136
Celestial Destroyer MMORPG
  • Sipti
    Gyertek Rappelzezni még nem jön az amcsi verza:) http://rappelz.gpotato.com/
    http://bhun.extra.hu/news.php
    Akit érdekel Siptike vagy Cherubion néven megtalál a Bahamut szerveren 1etlen elfogatható magyar klán.:)keressetek bátran
  • CDavid
    Hát jól jönne a társaság^^
    ph ch1-en _David_ néven megtalálsz:D
  • dzsooe
    David toljam veled?:D Ugy is jáccanom kellene vlmivel :D
  • CDavid
    Na mivan srácok?:S
    Hova tűnt midnenki?
    Akit érdekel annak ajánlom a Zhu Xian(ph verziót)
    Ugyanaz mint a CD csak nem laggol!!nem késnek a skillek!!
    Nagyon jó!
    _David_ a nevem ch1-en ha vki esetleg jönne oda játszani^^
  • dzsooe
    Megvárom az amcsi servert amit mondtak. Az accom még mindig elvihető ingyen.. csak itt írj egy üzit és kapod id+pw...
  • ladasz
    Server leállás van?És meddig?
  • Hydroceph
    ééééérdekesen linkelte
  • Hydroceph
    itt minden infot megtalálsz rola
  • Hydroceph
    :P
  • CDavid
    Mi az a PH szerver? xD
    Hát, ja. elég uncsi, és a lagg téll nagyon undorítóvá teszi..ehh
    Amúgy sztem jó game lenne

• dzsooe
    En toroltem a jatekot :) Nagyon unalmas egyedul. Refine is egy vicc... ha nem veszel penzert Treasure itemeket hozza(jatekba 15gold+ 1db) akkor nem nagyon lesznek fullos cuccaid mert 45+5 os cuccok meg 40gold kornyeke :) Na kb ez a jatek azoknak valo aki tud venni hozza Cubit.. hanemtudsz akkor kivagy love.
  • Blood Raven
    Karit sose adok senkinek mert sose tudni mikor térek vissza
  • dzsooe
    Ha kell valakinek az accom szoljon. lvl33 GhostLord 11goldal + os cuccokal itemekkel. Jatek deleted :)
  • dzsooe
    Raven karid is megy a lecsóba? Vagy azt elajándékozod?:D
  • Arlon
    A PH szerver laggmentes ha esetleg érdekel valakit. A családot már megcsináltam ha valakit érdekel az írjon rám.
  • Sipti
    Amcsi verza(szerverek) pár hónap múlva lesznek elvileg ott kéne majd összegyűlni szerintem.
  • Blood Raven
    Hát igen nemvagyok mostanába sokat de amikor fentvagyok nincs fent senki de nemis akarok már foglalkozni gaméval mert ha nincs laggom és bent tudok lenni akkor nincs fent senki és ahogy már irták páran "egyedül unalmas" szoval ha valaki átakarja venni a családot tölem az irjon ide esetleg pm ben és ha többiek is elfogadják átadom neki gl hf
  • dzsooe
    Dave 3napja nem láttalak fent -.- Amúgy én fent szoktam lenni.. de elég unalmas egyedül így sokat vagyok offline.. Meg Raven se vesz be egy embert se mert nincs fent -.- Pedig már lenne 3 magyar 22+ -.-
  • Arlon
    Hello tudnátok segíteni 1 questben?
    a quest neve: Tresure hunt/Mysterious tresure map/sacred dragerous map "green cloud clan questje" totál nem értem hogy mit akar. pls írjátok le ide vagy pm-ben mert a ph-szerveren játszok.

thx

aki esetleg ph-n tolja mint én az Garron néven megtalál ch 13-on
  • CDavid
    lol de láma vagyok!!
    Azt nem láttam h tegnap írták az üzenetet xDDDDDD
    De az a tény ettől még nem változik h kb 1 online magyar sincs!!vagy ha van akk pls írjon rám:D
  • CDavid
    Nem is vagy fennt!!
    Valaki téll jöhetne Channel 13-ra mert elég uncsi!!
    am nevem ™Dave™
  • Blood Raven
    Hát én most bentvagyok eltudnám mondani holvan de nincs senki fent és egyedül gyorsan megunom magam ha valaki olvassa jöjjön fel :D
  • Sipti
    tre. hunt quest akad pár konkrétabban mond ha lehet(bár már az én válaszom tudod) :)
  • Evetkemano
    én Vadmaccs néven vagyok fent^^ ha valaki treasure hunt questet megcsinálta írja már le hol van XD
  • dzsooe
    Nem lehetne hogy egy kicsit aktívabb legyetek?:) Dög unalom egyedül játszani :/
  • dzsooe
    Nekem nem szokott lagolni.. Ravenekkel vagyok egy családba :) Hát rossz egyedül tolni de remélem megváltozik :)
  • Jabbba
    Sajna péntekig meló miatt nem tudok fentlenni,de hétvégén Csenge néven biztos megtalálsz.Family-be Raven tud bevenni,őt hétköznap délután és a kora esti órákban biztos el tudod érni (13. channel)
    Utóbbi pár napban csatlakoztak még páran remélem ők is aktívak lesznek hamarosan :)
    Napközben sajna előfordul hogy nagy a lag,de este 20.00-tól délelőtt 11.00-ig nekem nem szokott probléma lenni (éjszakai baglyok előnyben :))
    database-es oldalról nem tudok....
  • Evetkemano
    én 4-et csináltam mire 1 accot elfogadott :D
    nekem sem akarta elfogadni xD

van magyar guild? vegyetek be nevem: Vadmaccs
    és még 1 kérdés:) van valami database oldal?:)(questek stb)
  • RYO123
    valaki egy linket v vmit pls nem tom mit kéne csinálni én s activáltam,meg minden de "cubizone.com-on a game activation-nél jelöld be Celestialt" nem találom.
  • RYO123
    Szia Raven :D ugy döntöttem kipróbálom csak nem tudom a user nevemet ^^ nem fogad el semmit amit be írtam nem tod h mért nem ?:D
  • dzsooe
    megvolt de semmi :S
  • Jabbba
    cubizone.com-on a game activation-nél jelöld be Celestialt
  • dzsooe
    Ha valaki itt van aki tud vele játszani írjon már pls :) Csináltam accot.. activaltam mindent de mégis azt írja ki hogy invalid pw or id.. :S
  • dzsooe
    Már csak update van hátra... 1x talán befejezi :D
  • Gubberx
    te mindenhol ott vagy? :D
  • wordsworth
    na már én is szedem a játékot, meglássuk :)
  • Blood Raven
    Tegnap nemtudtam fentlenni mert meghalt a netem de ma valoszinü leszek
    ártalában délután vagyunk és este keress engem: Raven vagy Csenge
  • Sipti
    Írjátok már meg légyszi ki mikor(kb) milyen néven van fent,mert vhogy senkivel nem sikeült még összefutnom...:)
  • Sipti
    http://zxonline.e-games.com.ph/ itt nézzetek körül a semminél jobb...
  • Hydroceph
    asszony már szedi lefele, marhara megtetszett neki, van vmi werefox szeru kari?