Földönkívüli élőlények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem az állatkert-hipotézis valamilyen variációja lehet a valóság. Legalább évezredek, de valószínűleg sokkal régebb óta itt vannak. Megfigyelnek, kísérleteznek (genezis), beavatkoznak ("istenek"😉. A kormányok ha tudnak róla, ha nem, erőtlenek, ezért csináltak belőle tabutémát és tették nevetség tárgyává az UFO-jelenséget. A tudományos közösségen belül teljesen irracionálisan és tudománytalanul kiközösítik azt, aki foglalkozni akar vele, ezért inkább senki sem teszi. Marad tehát a nem (elismert) tudósok által végzett kutatás, amit meg könnyedén áltudományos humbugnak lehet nevezni, ha valaki akarja (és mivel a téma tele van szándékos dezinformációval és népbutítással, ezért gyakran jogosan teszik). De attól, hogy a karrierjüket, hírnevüket és megélhetésüket féltve a fejüket a homokba dugják, még nem fognak eltűnni az égről.
Szerintem egyébként valamiféle újabb felvilágosodásra várhatnak, valószínűleg a vallások eltűnésére vagy visszaszorulására, mielőtt felfedik magukat. Legutóbb nem sült el jól, istenekként kezdtük őket imádni, majd a nevükben és a tiszteletükre egymást gyilkolászni.
Mondjuk az Ószövetségben olvasható történetek miatt attól tartok, hogy nem mindegyikük bánta ezt. De például a Mahábháratából, Rámajánából, és más politeista kultúrákbeli mítoszokból és legendákból, ahol az istenek egymással is háborúznak, arra lehet következtetni, hogy több, különböző indíttatású frakcióról is szó lehet vagy lehetett, ami azóta változhatott.
Ha most megjelennének, és lerombolnák az istenmítoszokat, annak beláthatatlan társadalmi következményei lennének.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2018.07.09. 19:20:11

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Zephyr Retiring
Egy kis olaj a tűzre. (katt)

Ha ilyesmiket olvastok, nem csoda ha idegen lényes megszállásról megy a téma..<#idiota>

Ami szerintem ebből érdekes, hogy titokban érkeztek, de a kormány persze tud róluk...de nem akar tenni semmit se.
Szerintem meg ha akarna sem tudna ilyen esetben.

Elmélkedem, hogy amikor ilyesmiket állít valaki, az illető mennyire biztos abban amiket tényként közöl?
Csak mert néha megesik, hogy amiben a legbiztosabbak vagyunk, abban tévedünk a legnagyobbat.

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
Részben egyetértünk. Nem csak író. Előadó is, aki saját elméleteit élőben is megosztja a hallgatóságával.

Ne értsd félre, én nem ellene vélekedek. Csak mellette sem..

Médiumokról vagy csanelozókról hallottál már ?... David írt ugyan húsz könyvet, de ô nem író. De ha már az íróknál tartunk, akkor Rosemary Ellen Guiley-t ajánlanám, ô író, de ô sem a fantáziáját írja le a több mint 60 könyvében, hanem a Dzsinnek - vagy ahogy a gnosztikusok nevezik Archonok - megszállott kutatója, aki (68 éves) egész életét a démoni világ entitásainak a kutatására szentelte.

https://www.youtube.com/watch?v=7a38VhHARVc

"Világuralmunk és a feletted való teljes kontrollunk végső sikere abban áll, hogy te ostoba ezt nem hiszed el" (George Bush)

Zephyr Retiring
Szerintem már láttad. Azok alapján gondolom, amikről írtál..
De ha mégsem, a spoiler alatt van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Használd egészséggel.

Zephyr Retiring
Most láttam a Sorsügynökséget. Témához épp illik.
Mondjuk pont a lényeg ott sem derült ki: ki a Tervező?<#nevetes1>

Zephyr Retiring
Részemről ezért a kis beszámolóért jár a piros pont<#eljen>

Említettem egyszer korábban az erről szóló vidit is, de azt kaptam a fejemre, hogy propagandafilm.
Nem volt lényeg, hogy neves tudós professzorok formáltak véleményt ugyanerről...

Ilyenkor szoktam szerényen megjegyezni a saját nyelvezetemen a saját szavaimmal:
Az okos mindenhez ért, ám a zseni mindent ért.

Zephyr Retiring
*** milye = mije ***
Ugyanakkor mily és milyen..

#ígyjárakikapkod<#email>

Zephyr Retiring
Persze a legfőbb kérdés továbbra is az, Dávid bácsi honnan is tud minderről?
..
Ja, megvan már tudom: író a szentem.
És milye van egy írónak? Fantáziája természetesen...<#vigyor>

Zephyr Retiring
Talán csak vikingeket mondott, de közben meg az einherjarokra gondolt.
Közös pont mindkét népnél a Valhalla és Odin tisztelete is..

Ne érts félre, nem védeni akarom. De ha sületlenségeket is beszél közben, a javára írható, hogy egyáltalán érdekli a téma...
Téma alatt a misztikumot értem úgymint dolgok amiken még a tudósok is csak elmélkednek..
Szerintem érdekes felfedezéseket említ, még ha pontatlanul is..

Jó kérdések, könyvet lehetne írni válaszként... Persze a könyv meg van írva, és mindig is meg volt írva, (nem egy, de számtalan) csak ahhoz, hogy olvasni tudjál bennük, mindent el kellene felejtsél amit tudni vélsz, ahhoz, hogy olvasni tudjál bennük.
A meggyôzôdésemet nem hitre és nem szimpátiára alapoztam, hanem képes voltam megválni mindentôl ami "normális" és elfogadni sokszor a kényelmetlenebb valóságot is.

Nem vélem úgy, hogy a szabad akarat csak illúzió, hanem tudom, hogy az eltérített árnyék (holografikus) világban a látásunk (érzékelésünk) végtelenül le van korlátozva, így amit nem látunk, nem is akarunk.
A lényeg éppen az, hogy nem csak egy számítógép program vagyunk, hanem egy végtelen tudatosság határok és korlátok nélkül, akiknek a "szelleme" egy fake világban van manifesztálódva, és a kiút csak akkor lehetséges a "mókuskerékbôl", ha még itt erre rájössz.. <#papakacsint>

Nem gondolom, hogy egy fél óra elég ahhoz, hogy elfelejtsd azt, amit eddig tudni véltél, de arra talán elég, hogy elgondolkodj azon, hogy mi lenne ha... David Icke itt foglalja legrövidebben össze egy fél órában: Ki építette a Mátrixot (angol)

https://www.youtube.com/watch?v=WywEir8Srbk&t=1249s

"Világuralmunk és a feletted való teljes kontrollunk végső sikere abban áll, hogy te ostoba ezt nem hiszed el" (George Bush)

Pluskast
Na ehhez gratulálok a készítőnek... Maine penny sztorinál bezártam a picsába. Vikingek az időszámításunk előtti 10. században??? Nevetséges....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Zephyr Retiring
Egy hangyához hasonlítani az embert egy kicsit túlzás. A hangya szorgalmas ugyan, de nem talál fel semmi olyat, ami elősegíti a kommunikációt nagyobb távolságokban is. (pl. mobil vagy internet) sőt a hangyát abszolút hidegen hagyja, hogy mások is élnek rajta kívül a bolygón. Számára a galaxis nem is létezik. És ha már itt tartunk, semmilyen más élőlényt nem érdekel mi van a sztratoszférán túl. Van e egyáltalán ott bármi is. Ez egyedül csak minket érdekel. Kutatjuk is lelkesen az életet a világűrben...

Miért, neked ki mondta, hogy a földönkívüli élőlények fejlettebbek nálunk?
Az ufo elméletek doktorait leszámítva...
De csak a vita miatt tegyük fel, van intelligensebb élet a miénktől. Sőt, mondjuk már itt is élnek köztünk jó ideje és objektíven figyelnek és tanulmányoznak minket...

Nekünk embereknek (akik butábbak és fejletlenebbek vagyunk mint rejtőzködő megfigyelőink) a legtöbb általunk kreált tanulmány max pár év volt. Aztán már tudtuk mivel állunk szemben. Egy nálunk fejlettebb civilizációnak ez az idő a feltérképezéshez töredékének kellene lennie, mint a mi korlátolt felfogóképességünk idővalluma. Mi a hangyákról is mindent tudunk már, amit tudni szerettünk volna...

Az információszerzést azért gondolod logikusnak mint begyűjtendő adatok halmaza rólunk idegen intelligenciák számára, mert magad is ember vagy, aki információkra vágyik. Tudni szeretnél dolgokat, amiket ma még nem tudsz (csak sejtesz), hogy aztán a megnyert információt önmagad hasznára fordítsd. Vagy a társadalmunk javára is akár, ez személyiségfüggő opció.

Amit a tudatról és az időnként lecserélendő gazdatestről közöltél, nálunk is létezik.
Itt reinkarnációként emlegetjük. Aztán ki tudja. Lehet igaz is, vagy ugyanúgy lehet egy szép mese is..

Zephyr Retiring
Ezt a teóriát nem először hallom tőled..

Miért hajlasz abba az irányba, hogy az idegenek már egy ideje itt élnek köztünk?
Számodra miért szimpatikus az az aspektus, hogy irányítanak és befolyásolnak minket földi halandókat?
Miért hiszel egy olyan világban, ami szorongást és boldogtalanságot sejtet?
Hogyan tudott téged is befolyásolni a gondolkodásodban egy másik teória is, miszerint mind csak egy számítógépes program részesei vagyunk valójában csak, amit mások irányítanak?
Miért véled úgy, hogy a szabad akarat csak egy illúzió?

És végül, ha ránk találtak idegen földönkívüli lények, miként lehetséges, hogy mi nem találtunk rájuk?

Ha én lennék egy idegen intelligens létforma aki eljutott a Földre, én biza menekülnék vissza ahonnan jöttem, hiszen a földi idő rám is hatással lenne. Ugyanúgy megöregednék, mint minden más élő szervezet itt a bolygón. Az időt még senki sem győzte le eddig csak a halál, aki egy másik dimenzióba repít innen. De ott már nem számít sem az idő, sem a tér sem az ötödik elem: az éter...

Vagy talán az Omniverzumot ?

'Először is mi az Omniverzum? Kezdjük a multiverzummal. A definíció szerint a multiverzum az összes létező univerzum összessége és tartalmazza az „összes teret, időt, anyagot és energiát.”

Hogy igazán megértsük mi az Omniverzum, még egy aspektust figyelembe kell venni: a spirituális dimenziókat, amelyek magukban foglalják a lelkek intelligens civilizációit, a szellemi lényeket, és a Forrást-Forrásmezőt (Istent). Az Omniverzum így túlmutat a multiverzum hagyományos tudományos meghatározásán, mivel tartalmazza a fizikai idő, tér, energia és az anyag párhuzamos univerzumait.

Az Omniverzum spirituális dimenziója biztosítja az energiát a multiverzum minden egyes fizikai univerzumának a teremtéséhez és fenntartásához. Az Omniverzum a multiverzum és a spirituális dimenziók összessége – vagyis más szavakkal minden, ami van.

Hány intelligens civilizáció létezhet a multiverzumban? Ha megszorozzuk a Drake-egyenlet alapján becsült százmilliárd kommunikáló intelligens civilizációt Linde és Vanchurin univerzum számításaival, a multiverzum intelligens civilizációinak a száma 100.000.000.000-szer olyan hosszú, mint egy 410 km hosszú szám. Fizikailag nem lehetséges leírni.

A földi vallások szent és okkult szövegeiben, valamint a csoportos és egyéni hiedelmekben már évezredek óta megfigyelhetőek az Omniverzummal kapcsolatos töredékes tájékoztatások. A többdimenziós Omniverzum tehát nemcsak tudományos hipotézis, hanem olyan igazság is, amelyről sok Földlakó ember vagy ösztönösen tud, vagy tanult róla a családjában, az iskolában, a vallási tanításokban, vagy az olvasmányokban.'

Mi van, ha az "ûrkalózok" az Omniverzum egy számukra nem érzékelhetô tartományában vannak, és itt kalózkodnak közöttünk ?

Zephyr Retiring
És hogy szó essen pár tényről is a lehetséges földönkívüli élőlényekkel kapcsolatosan,
íme 10 bizarr felfedezés egy csokorba szedve..

Zephyr Retiring
Mit értesz mélyűr alatt? Az univerzumot?
Legyen az. Akkor például ki lehetne deríteni, milyen célzattal jött...

Talán csak a tudomány képviselőit szeretné összefogni és pár űreuroért elpasszolni idegen civilizációknak..<#nevetes1>

Bár előbb-utóbb vissza deportálnák őket ide, mert felismernék, hogy ők túl vaskalaposak. Fantáziájuk zéró, csak azt fújják amire létezik már földi bizonyíték. Ha ilyesmiért látogatna ide egy űrkalóz, én valamelyik áltudományt valló szakit javasolnám neki inkább. Azokban több a spiritusz és a kreativitás. Fantáziájuk végtelen, s előbb-utóbb kiötölnek valami használható elméletet a hitviláguk és a realitás között.
(Hitvilág alatt nem a vallást értem, bár egynémely vallás simán elmegy áltudományként is...<#nyes>)

Szia !
Mi van, ha vannak a mélyűrben űrkalózok is, és a Földre épen egy űrkalóz téved be ?!
<#alien>
RAJZPÁLYÁZAT - MINDEN, AMI UFO!
"0-tól 99 éves korig bárki jelentkezhet rajzzal, festménnyel, vagy bármely egyéb szóba jöhető technikával készült alkotásával. "
Zephyr Retiring
Egyetértesz? Akkor ez már a vég kezdete...<#nyes>

Sokaknak uncsi lesz így a téma, ebben a fene nagy egyetértésben..
Légy kreatív, dobj be olyan gondolatokat a földönkívüli élőlényekkel kapcsolatosan, amit te gondolsz róluk. Hátha lesz miről tovább diskurálgatni pro és kontra..<#nevetes1>

Zephyr Retiring
Harmatgyenge..<#wave>
Tök jó, hogy észreveszel dolgokat, amiket mások nem...<#vigyor>

Zephyr Retiring
Emberek feletti hatalom csak azok számára létezik, akik engedik az ilyesmit.

Ugyanígy van ez a manipulációval. Logikailag éthető ki miért szeretne manipulálni bárkit is, de lehet tenni ellene.
Nem kell elfogadni, hogy lelkileg gyengék vagyunk, mert akkor valóban azzá válunk. Rengeteg embert irányít és manipulál a cigi, a drog vagy az alkohol is. Ez tény. Lehet tenni ellene? Hát persze, hogy lehet...

Minél hamarabb megértjük és elfogadjuk ezt, annál kevésbé vagyunk befolyásolhatóak.
Lehet vasakaratunk és lehet bolhafingnyi is. Csak rajtunk áll és senki máson...

Sziasztok !
Van egy gyenge idevágó új SGhu link róla.
<#wilting>
Zephyr Retiring
Nem tartom kizártnak, hogy valamit érzékelünk belőle..
A 17 Hz-es infrahangot se hallja az ember, de érzékeli (ha mondjuk zenéhez keverik és egy subwooferrel megszólaltatják).
Az arra érzékenyeknél rosszkedvet, szorongást vagy nyugtalanságot is kiválthat.

De a látás egy kissé más világ. Még ha látnánk is azokat a "láthatatlan" szavakat, akkor sem mindegy a nyelv amin íródott.
De még ha az elménk értelmezne és fel is fogna ilyesmi "reklám" vagy egyéb jellegű szavakat, akkor is ott a saját öntudatunk, amivel bármikor felülírhatunk bármilyen "programot". Az ember tudja mit akar. Kivéve aki nem..meg aki befolyásolható..
De nem mindenki az. Lökhetek én bármit "feléd", ha akarod elhiszed, ha meg nem, akkor így jártam.<#nyes>

Zephyr Retiring
Na tessék, lentebb épp erről beszéltem....<#hehe>

Nem léteznek földönkívüliek (cikk)

Bár nekem azért még vannak kétségeim, ha figyelembe vesszük azokat a bizonyos homokszemeket...<#nevetes1>

Zephyr Retiring
They Live (Elpusztíthatatlanok) 1988 IMDb link itt.

Pluskast
Ez melyik film?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Zephyr Retiring
Valószínűsíthető, hogy ebből a fantazmagóriából indult ki ez a mára már világméretűvé duzzadt új "hitvilág".

Természetesen bármi amit a szemeddel nem látsz, az az égvilágon semmilyen hatással nincs a tudatalattira. Ez olyasmi térbeli dimenzió, mint a mobiltelefonok 1800 MHz-es frekvenciatartománya. Az sincs semmiféle közvetlen hatással sem az agyműködésre, sem a gondolkodásra. Minden ezzel ellentétes állítás, kizárólag a fantázia szüleménye. Ahogyan az említett 30 éves film is..<#hehe>

Zephyr Retiring
És ismét felüti fejét a mesék világa...<#nyes>

És min kellene törni a kobakot? Hogy mindebből mi a valóság?
A válasz pofonegyszerű: semmi.<#vigyor>

Akkor ezt a filmet imádni fogjátok, pedig ez még '88-ból van:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Pares, 2018.06.26. 15:55:00

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nagyon jó, NAGYON JÓ!!
Habár elsőre reklámnak tűnik, de az AMD tud valamit, amit mi csak sejtünk <#hehe>

Lehet törni a kobakot 😊))

"Ami az idegen földönkívüli lényeket illeti, úgy vélem róluk még annyit sem tudunk mint önmagunk DNS-éről.
Nagyon emiatt sem értem eme totyik létjogosultságát, de azért csak benézek, hátha egyszer irdasus (mint a tudomàny önjelölt élharcosa) meglepő tudományos felfedezésről számol majd be itt.."

Már elnézést, de éppen ezt mondom én is, - nem tudjuk -, és tudod a beszélgetésünk elején egészen más állásponton voltál, és egyedül az ezzel ellentételes álláspontot kritizáltam. Emlékszel, hogy háromszor kellet leírnom, hogy nem tudjuk? Viszont újfent egyetértek veled, a tudományos kutatások, és topic ufokról szóló áltudományos agyzsibaztása élesen elkülönül, itt viszont összekeveredik, és egy zártosztályra ellékeztet.

Zephyr Retiring
Nem hinném, hogy minden ember arrogáns lenne. Ugyanúgy vannak hasznos hangyák is és olyanok is akik ok nélkül megcsípnek akkor is, ha nem ártottál nekik.
A tudomány még nem tart ott, hogy mindent tudjuk önmagunkról. Először oda kéne eljutni. Ha ez meg van, talán bővülhet tudásunk a hangyákról is..

Ami az idegen földönkívüli lényeket illeti, úgy vélem róluk még annyit sem tudunk mint önmagunk DNS-éről.
Nagyon emiatt sem értem eme totyik létjogosultságát, de azért csak benézek, hátha egyszer irdasus (mint a tudomàny önjelölt élharcosa) meglepő tudományos felfedezésről számol majd be itt..<#idiota>

Mielôtt megfôznéd a zufóknak a kávét, hívjál meg inkább egy néhány hangyát egy falevélre. A kávé elég lesz ha megfôl, ha már a hangyákkal megértedted magad. Nemrég épp tôlük, a hangyákat hallottam panaszkodni, hogy micsoda arrogáns teremtmények ezek az 'emberlingek' itt a földön, a dns ük 95% át képtelenek dikódolni, és szemétnek hiszik... <#nevetes1>
Gondolj csak bele, ha ezek egyszer tényleg kiszabadulnának egyszer innen a zûrbe... <#nyes>

Itt az a kérdés, hogy ártotunk-e az UFO-óknak vagy sem???
Mert ha ártotunk nekik, akkor jön a retorzió !!!
Gondolj Paulra {az a sci-fi komédia} !
<#boxer>
Zephyr Retiring
Mi történne még, ha földönkívüli lények látogatnának el hozzánk?

Én személy szerint meginvitálnám őket egy kávéra, és megpróbálnám velük felvenni a kommunikációs kapcsolatot.
Nem tartom valószínűnek, amiket a legtöbb idegenlény-megszállós filmek mutatnak, konkrétan: hogy leigáznak minket.
Ez csak egy a félelmünket kihasználó teória. A legtöbben be sem ülnének egy olyan filmre, amiben Zef bratyizik és kávézgat az ufonautákkal..<#nyes>
Ellenben tömegesen akarnák látni, ahogy egy "rejtett kamerás" felvételen, Zeffet szanaszét vagdossák az idegenek azzal a céllal, hogy tanulmányozzák a sejt és agyműködést valamint az életfunkciók tűrési határait..

Igen, a felsőbbrendűség tudatunk nagyon meginogna !
És még ... ?
Zephyr Retiring
A kettő nem feltétlen jár együtt. Lehet letelepedési szándék is a repkedés oka. Már ha feltételezünk egy ilyen megnyilvánulást itt a Föld közelében..
De ott van még az ember felsőbbrendűségi problematikája is: az ember önmagát tartja a legfejlettebb intelligens lénynek itt. Ez gyökeresen megváltozna idegen földönkívüli lények megjelenése esetén..

Sziasztok !
Most épen az jár a fejemben, hogy hogyan is gondolkodhatnak a csillagok közt repülni képes UFO-ók, vagyis milyen lehet a pszichológiájuk??? - hiszen sokkal fejletebbek mint mi !
<#vigyor4>
Utoljára szerkesztette: hiper fizikus, 2018.06.13. 11:09:53
Itt van néhány nem túl régi Mufon video.

Nem túl nagy durranás, de most ezek vannak. Az első esetben az lehet, hogy azok a dolgok drónok lennének?

meg egy pár kép összeállítás.

A képek hivatalosnak mondott forrásból valóak.

Az operation High Jump egy 2. világháború utáni usa hadművelet volt az ant-akrtisz ra mentek felderíteni.
Voltak arrafelé érdekes dolgok. Azóta állandóan ufókba ütköznek, főleg a sarkok környékén olyan ufókba, amik a víz alól jönnek fel.

Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.

Én már nagyon várom a kiszivárgott videókat. Politikamentesen persze.
Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

j0nNyKa
nyitva

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Szvsz itt vannak, és nem a 40-es évek, hanem évezredek óta. És az utóbbi évek kiszivárgott/nyilvánosságra hozott történeteiből és dokumentumaiból nekem az jön le, hogy a népszerű "összeesküvés-elméletekkel" ellentétben a kormányok tisztában lehetnek vele, de nem sok fogalmuk van arról, hogy mik ezek, kik irányítják, mit akarnak, stb. De ha tudják vagy sejtik is, teljesen tehetetlenek, és pontosan ezért van az, hogy próbálják a lehető legjobban elhallgatni, esetleg nevetségessé és komolytalanná tenni az egészet. Azt nem ismerhetik el, hogy idegenek kényük kedvük szerint sérthetik meg a légterünket, esetleg ténylegesen még embereket is elrabolnak vagy kisérleteznek a földi élőlényekkel, és a világ kormányai az égvilágon semmit nem tudnak tenni azért, hogy mindezt megakadályoznák, mert akkor világméretű pánik törne ki.

A legutóbbi, korábban már itt is megosztott, az elmúlt évtizedek (de szerintem az összes közül) leghitelesebb és legérdekesebb története egy másik tapasztalt vadászpilóta által elmesélve: There I Was: The X-Files Edition (Az 1., 4. és 5. képnek nincs köze a történtekhez)

+ részletes jelentés.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2018.05.30. 15:47:53

erről beszélek.. értelmetlen arról beszélni, hogy itt vannak e a földönkívüliek.. amikor ezt a fogalmat lerántották már a predátorok meg a 8. utas, meg tündéres filmes kategóriába.

Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.

Zephyr Retiring
Ha beleszámoljuk a predátorokat is, akkor az máris legalább 12 féle..<#nevetes1>

És akkor mi van, ha az RH negatív a földi eredetű, és az összes többi az idegen???
Hiszen, mint köztudott, legalább hét fajta alient ismerünk?? 😊)
Zephyr Retiring
Olvasnivaló..itt.

Kár, hogy forrásként nem jelölték meg azt a bizonyos tanulmányt..

Persze a szkeptikusok most sem hagyják magukat, szerintük ugyanis csak egy üres kincsesládában turkál a fiatal nő.

A rohatt szkeptikus mindenit má neki!
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2018.05.19. 09:17:19
Sziasztok!
Ni csak, mire bukantam véletlenül a Google-val: Megdöbbentő felfedezés: ókori laptop!
<#phone>