50
  • vassgaby
    ohh azért annyira nem rossz film ez. meg am is! Cage csinált elég sok színvonalas filmet ahhoz,h néhány gyengébbet is elfogadjunk tőle. Ő sem villoghat folyton, lesz még sikerfilmje jópár! ez tuti
  • kotivok
    szerintem jó film
    nem nagy durranás az biztos, de annyira nem rossz amennyire a cikkíró leírta
  • MrTwister
    A 8mm-t senki nem említi mint az egyik, ha nem a legjobb filmjét! A mostani filmjei valahogy nekem sem nagyon jönnek be. Sajnálom azért remélem, hogy egyszer még újra ragyogni fog mint régen!
  • skiryo
    nemzet aranya1-2 és a tolvajtempo nem annyira, de Con Air, Szikla, Face/Off k*rva jó. vagy az angyalok városa. Cage csak mostanába lett ilyen ratyi.
  • gothmog
    Ő csak a Stalkert, az Aranypolgárt és a Patyomkin páncélost nézi meg. Újra meg újra. Mert több jó film nem készült.
  • noki2
    Szerinted nem?
  • tomsolo
    "Szikla, Con Air, Álarc, Nemzet aranya 1,2, Tolvajtempó."

ezek jó filmek? :o
  • noki2
    Etinger látom megértetted a lényeget öcsém....
  • Etinger
    Áll arc? Úúú bazd... ilyen címmel kicsit más témájú lett volna :D:D
  • noki2
    Szerintem van még remény számára csak kellene pár jó forgatókönyv pl: Áll arc,tolvajtempó,fegyencjárat stb... jellegű :-)
  • csomi
    Ami valosagban bal oldalon van az a tukorben, legalabbis sik tukorben, jobb oldalon! Nem vetted meg eszre? :). Egyebkent tenyleg 1x nagy nehezen nezheto kategoria. Sajnalom, hogy Nico is egyre kozelit a B kategorias filmek vilagaba.
  • winnie
    utánaszámoltam, több is volt, mint 60.

ez van, nem a jókat nézted, hanem a gyengéket, előfordul. vagy rosszul választasz (ízlésgondok) vagy pedig keveset láttál (amivel nincs gond, mert nem kockulsz, hanem van életed - sokan heti egy filmet sem engednek meg maguknak, mások heti 6-8-at.)

a bangkok-véleményed egyébként örömteli, mert legalább volt, akinek nem nézhetetlen. talán csak a max payne-nél volt ennyire egybehangzóan mindenki véleménye, hogy milyen gyenge volt
  • lac14
    najó talán kicsit túloztam de azér 60an közel sem volt
    komoly értelmezési gondjaid vannak....
    nagyon okosnak érzed magad de a lényegét mégse értetted meg annak amit irtam, középmezőnyben simán ott van ez a film
    és amugy én nem kommentekböl itélek
    hanem saját véleményböl
    ennyit rólad...

• VoneOut
    Ezt a filmet kár volt elkészíteni...szvsz
  • winnie
    egy tőről fakadhattok, láthatóan neked sem tetszik semmi.

amúgy jó sok ujjad lehet:) vagy csak bődületesen rosszul választasz filmeket, hogy f*kázol minden filmet összevissza. 2008-ban rengeteg (első blikkre 60 felett) jó film volt, minimum két tucat nagyon jó. és legalább 4 alapfilm.

értelmezd a kommenteket: nem egyszer nézős, hanem egyszer sem nézős, "messzire elkerülni"-kategória.
  • gothmog
    ez a sztori, hogy -legyen- egyszerű gondolkodású bérgyilkos meg utolsó meló meg padawan felfogadása, ez a Leon volt Jaen Renoval, meg Gary Oldmannel.
  • lac14
    1szer nézős film? meglehet
    de emberek 1 kezemen megtudnám számolni hány olyan film jött ki 2008as évben
    amit többször megelehet nézni
    kalap szar film? aki ilyesmi kommenteket irt leirhatná h neki milyen filmek tetszenek, kiváncsi lennék rá
    amugy ha SZ.Viktorrol van szó én már else olvasom a kritikáit csak a kommenteket
    nagyon nem adok a véleményére, neki ugyse tetszik semmi:D
  • god25
    Nem gondoltam, h egyszer egyetértek Viktorral!
    Igazad van. Kalap sz@r a film.
  • Blasta
    "értelmi fogyatékos = hülye"

A filmben Cage karaktere EGYIK SEM VOLT!
    Ez tény.

Különc volt, profi volt, kiégett. De nem volt sem hülye sem értelmi fogy.
  • Blasta
    Te sem vagy komplett barátom
  • winnie
    ne is említsük a rablóhalat, az arizónai ördögfiókát vagy a veszett a világot. cage persze, hogy jó színész, csak mostanság gyakran választ rossz filmeket és azokban ő sem tűnik ki. sőt.
  • Inquisitor
    Ez hülyeség, tud játszani, sok filmben megmutatta, csak lehet a témák miatt nem annyira populárisak mint a pop-corn filmjei. Az Adaptációban vagy az Időjósban szerintem baromi jó volt, hogy az Angyalok városát ne is említsem. Nicolas Coppola "Cage" igen is jó színész, a kérdés az végleg lefelé tart a szekere vagy sem?
  • Etinger
    Viktornak most teljesen igaza van. Ez egy gyenge film.
  • Hedgehunter #27
    A profi szinesz nalam Tom Hanks-nel kezdodik....
  • Sance231
    Látom, te sem szoktál filmkritikát olvasni.
  • waterman
    Nicolas Cage? - nem az új Harry Potter.
  • WoodrowWilson
    Bírom az ilyen hozzáállást, ennyi erővel senkinek se lehetne véleménye más témákról/emberekről, kizárólag azokról amikben ő jártas/legjobb, és csak olyan emberekről akiknél ő jobban csinál vmit.
  • Commandante
    "Jobbak keresel mint Cage? Mert ha nem, akkor jogod van befogni."

• Oroszlánszív
    Szerintem egy profi színész, lásd: Szikla, Con Air, Álarc, Nemzet aranya 1,2, Tolvajtempó. Ezek azért oda vágtak, neki nagyon jól álltak ezek a szerepek. Szerintem aki lefitymálja, az csak irigykedik. Ha valaki itt Magyarországon a fórumozók között eljut valaki idáig összetehetné a kezét, és csak az hurrogja le Cage-t, aki már feljebb van mint ő, de addig, a véleményem megvan az ilyen kis szarosokról, akikek nincs jobb dolguk, mint az Oscar-os színészeket lehurrogják.
    Ennyit erről. Egyébként az író aki írta ezt a cikket büszke lehet magára nagyon elvan szálva magától, vajon miért? Azért, mert meg tanult írni? Mást letettél az asztalra Szekeres Viktor? Jobbak keresel mint Cage? Mert ha nem, akkor jogod van befogni. Vagy írsz valami normális cikket, vagy rád tapadok mint egy pióca.
  • zoltannemeth
    Ha egy film esetleg bukik az nem biztos hogy a szinész hibája!Hiába játsza a szerepet a legjobb,ha a történet és a rendezés gagyi!
  • Hedgehunter #20
    Nicolas Cage egy harmadrangu szinesz Oscar nem adtam volna neki soha. Csak azert lehetett szinesz mert a keresztapja Francis Ford Coppola (az apja testvere). Szerintem egy szanalmas szinesz semmi tehetseggel...
  • Oroszlánszív
    Mondasz valamit :)
  • Harkat 89
    Jó az észrevételed oroszlán, tehetséges vagy. Most tekertem bele filmben, és motornál is, tükörben is, és a patikában is bal kezén van a seb. :) De sebaj.
  • Loverman
    nekik (is) azért megy mert a sok barom odajár és bekajálja a szart amit ott adnak
  • Viszpi
    Milyen baki? Jobb kézzel telefonált, miközben a bal kezén a sebet tisztította... (a tükörkép mond neked valamit? )
  • Szolnokboy1
    lol, télleg. :DDD:D:DS:D:SD: Viktor bekapta a mókatabit. :)
  • Sance231
    Remélem Szekeres Viktornak van annyi humorérzéke, hogy jókat röhögjön az olyan szánalmas, buta emberkéken, akik ilyen fröcsögő hangnemben kritizálják.
  • marcee
    Nincs mese, tragédia ez a film.
  • Cat #12
    Lefordítom neked :)

értelmi fogyatékos = hülye

Helyettesítsd be.
  • Blasta
    Marhaság
    Értelmi fogyatékosság egy profi bérgyilkosnál?
    Ki az az idióta, aki ilyesmit benyal???

A stílus pedig Viktornak szólt, a sokadik nevetséges cikkrészlete az iménti.