6569
12149940121232355297.jpg
  • clarck
    Nem!
    Jól értelmezed.Én is azon az állásponton vagyok hogy léteznek.Biztos láttál már olyan gabonakört amihez nem vezettek bemunkálási nyomok.De majd keresek és talán fel is tudom rakni. Régebben illetve régen jóformán csak ez az egy lehetőségük volt (a rádió előtt)Akkor csak egymás között jártak a hírek szájról szája (mint a herpesz).szerintem.
  • patiang
    Lehet, hogy rosszul értelmezlek. Szerintem is nagy a valószínűsége, annak, hogy léteznek. Bár lehet, hogy a bolygónkon, még sosem jártak.
    De mi értelme annak, hogy a kapcsolatfelvétel céljából mindig megvárják, míg elvetik a gabonát, és akkora nem lesz, hogy lehessen írni bele?
    Amúgy pedig az illetékesek a gépek által hagyott nyomokon közlekedtek.
  • clarck
    Helyesbítek "Csak sajnos a Világnak ennyi is elég volt hogy ne vegyék komolyan a gabonaköröket" Helyett: Csak sajnos a Világnak ennél kevesebb is elég volt hogy ne vegyék komolyan a gabonaköröket
  • clarck
    Elkészitettem egy gabonakör lehetséges forgató könyvét:
    Mivel éjszaka van a szükséges műszerek. Precíziós lézertájoló vagy lézerkitűző.( lézer teodolit Földmérők használják) Éjjellátó készülék. Kötél . kötéllel ellátott deszka Térkép és lépés -forgató könyv valamint Walkie-Talkie (magyarul vókitóki).A két pasi kimegy a mezőre berepül a célterület felé, feltehetőleg sikló ernyővel és egy előre kiszámított GPS -sel bemért helyre hogy a besétálási nyomok ne jelenjenek meg. Mini légpárnás(erre azért van szükség mert az igazi gabona köröknél a gabona nem törik el ,hanem továbbra is életben marad ,növekszik.)Előveszik a forgatókönyvet és egymásnak modják-
    1.Ahol állsz egy karó leszúrni. -A karót leszúrja
    2.A karóra a kötelet rákötni ,deszkát előkésziteni,- k ötél ráköt deszka hátról levesz-
    3.Aszongyahogy –a deszkával letaposni a gabonát a karón körbe a deszka hosszának megfelelően.-letapossa
    4.most a letaposott kör külső kerülete köré csinálj egy szabályos négyzetet és taposd le a gabonát körülötte.:letapossa
    5.Vigyázz szarvas szar van előtted -letapossa
    6.Mos két lépest oldalt balra,majd kettőt előre és letaposni-letapossa
    7.Most két lépést megint balra, két lépést előre és nem letaposni -nem tapossa le …..
    10025.Reggel van
    Nevetséges mi? Csak sajnos a Világnak ennyi is elég volt hogy ne vegyék komolyan a gabonaköröket és azokat sem akik hisznek valamilyen magasabb értelemben ,azokban akik készítették őket. Ha volt is valamikor jelentés tartalmuk a jeleknek mára már semmi értelmük mert senki nem fogja komolyan venni őket.Deazt atényt sem lehet figyelmen kívül hagyni hogy egyetemisták 16an csináltak a tudósokat megtévesztő gabonaköröket,csak hogy ők minden modern felszerelést megkaptak.(Magnetron ágyú ,lézer technika, stb)
    És ne feletsük el 1978-at írtak akkor. Valójában a TV.ben csak az elkészítés technikáját láttuk magát ,hogy a kört és a bonyolultabb ábrákat miként csinálták, az nem mutatták . És végezetül ha csak egyetlen egyet csináltak földönkívüliek ,a többi hamis ,már akkor is léteznek.
  • patiang
    Amikor ilyet kipréselsz magadból, nem fájdul meg a fejed?:))
  • patiang
  • patiang
    Mert Te már láttál??

Úgylátszik a vonat csak időszerű.
  • patiang
    Szerintem is, csak ott a bibi, hogy ők több mint valószínű, hogy nincsenek képben ezen ügyben.
    Bár én megkérném őket a lézerpusku használatára.
  • dashed_
    Nagyon gyenge pelda.. Nyilvan nem "egy szemely" akar uzenetet kuldeni nekunk.
    Nyilvan ez egy osszetettebb dolog minthogysem egy db foldonkivuli ugy gondolja ,hogy he itt vannak ezek a buta elolenyek a foldon irok nekik valamit.Es ahogy nalunk is specko feladatra hozza erto embereket keresunk nem az elso sarki kurvat.
    Pl. : mi sem Kelemen Annaval kutatjuk a foldonkivuli eletet.

Kapise?

Es ha megengeded "kepzelgodok tovabb marhasagokat"
  • 1sajat
    Azért furcsállom, hogy élőben mutatták be az "illetékesek" számtalanszor hogy készítik őket, de ti csak hajtogatjátok-hajtogatjátok a sületlenséget.

Próbálj meg egy rigófészket építeni. Sikerülni fog. Következtetésed mi lesz: Az összes fészket emberek készítik a rigóknak. :)))

De van még más is. Van különbség a szálak fekvésében. Ha egyszer magad is látsz majd egy eredetit, egyből fogod látni a különbséget az emberkéz által készített és aközött.

Egyébként mit undorkodsz itt folyamatosan? Fáj valamid?
  • ManoNegra
    Mi lenne a megfelelő módszer a kapcsolatfelvételre? Amennyiben jószándékkal jönnek, a jelenlegi elitünket nagy ívben kerülniük kell.
  • 1sajat
    ha elavult, akkor nyilvan eleg egyszeruen elo tudnak allitani a radiohullamokat.

Szőke nő parkol le zsebkendőnyi helyen a belvárosban a lángoló-piros Mitsubishi Pajerojával. Odamegyek hozzá és megkérdezem: tudnál nekem egy lovaskocsit csinálni? Mit gondolsz, mit válaszol? :)))

Ezzel a kis példával illusztráltam, mekkora marhaságot képzelődsz össze.
  • patiang
    Erről volt is egy dok film, ahol éjszaka kamera előtt készítették. Jo, el is hinném, hogy alienek műve, de miért ilyen kezdetleges módot használnak a kapcsolatfelvételre. Vagy úgy vélik, hogy az emberiség még nem ért olyan technikai színvonalat, hogy megértenék? Nem életszerü.
  • ManoNegra
    Azért megnéznék egy "melldöngető éncsinálokilyet" figurát, hogy csináljon dokumentálva pár óra alatt. Akár nappal is...
  • ManoNegra
    Egyedül a NASA foglalkozik ilyen jellegű kutatással. Ha ők találnak valamit, akkor először a főnöknek szólnak. Ha az azt mondja hogy erről csönd, akkor csönd van. És mi van akkor, ha ez tényleg egy üzenet, csak nem a "főnöknek" akarnak üzenni, hanem mindenkinek?
  • patiang
    Ja, mert a gabonakörök modernebbek.
    Egyébként érvelésed NAGYON a hajánál fogva előrángatott.

Azért furcsállom, hogy élőben mutatták be az "illetékesek" számtalanszor hogy készítik őket, de ti csak hajtogatjátok-hajtogatjátok a sületlenséget. Persze erre jöttök olyannal, hogy biztos eltitkolnak valamit.
  • dashed_
    ha elavult, akkor nyilvan eleg egyszeruen elo tudnak allitani a radiohullamokat. Mi se hasznalunk mar pattintot kovet, attol meg tudunk kesziteni nem ?
  • 1sajat
    És ha (már ezer éve) nem használnak ilyen elavult technikát?
  • patiang
    De azért mondd, nem ezernyi egyszerűbb módja lenne annak, hogy tudassák létezésüket. Pl rádióhullámok. Ők bizonyára tudják, hogy mely frekvenciákat részesítjük előnyben.
  • 1sajat
    nem tudjak eltitkolni

...de lejáratni igen. Ez is az eltitkolás egy eszköze. Méghozzá hatékony eszköze.
  • SirAlo
    Megtanulhattak a nyelvet, es azer valaszthattak a gabonakoroket mert azt mindenki latja es tuti eszre veszik, nem tudjak eltitkolni
  • clarck
    Nem hiszem hogy általánosítottam volna,ellenkezőleg.

"Ha például én csinálok egy papírrepülőt, mondhatjuk, hogy az összes repülő papírból van?"
    Ez az analógia nem állja meg a helyét , (mi a különleges egy papír repülőben?)de értem a célzást.
  • 1sajat
    Bevallotta, vagy azt hazudta? Ki ellenőrizte? És miért kell ebből általánosítani?

Ha például én csinálok egy papírrepülőt, mondhatjuk, hogy az összes repülő papírból van?
  • clarck
    Hali!
    Hogy átverés vagy nem azt én sem tudom megmondani.Mindenesetre mióta a két ma már idős úr (Doug Bower és Dave Chorley) "bevallotta" ők 1978 óta több mint 250-et csináltak.Azóta a szkeptikus tábor veri a mellét hogy mi megmondtuk.Így a világ a gabona körök keletkezését illetően meg nyugodott .Csak az a baj hogy a gabonaköröket ezek az úriemberek hozott anyagból gyártották.A jelenség Angliában tünt fel először, amint erről XVI. századi metszetek tanúskodnak, de csak a múlt század hetvenes évei óta vált a média jóvoltából széles körben ismertté.Idősek az urak de azért ennyire nem.Mellesleg a Világban több helyen is keletkeztek körök ráadásul egyszerre.
    A filmmel kapcsolatban csak annyit.Nekem is eszembe jutott hogy valamilyen kód ,de én QR codnak azonosítottam.Akár csinálhatsz is magadnakA szöveg szerintem ,mármint az üzenet eléggé gyanús.Nézzük csak:A pacák kideríti hogy bináris kód OK.Ki kódolja ASCII kódok alapján és feltűnik a szöveg ANGOLUL.Nem tudtam hogy a világ egyetem nyelve az angol és ráadásul jószándékú figyelmeztetés.Na mindegy valaki tudja hogy miért csinálta legyen az Földi vagy E.T.
  • ManoNegra
    Vajon csak átverés?

• [HUN]Crassus
    nadzgyjon okos lehecc
  • Saintgerman
    Ha az eszed csak a scientulógusokig ér el, akkor a választ jobb ha megspórolom !
  • [HUN]Crassus
    Scientólógus faxkalap vagyol-e?
  • MegesJedve
    Evolucionista vagy? Miért?
  • Saintgerman
    Az igaz, hogy senki sem tartozik a földi evolúcióba, de nem azért mert kihalt, hanem mert nem itt fejlődött ki.
  • patiang
    semmi sem egyértelmű
  • patiang
    igazi alien
  • bergerj
    Senki nem tartozik a földi evolúcióba mert 2 szer kihalt
  • patiang
    Mivel én sem tudom hogy nézel ki, és Te sem: LEHET:))
  • Saintgerman
    Ebédeltünk, vagy reggeliztünk mi már egy asztalnál ?
  • patiang
    Nem mindenki, mint ahogy Te, és én sem eszik a kvantummechanika-t nagykanállal ebédre.
  • High end PC #2004
    Tévedsz, maga a Kvantummechanika a fizikában már az 1930-as években elkezdődött, de ettől még, mint a nem evvel foglalkozók számára készített tudományos ismeretterjesztő film, nem igazán volt 15 éve.
  • Saintgerman
    ez a közelmult 10-15 év, és már akkor sem volt időszerû...
  • High end PC #2002
    Ez az egyik legjobb fizikával foglalkozó tudományos ismeretterjesztő film, ami a közelmúltban megjelent.
  • Pares
    Köszi szépen! :D Ez a dokumentum film is inspirált. :)