6569
-
Irasidus #5190 Úgy lehet egy másikról fogalmam, hogy érdekel pszichológia, és látom milyen tüneteket mutatsz. Az autisták is egy másik világban élnek, csak szólók, és te is. Nyugodtan mesélhetsz a világról, de az köszönő viszonyban sincs a valósággal. Legalábbis eddig csupa olyan dolgot mondtál, mint például, hogy egy csecsemő okosabb és többet tud mint egy felnőtt, ami nyilvánvalóvá teszi, hogy te vagy százas. Másrészt a valódi világban, leírták volna, hogy miért nem vagyok százas, tudod érv, indok aminek hívják a valóságban. Persze tudom, a te valóságodban ezek a szavak nem léteznek, nem mintha a szókincsed olyan nagy lenne... -
Irasidus #5189 Fogljuk össze. Szóval, te magadat nem mindennapi embernek gondolod (1%-hoz tározónak), nemes célok által vezérelve, aki olyan összefüggéseket képes meglátni a világ működéséről, amit csak kevesek - és kényszert érzel, hogy ezt megoszd másokkal, itt a fórumon. Sajnos az nem nyitottság, hogy egy folyamatos prekoncepcióval élsz, az bizony borzasztó nagy szűklátókörűség. Másrészt, úgy mondasz véleményt valamiről, hogy nem is tudod valójában, hogy működik, kifakult egy hamis kép a világról és annak működéséről, amihez ragaszkodsz, még akkor is ha tele van ellentmondással, vagy bebizonyosodik, hogy tévedtél. És mindez a fotelból, az internet segítségével derítetted ki... Nem tudom, érdekel-e, hogy ez milyen mentális tünet? Csak mert tudom...
Viszont egy kérdésre nem válaszoltál, tehát, az állításod szerint, valaki fizetett volna, hogy ne derüljön ki az igazság, mert ha kiderül, akkor mi van? -
tamas79 #5188 Vegyél vissza stílusból, "cimbora". Nem a sajátban vagy. Ott lehet ilyet de, itt nem. De remélem valaki majd kisegít. -
#5187 Papíron leírva szépen hangzik a működése.
Hisz olyan ferde világban élünk, ahol az igazság sosem volt menő. Ha kiderül, akkor nem kap hírverést, szőnyeg alá lesz seperve. Emberek 99%-a hajlamos lehet korrupcióra, bizonyos szituációkban, ha netán belengetik a másik kártyát, hogy a családjának, hozzátartozójának, egy szerettének baja esik..
Engem nem izgat a pénz, nem bír motivációs erővel.
Hol nincs? Videóban, másik videóban vagy úgy ámblokk? Sem nem tagadom, sem nem erősítem, nem az én feladatom, csak nyitott vagyok. -
Saintgerman #5186 " Ott van a jegyzőkönyv, amiről ha hamis egy szakértő egyből kideríti, ami után a csalót kirúgják, és mehet takarítani, mert hitelét veszti."
Ha még nem vagy 16 éves, akkor el lehet nézni neked, hogy ekkora marhaságot írjál.
Ebben a mondatban látható, hogy erről a világról sincs fogalmad ! Hogyan lehetne egy másikról ??? -
Irasidus #5185 Ha ezt komolyan gondolnád, akkor nem írogatnál ilyeneket, mert félnél a következményektől. Mivel nem félsz, nyilvánvaló, hogy magad sem hiszed amit írsz, vagy mentálisan sérült vagy, és nem látod be, hogy ebből bajod lehet. Utóbbi esetben, viszont te egy olyan mentális sérült vagy, aki összefüggéseket sem képes átlátni, nyilvánvaló, hogy amit mondasz az csak beteges agyszülemény. Szóval ennyit erről a lefizetésről.
Michio Kakuról meg hagyjuk, ő pénzért bármit összehord. Tipikus példája a rossz ismereterjesztésnek, és mellesleg, az, hogy a tévében mit mond az nem tudományos eredmény, hanem vélemény. Akkor lenne hiteles rá hivatkoznod, ha egy publikációját hoznád, nem azt amit éppen felböfög egy tévében. Ennyi.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.12.18. 15:44:32 -
Saintgerman #5184 Csak nem az ügyeletes ufo tagadónak teccik lenni ? Titeket vajon ki pénzel, csak nem a Soros alapítvány
A zusa legnevesebb asztrofizikusa szerint az esetek 95%a hoax, de 5% valós !!! Na most, ha csak 1% lenne valós, az UFO-k létezése akkor is valóság és tény lenne !! Az hogy nyüszítetek itt (is) csak úgy lehetséges, hogy vagy pénzt kaptok érte, vagy nincs minden csészétek a szekrényben... (ahogy a német mondaná)
-
Irasidus #5183 Egy ilyen a vizsgálat nem abból áll, hogy közlik az eredményt, hogy ez nem földönkívüli eredetű. Ott van a vizsgálati jegyzőkönyv, amiről ha hamis egy szakértő egyből kideríti, ami után a csalót kirúgják, és mehet takarítani, mert hitelét veszti. Ezért sem éri meg csalni ilyen szakmában.
Tehát, az állításod szerint, valaki fizetett volna, hogy ne derüljön ki az igazság, mert ha kiderül, akkor mi van? Másrészt, lehet, hogy a te világodban mindenki lefizethető, és korrupt, ezért szeretném megkérdezni, mennyi pénzér lennél hajlandó azt mondani, hogy tévedtél, és nincs is ufo? Csak érdekel, mi az árad, ha esetleg semmi pénézrt se, akkor gondolkodjál egy picit...
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.12.18. 15:35:52 -
tamas79 #5182 Hagyd , most borogatja a bábokat. -
#5181 Amikor bármilyen vizsgálat végkimenetelét befolyásolni lehet pénzzel, nem tudom miért bízzon bárki hasonló ügyben. -
Irasidus #5180 Ez az alaptalan bizalmatlanságot, hívja a szakirodalom paranoiának. -
#5179 #5178
Bár önző lehetnék. -
#5178 Meghamisíthatják az eredményt (független szakértői vizsgálat maszlag nem garancia), nem valószínű hogy visszakapnád a tárgyat, ha találnak valamit eltussolják, de előtte még be kell állítani hülyének az illetőt.
-
Irasidus #5177 És miért nem adnád oda megvizsgálni, mármint azon túl, hogy önző és gyerekes vagy? Teljesen mindegy honnan szerezte egy csaló a felvételt, ugyanannyira hiteles, mint ő maga. Ennyi. -
tamas79 #5176 Aha, nem adnád oda. Tudod felnőtt emberek az ovodában kinövik azt , hogy -Nekem van porsém, bibibí. Muti. Nem mutiból készült, bibibí. Erről ennyit. Csaló, mint fulretard. -
#5175 Ő lehet meglovagolt egy hullámot, de a videót nem ő készítette.
Mellesleg ha nekem lenne hasonló tárgyam, én sem adnám oda. -
tamas79 #5174 Hát ez , ez lenyűgöző. Látod overseer, erre várt a világ. Egy ilyen kristálytiszta, manipulálatlan, minden tekintetben egyértelmű bizonyítékra. Még egyszer , ez igen. -
Irasidus #5173 Tehát, Roger Leir nem doktor, leghíresebb munkássága, hogy állítólagos ufo implantátumokat távolít el emberekből (jó pénzért). Amiről kiderült, hogy hétköznapi tárgyak, üvegszilánkok, fém töredékek, stb. Amikor felkérték, hogy törvényszéki vizsgálatokat tegyenek, elzárkózott, a tárgyakat nem engedte megvizsgálni. Ennyi. Ez egy hazug, csaló gazember aki abból él, hogy ezekkel a sztorikkal haknizik, és persze könyveket ad ki. Ez egy megélhetési forma. -
#5172 -
Irasidus #5171 Itt egy képkocka. Látható, hogy manipulált, utólag lett rászerkesztve... Ennyi.
-
Irasidus #5170 Ez bullshit. A film hamis. Ennyi. -
tamas79 #5169 Aha, persze. A zufó meg nem itt van animálva. Mi a fenéért kérdezel, ha már meg van rá a válaszod? Elhiszed, hogy az egy földönkívüli. Pedig nem, egy mégcsak nem is túl jól sikerült tákolmány. -
overseer-7 #5168 a zászlók azért nem pixelesednek be annyira.. vagyis kevésbé mert azok egy helyben animálnak.
A kép egy adott szektorában változnak, mozognak.. erre külön mozgás követő rendszer van felépítve.
Megadja a mozgókép egy pillanat kulcsképét, és a helyett, hogy a következő kocka képet is újra lerajzolja.. ami sok sok + információ tárolást jelent.. helyette, csak azokat az információkat tárolja el, hogy a soron következő kocka kép mennyiben tér el az előzőtől.. általában 90% ban ugyan az..minden ugyan azon a helyen van.. kis változással, eltéréssel, elmozgással, bemaszatolással.. stb.. és erre van egy már nagyon fejlett lekövető és analizáló rendszer.
valószínűleg ebből az algoritmusból fog kifejlődni az első mesterséges látó és asszociációs program könyvtár az MI -k számára.
-
Irasidus #5167 Itt éppen azt kell bizonyítani, hogy a gyilkosság megtörtént, azaz valaki tényleg látott valamit, vagy sem. Egyenlőre egyetlen felvételed sem sikerül bebizonyítod, hogy nem hamis, vagy nem valami optikai csalódás eredménye. Az anekdotákról, azaz, hogy valaki valamit látott - és elhiszem ha akarom - meg még kevésbé sikerült bármit is bizonyítani. Most gyakorlatilag azon vitatkozunk, hogy te mennyire vagy hiszékeny. Ami egyenlőre úgy néz ki, borzasztóan az vagy. A bíróságon is az első az, hogy a tanú hitelességét kell bizonyítani, illetve a tanúnak a saját állítását. Ez egyenlőre nem történt meg.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.12.17. 23:42:06 -
tamas79 #5166 Aha, értem. És a zászlók miért nem pixelesednek be a háttérben?Holott azok is meglehetőst nagy sebességgel váltanak alakot a képeken. Vagy azok kiemelt státuszúak, főleg egy ilyen helyen? Meséld kérlek tovább. -
overseer-7 #5165 a pixelességre van magyarázat.. a felvétel nem full hd.. és egyébként sem ér semmit a felbontás.. mert a mozgókép információ anyagát az adat / sec határozza meg, a tömörítés után.
A video tömörítésnél, szándékosan sorolják alacsony információ prioritásba az olyan elemeket amelyek csak felvillannak, vagy gyorsan mozognak, gyorsan változtatnak helyet a képen. Az ilyen területeket a tömörítés során az elérhető lehető legkisebb információval kell leírni.
Ezért van az, hogy az ilyen területek pixelesednek be.. és ezt a jelenséget megfigyelheted más videókon.
Viszont a pixelesedést beleszámolva, ami tömörítési artifact lehet. Elég autentikusnak és Hd nak tűnik a videó.
Viszont nagyon jól bele illik a talán több milliós megfigyelő beszámolóiba.. egyszer csak észreveszik.. vagy megjelenik a semmiből az égen..
van hogy sokáig egy helyben lebeg.. aztán egyszer csak minden előjel nélkül szinte az égbolt másik oldalán van.. olyan nagy sebességgel kirúgja magát.. hatalmas sebességgel száguld és olyan éles kanyarok tesz és olyan élesen váltogatja a sebességét is.. természetességgel.. mintha valami élőlény tartana könnyed bemutatót a képességeiről..
mintha azt mondaná.. hé.. kapjatok már észhez.. mi ilyen könnyen vesszük a lubickolást az égbe.. mi olyan dolgokat teszünk meg természetes könnyedséggel, amiket ti még elképzelni sem vagytok képesek.. nemhogy még kivitelezni.
Ide figyelj.. látod milyen a gyorsulásom.. ez, ha kiszámolod, azt jelenti, hogy ha akarok az űrben nagyon könnyen gyorsulok a fénysebesség közelébe.. és így akár milyen messzire eljuthatok a saját időmben a világegyetemben.. és akár milyen távolra is a jövőbe.
Időutazó vagyok.
plusz.. az hogy itt vagyok és létezek, egyben nyilvánvalóvá teszi azt a tényt is, hogy átutaztam egy fél galaxist, hogy itt repkedhessek és tanulmányozhassalak titeket. Ami azt jelenti, hogy messze menőkig túlhaladtam a ti értelmi, intellektuális szinteteket..
ha akarnám már régen halottak lennétek.. de mivel már sok sok ideje itt vagyunk.. vagyok. és még mindig életben vagytok, ..nem kell félnetek.
Nem elpusztítani akarnak minket.. valami más terv részesei vagyunk..
az hogyha itt vannak és látszólag nem csinálnak semmit csak néha jól ránk ijesztenek
az biztosan azt jelenti, hogy tervük van velünk.
..és mivel nem tudjuk hogy mi az.. valószínűleg titokban hajtják végre..és még csak esélyünk sincs leleplezni.. mert ez azt jelentené, hogy nem elég okosak ahhoz, hogy ezer fényéveket utazgassanak az űrben.
-
tamas79 #5164 Ez abszolút nem így működik. Azért ahhoz "kicsit" több kell.
A felvétel amit bemutattál , legalább hd , végre. De érdemes kikockázni, és látszik , hogy a szellem vagy lélek gömb ( nem is földönkívüli ) a környezetétől eltérően szép pixeles, de nem baj. Kicsi apróság. Bár ez téged nem hat meg. -
#5163 "ha valaki lát egy gyilkosságot.. majd ezt egy tárgyaláson mint tanu részletesen eladja.. elmeséli amit látott.. egy embert börtönbe csuknak élete végéig. Egy ember életét teljesen tönkre teszik és hatalmas szenvedésnek teszik ki.
Csak mert valaki meggyőzően állított valamit a tárgyalás során."
Ez azért nem egészen így van. Ha a tanú állításait semmi objektív dolog nem támasztja alá, akkor az édes kevés.
És ez a baj az UFO-kal is. -
overseer-7 #5162 -
overseer-7 #5161 Az ufókkal kapcsolatban..
ha valaki lát egy gyilkosságot.. majd ezt egy tárgyaláson mint tanu részletesen eladja.. elmeséli amit látott.. egy embert börtönbe csuknak élete végéig. Egy ember életét teljesen tönkre teszik és hatalmas szenvedésnek teszik ki.
Csak mert valaki meggyőzően állított valamit a tárgyalás során.
viszont ha száz ezren, millióan állítanak egy fantasztikusnak tűnő..nem meggyőzőnek ható dolgot.. azt akkor sem hisszük el, és csak viccelődünk a mesékkel, amikor nyílvánvalóan a több ezer fellelhető beszámolókban csak úgy hemzsegnek a közös elemek..
Ez olyan lenne, mintha egy város teljes lakossága ugyan azt a különös álmot látná.
Mindenki arra gondolna miután elmesélnék egymásnak az álmaikat, hogy biztos nem véletlen ez az egybeesés.. kell lennie mögötte valami létező dolognak ami megmagyarázza.
Na ugyan így vagyunk az ufókkal is.
Mindenki ugyan arról a létező jelenségről számol be.. vagyis különféle formájú, nagyságú.. fénylő.. vagy csak fémes fényvisszaverő repülő objektumokat.. amik jellegzetes mozgást végeznek.. Soha nem látott módon képes helyet változtatni.
Olyan gyorsulásokkal, és sebességekkel, amik ma még ELMÉLETI módon sem vagyunk képesek kivitelezni.
Olyan sebességekkel repülnek ezek, mint amikor az űrből visszatérő módul belép a légtérbe.. szinte szénné ég a külseje..
Az ufók meg vígan repkednek ezen a sebességen és meg se sülnek.
Olyan G értékek mellett gyorsulnak amibe az ember egy kisebb kanyarba azonnal szörnyet halna olyan módon, hogy az ufó faláról kellene az összeturmixolódott emberi maradványokat kiskanállal lekaparni. -
Irasidus #5160 Elképzelni bármit el lehet, viszont, hogy mi a valóság az megint más kérdés. Ez tipikus "god-of-the-gaps" érvelés, ami magyarul a lyukak istene, vagy fehér foltok istene néven fut. Ami annyit jelent, hogy egy hívő a saját hitének igazolására, a tudomány által eddig fel nem tárt fehér foltjait használja, mondván, ott van az isten, ufo, kis manó, akármi. Ha tudomány valamit feltár abból, amit eddig hitt, nem az a következtetés vonja le, hogy alaptalan volt a feltétezése, hanem keres újabb ismeretlen területet, ahova beképzelheti amit éppen jónak lát. Ez egy logikai bukfenc, és a képzelgéssel egyenlő. -
Irasidus #5159 Az a baj, hogy az ufo ma már egy több jelentésű szó, mint a zebra, vagy a levél, és stb. Az itt lévő fórumozók, ufo alatt, nem ismeretlen repülő tárgyat értenek, hanem földönkívüli repülő tárgyat (esetleg élőlényt)! Nehezen értik meg, hogy ha valami ismeretlen, arról nincs ismeretem, arra nem mondhatom, hogy ez vagy az. A másik, hogy gyakran használják maszatolásra, és ködösítésre, névleg egyetértenek veled, de közben végig a másik értelemben használják, sokszor nem is tudatosan. Ha azt mondod egy ilyennek, hogy igen van olyan, hogy ufo abból rögtön a másik értelmezés lesz a fejében. (És ha jól tudom, az amerikai hadsereg már nem használja ezt a szót, pont a kétértelműsége miatt, így megszűnt gyakorlatilag az alkalmazása.)
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.12.17. 14:13:11 -
tamas79 #5156 Komolyra véve, ezzel vitáznék. Olyan , hogy UFO van. Aztán legtöbször bebizonyosodik, hogy ember alkotta cucc, vagy természeti képződmény. Ha meg nem találnak rá magyarázatot, még az sem jelenti azt, hogy földönkívüli űrhajó, mert lehet olyan ritka képződmény amivel, csak spec esetekben találkozni.
Persze a vallásosokat erről nem lehet meggyőzni , mert biztos a 3 betűsök kiadták az ukázt, hogy mi legyen. -
tamas79 #5155 Bakker , tényleg. Lemerült a felhőkondenzátoruk, én is jártam már így, csak nem látta senki.
Na, megyek túrok egy kis moslékot én is. -
Saintgerman #5152 mer a malacok se tudják, hogy gazda létezik... ha tudnák, ők se zabálnának olyan jó étvággyal.. -
overseer-7 #5151 mér nem léteznek?
-
Irasidus #5150 Igen, hogy nem léteznek. Ez néhány embernek itt új lehet... -
overseer-7 #5149 van valami újdonság az ufókkal?
-
tamas79 #5148 Két különbözö felhö képeit raktad be. Szemtanúk szerint pár percig lehetett látni, majd eloszlott (Japán). A másik egy kupola alakú felhö volt Walesben. De valószínü, hogy más irányból nem volt gömb. Tehát nem parkolt, nem szállt fel, csak különleges. És még csak köze sincs semmilyen földönkívülihez. -
overseer-7 #5147 Japánban ismeretlen felhőt filmeztek.
A felhő a földön parkolt, felszállt .. eléggé furcsa egy földönkívüli felhő volt ez.. a békebeli felhők ilyet még nem csináltak..