136
Celestial Destroyer MMORPG
  • Cat 02 #16
    Hát, erre kár volt a netspeedet pazarolni :D
  • Andr0
    elég látványos... hmmmm mit tudnék mondani: Megnézzük!
  • Cat 02 #14
    Ja, h ez 3 napja van csak kint :D
  • Blood Raven
    igen ez lesz az köszi mindenki nevében a videot :)
  • Blood Raven
    A close beta klienst töltsétek le és majd patc-elni fog és azzal lehet játszani.
  • karajjj
    ha nem tévedek, akkor ez lesz az

• Carlos
    Namost ha most indul az open beta és a letöltések közt csak closed beta van, akkor azt megéri letölteni?
    Esetleg valami link a letöltéshez? (nem érdekel, hogy ottvan a hivatalos honlapon, azok a closed kliensek).
  • Cat 02 #9
    Esetleg kasztok ? Klánharc, v több nép is van benne és azok fightolnak ?Bővebb leírás tényleg jöhetett volna ^^
  • Matt07
    lehet h kevés infot írt róla de én nem vagyok lusta elolvasni a honlapját..^^ btw ez a Perfect world is megtetszett :)
  • Blood Raven
    Ja és azt kihagytam hogy kb. 2 hete indult close beta és most pár napja megy open beta ami azt jelenti hogy a karaktereket már nem törlik le.
  • Blood Raven
    Hát ezt leírni elég nehéz inkább látni kellene a skillek olyan látványossak hogy 1 gamében sem láttam még ilyet lvl 150 ig vannak a skillek és a 150 est még lehet fejleszteni ami azt jelenti a max lvl 150+
    Ha valaki ismeri PW-t akkor ahoz hasonlítanam aki nemismeri annak anyit hogy ez inkább grindelös farmolos tipusu game.
  • Carlos
    A fórumozók lustábbak annál, hogy egy linkben kotorásszanak az infó után.
    Tégy valamit, hogy meghozd az emberek kedvét. Ha nem, hát nem. Nekem tökmind1.
  • mama 2
    Őőőő... az én angol tudásom kicsi ahhoz hogy megértsem mit írnak a hivatalos oldalon. Nem írnád le még is röviden tömören hogy mi is ez? Miről szól, milyen skillek stb?
  • Blood Raven
    Free mmo
    a képeket mem megtalaljátok a hivatalos oldalon amit mar leirtam:
    http://zx.cubizone.com/eng/
  • Carlos
    Esetleg némi leírás a játékról, hogy miről szól, pár screenshot jól jönne (ingyenes, fizetős, opcionálisan fizetős). Talán meghozná az emberek kedvét.
    Ne kelljen már google-zni, hogy mi is ez.
  • Blood Raven
    Üdv mindenkinek!
    Mivel nagyon kevesen vagyunk magyarok gameban gondoltam itt talalok par lelkes önkéntest aki szivesen csatlakozna szük családunkhoz,a csaladot szoszerint értettem ugyanis ingaméban mar megalapitottuk a Solymok nevü családot.
    Itt 1 link hivatalos oldalrol: http://zx.cubizone.com/eng/
    A játékot ugyanazok csinálták mint Perfect World-öt ugyhogy aki szeret repkedni annak itt a helye

Remélem kedvetkaptatok CD hez ha igen megtalaltok minket a Channel 13 on ingame nevem: Raven de ha véletlen nem vagyok online kereshetitek: Csenge . Ha valami kérdésetek van tegyétek fel bátran itt vagy ingamen belül.