Celestial Destroyer MMORPG

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blood Raven
kasztok eléggé eltéröek az eddig megszokottaktol a pályákon rengeteg a leölésre váro mob és a kariknak van is rendesen területrehato skilljük.
A laggrol meg anyit hogy este 9 után észrevehetetlen<#nevetes1>

Hollo

Shifter
PW-be vannak "tört" szerverek amit magyarok üzemeltetnek...

ez pl

&#3232;_&#3232;

ez is ien kínai cuccos a videóból az jön le, azok nem nyerték el eddig a tetszésemet :s

wordsworth
És milyen kasztok vannak? arrol nem talaltam hirtelen infot.

PSP user n\' soon ps3 user too :)

LordAdam911
nm
Titan
Magát a patch file-t nem tudja valaki feltölteni?

Blood Raven
Csak az az 1 szerver van azon belül vannak a Channelek és engem beenged nemtudom mi lehet a baj<#fejvakaras>

Hollo

LeonSilver
Nekem egy szem szervert lát ( Eternal névvel ) de oda sem hajlandó csatlakozni.Nemes egyszerûséggel közli, hogy under maintenance ...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Matt07
addig megnézem a Perfect World-t 😄

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Blood Raven
A patch szerverrel nekem is gondom van ugy 1 napja nemis csatlakozik fel gameba is ugy tudok csak bemenni hogy nekem mar le volt toltve patch es 1 kis idö után beenged anélkül hogy látná a patch szervert, szoval szerintem ezzel várni kell kicsit és megcsinálják rövidesen "soon 😄"
Azt nem értem az ilyen épitö jellegü hozzászolásokat minek kell leirni,<#csodalk>

Hollo

Jabbba
Köszönjük meg szépen LordAdam építõ jellegû hozzászólását....

DrGenya

LordAdam911
kusspicsába hülye fasz
Titan
Na, leszedtem a clienst torrenten ami a hivatalos oldalon volt. Nos a patch fail, ha rányomok, mert nem lát szervert, ha indítanám, akkor valami kriksz-kraksz hibaüzi..😞 Ötlet?

Blood Raven
Ha érdekelnek hogy néznek ki skillek lvl 30 ig megmutatom neked<#vigyor2>
irj ram ingamen: Raven

Hollo

Blood Raven
Az elso skillt ami hasznalhato lvl 15 on kapod meg,
és ezis laggos mint PW mivel csak amcsi szerver van de én reménykedek benne hogy lesz majd EU is.

Hollo

Titan
Remélem nem annyira lagos, mint a PW volt...

Hát, sro mellett nehéz jobbat találni, bár lehet h magasabb szinten jönnek elõ az elõnyei.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Andr0
ennyire gyenge?:S

Armin & Ayu fan

Matt07
ez a closed beta client ugye angol? <#pardon1>

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

sweech
bõvebben?

Hát, erre kár volt a netspeedet pazarolni 😄

Andr0
elég látványos... hmmmm mit tudnék mondani: Megnézzük!

Armin & Ayu fan

Ja, h ez 3 napja van csak kint 😄

Blood Raven
igen ez lesz az köszi mindenki nevében a videot 😊

Hollo

Blood Raven
A close beta klienst töltsétek le és majd patc-elni fog és azzal lehet játszani.

Hollo

ha nem tévedek, akkor ez lesz az

Carlos
Namost ha most indul az open beta és a letöltések közt csak closed beta van, akkor azt megéri letölteni?
Esetleg valami link a letöltéshez? (nem érdekel, hogy ottvan a hivatalos honlapon, azok a closed kliensek).

Þór vígi þessi rúnar

Esetleg kasztok ? Klánharc, v több nép is van benne és azok fightolnak ?Bõvebb leírás tényleg jöhetett volna ^^

Matt07
lehet h kevés infot írt róla de én nem vagyok lusta elolvasni a honlapját..^^ btw ez a Perfect world is megtetszett 😊

Blood Raven
Ja és azt kihagytam hogy kb. 2 hete indult close beta és most pár napja megy open beta ami azt jelenti hogy a karaktereket már nem törlik le.

Hollo

Blood Raven
Hát ezt leírni elég nehéz inkább látni kellene a skillek olyan látványossak hogy 1 gamében sem láttam még ilyet lvl 150 ig vannak a skillek és a 150 est még lehet fejleszteni ami azt jelenti a max lvl 150+
Ha valaki ismeri PW-t akkor ahoz hasonlítanam aki nemismeri annak anyit hogy ez inkább grindelös farmolos tipusu game.

Hollo

Carlos
A fórumozók lustábbak annál, hogy egy linkben kotorásszanak az infó után.
Tégy valamit, hogy meghozd az emberek kedvét. Ha nem, hát nem. Nekem tökmind1.

Þór vígi þessi rúnar

mama 2
Õõõõ... az én angol tudásom kicsi ahhoz hogy megértsem mit írnak a hivatalos oldalon. Nem írnád le még is röviden tömören hogy mi is ez? Mirõl szól, milyen skillek stb?

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Blood Raven
Free mmo
a képeket mem megtalaljátok a hivatalos oldalon amit mar leirtam:
http://zx.cubizone.com/eng/

Hollo

Carlos
Esetleg némi leírás a játékról, hogy mirõl szól, pár screenshot jól jönne (ingyenes, fizetõs, opcionálisan fizetõs). Talán meghozná az emberek kedvét.
Ne kelljen már google-zni, hogy mi is ez.

Þór vígi þessi rúnar

Blood Raven
Üdv mindenkinek!
Mivel nagyon kevesen vagyunk magyarok gameban gondoltam itt talalok par lelkes önkéntest aki szivesen csatlakozna szük családunkhoz<#wave>,a csaladot szoszerint értettem ugyanis ingaméban mar megalapitottuk a Solymok nevü családot.
Itt 1 link hivatalos oldalrol: http://zx.cubizone.com/eng/
A játékot ugyanazok csinálták mint Perfect World-öt ugyhogy aki szeret repkedni annak itt a helye
<#wink>
Remélem kedvetkaptatok CD hez ha igen megtalaltok minket a Channel 13 on ingame nevem: Raven de ha véletlen nem vagyok online kereshetitek: Csenge . Ha valami kérdésetek van tegyétek fel bátran itt vagy ingamen belül.

Hollo

← ElőzőOldal 3 / 3