50
  • magus
    másoljátok csak az index stílusát, nem értitek nekik miért megy, mi?
  • Kaadi
    Mindig megnézem Cage filmjeit, remélve, hogy kifogok egy igazán jót, mint a régi szép időkben. A Las Vegas végállomást nehéz utólérni.
  • peterxy
    Nem egeszen ertem, hogy mit vartok egy mostani Cages filmtol. En mostanaban egy filmet se lattam tole, ami jobb lenne. Ez is egy 1x nezos kicst akcios film. Nem igazan jobb vagy rosszabb mint as Next vagy a Szellemlovas(na annal talan kicsit jobb). A Nemzet aranyat nem lattam.
    A sztori... hat annyira hiheto mint mas akciofilmben altalaban. Itt ott felbukkan benne valami ami nem a legelcsepeltebb klise (csak nehogy lelojem, ha valaki meg nem latta).
    Az ertelmi fogyatekost nem tudom honnan vette a szerzo.
    Nem azt mondom, hogy ez egy kihagyhatatlan mozi lenne, sot meg csak azt se, hogy egy jo film, de aki az elozo Cage filmek utan nem akarta visszakerni a penzet, az ebben sem fog csalodni.
  • Anotino
    Megjott neked, vagy mi a gond? :) Altalaban akkor latni ilyen hisztis tipusu agressziot. Amugy bocs a szemelyeskedesert, csak gondoltam kicsit bekesebben is lehetne. Az ertelmi fogyatekossag alatamasztasara szerintem a felsorolt ervek fele is eleg lenne.
  • Major
    Szereplők:
    ...
    A haj (Niclas Cage haja)
    ...
  • Szolnokboy1
    kivételesen egyetértek Viktorral. ez egy ótvaros szar film.
  • lamer the true
    Azért én jókat kuncogok pár kritikán. Tetszik pár szóhasználat és az a cinizmus, amit az író használ. Csak így tovább
  • Jamie
    Épp tegnap néztem meg a filmet.
    Valóban nem egy tömeg akció film. Tényleg fura egy vérprofitól, aki az elején simán kinyirja az összes szemtanút majd fél órával később belezúg egy süket-néma tajvani lányba aki szerintem még angolul sem ért.
    Ha kicsit elhúzták volna a karakter fejlődését akkor szerintem minden stimmelt volna a történettel. egynek nem volt rossz.
  • Blasta
    "Nicolas Cage mint értelmi fogyatékos bérgyilkos"

Normális vagy Viktor???? A film melyik részében tűnt neked értelmileg fogyatékosnak Cage karaktere?

"hogy még mindig messze az Abyss... "

???????? Magyarul már nem ment? Vagy ettől leszel menő???

Amúgy tényleg szar a film, ebben egyetértünk.
  • Oroszlánszív
    A filmben van egy nagy baki, én elsőre észre vettem, hiszen elég nagy hiba. Amikor Cage megy a motoron bal oldalt a kezét találja el a kislány kezében fogott rúd. Haza megy Cage és a tükörben a jobb kezén van a seb, ezután bemegy a patikába és ott megint baloldalt van a seb. Hogy is van ez? Mozi film és nem tudnak összerakni egy normális filmet Cage-el? A rendező pocsék, a forgatókönyv is, lehetett volna benne több akció jelenet. Egyszer meglehet nézni, de többszöri nézésre nem alkalmas a film, ami persze nem Cage hibája.