87
  • darkhill
    hát azért eléggé sokat fogyott a képek alapján.. bár gondolom ez a betegség miatt is volt!
    Reméljük visszatér még azért!
  • hdo
    "Aztán hogy milyen vasból van és mennyibe kerül, hidd el őket nem érdekli, csak az hogy szép és jól használható."

Sajnos ... Vistát is ezért szedtem le hosszas kínlódások után. Szinte megalázva éreztem magam, például mikor azt láttam hogy az összes büdös rejtett rendszermappa egy link, és miután eltávolítom a hozzáférés tiltását szabályzó elemeket, még a biztonság kedvéért végtelen számban lehet nyitogatni azokat a linkeket, közben végig a szülőmappában maradva. Egy nyamvadt browsercache-et nem lehet megnyitni hogy az ember kikotorja magának a védett képet, vagy a youtube videót. Szánalom.

ON:
    Közben nem veszik észre hogy az ilyen egyszerűségre törekvő megoldások csak az emberek további elbutulását eredményezik, mert az embernek nincs tanulnivalója, így felzárkózási lehetősége sincs a bonyolultabb eszközök/technológiák felé. Anyám pölö Vistában nem nyomott IE-ben az url után entert, aztán csak lesett hogy miért nem jön be a weboldal, hívott hogy nem jól állítottam be a netet - éppen akkor végeztem vele - nézzem meg. Persze azonnal feltűnt, hogy mi a gond ... és ráadásul teljesen logikus választ tudott adni rá hogy miért nem nyomott entert ... "search-ben sem kell"! Na ÍGY hülyítik el az egyszerű megoldások az embereket!
  • roliika
    Ott a pont. Egyénként az Apple USA piacra gyárt elsősorban. Az USA lakók szellemi képességeihez mérten. Tehát egyszerű felhasználás a lényeg, semmi más, és a végletekig leegyszerűsített design.

Ezek a termékek azért drágák, mert mint írtam USA felhasználásra teremtettek, és azért az Apple cuccok felületéről, illetve fejlesztéséről azt kell tudni, hogy ha egy menüpont "akad", vagy neadjisten "lefagy", képesek hónapokig csiszolgatni, míg tökéletes nem lesz. Minden termékükre jellemző, hogy gördülékeny a használatuk, és 2 éves Pistikének sem jelent gondot. Aztán hogy milyen vasból van és mennyibe kerül, hidd el őket nem érdekli, csak az hogy szép és jól használható.
  • hdo
    Hát biza a kurva anyját annak aki ezt a cikket írta! Muszáj ennyire nekrológ hangzatot felvenni?! Soha közöm nem volt Apple termékhez, még arra is büszke vagyok hogy még soha nem láttam egyet se élőben - elég volt az árát, meg a specifikációit látni! De Steve Jobs az Steve Jobs, és pofátlanság így írni vele kapcsolatban!

Nagyon remélem hogy még sokáig fog élni az öreg, és még soksok millió istenbarmát le fog húzni, egy-két újabb idejétmúlt technológiájú, de legalább drága termékkel! /Egyéni vélemény, meggyőzni nem fogtok tudni az ellenkezőjéről, ezért fölösleges ecsetelni mennyire nincs igazam!/
  • NEXUS6
    Vegyél egy csomó kínai holmit, csomagold be szépen és add el 10X áron, szerintem kb.

De természetesen a kezelőfelület, az mindig naggyon ott van!;)))
  • NEXUS6
    Jobbulást kívánok Jobbsnak.

Amúgy egy szinten jó poén ez a képsorozat, mert szerintem szinte mindenki változik ennyit 8 év alatt.
  • balee66
    "mainstream lifestyle-márka"
    Komoly...