Földönkívüli élőlények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.08.23. 19:07:12
Valamint igen, vadászpilóták jelentései, akiknek fogalmuk sem volt, mit láttak, ami tényleg UFO, vagy szándékos dezinformáció, vagy hallucináció, vagy bármi más.
Abban is igazad van, hogy itt a kemény mag osztja az észt, mert normális ember és igazi tudós bele se kattintana egy "földönkívüli élőlények" topikba, vagy legfeljebb annak reményében, hogy bővebben informálódhat valamilyen világűrben is túlélő baktériumról.
De itt az E.T.-kről olyan szinten megy a csevej, mintha néhányan egy párhuzamos valóságban élnének. Tudom, hogy ijesztő, meg minden, de egyelőre egyedül vagyunk, és nagyon úgy néz ki, hogy még sokáig (vagy mindig) egyedül is leszünk.
Persze ez a valódi "kemény magot" sosem fogja visszatartani, hogy keresse a szemcsés-szar videókat, a részeges szájkaratésok beszámolóit, a visszatartott igazságról szóló nemlétező összeesküvés-elméleteket és mindenttudó, gunyoros mosollyal nevessen ki mindenkit, aki nem hisz a számukra nyilvánvalóban (hisz ők látták a youtube-on, és már száz éve is mondta egy pilóta, hogy ufót látott).
Megismétlem, világszerte már több okostelefon van forgalomban, mint ahány ember a Földön él, és egy sem készített hiteles felvételt. Akkor miről is beszélünk?
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A Pataki Attila sem sok ufós mobilképet és videót posztotl, eddig csak a szája járt. Vicces, hogyan hiteltelenít el egy beszámolót, hogy képtelenek bármit is rögzíteni.
Vírusvideóként terjedne azonnal, ha bárkinek sikerülne egy igazi űrlényt, vagy járművet lencsevégre kapnia. De hát ilyenek nincsenek. A semmiről meg nehéz felvételt készíteni. És most hagyjuk a youtube-os bábot, vagy cgi-t. :-)
Van ilyen, sok. Az emberek többsége nem képzett csillagász, meteorológus, és airespotter. Ha felnéz, 99%, hogy nem tudja megmagyarázni mit lát. Költői kérdés, ha nem tudok megmagyarázni valamit, abból, hogy lesz egyenlőségjel ufo-val? A magyarázat hiánya, nem egyenlő intelligens földönkívüliekkel, csak azzal, hogy nem tudja megmagyarázni.
én csak azt kívánom mindenki legyen az életében figyelmes olyan repülő tárgyra az égen amit aztán egész életében nem tud megmagyarázni 😄
(közben törölve lett a hsz amire válaszoltam, de most már bennhagyom)
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.08.23. 00:10:13
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.08.22. 22:16:17
ember legyen a talpán, aki bele tud kötni a hsz-edbe
ezen emberek fejében a tudomány szitokszó
a "fősodratú" hazug tudományt a háttérhatalom direkte terjeszti, hogy "boldog" tudatlanságban tartson bennünket, pedig aki egy kicsit is kinyitja a szemét, láthatja, hogy mi folyik a háttérben---mondják a tisztánlátók
Csak azért mondom, hogy óvatos legyél ezzel a tudományos bizonyítással,.. a hit szót meg csak a megfelelő helyen használd. <#wink>#wink>
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.08.22. 21:23:27
De akinek ezzel kell bizonyítani, annak már úgy is mind 1 ! Neki már így is úgy is el ment a hajó.. <#zavart2>#zavart2>
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.08.22. 20:47:04
Szerinted ebben az időben rendelkezett a nagyközönség olyan technikával, amivel ilyen minőségű fake ket lehet készíteni ? Ha nem akkor akkor a hadsereg csinálta, vagy ki más ?

Az is lehet, hogy androidok.. valamiféle biológiai-gép hibrid lények. és maga a biológiai szövet a ruhájuk.
Ha.. tényleg léteznek..
ha nem.. akkor tárgytalan
Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.08.22. 19:09:45
szegények, szégyentelenek, nem ismerik az öltözködést, nincs rá szükségük??
meg persze semmilyen kütyüt sem hordanak (kamera meg izé) <#fejvakaras>#fejvakaras>
Egy szóval sem utaltam ilyesmire..
én még a két szemem által látott objektív valóságot is megkérdőjelezem
tisztelem őket😊))
csak ez a videot érdekesnek találtam.. erről a meteorról nem tudtam.. hogy dokumentálva volt ennyire
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.08.01. 03:15:16
De ha valamennyire is leárnyékolja a meteor annak a darabnak a közeg-ellenállását a légtérben.. akkor sem tudom hogyan képes.. több mint kétszeres sebességre.. Honnan veheti ezt a hatalmas kinetikus energiát?
A mozgási energia a sebességgel négyzetesen nő. Több mint valószínű, hogy nem származhat a meteorból..
Hogyan magyarázod azt, hogy ez a lerobbant darab.. a meteor háta mögül felbukkan a semmiből.. és nagyobb sebességgel neki megy a meteornak, és láthatóan kihasít belőle valamennyi anyagot.
Hogyan lehetséges az, hogy ez a lerobbant darab.. hátulról.. (megfordul) és nagyobb mozgási energiával, nagyobb sebességgel utoléri azt a darabot amiről levált???
Tanultam fizikát.. de nekem ez magas.
Ha valami a haladási iránnyal ellentétes irányba robban le.. akkor kerül a meteor mögé.. viszont akkor, hogy lehetséges, hogy (irányt változtat).. és extra mozgási energiával utoléri és be is előzi a meteort.
Off.: miért töltöd az időd ilyen marhaságokkal? Van rengeteg előadás, magyarul is - igazi szakértőktől, akik a szakmai tudásuk alapján, az események valódi adatait kiértékelve mondják el - neked, laikusnak - hogy mi törtét. Miért nem azokat nézed? Hasznosabb lenne...
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.07.31. 15:37:44
amit lehet látni.. jön egy meteor.. belép a légtérbe és felizzik.
majd a semmiből oldalirányból előbukkan egy gyorsabb objektum, egyenesen neki megy, vagy átmegy a meteoron.. abból darabokat hasít ki.. majd folytatja útját.. és gyorsan el is tűnik.. majd a meteor darabjaira esik szét, és elég a nagy közegellenállásban.. ekkor nagyon felizzik.
az is egy magyarázat, h valami széthasította a meteort, hogy inkább elégjen, mint hogy becsapódjon.. mert nem éppen kis darab lehetett ez a darab meteor.
a repcsik is, melyek húzzák a méregcsíkot, is ezt a technikát használják, különben EGYENESEN kirepülnének az űrbe <#fejvakaras>#fejvakaras>
mert, ha nem tudod miről szól, nincs vitaalap😊)
azért kíváncsi lennék, hányan vontak le ebből helyes következtetést
Utoljára szerkesztette: maki85, 2016.07.29. 17:20:55
Ez a topik már csak azért nincs átrakva a saját fórumba, mert már annyi hülyeség borította el a tudományos fórumot, hogy nincs is értelme kitakarítani.
Mióta Lipót megszűnt, elburjánzottak az ufóhívő szektások. Szerinted emberek dolgoznak a Marson? Egészségedre. De miért nem a gumiszobában posztolsz erről?
De legfőképp azt, hogy hol kell leadni arra a megrendelést, amit ember nem csak legyártani nem tud, de még eszköz sincs, hogy megvizsgálja ?!