Celestial Destroyer MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A laggrol meg anyit hogy este 9 után észrevehetetlen<#nevetes1>#nevetes1>
Hollo
ಠ_ಠ
Hollo
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Azt nem értem az ilyen épitö jellegü hozzászolásokat minek kell leirni,<#csodalk>#csodalk>
Hollo
irj ram ingamen: Raven
Hollo
és ezis laggos mint PW mivel csak amcsi szerver van de én reménykedek benne hogy lesz majd EU is.
Hollo
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Esetleg valami link a letöltéshez? (nem érdekel, hogy ottvan a hivatalos honlapon, azok a closed kliensek).
Þór vígi þessi rúnar
Hollo
Ha valaki ismeri PW-t akkor ahoz hasonlítanam aki nemismeri annak anyit hogy ez inkább grindelös farmolos tipusu game.
Hollo
Tégy valamit, hogy meghozd az emberek kedvét. Ha nem, hát nem. Nekem tökmind1.
Þór vígi þessi rúnar
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
a képeket mem megtalaljátok a hivatalos oldalon amit mar leirtam:
http://zx.cubizone.com/eng/
Hollo
Ne kelljen már google-zni, hogy mi is ez.
Þór vígi þessi rúnar
Mivel nagyon kevesen vagyunk magyarok gameban gondoltam itt talalok par lelkes önkéntest aki szivesen csatlakozna szük családunkhoz<#wave>#wave>,a csaladot szoszerint értettem ugyanis ingaméban mar megalapitottuk a Solymok nevü családot.
Itt 1 link hivatalos oldalrol: http://zx.cubizone.com/eng/
A játékot ugyanazok csinálták mint Perfect World-öt ugyhogy aki szeret repkedni annak itt a helye
<#wink>#wink>
Remélem kedvetkaptatok CD hez ha igen megtalaltok minket a Channel 13 on ingame nevem: Raven de ha véletlen nem vagyok online kereshetitek: Csenge . Ha valami kérdésetek van tegyétek fel bátran itt vagy ingamen belül.
Hollo