6569
12149940121232355297.jpg
  • Looooser
    ahhoz túl nagy hogy csak egy hiba legyen szvsz transformers....
  • Desiderata #1519
    humorosból :DDD
  • remark #1518
    Szerintem (ez én szemszögemből) az elit általában semmit se ért, a pórnép egyszerű fia pedig sok esetben többet ért annál, amit az elit és a pórnép többsége még eltűr.

Persze van VALAMI amit az elit ért, a pórnép többsége meg nem, ez nyilvánvaló, hisz ezért elit az elit, és ezért pórnép a pórnép. De a valóság nem csak ennyi, hanem ennél több. A valóságban ezt a szintet meg lehet haladni, és ezt a szintet általában a pórnép haladja meg, és nem az elit. Mert ha valaki ezt a szintet meghaladja, akkor szükségszerűen a pórnép tagjává válik.
  • patiang
    Az ilyen kérdések álkérdések, mert csak vedd ki a mondataidból a miért, mire szavakat, a ?-k radír, és már válaszoltál is.
    Azok mind tök igazak.
  • patiang
    Ne haragudj remark, de Te úgy írtad le a kérdéseket, mintha nem tudnád rájuk a választ, vagy pedig ezekkel már válaszoltál is. Ha a második az igaz, akkor Te is tudod mi az igaz. De, ha első az igaz, akkor Te egy álomvilágban élsz.
    Azért a brühühü szmájli a végén.
  • remark #1515
    Abból, amivel megtoldottad a kérdéseimet, semmit se értek. Mi az, hogy "frankón kérdezel" (mi egyáltalán a mondat jelentése?), és mit jelent az a brühühü szmájli a végén?
  • remark #1514
    Ezek kérdések voltak. Ha szerinted kijelentések, akkor írd le a kedvemért, hogy mik azok a kijelentések amit ezek a kérdések megfogalmaznak?

Persze az, hogy ezek kérdések, nem jelenti azt, hogy nekem ne lenne válaszom mindegyik kérdésre. De itt most nem az én válaszaim a lényegesek, hanem a kérdés maga, azaz az, hogy más meg tudja-e válaszolni a kérdéseket?

Bonyolítsam még? Mindössze feltettem 3 kérdést. Aki akarja, megválaszolhatja őket, de szerintem ne itt. Ennyi.
  • Pares
  • patiang
    Bulvár? Vagy nem?
  • Effe88
    sziasztok
    nem tudom volt már-e vagy ismeritek-e ezt a blogot(ha volt akkor bocsi)
    konteo ufo
  • patiang
    Már csak kérdezem, hogy #1504-ban Te kérdeztél, vagy ez egy burkolt kijelentő mondatok összesége volt??
  • patiang
    Mondd, mit nem értesz?
  • Desiderata #1508
    hiba a felvételen?
  • KnightRider

Sziasztok!

Mi a véleményetek erről:

Star Trek-beli Borg kocka jut eszembe róla...

• remark #1506
    Ja. Frankón. Én meg frankón nem értek abból semmit, amit írsz. Leírnád a kedvemért átfogalmazva ugyanezt még egyszer, úgy, hogy én is megértsem?
    Vagy talán azon keseregsz, amire a kérdéseimmel célozgatok? Azon mondjuk van mit keseregni... csak minek? Fel a fejjel!
  • patiang
    Frankón kérdezel:
    "1) A pórnépnek miért nincs rálátása a dolgokra?
    2) Egyáltalán mire nincs rálátása?
    3) Az elitnek mire van rálátása?"
  • remark #1504
    1) A pórnépnek miért nincs rálátása a dolgokra?
    2) Egyáltalán mire nincs rálátása?
    3) Az elitnek mire van rálátása?

Ebben a topikban csak költői OFFtopic kérdések ezek, de itt meg lehet őket válaszolni ha valaki akarja.
  • patiang
    A kutatások szerint azok az emberek, akik a Marson fognak letelepedni hosszú távon óriási evolúciós nyomásnak lesznek kitéve. Azoknak amelyeket Te is említettél. Emiatt ők már szinte földönkívülieknek lesznek nevezhetők, mert a mi földi körülményeink között elpusztulnának.
    És ez igaz minden a Földről odavitt életformára.
  • patiang
    Mindenben egyetértek veled, mégis az a véleményem, hogy nincs külön tudomány, és külön emberiség, mert a kettő összefügg egymással.
    Az, hogy egy-két nem sablon is becsúszik, szerintem a topicot is színesítheti.
    Pl: "Mire mentünk a...." topic nem csak vallás témájú hozzászólások vannak.
    A marsi kérdés nem kérdés volt a "?" ellenére.
  • Desiderata #1501
    persze, de vannak rá külön topikok, különben csak veszekedés lesz, a tudomány vs afrikai árva gyerekek összehasonlításból

nem tudom, de az biztos hogy valami szervezett formában élnek, különben nem tudtak volna akkora tudást felhalmozni, generációkon át átadni

Marsra azért akarunk eljutni hogy jobban megismerjük a világot ami körülvesz minket
    az áttelepülés kérdéses,
    1., kisebb bolygó mint a Föld, csodát nem lehet várni hogy majd megszünteti a népesedési gondot
    2., a gravitáció is kisebb ami az embernek igencsak nagy problémát okoz hosszú távon
    3., vannak szimulációk amik szerint 100 év alatt lakhatóvá tehető, üvegház gázt kell nagyüzembe kiengedni a légkörbe, stb., de kérdéses az is hogy van-e az embernek joga egy másik bolygót globálisan átalakítani, mivel a Mars nem egy állam tulajdona, így csak közös földi egyetértéssel lehet bármi drasztikus dolgot kezdeni a Marssal
    (nem vagyok modi)
  • 4m4t3uR
    Miért, ki uralkodjon? A pórnép, akinek semmilyen rálátása sincs a dolgokra? :)
  • patiang
    Látod ebben egyetértek veled.
    Te modi vagy?
  • patiang
    Mi miért akarunk eljutni a Marsra?
  • patiang
    Te tudod?
    Lehet, hogy amorf lények, és még nem ismerik azt az ógörög szót, hogy demokratia (demokrácia). Így ők mást találtak ki.
  • patiang
    Azért azt remélem észrevetted már, hogy egyik top-ik sem homogén.
    Ugye?!
  • patiang
    Basszus!!!!
    Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Desiderata #1494
    és miért is akarnak eljutni hozzánk? talán mert már felélték a saját bolygójukat?
  • NYUZGA
    Honnan tudnám, de én nem adnék gépfegyvert egy "gyerek" kezébe. Akik át tudnak jutni a csillagok között, azok hozzánk képest istenek.
  • NYUZGA
    "UFO magazint néha nyaraláskor veszek, humormagazin :)"

Pénzt én sem adok érte. :)

Nem igazán vagyok UFO hívő, de hogy valami nem stimmel, az biztos.
  • Desiderata #1491
    miért, ők milyen társadalmi formában élnek?
  • NYUZGA
    Annyira primitívek vagyunk hozzájuk képest, hogy nem tudnak rajtunk igazán segíteni. A társadalmunk még, igencsak ókori szinten van. Még mindig csak egy kis elit uralkodik.
  • Desiderata #1489
    az "itt" mit takar? mire érted?
    ha itt a naprendszerünkön belül vannak, miért nem szállnak le a Fehér ház gyepszőnyegére?
    vagy miért nem küldenek rádiójeleket? mi hallgatjuk őket 50 éve
    logikátlan dolog hogy eljönnek hozzánk erre csak repkednek néha a fejünk felett

UFO magazint néha nyaraláskor veszek, humormagazin :)
    itt a kép a borítóról
  • Desiderata #1488
    tessék: Földünk és az emberiség sorsa topik
  • NYUZGA
    Vagy már itt vannak és nézegetnek minket, mint mi a hangyákat.
  • NYUZGA
    Nem igaz! Nem tudok a datára vagy at addatra feltölteni mert eltűnnek a fájlok.
    Ez remélem már működik:

UFO.Magazin.2010.November
  • Desiderata #1485
    gyerekek, legalább az ünnepek alatt ne legyen személyeskedés
    tény hogy nincs rendben minden a bolygónkon
    és? ez hogy jön a topikhoz? fáradjatok át valami környezetvédő topikba

ha felvennénk a kapcsolatot az idegenekkel rádión, az átlagembernek semmit se jelentene
    attól függ milyen messze vannak elküldhetik a tudásukat, évezredek múlva ide is ér
    abból pedig az emberiség csak tanulhat
    arra meg minimális az esély hogy a mi kicsiny bolygónk miatt átutaznák a világegyetemet
  • NYUZGA
  • NYUZGA
    Zeró!Figyelj te pöcs! Ha ilyen ,hülyékkel lenne tele ez a kúrva világ,akkor még mindig a mamutokat üldöznénk egy fabottal.
  • patiang
    "Amikor találnak majd Földönkívüli életformát 99% hogy primitívebb lesz nálunk."
    Ez akkor igaz, ha mi találjuk meg őket.
    Bár nem írigylem őket.