Földönkívüli élőlények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyetértek az előttem szólóval, és hozzátenném, hogy régen is volt fotómanipuláció, illetve azt, hogy a régebbi felvételt is lehet - MA - manipulálni. Ugye kedve Stockbauer33 ezeket a képeket csak interneten láttad, és egyetlen negatívot sem azonosítottál? Ennyit erről, amire rávan írva, hogy régi, de digitalizálva van, az onnantól kezdve manipulálható.

Ez maszatolás, másrészt vicc. Tudod, a szak-csillagászok ma már nem néznek bele a távcsőbe, nincs ilyen lehetőség rá! A mai távcsöveken (már ha optikai egyáltalán) általában egy CCD-kamera, vagy egyéb érzékelők vannak rákötve, mint lézerspektroszkóp, fotométer, stb. Szóval, ez az egész műszerezettség egy számítógépre van kötve, és tudod, a csillagász már csak adatokat kap meg, leginkább grafikonok és adatbázisok formájában. Mai csillagászok leginkább az informatikusokra hasonlítanak. Azt sem ár ha tudod, a csillagászati kutatás - mint általában a tudomány - arról szól, hogy olyan dolgokat kutatunk, azaz keresünk amit még nem láttunk! Így természetes ha találunk olyan amit nem tudunk megmagyarázni! Ez ugye azért magától értetődő? De abból, hogy világ ismeretlen dolgait fedezzük fel, nem következik, hogy egy ismeretlen jelenség ufo! Ahhoz, hogy valami ufo legyen, éppen valami olyan dolgot kellene produkálnia, hogy természeti magyarázat kizárható legyen. Ilyet viszont egyetlen komoly csillagász sem talál (de mondjad a neveket, ha van, hallgatlak!). Az ismeretlen nem egyenlő az ufoval... De ez miért kell százszor leírni? Ami ismeretlen az ismeretlen. Senki nem lesz hülyének nézve, és senkinek nincs megtiltva, hogy egy eredményt publikáljon, ez bizony egy hülye érv, ... Sőt, olyannyira nem, hogy a csillagászatnak van kettő ága is ami a földönkívüli élettel foglakozik, és publikálnak, és egyetlen céljuk, hogy ilyet találjanak! Ez a "hülyének nézés"', a konteosok érve szokott lenni, akik egyszerűen nem értik meg, hogy ez az egész pontosan arról szól, hogy új eredményeket kell és kötelező produkálni, sőt ha a régit sikerül megcáfolni, az meg a legnagyobb eredmény! A tudomány így működik, a konteó megy úgy, hogy ha már semmi érvem sincs, akkor biztos van ott valami, csak titkolják, nem engedik, és hasonlók. Persze. Mert te is csillagász vagy, illetve kutató, aki tudja, hogy működik az egész, és nem csak ilyen oldalakról összeszedett konteók szellemi áldozata. Még véletlenül sem.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.08.23. 19:07:12

Amiga
Igen, régi felvételek, amiken tényleg minden és mindenki UFO, mert semmit és senkit nem lehet azonosítani.
Valamint igen, vadászpilóták jelentései, akiknek fogalmuk sem volt, mit láttak, ami tényleg UFO, vagy szándékos dezinformáció, vagy hallucináció, vagy bármi más.

Abban is igazad van, hogy itt a kemény mag osztja az észt, mert normális ember és igazi tudós bele se kattintana egy "földönkívüli élőlények" topikba, vagy legfeljebb annak reményében, hogy bővebben informálódhat valamilyen világűrben is túlélő baktériumról.

De itt az E.T.-kről olyan szinten megy a csevej, mintha néhányan egy párhuzamos valóságban élnének. Tudom, hogy ijesztő, meg minden, de egyelőre egyedül vagyunk, és nagyon úgy néz ki, hogy még sokáig (vagy mindig) egyedül is leszünk.

Persze ez a valódi "kemény magot" sosem fogja visszatartani, hogy keresse a szemcsés-szar videókat, a részeges szájkaratésok beszámolóit, a visszatartott igazságról szóló nemlétező összeesküvés-elméleteket és mindenttudó, gunyoros mosollyal nevessen ki mindenkit, aki nem hisz a számukra nyilvánvalóban (hisz ők látták a youtube-on, és már száz éve is mondta egy pilóta, hogy ufót látott).

Megismétlem, világszerte már több okostelefon van forgalomban, mint ahány ember a Földön él, és egy sem készített hiteles felvételt. Akkor miről is beszélünk?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

De azért van ám régebbi felvétel is ám.Tetszik érteni. PL 83 elöttiek <#fejvakaras> Vadász piloták jelentései.Mert azt is hamisítják.Mindig összefujja a szél a kemény magot hogy ossza az észt itt <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Amiga
Most, hogy van okostelefon, a netet milliószámra kellene, hogy elöntsék a jó minőségű (720 vagy 1080p-s), mobillal készített ufó-felvételek. Valajhogy mégsem történt meg az áttörés. Hmmm, különös. :-)

A Pataki Attila sem sok ufós mobilképet és videót posztotl, eddig csak a szája járt. Vicces, hogyan hiteltelenít el egy beszámolót, hogy képtelenek bármit is rögzíteni.

Vírusvideóként terjedne azonnal, ha bárkinek sikerülne egy igazi űrlényt, vagy járművet lencsevégre kapnia. De hát ilyenek nincsenek. A semmiről meg nehéz felvételt készíteni. És most hagyjuk a youtube-os bábot, vagy cgi-t. :-)

Palinko
lehetne olyan példákat hozni amit nem tudnak a csillagászok sem megmagyarázni, sőt tökösebb csillagász be is vallja, hogy szokott olyasmit látni a távcsőben amit maga sem ért. nyilván hivatalosan nem fog publikálni senki semmit mert rögtön hülyének lesz bélyegezve és dobhatja az addig szép lassan felépített karrierét a kukába.
"én csak azt kívánom mindenki legyen az életében figyelmes olyan repülő tárgyra az égen amit aztán egész életében nem tud megmagyarázni 😄"

Van ilyen, sok. Az emberek többsége nem képzett csillagász, meteorológus, és airespotter. Ha felnéz, 99%, hogy nem tudja megmagyarázni mit lát. Költői kérdés, ha nem tudok megmagyarázni valamit, abból, hogy lesz egyenlőségjel ufo-val? A magyarázat hiánya, nem egyenlő intelligens földönkívüliekkel, csak azzal, hogy nem tudja megmagyarázni.

Palinko
csak az a baj, hogy klasszikus esetben az állítás tevőn van a bizonyítás terhe. persze a perverz matematikusoknál van olyan hogy bizonyítsd be valami miért nem lehetséges, de úgy általában tényleg annak kell bizonyítani aki tette az állítást. viszont vitának egyetlen eredménye a büntetőpontok lennének... nem fogadnák el egymás dokumentumait stb.

én csak azt kívánom mindenki legyen az életében figyelmes olyan repülő tárgyra az égen amit aztán egész életében nem tud megmagyarázni 😄

(közben törölve lett a hsz amire válaszoltam, de most már bennhagyom)
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.08.23. 00:10:13
Reméljük neked nincs telefonod... Hosszú tapasztalat után rajzolódott ki a tudományról egy kép? Aha, tehát neked van diplomád, kutató fokozatot és te hosszú évek óta tudományos munkát végzel? Egész pontosan mit? Mert ha nincs ilyened, akkor tapasztalatod sincs. Amid van, az nem tapasztalat, hanem fikció. Az, meg hogy nem vagy tisztába a szavak jelentésével és ezért idézőjelbe teszed, meg nem az én problémám, bocs. De el kell, hogy mondjam neked, hogy a tudomány a legjobb módszer a világ megismerésére, a te fantáziálós módszered amivel megmondod a tutit - nem működik, legalábbis eddig semmi hasznosat nem írtál, nem tettél le az asztalra, ezzel szemben a sokat szidott (és általad egyáltalán nem értett) tudomány meg, hát körbe kellene nézni, nem csak fantáziálni... Az nem bizonyíték, hogy valaki valamit látott, ezt tudod, hogy hívják? Anekdota. Ezért kellene ismerni a szavakat, ugyanígy a hit szót sem ismered, mert akkor tudnád, hogy neked csak hited van, de nulla tény van a kezedben. Ennyi.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.08.22. 22:16:17

te csúcs vagy Saintgerman!!!!! <#eljen>
ember legyen a talpán, aki bele tud kötni a hsz-edbe
" kevesebbel is beéri, a tudományos bizonyítéknál"
ezen emberek fejében a tudomány szitokszó
a "fősodratú" hazug tudományt a háttérhatalom direkte terjeszti, hogy "boldog" tudatlanságban tartson bennünket, pedig aki egy kicsit is kinyitja a szemét, láthatja, hogy mi folyik a háttérben---mondják a tisztánlátók
Tudod, amikor még az emberek nem telefonnal járkáltak a zsebükben, akkor még mindenkinek meg volt a magához való józan esze. Ezt sajnos a telefon valóban elvette. Én még abból a fajtából való vagyok, akinek hosszú tapasztalatok után kirajzolódik egy kép és ez a kép a tudomány. Ha van egy ilyen képed, akkor az a "tudományos bizonyítás" lehet akár mennyire tudományos, ha nem egyezik a te képeddel csak egy csalás marad. Ugyan akkor neked lehet olyan kép a tudatodban, amit még nem szükséges tudományosan bizonyítani, mivel mások még nem látták...
Csak azért mondom, hogy óvatos legyél ezzel a tudományos bizonyítással,.. a hit szót meg csak a megfelelő helyen használd. <#wink>

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Szóval te beéred bizonyíték nélkül is, vagy elismered, hogy a fotók nem bizonyítanak, de te hiszel az ufokba, és szomorú, hogy én bizonyíték nélkül nem hiszek bennük? Érdekes... Bocsi, mindenki telefonnal a zsebében járkál, a konteok megint más lapra tartoznak! A szomorú az, hogy valaki kevesebbel is beéri, a tudományos bizonyítéknál egy ilyen horderejű kérdés esetében, a hitelléseget illetően!
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.08.22. 21:23:27

Ha lenne ilyen foto, akkor az biztosan nem kerülhetne a nyilvánosság elé...
De akinek ezzel kell bizonyítani, annak már úgy is mind 1 ! Neki már így is úgy is el ment a hajó.. <#zavart2>

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Érdekes kérdés, hogy ma a photoshop és CGI korában lehet egy fotót, filmet hitelesnek tekinteni? De tegyük fel, hogy lehet. Kérdés, van ilyen fotó, videó ami minden kétséget kizárva bizonyítja a földönkívüliek létét? Mert szerintem nincs.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.08.22. 20:47:04

Hogy ha csak egy film, vagy foto lenne, amit eredetinek elismernének, akkor a létüket is el kellene ismerni. Tehát az összes filmre és dokumentumokra gondolok.

Egész pontosan mire gondolsz hamisítás alatt? Mit hamisítottak?

Te mint öregebb róka, akkor biztos tudod azt is, hogy mi szükség volt a '60 as években a hamisításra, ha roosewelti eseten kívül szinte még nem is hallott róla az emberiség <#confused>
Szerinted ebben az időben rendelkezett a nagyközönség olyan technikával, amivel ilyen minőségű fake ket lehet készíteni ? Ha nem akkor akkor a hadsereg csinálta, vagy ki más ?

megbántottalak valamivel??
azért csak van valami rajtuk

jó kérdés, hogy miért nincs ruhájuk..
Az is lehet, hogy androidok.. valamiféle biológiai-gép hibrid lények. és maga a biológiai szövet a ruhájuk.
Ha.. tényleg léteznek..
ha nem.. akkor tárgytalan

Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.

így van tesó

Palinko
és ha ez amit látsz már a bio ruhájuk? csak nekünk tűnnek meztelennek? de jó felvetés miért nem lép ezen túl a kamugyár
Egyrészt akkor nem értem miért linkelsz szemetet, ha te magad sem hiszel ebben az elborultságban? Még kérdést sem tettél fel, csak link... Másrészt ha az objektív valóságot is megkérdőjelezed, és nem hiszed el amit látsz, az már egy erős paranoid állapot, amit kezelni kell(ene)... (De szerintem, csak nagyot akartál mondani, nem vagy te paranoiás, csak valószínűleg nagyon fiatal, és éretlen. Legalábbis én erre tippelek.)
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.08.22. 19:09:45

tényleg jó lenne tudni, hogy miért meztelen minden alien??<#fejvakaras>

szegények, szégyentelenek, nem ismerik az öltözködést, nincs rá szükségük??
meg persze semmilyen kütyüt sem hordanak (kamera meg izé) <#fejvakaras>
miből gondolod, hogy én miben hiszek és miben nem?
Egy szóval sem utaltam ilyesmire..
én még a két szemem által látott objektív valóságot is megkérdőjelezem

Ezt te elhiszed? Wow! 😮 Miért?

jó lenne, ha sokan lennének ilyenek, mint te, akik elfogadják az ésszerű magyarázatokat
tisztelem őket😊))
én nem nagyarázok bele semmit.. direkt nem említettem semmi tényszerűt..
csak ez a videot érdekesnek találtam.. erről a meteorról nem tudtam.. hogy dokumentálva volt ennyire

Egyszerűen úgy magyarázom, hogy nem ez történik, ez kérlek szépen belemagyarázás a noname, videót összevágó illetőtől. A kép eleve zajos, pixelhalmaz az egész, más felvételeken ilyen nem látszik, szóval a zaj, és csóva meg későbbi szétrobbanás egybemosása. Nézd meg, keress rá más videókra, ugyanis baromi jól dokumentált meteorrol van szó, és akkor talán nem egy pixelhalmaz zajába magyaráznál bele valamit. Ok?
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.08.01. 03:15:16

ha szélárnyékban lenne.. nem izzana fel..
De ha valamennyire is leárnyékolja a meteor annak a darabnak a közeg-ellenállását a légtérben.. akkor sem tudom hogyan képes.. több mint kétszeres sebességre.. Honnan veheti ezt a hatalmas kinetikus energiát?
A mozgási energia a sebességgel négyzetesen nő. Több mint valószínű, hogy nem származhat a meteorból..

Palinko
szélárnyék? bringások, autóversenyzők és meteorok nagy barátja
jólvan tegyük fel, hogy a meteorról robbant le.
Hogyan magyarázod azt, hogy ez a lerobbant darab.. a meteor háta mögül felbukkan a semmiből.. és nagyobb sebességgel neki megy a meteornak, és láthatóan kihasít belőle valamennyi anyagot.

Hogyan lehetséges az, hogy ez a lerobbant darab.. hátulról.. (megfordul) és nagyobb mozgási energiával, nagyobb sebességgel utoléri azt a darabot amiről levált???
Tanultam fizikát.. de nekem ez magas.
Ha valami a haladási iránnyal ellentétes irányba robban le.. akkor kerül a meteor mögé.. viszont akkor, hogy lehetséges, hogy (irányt változtat).. és extra mozgási energiával utoléri és be is előzi a meteort.

Sok dolog van összevágva ebben a videóban, de ha az elejére gondolsz, az a meteorról robbant le, vagy egyszerű zaj, amúgy nem túl éles féltével, miközben a Chelyabinsk meteorról sok tucat dokumentált felvétel van. Nincs ilyen összeütközés dokumentálva, és nincs is rá szükség. Egyszerűen egy széteső bolida, vagy tűzgömb. Itt van a modellje, hogyan is történt:

Off.: miért töltöd az időd ilyen marhaságokkal? Van rengeteg előadás, magyarul is - igazi szakértőktől, akik a szakmai tudásuk alapján, az események valódi adatait kiértékelve mondják el - neked, laikusnak - hogy mi törtét. Miért nem azokat nézed? Hasznosabb lenne...
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.07.31. 15:37:44

vagy.. a szélvédő fénytörése a ludas a dologban

erre vajon mi lehet a magyarázat..
amit lehet látni.. jön egy meteor.. belép a légtérbe és felizzik.
majd a semmiből oldalirányból előbukkan egy gyorsabb objektum, egyenesen neki megy, vagy átmegy a meteoron.. abból darabokat hasít ki.. majd folytatja útját.. és gyorsan el is tűnik.. majd a meteor darabjaira esik szét, és elég a nagy közegellenállásban.. ekkor nagyon felizzik.

az is egy magyarázat, h valami széthasította a meteort, hogy inkább elégjen, mint hogy becsapódjon.. mert nem éppen kis darab lehetett ez a darab meteor.

basszus mennyire igaz😊)
a repcsik is, melyek húzzák a méregcsíkot, is ezt a technikát használják, különben EGYENESEN kirepülnének az űrbe <#fejvakaras>
olvastad??
mert, ha nem tudod miről szól, nincs vitaalap😊)
ahogy a vasvilla is.. <#nyes>

nem tudom, de kiokosíthatnál <#confused>

a légtér eleve hajlított.. a föld felületével egyetemben.. majdnem gömb alakú

"légtérhajlítás" <#wow1>

azért kíváncsi lennék, hányan vontak le ebből helyes következtetést
Utoljára szerkesztette: maki85, 2016.07.29. 17:20:55
ismered A kis herceg c. könyvet??

szerinted milyen célja volt vele a szerzőnek??
Tudományos fórumon mi keresni valója van egy ilyen videónak ??? De ha még is ezzel akarnád igazolni az elméletem lehetetlenségét, akkor is bőven elég lenne egy ilyen link mit ez: https://www.youtube.com/watch?v=adNFL5nNnGw ami releváns az ügyben. Úgy, hogy legközelebb ne te papolj itt a szabályokról, hanem inkább tartsd be te magad azokat <#idiota>

Amiga
Feltételezem, együtt dolgoztak a Marikával is.

Ez a topik már csak azért nincs átrakva a saját fórumba, mert már annyi hülyeség borította el a tudományos fórumot, hogy nincs is értelme kitakarítani.
Mióta Lipót megszűnt, elburjánzottak az ufóhívő szektások. Szerinted emberek dolgoznak a Marson? Egészségedre. De miért nem a gumiszobában posztolsz erről?

A befektetés valszeg csak egy kis bűvészkedés volt a számítógépen, manapság nem hiheted el, hogy egy ilyen valódi. De persze mindig voltak, akik benyeltek mindent tövig, az óriás csontvázakat is, amiknek a koponyájában elfért egy ember. Pedig akkor még egyszerűbb volt a technika. 😊
szándékosan kezdtem a hat évvel, nem mindjárt azokkal, akik 17 - 20 éveket dolgoztak ott.. <#bohoc>

Fel tudnád becsülni mennyit hozott eddig a konyhájukra ez a kattintgatás ? Esetleg azt is, hogy mennyi volt a befektetés ?!
De legfőképp azt, hogy hol kell leadni arra a megrendelést, amit ember nem csak legyártani nem tud, de még eszköz sincs, hogy megvizsgálja ?!

mint amerikában szokás.. 300 év munkatáborra ítéllek, amit a mars Izsák D. kráterben kell ledolgoznod.