Leszámítva azt a több 100.000 megmagyarázhatatlan észlelést? Az összes kamu? Mi van ha 95%-a kamu? Akkor is marad 5%, de akár ha csak 1 is valódi, akkor bizony...
Nem hittem én sem sokáig ezeknek a habókos idiótáknak, akik közül döntő többségük vitathatatlanul tényleg idióta, de nagyjából 15 éve nekem is volt egy észlelésem, méghozzá egy tanúval. Egy erdős részről jöttünk ki nyáron d.u. 17:00 körül, tökéletes időjárás mellett, amikor észak-keleti irányban az erdő felett, tőlünk nagyjából 5-6km-re megpillantottunk egy 120-150 méter hosszú, 20-30 méter "magas" izzó, a nap fényességénél alig gyengébb lebegő hengerszerű (szivar alakú) tárgyat az erdő felett. Mivel eléggé fáradtak voltunk, csak döbbenten szemléltük pár percig, majd az egészséges félelmünknek engedelmeskedve elhúztunk haza. Másnap nyilván már nem volt ott.
Amikor olvastam szivar alakú észlelésekről, mindig azt mondtam... szivar? Na ha valami ez 100%, hogy kamu. Jó, hogy mindjárt nem rotációs kapa alakú baz. Csak röhögtem rajta. Már nem röhögök. Fogalmam sincs mit láttunk, de nem meteor volt, mert lebegett, nem időjárási ballon volt, mert relatív mocsok nagy volt, és nem is ember által előállított jármű, mert az nem lebeg az erdő felett bivalybasznád alsón hang nélkül úgy, hogy a fényereje majdnem elérte a nap fényerejét.
Teljesen absztinens vagyok és voltam és imádok sportolni... csak a miheztartás végett ;-) Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.01.24. 18:53:56