Földönkívüli élőlények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó akkor haggyuk azt a képet, a mûvészetet mindenre rá lehet fogni...

Húsos maja, ez jó volt!<#idiota>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nah akkor:

A kövekkel kapcsolatban az az érdekes, hogy SENKI se tudja, hogyan csinálták, még a tudósoknak sincs rá tiszta válaszuk.

"Ha ufók, miért csak kõépületek maradtak utánuk?"

Paraszti ész: Talán mert nem volt módjukban cipelni magukkal a nemtommmilyen idegen épitõanyagot fényéveken kersztül, ez az egyik, a másik meg hogy kõbõl van itt akár mennyi.

Piramis:

Milyen ufóleszállóhley? Ki mondott ilyet?

Meg úgy az egész...:
Honnan veszed azt, hogy csak faragni tanitották meg õket? Rengeteg helyen a világon vannak még ma is élõ törzsek, amik azt vallják, hogy õket a csillagokból jött istenek tanitották meg irni, épiteni, törvényeket hozni, stb. Erre legjobb példa a sumérok.

"Én semmi természetfelettit nem látok a kõmûves és anyagmozgatási munkákban. Ez szerintem a tipikus parasztvakítás "aztaaaaaa, nézdmekkoraaaaaa! bazmeeeeg, hogy rakták ezt odaaaaaa?" Aztán itt meg is áll a tudomány meg a józan ész, nem ám emelõ, meg állati erõ, meg technika,, esetleg kitaláljuk, hogy is volt. Neeem, inkább Istenke tette oda saját kezûleg, meg az ufók."

Én se látok ebben semmi természetfelettit. Te biztos jobban tudod mindenkinél, amikor még az archeológusoknak sincs rá válasza. Beszélsz itt technikáról, emelõkrõl, meg a többirõl... Ezeknek a cuccoknak a többsége akkor készült, amikor az ember éppen kilépett a kõkorszakból. Itt nem 4000 évvel ezelõttrõl beszélünk! Kr.e. 7-10 ezer évekrõl van szó! Bisztosan volt sok fejlett tárgyuk, amikkel nagy köveket tudtak volna mozgatni, nade nem ekkorákat! És fõleg minek? Amikor egyszserûbben is meg lehetett volna oldani.
Ez olyan, mintha a mai technikával a Holdat akarnád áthelyezni más pályára. Nem lehetetlen, csak baromi sok erõ kell hozzá, és minek?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Christiansen
igazából azt sajnálom, hogy tök jó topikot nyitott
egy csillagász srác, és akkor ilyeneket kell olvasnia. gyász

dronkZero
Bakker, az Élient, meg a Predátort miért kellett pont olyanra ábrázolni, Ápiszt miért bikaként? Shiva miért hat karú? Neptunusznak miért háromágú a szigonya?

Mert. Csak. MÛVÉSZET. Hihetetlen, hogy ezt nem vagytok képesek felfogni.

Egyébként semmi furát nem találok rajta, teljesen antropomorf. Van két karja, két lába, a kezek, lábfejek valami ragadozómadáré. Van szeme, szája, foga, füle. Szerintem simán egy maszk. Egy papon, vagy uralkodón.

Van ruhája is. Azóta sem sokat változott a saját matyóhímzésük: kép

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Pluskast
Japánban is találsz ehhez hasonló õsi ábrákat, sõt a hellén világban is mégsem sincsenek arról szóló feljegyzések, hogy istenek lennének. Ha mondjuk úgy 2000 év múlva találkoznánk teszem azt olyasfajta lényekkel mint az alien akkor fogadni mernék, hogy valaki elõvenné a filmet és ráfogná, tessék már akkor itt jártak közöttünk!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Christiansen
nem tudom..de szerintem pl. pont egy husos majára hasonlít némi jaguárosított mészáros beütéssel..

piramisépítés: pontosan, abban a korban a fáraó/uralkodó
istenként élt

amúgy nagyon várom már, hogy szerte a világon beinduljanak rendesen
a nagyszabású ásatások a legmodernebb technológiával,
mert tanulságos lenne..csak hát ugye ez nem érdeke senkinek,
nincs rá pénz, inkább turizmus meg mendemondák stb-stb..

Az az eset nálam a maradékba esik.

Pluskast
Nem tudom de szerintem egybõl megváltozna az emberek hozzáállása a dolgokhoz ha megtörténne egy kapcsolatfelvétel. Ebböl következõen sok minden másképp lenne, lehet nem írtanánk egymást állandóan. Amúgy meg akkor azon a fejlettségi színten sem voltunk rá készen szóval ez nem hiszem, hogy megfelelõ indok.

dronkZero
Ne viccelj már, eddig mit csináltam?

(Elméletnek még távolról sem lehet nevezni, maximum hipotézisnek, feltevésnek)

De akkor még egyszer.

Vegyük a #292-es második képét.
Ti mit állítotok(mert ez sem tiszta)?
Hogy idejöttek az ufókok, és felhúztak nekünk egy kõfalat? Hogy megmutatták, hogy kell?(Akkor mégiscsak emberek csinálták!) Vagy mi?
Ha ufók, miért csak kõépületek maradtak utánuk?

Piramis
Miért különböznek totálisan egymástól a különbözõ piramisok, ha ugyanúgy ufóleszállópályák? Az egyiptomi hegyes, sík lapokból van, és lent van a bejárat, alig némi belsõ térrel, ezzel szemben a maja piramis lépcsõs, fent van a bejárat, templom van benne, meg egy mély függõleges akna.

Meg úgy az egész... Minek jöttek ide? Kõizéket farigcsálni? E.T. néprajzi csoport?
Uralkodni? Akkor miért unták meg a teljhatalmat?
Tanítani? Akkor miért csak követ faragni tanítottak? Meg hülye ábrákat festeni?

"Egyébként meg nem ismerhetjük egy idegen civilizáció viselkedését, kultúráját, stb..."

Na ez kétélû fegyver... Mert én ugyanezt mondom a számotokra hihetetlen alkotásokra, meg az ábrázolt "ufókra". Nem ismered a 2-3-4ezer évvel ezelõtt élt ember gondolkodásmódját, mindennapjait, és fõleg a technikai tudását és szakértelmét.
Én semmi természetfelettit nem látok a kõmûves és anyagmozgatási munkákban. Ez szerintem a tipikus parasztvakítás "aztaaaaaa, nézdmekkoraaaaaa! bazmeeeeg, hogy rakták ezt odaaaaaa?" Aztán itt meg is áll a tudomány meg a józan ész, nem ám emelõ, meg állati erõ, meg technika,, esetleg kitaláljuk, hogy is volt. Neeem, inkább Istenke tette oda saját kezûleg, meg az ufók.

Na persze.

Értem én, de mindek kellett pont ilyennek ábrázolni? Emberre, állatra nem hasonlit, megeszi az emberi szivet, a csillagok közül jöttek, stb...

Pluskast
Mondjuk erre a legjobb példa (piramisépítés) ugye, hogy amíg fel nem fedezték azt a külön várost amit a piramisok építõi hoztak létre, szent meggyõzõdésük volt a tudósoknak, hogy ezt csak rabszolgákkal lehetett felhúzni. Sokoszor elfelejti a modern kor embere, hogy abban az idõben totál másképpen gondolkodtak a világról az emberek. Nem is tudták mi az, hogy egyéni szabadság. Az volt az életük, hogy a fáraónak dolgozhatnak és nemhogy nem lázadoztak ellene, hanem még kitüntetésnek vették.

és a 89'-es Belga eset?
Csak kíváncsiságból, szerinted mi történt?

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Ezt ne tõlem kérdezd. Ne várd el tõlem, hogy megmagyarázzam neked egy földönkivüli civilizáció viselkedését, kultúrájt, stb.
Arra meg, hogy miért nem adnak nekünk fejltettebb technikát, amikor már megértenénk, egyszerû a válasz:
1. A megértés relativ dolog.
2. A jelenlegi helyzetünket nézve lehet, hogy nem éppen békés célokra használnánk.
3. A már sokszor hangoztatott "nem vagyunk rá még készek" mondat...
4. Genetikai fejlesztés már véget ért. Ilyenkor jut eszembe az "isten a saját képére teremtette az embert"...
5. Jelenleg nincsenek itt.

Msot kb. ennyi jut eszembe.

Christiansen
én nem értek hozzá, de attól még nem hiszem azt hogy földönkívüliek mûve..
egy ilyesmi fejlett kultúra mint pl. Egyiptom is képes hihetetlennek tûnõ dolgokra..csillagászat, orvostudomány, építészet..

hidd el ha földönkívüli beavatkozás lett volna már rég felfújta volna
a média, mert ott csak a nézettség a cél..tévében ilyesmirõl nem hallani,
de tonnaszámra jelennek meg a nektek szóló "tudományos" magazinok..

Nem az ék a gond, hanem az, hogy oldották meg: soktonnás tömbök közé kell bejuttatni (a rézkapcsokat folyékony állapotban beleönteni!!!) mindez 2-3ezer m magasan, elektromos minikohó és daruk nélkül. Nem sok maradt meg, mert az utóbbi párezer évben lemozdultak (selejt munka) és a bennszülöttek az összes fémcuccra rábuktak, mint gyöngytyúk a takonyra, beolvasztották és mindenféle saját cuccot gyártottak belõle.
Christiansen
minden kultúra ábrázolta isteneit,
akkor miért kell itt a földönkívüli szart erõltetni?...

Hát épp ez az, hogy az egy Istenség!

Bármi lehet, akár az is, hogy más alienek megbüntették az itt tartózkodó rebellis beavatkozó alieneket, (tehát eltávolították õket) ezt érzékelték úgy a bennszülöttek, hogy az istenek hazamentek. (pedig igazából lesittelték õket, mert megszegték a törvényt) Egy csomó nyom, meg berendezés meg ittmaradt, és most senki nem tud/akar vele mit kezdenni.
Pluskast
Ez asszem nekem szólt😊 Nekem a tendenciával van bajom. Találunk ókori maja, héber, szemita stb törzsek népcsoportok egyes embereinek leírásait, amire azt mondjuk ezek földön kívüliek észlelései és azokkal való kapcsolattartás. Aztán ez egyszer csak hip-hop eltûnik. Semmi feljegyzés vagy valami hasonló. Ha akkor sokkal primitívebb fejletségi és felfogásbeli szinten élõ õseinkkel tartották a kapcsolatot és ahogy sok írásból kiderül - akik ezt vallják, mondják - sokszor technológiát adtak nekünk és fejlesztettek minket genetikailag, hogy fejlettebbek legyünk technikailag, biológiailag, társadalmilag akkor ezt most miért nem teszik? Amikor ráadásul képesek is lennénk felfogni, hogy nem istenek hanem egy másik idegen civilizáció képviselõi. Nekem ezért tûnik logikátlannak a dolog.

Christiansen
azért van az a kis ék, hogy ne csússzon el..
de ennyi erõvel a kerék is isteni adomány,
mert mindenhol megjelent..

félelmetes mik mennek ebben a topikban :C

Nem ilyen egyszerû, valószínûleg itt maradt pár berendezés, amivel pl. a köveket lehetett gyorsan könnyen megmunkálni, és/vagy szállítani, meg hasonlók. Ezek a cuccok idõközben eltüntek és/vagy "gondos kezek" begyûjtötték , és nem nyilvános helyeken tanulmányozzák. Ha voltak is itt valakik valahonnan, azok már nagyívben sz*rnak rá, hogy a bennszülöttek mit csinálnak, arra meg fõleg, hogy róluk mit gondolnak.
Jah, hogy az Istenek dicsõítésére kellett! Akkoriban ugy látszik bármire képesek voltak az emberek az Istenekért.

Christiansen
de basszus ez egy áldozati szertartás, jobbra a szörny csak
egy ISTENSÉG akinek a szív az ajándék..(aorta, szívbõl jön😊

Tudom én, hogy a kifogyhatatlan ember anyag és idõkorlát hiánya csodákra képes, de rengeteg olyan dolog van, amit:
1. egyszerûbben is meg lehetett volna oldani
2. miért csinálták?
3. nem volt rá szükségük

Nem kell ez a terelõs duma. Sose áll szándékomban terleni. Azt ne mértem, számodra miért annyira elfogadhatatlan mindez? És külömben is ez nem szintiszta hit. Én se gondolkoznák ilyeneken, ha nem lennének a lentebb felsorolt és belinkelt "anomáliák", amiket még a tudósok se tudnak megmagyarázni, és inkább kerülik a dolgot.

Az a jobbra lévõ lény teljesen biztos, hogy nem ember, mivel a másik oldalon jól ábrázolták az emberi testet.

"Nekem ezzel az egész UFO dologgal egyetlen bajom van. Ha akkor mindennaposak voltak és állandó jelleggel itt lebzseltek - lásd a sumerok - akkor ma mi a fenéért titkolódznak?? Ne mondjátok nekem, hogy mert az USA kormánya eltitkolja! Miért nem száll le teszem azt egy UFO a kapitólium elõtt és mondja hello itt vagyunk már úgy 10000 éve egy darabig segítettünk titeket a fejlõdésben genetikailag kísérleteztünk veletek mint a labor patkányokkal néhány földi nõt jól megdugtunk aztán bújócskáztunk egy kicsit de meguntuk és most ismét itt vagyunk."

1. Nem hiszem, hogy 10000 éve itt lebzselnek. Ha tényleg alienekrõl beszélünk, akkor max. pár megfigyelõ maradt itt, mig a többiek hazautaztak, ami lehet több ezer évig is eltart.
2. Ez a több ezer éves utazás számunkra lehetetlen, de lehet, hogy nekik pl.: az 500 év a normális élettartam.
3. A mai ufoészlelések fele hamis, a másikfelének háromnegyede félreértelmezett, a maradék tisztázatlan.
4. A média hülyeségként kezeli az egészet. A TV-ben csak ilyen 70-éves piás öreg ...-okat látsz, akik a két karólefejelés között meglátták a szomszédasszonyt, oszt rámondta, hogy ott egy ufó. Pfujjj<#csodalk><#duhos2>

dronkZero
Most nem arról van szó, hogy más a véleményünk. Nekem leginkább az a problémám, hogy egyálatalán semmi, józan paraszti ésszel végigondolható megoldását nem találom azoknak a dolgoknak, amit mondtok. Egyszerûen FELFOGHATATLAN, hogy hogyan tarthatjátok igaznak, mikor nem hogy minden ismeretünknek, de ÖNMAGÁNAK is ellent mond. Komolyan, ki kell facsarnom az agyam, hogy valami látszólag elfogadható megoldást találjak.

Egyszerûen SEMMI ÉRTELME.

Szerintetek van, ti értitek. Aztán mégiscsak a terelést kapom, mikor valamire rákérdezek.

De komolyan, mint a katolikus papok. Ha jön egy kényes kérdés, akkor gyors témaváltás, meg "Isten útjai kifürkészhetetlenek".

Ellenben ha ez színtiszta hit, akkor tessék szépen beismerni, hogy "bizonyíték ugyan nincs, én ezt hiszem, ne kritizáld a vallásomat", és akkor békén hagylak titeket.

Mond, mi bajod ezzel az ELMÉLETTEL? Milyen ellentmondások? Miért hülyeség? Azért, mert kis korod óta és az iskolában is ugy voltál nevelve, csak ugy, mint én, hogy az ilyesfajta gondolatokat kapásból eldobd? Ird le, pontosan, hogy mi bajod vele, és hol bukik meg szerinted, és megvitatjuk. A tudósoknak sincs döntõ bizonyítékuk ezen idõk pontos történéseinek meghatározására, vagyis legalább annyi szól ellenük.

Egyébként meg nem ismerhetjük egy idegen civilizáció viselkedését, kultúráját, stb... Errõl nekem az Alien vs Predator film jut eszembe. Fõleg az a rész, amikor a prof elmeséli, hogy is volt az a majákkal...

dronkZero
Ezt mikor álmodtad?

Ez a te véleményed, és én ezt tiszteletben tartom.
De ha utánna olvasol az õsi mítoszoknak, legendáknak, történeteknek, iratoknak, vagy elég csak elõvenni a számtalanszor emlegetett Mahábharátát vagy Vimánika-Shaastrát, és meglátod, hogy azért valami nem volt rendben.
Nem vagyok hülye, nem vagyok holdkóros meg ilyenek. De elég ránézni ezekre az alkotásokra, ugyebár ezeket állitólag a kõkorszakból éppen kijött ember csinálta.
Nade, puszta paraszti ésszel, nem lett volna egyszerûbb ezt az 1200 tonás szinte mozgathatlan követ vagy a többit több kisebb kõvel helyettesiteni? Vagy ott van Tehotihuacan, a Maja piramisok, rajzok, stb.
Ráadásul az õsi iratokban hegyin hátán emlegetik a repkedõ Isteneket meg tüzes szekereket. Ezek nem olyan Istenek voltak, amiket pl.: a rómaiak vagy a görögök imádtak, mint pl.: a tûz istene meg víz istene, amik természeti jelenségeket helyettesitettek.
Nagyon sokszor közvetlen kapcsolatban voltak az emberekkel, mint pl.: Ezékiel próféta, aki fejezeteken keresztül csak az Isten dicsõségének adatait irja le, vagy az Ábrahám apokrifben emlitett találkozás Ábrahám és a "nem emberi módon lélegzõ lények" közt.
Nemtudom, hogy mi történhetett ezekkel az õsi látogatókkal, nemtudom most hol vannak, ma több mint a fele ezeknek az ufo észleléseknek hülyeség, meg ráadásul a média is hülyeséget csinál az egészbõl.
Az se biztos, hogy ezek a látogatók egy másik boylgóról jöttek, lehet, hogy itt lép be a képbe az atlantiszi legenda...

dronkZero
És a gazda mikor farag kõköcsögöket a disznónak NASA technológiával?

Amiket kiszültök magatokból, az mindig szép, összefüggõ, és kerek. Csak ha egyetlen szálát megpróbálom kifejteni, akkor akkora faszságba szaladok mindig, hogy csak úgy csattan.

Ez titeket egy kicsit sem zavar? Hogy ezekbõl az elképzelésekbõl az égvilágon semmi következtetést nem lehet levonni, hülyeség, ellentmondásos önmagával is, meg minden mással is? Ez nem gond?

Egyébként meg egy csillagközi távolságokat leküzdeni tudó civilizációnak gondolod, hogy pont az ÉLELEM a legnagyobb problémája? Ezt tényleg komolyan..?

Igen, mert az összes élõlény 5 ujjal mozog mostanában, igaz ez 60-100millió éve még 3 volt. (meg 6)
Amikor a gazda a disznót a karámban eteti, elárulja-e neki, hogy csak azért tartja jól, hogy egyszer majd kolbászt és sonkát csinál belôle ?

Úgy mint a disznónak a karám a világa, nekünk is az egész világnak egy parányi töredéke, ez a 3 D-s világunk a karám, amibôl a "gazda" nemszeretné ha kiszabadulnánk..... <#ijedt>

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Pluskast
Nekem ezzel az egész UFO dologgal egyetlen bajom van. Ha akkor mindennaposak voltak és állandó jelleggel itt lebzseltek - lásd a sumerok - akkor ma mi a fenéért titkolódznak?? Ne mondjátok nekem, hogy mert az USA kormánya eltitkolja! Miért nem száll le teszem azt egy UFO a kapitólium elõtt és mondja hello itt vagyunk már úgy 10000 éve egy darabig segítettünk titeket a fejlõdésben genetikailag kísérleteztünk veletek mint a labor patkányokkal néhány földi nõt jól megdugtunk aztán bújócskáztunk egy kicsit de meguntuk és most ismét itt vagyunk.

Szóval hol ebben a logika? Ugyan ha évezredekig megszokott jelenségek voltak az égen és mindenki tudott róluk akkor hirtelen milyen megfontolásból kezdtek el bújócskázni?

dronkZero
Ha meg négy ujja lenne, akkor az lenne a kérdés, hogy "miért PONT 4 ujja van?", ha meg 6, akkor meg az lenne "gyanús".

De persze nyilván ez is valami szörnyû titkot rejt... 😄 Mint a te szemedben a világ _ÖSSZES_ dolga.

dronkZero
Még visszatérnék a kövekre egy picit.

Egy másik megközelítésbõl:
Tehát akkor erre az akkori emberek szerintetek nem lehettek képesek.
Hát de akkor mi?
Sok-sok fényév távolságból UFÓ Géza és UFÓ Gézáné született Arcturusi Pirike gondol egyet, átutazza a fél ismert világegyetemet, idejön a Földre...és farag nekünk egy kõköcsögöt? Meg még unalmában felhúz két piramist, egy nagyobbacska falat(persze kõbõl) aztán huss, hazarepül.

Ez csak én találom teljesen debil idióta elképzelésnek?

dronkZero
Ez egy fotópályázatra készített fotosopp kép. Voltak ott még hasonlók, de sokkal gagyibb minõségben. Ez egy díjazott munka.

Nem fénykép, nem dokumentum, nem ekkorák a csontok.

http://4.bp.blogspot.com/_LoGx3wStJZo/RyX3uZuXbyI/AAAAAAAAACU/v1SH3obk-s4/s400/alien.jpg
akár ez is lehetett volna az ötletük

Balumann
Valószínûleg ez egy kiságynak az egyik megmaradt oldala 😄

De az ötlet honnan jött? hogy PONT 3ujjú karom legyen, meg húsevõ? Akár a vadló, vagy a bölény is lehetett volna a példakép. Az meg nem eszik nyers emberszivet.
meg a hétvégi termékenység-partyn a papok rágyúrtak jelmezre

a horrorképregényt már akkor is szerették...

mila69en
vaaagy valami fából voltak építve ilyen emelõ daruk! ami mára elrohadt! és ezért nem taláni semmit😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
hát vagy a jeti cipelte a köveket!

vagy õk<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Na itt lassan már bejönnek a képbe az én "kedvenceim" is.

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Ha már alienek, akkor mi a lóf*sz lehet az ott jobbra, akinek(aminek) átadják az áldozatok szivét?????????????? (érdekes a feje, lába, és biztos, hogy nem jár manikûrözésre😊
Várom a választ, hogy a gránit és a diorit mivel alakítható, ha csak fa és réz van kéznél, esetleg víz és homok. (és nem élsz hozzá 1000évig, csak mondjuk 30-ig) 5 tengelyes titánmarós cnc gép használata tilos!
Akkoriban erõsebbek és nagyobbak voltak az emberek.(haha)
Ez a gyengébb kivitel, van olyan is, aminek félgömb az alja, és olyan precízen van üregesre kialakítva, hogy pontosan egyenesen megáll, és ez is egy darab gránitból van kialakítva. Na azt hogy alkották meg az õsemberek? (hahaha, a gránit elég kemény anyag, és nem tudok róla, hogy titánium, vagy wolfram-karbid marókkal dolgoztak volna)

(At least one piece is so flawlessly turned that the entire bowl (about 9" in diameter, fully hollowed out including an undercut of the 3in opening in the top) balances perfectly (the top rests horizontally when the bowl is placed on a glass shelf) on a round tipped bottom no bigger than the size and shape of the tip of a hen's egg !)

Ez sem akármi:

(This schist disc was discovered at Saqqara. Its purpose is only to be guessed at. It is approximately 30cm in diameter, and is only 1cm thick. It is currently on display in the Cairo museum, and is labelled as an incense container, although there is no evidence to support this. What is certain is that at this early time, stone carving is already a sophisticated skill.)
Meg ez:

(This Schist (slate) plate is from the 3rd dynasty. It shows the same folded corners as the disc above from Saqqara. It is currently on display in the Cairo museum.)

Itt a többi õsember technológia