy 20 milliárd ország lesz."

Igen, ez a lényege a civil társadalomnak. Adott közösség a korábbihoz képest nagyobb lehetõséggel és felelõsséggel tud dolgozni az adott területen. Jelenleg már törvényileg lehetõség van erre, csak éppen az államtól minimális pénzt kapnak vissza az adókból, ráadásul a nagy nemzetközi cégek a globalizáció jelenlegi szintjén eszméletlenül hatékonyan képesek minden más érdekkel szemben fellépni (Pl. a 25 mrd-s M$ szerzõdés, meg hogy a Siemens kapta a villamos tendert a Ganz helyett, úgy tûnik fontosabb volt mit hogy hazai cégek juthassank munkahelyeket is biztosító szerzõdéshez).

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Jó csak szerintem ott a félrevezetés, amikor azt próbálják beadni az embereknek, hogy a válságok megoldása érdekében félre kell tenni az egyéni, de a legfõképp közösségi érdekeiket.

Az egyén társas lény, de nem akármilyen társadalomban tud létezni, csak abban érzi jól magát, ahova való.

Ha mindenkit bexaratunk, mindenkibõl kisebbséget csinálunk egyénileg, és közösségileg, akkor kapunk egy hatalmas atomizált embercsoportot, amit látszólag marha könnyen lehet, pl a Világ nagy problémáinak megoldására használni. De a dolog célja nem a Világ nagy problémáinak megoldása, hanem épp hogy az emberek atomizálása!!!
A kisebb állandó közösségek viszonylag hatékonyan képesek rendet, élhetõ környezetet tartani a saját területükön. Ha viszont odaviszünk egy csomó kultúrálisan nem odaillõ embert, akkor megnõ a konfliktusok száma és felütik a fejüket a kisebb nagyobb bûncselekmények is. Ekkor viszont kívülrõl már "segítséget" lehet nyújtani az embereknek, hogy meg tudják õrizni a biztonságukat.

Amúgy hogy képzeled pl. az energiaválság megoldását? Kivonolunk és aztán egyénileg tudatosan nem fogyasztunk?
A legtöbb, a mai energia termelési móddal szemben létezõ alternatív rendszer az épp hogy kisebb közösségi szinten lenne mûködõképes! Saját geotermikus/gázturbinás/akármilyen erõmû egy falunak, egy lakóközösségnek, mert gazdaságilag/egyéb szempontokból így mûködõképes.

ziipp
Nagyon igaz!

ziipp
<#shakehead>

"Az, hogy téged felháborítana, ha kihalna a magyarság, a személyes problémád."

Már megbocsáss, de ezen kacagnom kell. Utána meg sírnom. Slusszpoén, hogy még igazad sincs. A személyes problémám? Mirõl beszélsz ember? Az összes magyart zavarná, ha kihalna a nyelve, kultúrája, és a több ezer éves gyökerei elszakadnának. Még téged is. Elhiszed? Egyedüli mentséged, hogy szerintem még saját magad elõtt sem világos ez az egész, csak elkaptál valami rossz ideológia hullámot, és most kipróbálod hogy milyen. Hát hajrá, de majd úgyis rájössz - jobb esetben.

"Nevezz hazaárulónak, de engem ez egyáltalán nem érdekel. Úgy gondolom hosszabb távon, és nagyobb perspektívában érdemes gondolkodni. Pl az emberiség sorsa, na az már igencsak érdekel. Mivel mi is hozzá tartozunk."

Nemzethez, családhoz attól még nem tartozol? Vagy te olyan magasról tekintesz a világra, és globális összefüggéseket keresel, hogy nem is érdekelnek ez a dolgok? Rendben, semmi gond. Írd ki a házad falára: 'Justil az a globálisan gondolkodó.' Nagyszerû lesz. De elõre megmondom nem mész vele majd semmire, mert átlagemberként cselekedni, változtatni a világon csak lokálisan lehet, és máris ott tartunk, hogy összeomlik az elméleted.

"De ekkora populációnál, és egy ennyire globalizált világban, szerintem 1xûen ostobaság nacionalista érzéseket táplálni, még ha azok jóindulatból és szeretetbõl fakadnak is (értsd: szereted a hazádat és a népedet)."

Lényegében te azon a véleményen vagy, hogy az egyszerû ember tehetetlen. mert a nagy dolgok úgy is globálisan dõlnek el. De odáig már nem jutsz el, hogy nincs olyan ország, város, falu, hogy globalizáció. Minden kisebb egészekbõl tevõdik össze.

"Az olyan emberek mint te, szerintem el vannak veszve a részletekben, ahelyett hogy az egésszel foglalkoznának, ami sokkal fontosabb."

Megint, összevissza beszélsz. Nem érted a közösség fogalmát. Ha egy közösséget megtámadnak, a tagokban jobban összekovácsolódnak, és védekezni kezdenek. Szerintem veled is ez történne, ha esetleg valamelyik szlovák nagyokos úgy döntene, hogy nekünk ugranak.

Egyetlen egy dolgot látsz jól, a nacionalizmus nem feltétlenül visz elõre. Ha csak ennyit írsz, nagyságrendekkel jobb lett volna ez a hozzászólásod.

Ha minden ember egyenloen reszesedne a bolygon megtermelt javakbol, akkor mindenki egy atlag afrikai szintjen elne. Ezen az erteken jelenleg (meg) nem tudunk javitani. Igy a legtobb ember hajlamossa valt az emberiseg helyett egy szukebb csoport erdekeit szem elott tartani. Ilyen szukebb csoport egy nep is, leginkabb kulturalis okokbol, ami a magyarok egy reszere nagyon jellemzo, mivel az anyanyelvunk miatt jobban el vagyunk szigetelve a vilag tobbi nepetol es a gondolkodasunk is eltero. Ennel szukebb csoport lehet a csalad, mar amennyiben valakinek van ilyen.

Az emberek egy resze ezek utan ugy dontott, hogy csak a szemelyes erdekit nezi, viszont igy az erdekervenyesito kepesseguk nagyban lecsokkent az egysegesen fellepo csoportakkal szemben. A nagytokesek is ilyen csoport (gazdasagi), a vilag muzulmanjai is ilyenek (vallasi), de pl. az oroszok is hasonloan viselkednek (kulturalis). Ehhez kepest a globalizmusban hivo ember ott all a nagy toleranciajaval, a tobb tucat beszelt nyelvevel, de teljesen egyedul es senki nem kivancsi a velemenyere. Ez egeszen addig jo, amig nem alakul ki erdekellentet kozte es egy nagyobb csoport kozott, akkor ugyanis eselye sincs.

Aki most ebben az orszagban (magyarorszagon) nem tarozik semmilyen ismert nagyobb erdekervenyesitesre kepes csoporthoz, annak surgosen keresnie kell egyet. A trivialis megoldas ilyenkor a magyarokhoz tartozni, pedig akar letre is lehetne hozni egy uj tetszoleges csoportot. Persze ez utobbi eleg nagy mereture novelesere jelenleg nem sok lehetoseg van. A magyar csoporthoz tartozok pedig szokas szerint nem tudnak egysegesen fellepni.

ps: A bolygo problemaja jelenleg masodlagos, mivel egy csoport donthet akar ugy is, hogy nem vedi meg a bolygot, csak a sajat tuleleset nezi, ami jeleneg mar megoldhato a foldi bioszfera nelkul is.
Egyébként meg marha jó ez az (1)-es idézet, sõt még az a meglátás is rendben van hogy Európát gyarmatosították. De az okok megjelölésével van baj! Nem a déliek meg az USA gyarmatosít minket, hanem õket is ugyanazok gyarmatosítják akik minket is! És azzal hogy délibábokat hajkurászunk pont a gyarmatosítók nyernek:
1) Mivel egymás ellen fordítanak bennünket, így nem a valódi problémával foglalkozunk.
2) Mivel egymás ellen fordultunk, így nincs is erõnk arra hogy a globális problémára globális választ adjunk.

Ebben igazad van elismerem, csak az a gond, hogy mig az ork kerdessel lehetne valamit kezdeni addig az energia valasag es a korabban emlitett gondokkal nem. Szerintem a problemeakat rangsorolni lehet aszerint, hogy kinek jelent mekkora es kozvetlen vagy kozvetett gondot, illetve, hogy a megoldasuk mekkora "befektetest" igenyelne.

A nyelvtanulashoz meg annyit, hogy nem az kell mindenki angolul csak beszeljen. Mindenkinek kell beszelnie a sajat anyanyelvet es nem csak elegseges szinten ahogy ez manapsag szokas, valamint angolul a nemzetkozi kommunikacio miatt, a tobbi nyelv szabadon valasztott. Europa nem egy orszagaban sikerult megoldani a tobbnyelvu nemzet "problemajat", mert pont nekunk ne sikerulne. Gyermekkorban olyan mindegy, hogy egy nyelvet tanul e meg az ember vagy harmat. Fel sem tunne.
Ez egy régi probléma hogy lehetsz-e önmagad anélkül hogy a hozzád hasonlókkal összefogva saját országot ne alapíts. A kérdésre máig nem sikerült megnyugtató választ adni.

De gondoljunk már bele: ha elkezdjük minden "más fajtákból" álló csoportnak kiosztani a saját országát csak azért mert nem tudjuk semmilyen más módon megoldani azt hogy a kölönbözõ álláspontok hogyan férjenek meg egymással, akkor el fogunk oda jutni hogy a Födlön 10 milliárd vagy 20 milliárd ország lesz.

Én szerintem legalább odáig el kellene jutni hogy a problémáink okaival foglalkozzunk az okozatok helyett.

Múlt héten verték át egy közeli rokonomat egy hülye trükkel. Nem orkok voltak.
Nemrégiben besurranó tolvaj járt a házukban. Nem ork volt. (Lehetne még sorolni.)
Ez is hozzátartozik a kérdéshez, nem?

Szóval nem állítom, hogy helyén van ma Magyarországon az ahogyan a kisebbségeket kezeljük, de könyörgöm emberek a probléma okával foglalkozzatok, ne a tünetekkel!!!! (Ez most nem konkrétan neked szólt.)

(1) "Európa a Római Birodalom bukása óta sohasem volt ilyen drámai helyzetben, mint ma, amikor történelme legsúlyosabb fenyegetésével szembesül, és nem tud róla, vagy inkább nem akarja meglátni. Az európaiakat gyorsan és tömegesen elözönlötték, megszállták és gyarmatosították a déli népek és az iszlám, és egyedül a saját hibájukból alávetették magukat az Egyesült Államoknak, amely kíméletlen gazdasági háborút folytat ellenük."

(2) "Adjunk egyenlõ esélyt a néger gyereknek: legyen lehetõsége a szüleinek iskolát építeni és tanárt fogadni Afrikában. Nekünk is itthon. Egyik sem szól bele a másik dolgába, "egyik sem fogja a másikat" megkéselni az utcán két szál cigiért."

Van olyan terved Európa régi fényének visszaállítására (1) ami nem tesz keresztbe automatikusan (2)-nek?
Kapcsolódó kérdés: látod-e egyáltalán hogy (1) a történelmünk során eddig miért tett keresztbe (2)-nek? És ezzel hogyan okozta azt a problémát magát ami ellen ma hadakozol?
Valamint érted-e hogy a gyarmatosítás rendszere nagyott változott, és alapvetõen ennek a jelenleg is meglévõ modernizált gyarmatrendszernek köszönheted hogy gyenge vagy és hogy nem élheted úgy az életed magyarként ahogy szeretnéd? Rossz taktika a hozzád hasonló helyzetben lévõket okolni.

"ami lehet megállapodás alapja, hogy a kommunikáció könnyebb legyen" ez már elfogadhatóbb nézõpont.

Infinitum non creata.

attól, ha mindenki megtanul egy közös nyelvet, ami lehet megállapodás alapja, hogy a kommunikáció könnyebb legyen, még nem leszünk egyformák.
bakker ilyen alapon ne hordj cipõt, mert (majdnem) mindenki hord.

qwas: nem tudom. biztosan aki a bõrén érzi ezeket a dolgokat, annak szar. nekem is vannak ork szomszédaim (ha kinézek az ablakon, egybõl orkokat látok). sõt, olyan is volt, hogy eltulajdonítottak tõlem vmit (mobil). ennek ellenére nem hinném, hogy a mindnyájunk életteréül szolgáló bolygó totális tönkretevésénél, illetve a társadalmunk mûködése egyik alappillérének számító energia válságánál volnának nagyobb gondjaink.

Miért kéne bárkinek elõnyt adnom?

Infinitum non creata.

Pluskast, én nem mondtam hogy mindenki legyen egyforma. Emellett azt te sem tagadhatod, hogy hasznos lenne ha mindenki beszélné az angolt...
Ez nekem antagonisztikusnak tûnik.

Infinitum non creata.

Szerintem ne nezz tobb halivudi filmet. Meg jo, hogy az aszteroidat nem emlitetted meg a nap felfuvodasat. Akinek ork szomszedai vannak peldaul annak komolyabb gondjai vannak mint az elovilag miatt aggodni.
Pluskast, én nem mondtam hogy mindenki legyen egyforma. Ha nem vennéd észre, pont azt mondom, hogy mindenki legyen olyan, amilyen szeretne lenni, csak fogadja el hogy a másik másmilyen (amellett hogy esetleg a szomszédja). Olyan kocsit, házat veszel, amilyet akarsz (és amilyenre tellik), olyan ételeket eszel, amelyeket szeretsz.
Amit meg a nyelvekrõl írsz..hát nem tudom, biztos úgy van ahogy mondod. Csak sajnos kis hazánkban az emberek többsége még a saját nyelvünket is alig beszéli, olyan szegényes a szókincsük, hogy az már fáj. Emellett azt te sem tagadhatod, hogy hasznos lenne ha mindenki beszélné az angolt...ez nem jelenti azt, hogy a magyart be kell "szüntetni". Elsõ körben már az is hatalmas elõrelépés lenne, ha minél többen megtanulnának angolul. Persze ez megint felvet 1 csomó kérdést (iskolázottság, stb), úgyhogy ebbe most ne menjünk bele inkább.

folytatva az elõzõ gondolatomat, kedves LPG,

"Nem akarok értékeket veszendõbe hagyni, a jövõt veszni hagyni, a múltat megcsúfolni. Ezért vagyok "rasszista", ezért nem vagyok hazaáruló. Minden ostoba mûhumanistának és erkölcstelen önzõ tévelygõnek egyenként a K anyja!"

hajrá. foglalkozzál csak ezzel, érezd magad fontosnak és a haza számára hasznosnak, stb stb. Legyél boldog a tudattal, hogy te bizony "rasszista" vagy (szigorúan abban az értelemben ahogy te is értetted magadra), meg nem vagy hazaáruló.
Aztán ha majd elfogy az olaj, ha lakhatatlan lesz a szeretett országod a klímaváltozások miatt, ha kiirtjuk az élõvilágot körülöttünk, vagy ha háború tör ki amiben hozzád közel álló emberek esnek el....akkor majd szidhatod bõszen az "idegeneket" mert nyilván õk és az inváziójuk tehet mindenrõl. Ugye?

"Nem értem hogy mi köze van egyik kérdésnek a másikhoz. Meg lehet úgy oldani a globális problémákat hogy közben a magyar magyar maradhat, a kínai meg kínai."

pontosan ahogy mondod. a magyar magyar maradhat, a kínai meg kínai. de most nem ez van, nem akar mindenki csak meglenni magában, hanem szidni kell egymás kurva anyját, mer ha valaki kisebbség egy adott országban, akkor bántani kell, meg hazaküldeni.
ha a magyar magyar lenne, a szlovák meg szlovák, és attól függetlenül, hogy ki hol él mindenki békén hagyna mindenkit, tényleg lehetne koncentrálni a fontosabb problémákra. de jelenleg ez nem így van, hanem óriási figyelmet és energiát visz el az, hogy egymást basztatjuk, pedig itt lakunk egymás mellett, és egyáltalán nem vagyunk olyan különbözõek.
De aztán jön LPG és társai, akik meg akarják védeni Magyarországot mindenkitõl aki nem magyar, és máris kész a konfliktus.
Már 1x leírtam, de úgy látszik nem volt foganatja. Vannak ennél a "területiségnél" meg hazafiasságnál égetõbb gondjaink is jelenleg, olyan problémák, amelyek nem válogatnak se bõrszín se származás alapján...

tévedsz, én egyáltalán nem érzek bûntudatot a fehérek évszázadokkal ezelõtt elkövetett bûneiért. És ha valamely színes bõrû népcsoport azt szeretné, akkor sem fogok bûntudatot érezni.

"Viszont ha jelentkezel egy melóra és nem vagy, kínai, arab, zsidó stb. akkor lehet, hogy nem kapod meg.

Hiába nem veszel róla tudomást, akkor is ez megy. "

ez kétoldalú dolog, sok helyen épp akkor nem kapod meg, ha nem vagy fehér.

LPG: megnevettettél. Ha te tényleg azt hiszed, hogy Magyarország a kisebbségek miatt van ott, ahol...Minden csak romlott 18 év alatt? Miért? A fehér politikusok keze munkája, egyrészt, másrészt pedig nyilván a globális helyzet tükrözõdik itt is, amiért persze már bizonyos zsidókat nagy %-ban tömörítõ csoportosulások is felelõssé tehetõek. De leszûkítve a kört itthonra, lehet hogy az utcán az orkok el akarják venni a cigid, a parlamentben ülõ gádzsók viszont el is veszik, nem csak a cigid, de a kenyered is. Õket persze "politikus" címszó alatt szidod, nem a bõrük színéért...pedig tök ugyanazt csinálják, csak még sokkal nagyobb mértékben. Ez azért elgondolkodtató.

"Nem akarok kiirtani senkit a származása miatt, de nem fogom hagyni hogy csöndben kiirtsák a fajtámat és kulturámat, vagy hogy más csoportok az én csoportom területét elfoglalják"

rossz látni, hogy több ezer év után, még mindig itt tartunk. errõl ennyi a véleményem, nem több.

NEXUS6
Ez a szegregáció érdekes kérdés.
Ha azt mondod, hogy ne legyen, akkor a kisebbségek nekiállnak demonstrálni a saját nyelvû oktatásért, a saját osztályokért, mert félnek a beolvasztástól/asszimilációtól.
Ha csinálsz ilyen osztályokat, akkor azt mondják elkülöníted, kulturális gettóba zárod õket.
Így vagy úgy olyan erõfeszítést követelnek a társadalomtól, az esélyegyenlõség nevében, amit az átlag esetleg nem is kap meg. Nem tudom eldönteni, hogy jár-e nekik, amikor egész életüket végigdolgozó kisnyugdíjasok fagynak halálra, mert nem tudják a gázt fizetni, ugyanis a társadalom forrásai végesek. Igen mindenkinek meg kéne adni az esélyt, de láthatólag nem egy ideális Világban élünk!

Volt valami amcsi pszichológusnak egy kísérlete, amiben az emberekben mélyen gyökerezõ elõítéleteket, azok hatását és irányíthatóságát demonstrálta. A kísérletben egy suliban kihirdette azt hiszem, hogy tudományos vizsgálatok szerint a szõke kék-szemûek (a korábbi ûber-ember ugye) szellemileg gyengébbek mint más fajták.
Marha jó volt olyan szempontból, hogy bebizonyította az elõítéletek meglétét és esetenként romboló hatását. Egyet nem sikerült megtalálni, a "megoldást".

A magam példájából kiindulva, én viszonylag kevés cigányt ismerek, azok is viszonylag okosak, el merek velük egy normálisabb étterembe is menni. De olyan ember, aki nap mint nap konfliktusba kerül velük az marhára tudja utálni õket.
Ha választani lehet, én a magam részérõl a gyerekemnek inkább a saját állapotomat, a "távolról-tisztelést" választanám, és nem azt, hogy mondjuk nap mint nap kelljen élethalálharcot folytatnia a suliban a szünetekben.

Justil meg hasonszõrû barátai!

Hozzáteszem Amerikában és Nyugaton is ez a helyzet, csak más szavakkal kell leírni!
Legyünk gyakorlatiasak: mi haszna származott ebbõl a beteges világnézetbõl Magyarországnak 18év alatt? Mióta van "felzárkóztatás", pozitív diszkrimináció, MINDEN csak ROMLOTT!

- A cigányok szabadabban gyilkolászhatnak, a rendõrség keze megkötve. Kolompár polgárháborús uszítást végez, nem tesz senki semmit.
- Ha egy kisebbséghez tartozol, ki tudod bulizni magadnak hogy kiváltságok illessenek meg.
- Minden kultúra, és a hozzá kapcsolódó politikai érdek teret kap, csak a tradicionális magyar kultúra ( amibe mindent beleértek ami magyar ) szorul vissza, hátrál 18 éve.

Mire jó ez, mire?
Ha gyengekezû a liberális államhatalom, és (úgy mint nyugaton vagy amerikában) csak úgy tudja végrehajtani a népek és kultúrák összekeverését, hogy tönkretesz és teljesen lezülleszt mindent: AKKOR TAKARODJON.
MERT MEGBUKOTT MINT A KOMMUNIZMUS

FEHÉR KERESZTÉNY ELNÖKÖT AMERIKÁNAK

Bocs de én nem vagyok egyenlõ egy Lakatos Romeóval, aki megerõszakol egy 80 éves nénit, utána levágja a lábát 500 forintot rabolva tõle.
Aztán jön a köcsög Kolompár és azt mondja, hogy ezért a náci magyarok a felelõsek!

Na ezért teszünk magasról ezekre a szar szdsz-es dumákra, mint rasszizmus meg szegregáció. Leszarjuk, nekünk rend és béke kell. Nekünk, a mi országunkban.

NEXUS6
Szívesen!😊))

Adjunk egyenlõ esélyt a néger gyereknek: legyen lehetõsége a szüleinek iskolát építeni és tanárt fogadni Afrikában. Nekünk is itthon. Egyik sem szól bele a másik dolgába, "egyik sem fogja a másikat" megkéselni az utcán két szál cigiért.

Rasszista vagyok, de nem fajgyûlölõ. Szeretem a kulturális és népi sokszínûséget, szeretem a hagyományokat és jót akarok az országnak és Európának. Nem akarok kiirtani senkit a származása miatt, de nem fogom hagyni hogy csöndben kiirtsák a fajtámat és kulturámat, vagy hogy más csoportok az én csoportom területét elfoglalják. Jól felfogott érdekem védeni az érdekeim, a családom érdekét, a barátaim érdekét.
Nem akarok értékeket veszendõbe hagyni, a jövõt veszni hagyni, a múltat megcsúfolni. Ezért vagyok "rasszista", ezért nem vagyok hazaáruló. Minden ostoba mûhumanistának és erkölcstelen önzõ tévelygõnek egyenként a K anyja!

Egy, ostoba gyûlölködõ, buta válaszra megadtad a megfelelõ reakciót. Köszönöm.

Bocsánat, félrekattintottam. Hozzászóéások = hosszászólások.
Sok jó, okos véleményt olvastam itt a hozzászóéások között, és sok rosszat is. Némelyik embertõl kapásból megkérdezném: gondolkodni szoktál???

Azoknak, akik keveslik Obama tetteit, emlékeztetõül annyit mondanék: csak most iktatták be, és mindenkinek kijár "ex offo" a száz nap türelmi idõ. Neki pláne, miután ekkora történelmi áttörést ért el. Csak megjegyzem, annak válaszul, aki szóvá tette a cigány gyerekek és mások azonos osztályba járását: itt, Izraelben, ugyanez a probléma létezik, csak a másik fél nem cigány, hanem etióp. Vagyis NÉGER. Ha a gyermekeim még mindig iskolás korban lennének, az ellen tiltakoznék, ha szegregáció volna köztük és az etióp gyerekek között. Mindenkinek meg kell adni az azonos esélyt. Bõrszíntõl és egyéb idegen meggondolásoktól függetlenül.
Gondoljunk csak bele: egészen addig, míg nincs min összeveszni, eszünkbe sem jut a szegregáció. A vita akkor indul meg, mikor azt kell eldönteni hogy kié legyen az utolsó korty víz. Minél "fejlettebb" egy civilizáció, a vita annál összetettebb, és annál korábban indul meg.

"Szerintem a gyarmatosítás-kori felsõbbrendûséget követõ, nagy össznépi bûntudatból, ami a fehér embert jellemzi ideje lenne kigyógyulnunk."

Már csak azért is mert a gyarmatrendszer köszöni szépen jól van. Nem tu"nt el, csak átalakult...
Bu"ntudat helyett inkább le kellene tudni mondani az ebbõl származó elõnyökrõl, ezzel többre mennénk.

Nekem a következõ szubjektív véleményem van a dologról:

Mások lenézésébõl/ledegradálásából lesz késõbb az a jogalap amit arra használunk hogy kifosszuk a másikat. (Ahogy az állatok alsóbbrendûnek tartása is jogalap arra hogy úgy bánjunk velük ahogy bánunk. A logika ugyanaz.)
Sosem a szegregáció az elsõ, az elsõ a kizsákmányolás, a szegregáció már csak az utólag megjelenõ magyarázat. Tehát itt gazdasági (erõforráselosztási) kérdésrõl van szó.

Aki pedig alsóbbrendû, azt a logika szerint ki lehet fosztani, hisz annak semmi nem jár meg, mert az úgysem tudja eldönteni hogy mi a helyes és mi a helytelen, mi a lehetséges és mi a lehetetlen, sõt megvalósítani se tud semmit. Így inkább majd mi kézbe vesszük a dolgokat. Kezdve azzal hogy elvesszük amije van, mert nagyszeru" elméleteinkkel meg tudjuk indokolni hogy nekünk miért van a Föld erõforrásaihoz több jogunk. Kedvenc elméletem az, hogy "mert Isten is megmondta". Bravó!

A szegregáció funkciója a kasztrendszer igazolása. A faji szegregáció az csak egy a sok közül. És én életem során semmi olyasmivel nem találkoztam ami azt igazolná hogy egy ember értékességét faji alapon el lehet dönteni. Arról nem is beszélve, hogy semmi olyasmivel nem találkoztam, ami a kasztrendszer létjogosultságát igazolná.

(1) hogy akarjuk megoldani a globális problémákat
(2) ha közben azon faszozunk, hogy szlovák vagy magyar? fekete vagy fehér?

Nem értem hogy mi köze van egyik kérdésnek a másikhoz. Meg lehet úgy oldani a globális problémákat hogy közben a magyar magyar maradhat, a kínai meg kínai.

Pluskast
"én pl erõsen támogatnám, hogy mindenki beszéljen angolul, de ez már 1 másik történet"

Isten ments! Nem tudom hallottad e de a nyelved határozza meg a gondolkodásmódodat és a logikádat. Pl Magyarország lakosságarányához képest azért adott ennyi kivalló tudóst, mert a nyelvünk igen gazdag képi kifejezésekben és nagyon egyedi gondolkodásra készteti az agyat. Amúgy sem szeretnék egy madáchi falanxterben élni ahol minden egyforma. A nyelv a munka a házak a kocsik az étel amit eszem. Ki a fenének kell ez? Az ember attól egyedi és attól különleges mert különbözik embertársaitól. Nem akarok egy sterilizált világban élni...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Sanyix
magyarországon meg hogy mûködnek a szélsõlibsik? Nem voltak a darkelfek gyarmatosítva, mégis folyamatosan bûntudatot akarnak ébreszteni bennünk, és folyamatosan támogatni akarják õket (persze úgy hogy még egyiket se rabolta ki, vagy verte össze egy csapat ork).

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

NEXUS6
Szerintem a gyarmatosítás-kori felsõbbrendûséget követõ, nagy össznépi bûntudatból, ami a fehér embert jellemzi ideje lenne kigyógyulnunk.

A szenvedés, amit sajna a fehérek mértek rájuk ugyanis nem tette szenté ezeket a népeket/embereket, és mi, akik nem tehetünk õseink bûneirõl, ugyan úgy jogosultak vagyunk az életre, és a boldogságra mint ezek a túlélõ népek.

És nekik, akiknek meg szintén semmi közük már apáik szenvedéséhez, mert pl. õk is itt élnek Európában, persze érdekük, hogy felelõsnek érezzük magunkat ezekért a régi bûnökért és nagy össznépi kultúrális öngyilkoságot hajtsunk végre, mert így több jut nekik.

Szerintem sem elvont ideológiák alapján kell az embereket megítélni, de ez had vonatkozzon már saját népünkre/fajtánkra is!

Másrészt megint ki kell emelnem, hogy nincs olyan, hogy "emberiség" ebben a kontextusban. Az "emberiség" nem indul választásokon, az "emberiségbõl" nem tudsz magadnak párt választani, az "emberiség" nem fog neked munkát adni.
Viszont ha jelentkezel egy melóra és nem vagy, kínai, arab, zsidó stb. akkor lehet, hogy nem kapod meg.

Hiába nem veszel róla tudomást, akkor is ez megy.

Pluskast
Remélem több pénzt fog juttatni a NASA-nak is mert ez az évi 17,5 milliárd dollár egy nagy lószar. Bár ez is Bush-nak köszönhetõ....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

te is ilyen izé vagy, jössz itt ilyen elnégeresedéses meg fehér világ jövõjérõl szóló cikkekkel. szal az már biztos, hogy nem vagyok a barátocskád 😊

de a második linken elérhetõ írásba beleolvastam. félelmetes. világszerte hanyatlik a fehér ember? és akkor mi van?? tán jobbak vagyunk, vagy mi? régebben rabszolgának és alacsonyabb rendûnek tekintettük a színes bõrûeket (egyesek még most is ebben a tévhitben élnek), most meg, hogy hagyjuk õket fellélegezni, és kicsit élni azt a fajta (erõsen idézõjeles) "szabad" életet, amit mi is élünk, kiderül hogy gyorsabban szaporodnak, és a fehér ember meg lassan elfogy. Kövezz meg, rajta, de én nem látom hol itt a gond. Talán pontosan azért, mert nem vagyok 1 rasszista fattyú, és nem teszek különbséget a fehér meg a nem fehér ember között. Szarok rá, hogy mi lesz a fehérekkel, az érdekel, hogy mi lesz az emberiséggel. De ezt már leírtam, csak úgy látszik ismételnem kell magam...

"Szóval szerintem abba lehet hagyni a szín szerinti megkülönböztetést és el lehet kezdeni megitélni az embereket azok alapján amik."

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

ámen 😊

Gouranga ;D

\"Mindig a remény hal meg utóljára\" http://kezdokrisnas.freeblog.hu/ Gouranga

Igen, majd meglátod hogyan fognak viselkedni a normálisak ha abszolút többségbe kerülnek.
Itt nem arról van szó, hogy valakik rendesek vagy nem. Sajnos a dolog ennél összetettebb. Hidd el nekem, én lennék a legboldogabb akkor, ha csak az lenne a baj hogy különbséget kell tenni jó és rossz emberek között. De sajnos ennél sokkal összetettebb, és súlyosabb a helyzet.

EZT A KÉT CIKKET AJÁNLOM MINDENKI SZÍVES FIGYELMÉBE:
Elnégeresedett Amerika (Julius Evola írása)
Guillaume Faye - a fehér világ jövõje a 21. században

Elnézést kérek a kommenteim tartalmáért és mennyiségéért. Ezeket hozzá kellett fûznöm.

Nem tehetünk róla, hogy a fizikai (rablás, lopás, gyilkosság, nemi erõszak) önvédelem, és a szellemi és anyagi (szellemit nem részletezem - média, az anyagi a "legális" lopás tõletek - lásd kormányok, bankok) önvédelem is lényegében 95%-ban a rasszizmussal párhuzamos - sõt még antiszemita is. Gondolom nem kell megmagyaráznom.