136
Celestial Destroyer MMORPG
-
#56 Elkezdett gyarapodni kis családunk de azért van még hely ha valaki jönni akar
A game alig több 1 Gb-nál szoval aki anyira lusta hogy felmenyen hivatalos forumra és megnézze képeket és ha bejön neki letöltse az keressen olyan forumot ahol vannak screenshotok és játszon azzal -
Hydroceph #55 aki probalta pls FAQot linkeljen screenshotokat nyomjon ezerrel és egy syst reqet mert én a Carlos által emlitett lusták csoportjába tartozom :) -
Hydroceph #54 a pöcsömön jön már ki ez a kinai stuffos fos, a másik meg hab a tortán hogy szarul laggos...
szedem -
dzsooe #53 Ez mire lejön ilyen speedel elsírom magam :S -
Sipti #52 Nem akarok okos lenni és lehet csak bebeszélem a dolgot ,de nekem a lag ellen mintha segítene a cfosSpeed progi. -
#51 A legjobb, hogy órák alatt sem képes elindítani a patchelést, már jó játéknak ígérkezik. Az iszonyatosan lassú honlapról és eléggé normálatlan webcímről nem is beszélve. -
#50 Nemértem hogy lehet nemélvezni ezeket a lineage 2 nézetes szórakozzunkaperspektívával minden másodpercben játékokat. -
#49 Mert azonkívül csak a tetrist ismeri de ahhoz nem tudja hasonlítani -
Cat 02 #48 Nem értem miért kell minden új mmo-t a linage-hez hasonlítani :) -
#47 Köszönjük a hozzászólást és a soha viszont nem látásra -
Mirk #46 Nem értem hogy lehet élvezni ezeket a lineage 2 nézetes szórakozzunkaperspektívával minden másodpercben játékokat. -
#45 Hát elég sokan játszanak ilyen laggban pl pw ben mikor azzal toltam volt 2 fullos magyar klán ahol kb 80-80 ember volt remélem 1x itt is lesz anyi -
dzsooe #44 Megoldottam.. Most töltöm de ez mire lejön :D -
#43 Végre elindult az ápdét.Háát mit mondjak.Tiszta PW, ne mvéletlenül.
Azt a zegyet nemértem, hogy hogyan lehet játszani ilyen szintű lagban.
//uninstall -
#42 Ha érdekel valakit mmosite.com-on lehet regizni Newbie Pack-ért ami sok finomságot tartalmaz,Go-go nem sok van már :)
Nem tudom dzsooe mi lehet a gond,nekem nem volt gondom regisztrációval -
dzsooe #41 Nekem még a regisztráció se megy.. -.- Nem hozza be teljesen az oldalt.. :\
required Identity Card/Passport No. És ide mi kell?:D
-
#40 Mostantol elérhetö leszek késö estig aki akar keressen meg:) -
#39 Ezzel egyet értek! Sajnos de. szinte játszhatatlan..:( -
#38 Tegnap felraktam a progit délután. Este 10 fele végre ment a patch szerver és így alkalmam adódott kipróbálni! Megosztanám a gondolataim:
A karaktergenerálással nem kellett sokat bajlódni hisz nem sok választási lehetőség van. Fiú vagy lány. Majd kb. 9 féle arc és haj skin között csemegézhetünk, ill. a név és ezzel be is fejeztük karakterünk megalkotását.
Egy kicsit több lehetőséget vártam és a kaszt választást is hiányoltam, bár a játékba belépve megértettem, hogy miért nem is olyan fontos, hogy már az elején eldöntsem melyik kasztot is szeressem. Így lehetőség van rá, hogy mindenféle utánaolvasás nélkül megnézhetem in-game, melyik kaszt spell-jei a legszimpatikusabbak a számomra és afelé képzem magam a játék során!
A kezdő küldik a játékot mutatják be, hol a "fegyverkovács" a "páncélkészítő" stb. Nagyon szimpatikus volt a számomra, hogy nem kellett keresgélni hanem a quest-ben rányomva a névre már szaladt is a figurám a cél felé!
A küldetések színe itt is fontossággal bír (Sárga, kék..stb.)
Itt megjegyezném, hogy kaptam egy küldit ami egy petmasterhez irányít, de a megjelölt helyen csak a szagát éreztem, maga a csóka sehol nem volt! (később szerver üzenetben olvastam róla, hogy ne is keressem-nem elérhető, sorry)!
Jelenleg a 6. szinten vagyok és a szumm tapasztalatom az, hogy olyan, mint a Perfect World. Grafikája, menü rendszere, quest rendszere...stb.
A másfél másodperces lag itt is meg van ez ellen nem lehet mit tenni, majd egy eu szerver 1 év múlva vagy esetleg egy lelkes magyar csapat indít egy privát szervert, akkor ez majd meg fog szűnni.
Nekem így az elején egy kicsit jobban bejön, mint a PW. Nagyon tetszett pl. hogy felvettem egy kütyüt és megjelent egy olyan lehetőség, hogy mikor fel van töltődve akkor magától grindelt, míg le nem merült..:D
Száz szónak is egy a vége, aki szerette a PW-t az nem fog csalódni és szerintem nagyon jó kis game lesz ez, ha kiforr, de addig jó pár patch fel fog menni.. ;) -
Sipti #37 Csao lev 22-es SkyTone Temple-el nyomulok, ha nem gáz akkor Raven megkereslek a 13-as csatin.:) -
#36 kasztok eléggé eltéröek az eddig megszokottaktol a pályákon rengeteg a leölésre váro mob és a kariknak van is rendesen területrehato skilljük.
A laggrol meg anyit hogy este 9 után észrevehetetlen -
#35 PW-be vannak "tört" szerverek amit magyarok üzemeltetnek...
ez pl -
HUmanHunter #34 ez is ien kínai cuccos a videóból az jön le, azok nem nyerték el eddig a tetszésemet :s -
#33 És milyen kasztok vannak? arrol nem talaltam hirtelen infot. -
#32 nm -
#31 Magát a patch file-t nem tudja valaki feltölteni? -
#30 Csak az az 1 szerver van azon belül vannak a Channelek és engem beenged nemtudom mi lehet a baj -
#29 Nekem egy szem szervert lát ( Eternal névvel ) de oda sem hajlandó csatlakozni.Nemes egyszerűséggel közli, hogy under maintenance ... -
#28 addig megnézem a Perfect World-t :D -
#27 A patch szerverrel nekem is gondom van ugy 1 napja nemis csatlakozik fel gameba is ugy tudok csak bemenni hogy nekem mar le volt toltve patch es 1 kis idö után beenged anélkül hogy látná a patch szervert, szoval szerintem ezzel várni kell kicsit és megcsinálják rövidesen "soon :D"
Azt nem értem az ilyen épitö jellegü hozzászolásokat minek kell leirni, -
#26 Köszönjük meg szépen LordAdam építő jellegű hozzászólását.... -
#25 kusspicsába hülye fasz -
#24 Na, leszedtem a clienst torrenten ami a hivatalos oldalon volt. Nos a patch fail, ha rányomok, mert nem lát szervert, ha indítanám, akkor valami kriksz-kraksz hibaüzi..:( Ötlet? -
#23 Ha érdekelnek hogy néznek ki skillek lvl 30 ig megmutatom neked
irj ram ingamen: Raven -
#22 Az elso skillt ami hasznalhato lvl 15 on kapod meg,
és ezis laggos mint PW mivel csak amcsi szerver van de én reménykedek benne hogy lesz majd EU is. -
#21 Remélem nem annyira lagos, mint a PW volt... -
Cat 02 #20 Hát, sro mellett nehéz jobbat találni, bár lehet h magasabb szinten jönnek elő az előnyei. -
#19 ennyire gyenge?:S -
#18 ez a closed beta client ugye angol? -
#17 bővebben?