136
Celestial Destroyer MMORPG
  • Blood Raven
    Elkezdett gyarapodni kis családunk de azért van még hely ha valaki jönni akar
    A game alig több 1 Gb-nál szoval aki anyira lusta hogy felmenyen hivatalos forumra és megnézze képeket és ha bejön neki letöltse az keressen olyan forumot ahol vannak screenshotok és játszon azzal
  • Hydroceph
    aki probalta pls FAQot linkeljen screenshotokat nyomjon ezerrel és egy syst reqet mert én a Carlos által emlitett lusták csoportjába tartozom :)
  • Hydroceph
    a pöcsömön jön már ki ez a kinai stuffos fos, a másik meg hab a tortán hogy szarul laggos...
    szedem
  • dzsooe
    Ez mire lejön ilyen speedel elsírom magam :S
  • Sipti
    Nem akarok okos lenni és lehet csak bebeszélem a dolgot ,de nekem a lag ellen mintha segítene a cfosSpeed progi.
  • Lord Nomak
    A legjobb, hogy órák alatt sem képes elindítani a patchelést, már jó játéknak ígérkezik. Az iszonyatosan lassú honlapról és eléggé normálatlan webcímről nem is beszélve.
  • Blood Raven
    Nemértem hogy lehet nemélvezni ezeket a lineage 2 nézetes szórakozzunkaperspektívával minden másodpercben játékokat.
  • Jabbba
    Mert azonkívül csak a tetrist ismeri de ahhoz nem tudja hasonlítani
  • Cat 02 #48
    Nem értem miért kell minden új mmo-t a linage-hez hasonlítani :)
  • Jabbba
    Köszönjük a hozzászólást és a soha viszont nem látásra
  • Mirk
    Nem értem hogy lehet élvezni ezeket a lineage 2 nézetes szórakozzunkaperspektívával minden másodpercben játékokat.
  • Blood Raven
    Hát elég sokan játszanak ilyen laggban pl pw ben mikor azzal toltam volt 2 fullos magyar klán ahol kb 80-80 ember volt remélem 1x itt is lesz anyi
  • dzsooe
    Megoldottam.. Most töltöm de ez mire lejön :D
  • LeonSilver
    Végre elindult az ápdét.Háát mit mondjak.Tiszta PW, ne mvéletlenül.
    Azt a zegyet nemértem, hogy hogyan lehet játszani ilyen szintű lagban.

//uninstall
  • Jabbba
    Ha érdekel valakit mmosite.com-on lehet regizni Newbie Pack-ért ami sok finomságot tartalmaz,Go-go nem sok van már :)
    Nem tudom dzsooe mi lehet a gond,nekem nem volt gondom regisztrációval
  • dzsooe
    Nekem még a regisztráció se megy.. -.- Nem hozza be teljesen az oldalt.. :\

required Identity Card/Passport No. És ide mi kell?:D
  • Blood Raven
    Mostantol elérhetö leszek késö estig aki akar keressen meg:)
  • Titan
    Ezzel egyet értek! Sajnos de. szinte játszhatatlan..:(
  • Titan
    Tegnap felraktam a progit délután. Este 10 fele végre ment a patch szerver és így alkalmam adódott kipróbálni! Megosztanám a gondolataim:

A karaktergenerálással nem kellett sokat bajlódni hisz nem sok választási lehetőség van. Fiú vagy lány. Majd kb. 9 féle arc és haj skin között csemegézhetünk, ill. a név és ezzel be is fejeztük karakterünk megalkotását.
    Egy kicsit több lehetőséget vártam és a kaszt választást is hiányoltam, bár a játékba belépve megértettem, hogy miért nem is olyan fontos, hogy már az elején eldöntsem melyik kasztot is szeressem. Így lehetőség van rá, hogy mindenféle utánaolvasás nélkül megnézhetem in-game, melyik kaszt spell-jei a legszimpatikusabbak a számomra és afelé képzem magam a játék során!
    A kezdő küldik a játékot mutatják be, hol a "fegyverkovács" a "páncélkészítő" stb. Nagyon szimpatikus volt a számomra, hogy nem kellett keresgélni hanem a quest-ben rányomva a névre már szaladt is a figurám a cél felé!
    A küldetések színe itt is fontossággal bír (Sárga, kék..stb.)
    Itt megjegyezném, hogy kaptam egy küldit ami egy petmasterhez irányít, de a megjelölt helyen csak a szagát éreztem, maga a csóka sehol nem volt! (később szerver üzenetben olvastam róla, hogy ne is keressem-nem elérhető, sorry)!
    Jelenleg a 6. szinten vagyok és a szumm tapasztalatom az, hogy olyan, mint a Perfect World. Grafikája, menü rendszere, quest rendszere...stb.
    A másfél másodperces lag itt is meg van ez ellen nem lehet mit tenni, majd egy eu szerver 1 év múlva vagy esetleg egy lelkes magyar csapat indít egy privát szervert, akkor ez majd meg fog szűnni.
    Nekem így az elején egy kicsit jobban bejön, mint a PW. Nagyon tetszett pl. hogy felvettem egy kütyüt és megjelent egy olyan lehetőség, hogy mikor fel van töltődve akkor magától grindelt, míg le nem merült..:D

Száz szónak is egy a vége, aki szerette a PW-t az nem fog csalódni és szerintem nagyon jó kis game lesz ez, ha kiforr, de addig jó pár patch fel fog menni.. ;)
  • Sipti
    Csao lev 22-es SkyTone Temple-el nyomulok, ha nem gáz akkor Raven megkereslek a 13-as csatin.:)
  • Blood Raven
    kasztok eléggé eltéröek az eddig megszokottaktol a pályákon rengeteg a leölésre váro mob és a kariknak van is rendesen területrehato skilljük.
    A laggrol meg anyit hogy este 9 után észrevehetetlen
  • Shifter
    PW-be vannak "tört" szerverek amit magyarok üzemeltetnek...

ez pl
  • HUmanHunter
    ez is ien kínai cuccos a videóból az jön le, azok nem nyerték el eddig a tetszésemet :s
  • wordsworth
    És milyen kasztok vannak? arrol nem talaltam hirtelen infot.
  • LordAdam911
    nm
  • Titan
    Magát a patch file-t nem tudja valaki feltölteni?
  • Blood Raven
    Csak az az 1 szerver van azon belül vannak a Channelek és engem beenged nemtudom mi lehet a baj
  • LeonSilver
    Nekem egy szem szervert lát ( Eternal névvel ) de oda sem hajlandó csatlakozni.Nemes egyszerűséggel közli, hogy under maintenance ...
  • Matt07
    addig megnézem a Perfect World-t :D
  • Blood Raven
    A patch szerverrel nekem is gondom van ugy 1 napja nemis csatlakozik fel gameba is ugy tudok csak bemenni hogy nekem mar le volt toltve patch es 1 kis idö után beenged anélkül hogy látná a patch szervert, szoval szerintem ezzel várni kell kicsit és megcsinálják rövidesen "soon :D"
    Azt nem értem az ilyen épitö jellegü hozzászolásokat minek kell leirni,
  • Jabbba
    Köszönjük meg szépen LordAdam építő jellegű hozzászólását....
  • LordAdam911
    kusspicsába hülye fasz
  • Titan
    Na, leszedtem a clienst torrenten ami a hivatalos oldalon volt. Nos a patch fail, ha rányomok, mert nem lát szervert, ha indítanám, akkor valami kriksz-kraksz hibaüzi..:( Ötlet?
  • Blood Raven
    Ha érdekelnek hogy néznek ki skillek lvl 30 ig megmutatom neked
    irj ram ingamen: Raven
  • Blood Raven
    Az elso skillt ami hasznalhato lvl 15 on kapod meg,
    és ezis laggos mint PW mivel csak amcsi szerver van de én reménykedek benne hogy lesz majd EU is.
  • Titan
    Remélem nem annyira lagos, mint a PW volt...
  • Cat 02 #20
    Hát, sro mellett nehéz jobbat találni, bár lehet h magasabb szinten jönnek elő az előnyei.
  • Andr0
    ennyire gyenge?:S
  • Matt07
    ez a closed beta client ugye angol?
  • sweech
    bővebben?