6569
12149940121232355297.jpg
  • Amatorversenyzo
    Szerintetek ez tényleg szellem?

• Pares
    Az csak aláfestés. Egyébként a szöveg:

"We Find Ourselves faced by powers which are far stronger than we had hitherto assumed, and whose base of operations is at present unknown to us."

Werner von Braun, 1959

Magyarra fordítva:

Olyan erőkkel találjuk magunkat szembeállítva, amik sokkal erősebbek, mint eddig feltételeztük, és amik (akik?) bázisa jelen pillanatban ismeretlen számunkra.
  • Anaid
    Nem értem az angol szöveget. Válaszolna vki? Milyen hangfelvétel az a film közepe táján? Amiben suttogás szerű hangok, meg kattogások, meg ilyesmik vannak? Hol vették fel, kik és mivel? Csak "aláfestés"? Nem?
  • Pluskast
    100%-os bizonyíték kell?? Tessék

• mabbak
    Úgy érzem, csak én jöhetek ki szarul akármit mondok :))
    Ha vannak, vannak, ha nincsenenk, nincsenek. Különösebben nem izgat a kérdés. :D
    További kellemest...
  • patiang
    Hát ez qurva jó!!!
  • patiang
    Igazat adok neked, de ki tudja, hogy mi mit tudhatunk?
    A média szabadsága még nyugaton is kamu.
    Más.
    Én annak adok igazat aki azt mondja, hogy ne ordibáljunk. Egy fényévekkel fejletteb életforma technikáját, stb hogy értenénk meg.
    Az ősemberneknek: figyelj baszki a TV úgy műkszik, hogy......
    Ha nem fedeztük volna fel Amerikát, lehet, hogy az indiánok fejlettebb kultúrával rendelkeznének, mint mi.
    S ha kapcsolatot teremthetnénk velük, mely állam lehetne az mely ezt az előny kiaknázhassa, hogy a másiknak még csak írmagja se maradjon?!
  • HöfEE
    Facepalm.
  • Pares
  • Pares
    Az első mondatot idézőjelbe képzeljétek.
  • Pares
    Van arra bizonyíték, hogy látott már valaki űrlényeket? Nincsen. Sokmindent el lehet hinni, meg bele lehet gondolni, ettől függetlenül nincs rá bizonyíték.

Bizonyíték sok minden másra sincs, mégis úgy kezelik, hogy igaz. Először is mi elég jó bizonyíték? Másodszor meg ha egy kicsit is képben vagy a témával kapcsolatban, akkor sok tisztázatlan eredetű tárgy/kép/akármi került már elő a történelem során.

"Mutass nekem egy felvételt, amin tényleg 100%-os biztonságra lehet mondani, hogy az tényleg UFO/űrlény. Mondjuk tökmind1, mert amíg a saját szememmel nem látok, addig úgy sem hiszem el."

Ezzel hülyeséget kértél. Ha 100%-os megdönthetetlen bizonyíték létezne, amibe senki nem tud belekötni, akkor nem lenne miről vitázni. -.-

"El tudom képzelni, hogy mennyi bolygó van, viszont ez nem válasz arra, hogy máshol is kell lennie életnek. Attól, hogy valami esetleg valószínű, attól nem kell valóságosnak lennie."

Bocs, de ez egy olyan igazán semmit mondó mondat.

"Világvége úgy jön ide, hogy valaki összekötötte a majákat meg 2011-t az UFO-világvégével, de lehet nem itt olvastam, mindegy."

2011? UFO-Világvége? Ez nekem új. Valahol máshol olvastad.
  • Saintgerman
    Ezt hallottad már :
    Két disznó beszélget a karámban.
    így az egyik: Te, koléga, te hallottad már, aszongyák, hogy a mi gazdánk csak azért etet, tart jól minket, hogy egyszer majd levágjon és megegyem minket.
    A másik: Ugyan, már te is hiszel ebben az összeesküvés elméletekben ?!

Most komolyan. Neked mi a bizonyítékod arrak hogy a dolgok nem a fordítottján vannak mint hiszed ?
    Mi van, ha szinte az összes bolygó lakott és a valóság nem 3D, hanem hiperdimenzionális ? Mi van, ha a Föld egy karám, a "disznók" bolygója és az összes többi civilizáció előrehaladottab és annyiba sem tartanak mint te a birkádat ? Megpróbáltad-e már te a hangyákkal megértetni mennyi 2x2 ?
    Feltudod-e fogni, hogy az egyetemes Universumnak mily parányi része az, amit látsz, vagy ézékelsz ?
  • mabbak
    Van arra bizonyíték, hogy látott már valaki űrlényeket? Nincsen. Sokmindent el lehet hinni, meg bele lehet gondolni, ettől függetlenül nincs rá bizonyíték.

Mutass nekem egy felvételt, amin tényleg 100%-os biztonságra lehet mondani, hogy az tényleg UFO/űrlény. Mondjuk tökmind1, mert amíg a saját szememmel nem látok, addig úgy sem hiszem el.

El tudom képzelni, hogy mennyi bolygó van, viszont ez nem válasz arra, hogy máshol is kell lennie életnek. Attól, hogy valami esetleg valószínű, attól nem kell valóságosnak lennie.

Világvége úgy jön ide, hogy valaki összekötötte a majákat meg 2011-t az UFO-világvégével, de lehet nem itt olvastam, mindegy.
  • Pares
    "Ezt sosem értettem, ha "logikus", meg "kell lennie", meg "milliárd évekkel fejletebb", akkor miért az van, hogy még soha, senki nem látott igazi űrlényeket?"

Ezt az érvelést meg én nem értettem soha. Honnan tudod, hogy még soha senki nem látott? Aki azt mondja, hogy látott, az vagy feltűnési viszketegségben szenved, vagy elmebajos. Vagy ha több ezer éves iratokban írnak ilyenekről, akkor az meg csak mese, meg fantázia. És még csodálkozol? Az egész média nevetségessé teszi a jelenséget, amikor messze nem az.

"Miért van az, hogy minden felvétel ami készül, szemcsés, rossz minőségű, ezer más dolog lehet rajta? Ha mégis van ami esetleg hihető is lenne, akkor CGI-ról nem hallottunk még?"

Nem igaz, hogy minden felvétel rossz minőségű. Az meg nagyon nagy érvelés, hogy lehetett ezer más dolog is, és ha mégis hihető, akkor meg nagyon jó CGI. Az így hozzáálló emberkékkel totál felesleges vitázni.

"Ha tényleg léteznek űrlények, és el tudnának ide jönni, akkor nem kéne nekünk beszarva lennünk? Baromira nem kellene arra várnunk sztem, hogy ide tévedjenek, ha mégis léteznek. -.- Nem hiszem, hogy csak azért jönnének, hogy megtanítsanak minket minden szépre és jóra."

Ez rohadtul nem a mi döntésünk... Ha várjuk őket, ha nem, akkor is vagy idejönnek, vagy nem... Itt nem arról van szó, hogy jöjjenek ide vagy ne (az egy másik vita), hanem arról, hogy mi áll az évezredes UFO jelenségek mögött.

"...bár én még mindig kétlem egyáltalán a létüket is, mivel nagyon sok véletlennek kellett történnie, ahhoz, hogy egyáltalán a Földön legyen élet."

LOL, el tudod képzelni, hogy mennyi bolygókkal rendelkező csillag létezik csak a mi Galaxisunkban? Csak pár éve kezdtük el a keresésüket, de már most több százat találtunk! Valós számuk akár több millió is lehet. Ha a Földön megvetette a lábát az élet, akkor máshol is meg tudja. Nem beszélve arról, hogy egyáltalán nem biztos, hogy csak a földi körülményekhez hasonló környezetben létezhet élet. Ugyan úgy Te sem, tudhatod, hogy nincs élet máshol, mint ahogy én sem tudhatom, hogy van. De azért ha az Univerzum méretére és korára tekintettel vagyunk... hát szerintem rendkívül kicsi az esélye, szinte 0, hogy csak a Földön létezik élet. Mellesleg pedig a mai napig több elmélet van arra, hogy hogyan alakult ki a földi élet.

"2012, világvége, maják, annyit fűznék hozzá, hogy miért biztos mindenki abban, hogy azért hagytak fel a naptárkészítéssel, mert a világ végét akarták jelezni?"

Hogy jön ide a világvége?
  • mabbak
    Ezt sosem értettem, ha "logikus", meg "kell lennie", meg "milliárd évekkel fejletebb", akkor miért az van, hogy még soha, senki nem látott igazi űrlényeket? Miért van az, hogy minden felvétel ami készül, szemcsés, rossz minőségű, ezer más dolog lehet rajta?
    Ha mégis van ami esetleg hihető is lenne, akkor CGI-ról nem hallottunk még?

Ha tényleg léteznek űrlények, és el tudnának ide jönni, akkor nem kéne nekünk beszarva lennünk? Baromira nem kellene arra várnunk sztem, hogy ide tévedjenek, ha mégis léteznek. -.-
    Nem hiszem, hogy csak azért jönnének, hogy megtanítsanak minket minden szépre és jóra.

Addig jó, amíg nem találkozunk velük, bár én még mindig kétlem egyáltalán a létüket is, mivel nagyon sok véletlennek kellett történnie, ahhoz, hogy egyáltalán a Földön legyen élet.

2012, világvége, maják, annyit fűznék hozzá, hogy miért biztos mindenki abban, hogy azért hagytak fel a naptárkészítéssel, mert a világ végét akarták jelezni?
    Szimplán meghalt a naptárkészítő-ember, megunták csinálni, mert úgysem lesz szükségük rá, satöbbi. Nem kell mindenben a legrosszabbat keresni. -.-
  • Pluskast
    A vége elég ijesztő.
  • Pares
    Tekintve, hogy akár milliárd évekkel fejlettebb civilizációk is létezhetnek a miénknél, ez kötve hiszem, hogy gond áthidalhatatlan probléma lenne.
  • gothmog
    A kulcsszó a hatalmas. Térben is és időben is.
  • HöfEE
    Másnak is feltűnt ugy néz ki ,hogy idén megszaporodtak az elmúlt évekhez (de akár mondhatnám az elmúlt évtizetedet is) képest az ufo észlelések.
  • Looooser
    nem szánalmas... csak reménykedős....és a logika is ezt diktálja, kell lennie másnak is ebben a hatalmas térben
  • Pares
    Hát a Majáknak, meg elődeiknek. Te nem is tudtad?!
  • dronkZero
    Kicsit szánalmas az ufóhit, úgy ahogy van...
  • tomcat1
    Mikor, és kinek igérték? :)
  • Pares
    Hát nem is tudom... ez nagyon hasonlít arra a nem régi mexikói esetre...

"Egyébként csak nekem van olyan érzésem, hogy mostanában egyre több az Ufo-kkal kapcsolatos hír vagy esemény?"

Épp itt az ideje, ha 2012-ben vissza akarnak térni az ígértek szerint...
  • HöfEE
    Csodálom, hogy itt ez még nem volt linkelve mert tele van vele az internet de akkor megteszem én:
    Body of dead alien found in Siberia
    http://www.metro.co.uk/weird/861297-body-of-dead-alien-found-in-siberia

A videót pár nap alatt több mint 1 milliószor nézték meg youtubeon de sok más helyen is fenn van.
    Egyébként csak nekem van olyan érzésem, hogy mostanában egyre több az Ufo-kkal kapcsolatos hír vagy esemény?
  • Pares
    Nem kamu.

Want more?
  • Pares
    Upsz. Rossz topik.

Ui.: Megvan a fegyver a Zufók ellen.
  • Pares
    Railgun
  • Fec papa
    Amugy most mi a fasz volt ez a nagy felhajtás a videó miatt? Nemtudom hány éve volt amikor felkerült netre, de hogy most kajálták be a magyarok és mindenhol ez volt, kicsit szánalmas.
  • Looooser
    több valóság van ebben
  • Zenty
    Ez eredeti, vagy ez is kamu?
  • L Viper #1529
    Szépen leadták más médiákban is.
  • Pares
  • Pares
    A kép a Resistance 3 nevű játékhoz készült viral kampány része... a videó meg túl kockás, hogy bármit ki lehessen belőle venni... mondjuk elég furán néz ki, ahogy fut.
  • L Viper #1526

[URL=http://www.haon.hu/kulonos-lenyt-fotoztak-a-szarvasvadaszok/news-20110413-12401879]A hír erről a "valamiről".[/URL]

Meg egy homályos videó.
  • Looooser
    nah ez mi a heremost? leírást
  • Pares
    WTF? Már két űrhajó is jön? Így már tényleg mimmeghalunk...
  • tomi890125
    most mi is ez a 2 űrhajó vagy mi a világűrben, ami a föld felé közeledik és 2012 decemberére számolták, hogy ideér? :D meg valami adásokat is fogtak már
    támad a mars! :D
  • NYUZGA
    Amúgy, itt aV 2009 (Visitors) legújabb része.

A felirat meg
    ITT.
  • High end PC #1521
    LOL :D