6569
12149940121232355297.jpg
  • clarck
    [flash]http://www.youtube.com/v/878ZIkrtxRA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB[/flash
  • patiang
    Mivel mintha talpa volna, kicsit fura.
    Bár nem értem, hogy, ha a NASA is látta, miért nem vezették oda? Vagy messze van? Vagy megtették, csak nem kötik az orrunkra?
  • clarck
    Hali!
    Találtam ezt a fotót,a Spirit készítette a Marson.Lehet hogy már láttátok de nekem még új.A kép jobb oldalánál egy Varázsló sapka alakú valami van.Tölsérek le és nagyítsátok ki .Mi lehet az?
  • gothmog
    „a magyarság az űrből érkezve először a Marsot népesítette be” -Erre azért nem lennék olyan büszke, amilyen állapotban az a bolygó van... :)
  • Pares
    Szerintem neked nem esett le...
  • Pluskast
    "Most "ismerte" be a NASA, hogy a Marson folyamok vannak, és óriási megművelt mezőgazdasági területek"

Őőő a folyam dologról hallottam, bár ez szerintem semmi eget rengető és ez várható volt hisz tudjuk, hogy a Marson valaha volt víz és ugye amióta egy megfigyelő műhold kering a Mars körül csak idő kérdése volt, hogy tényleges bizonyítékot találjanak. A megművelt mezőgazdasági területekről nem hallottam. Link van ami hivatalos bejelentésként megjelent vagy ez megint csak egy kitaláció? Már csak ez nekem azért is fura mert, a Marsot vastag homok réteg fedi be. Szóval ez olyan mintha mindenféle előzmény nélkűl bejelentenénk, hogy a Szaharában valaha földművelés folyt. Elég fura kijelentés..
  • patiang
    Bocsi a Marstól a kis kezdőbetűkért.
  • patiang
    Ja és még annyit, hogy a szittya magyaroktól maradt ránk egy véset, melyből világosan kiderül, hogy a magyarság az űrből érkezve először a Marsot népesítette be, s csak ezután következett a Föld.
  • patiang
    Nem tudom ismeritek-e, azt sem, hogy mikori a felvétel.
    Aranyosi László egy TV műsorban NASA és más fényképekkel "dokumentálta", hogy marson magasan fejlett civilizáció létezik. Az egyik felvételen egy óriási várost mutatott, melynek már a nevét is tudta: Thioton. Fotókkal szemléltette, hogy a marson kb 120 méter szélességű repülőszerkezetek suhannak a földi hangsebesség húszszorosával. Most "ismerte" be a NASA, hogy a Marson folyamok vannak, és óriási megművelt mezőgazdasági területek.

Nesze neked faszkalap tudomány.
  • clarck
    XVI.sz Angol metszeteken már megtalálható de akkor az ördög művének tekinteték.Az üzenet maga a jelenség volt.ITT VAGYUNK.De a babonás parasztok nem értették.De voltak akik igen mert megtiltották hogy beszéljenek róla.
    Sajnos valamilyen oknál fogva nem találom azt a honlapot amin vannak metszet rajzok.
  • gothmog
    Régebben? Mióta vannak feljegyzések gabonakörökről? Ill. pl a középkorban miféle üzenet lett volna az, hogy letaposnak néhány tonna terményt? Már azon kívül, hogy kibasznak a tulajdonosával?
    ...
    1712 július 17. Ma pirkadatra holmi kurafiak esmént letaposák a klastrom gabonájának harmadát, amint azt tevék egy évnek előtte. Immár nem tudom, mi tévő legyek, a gaz ebek nem csapának zajt, s nyomuk se maradt, hogy utánuk mehetnénk, s az büntetésöket kieszközölhetnénk. Az aratók talán képesek lesznek eljárni a lerontott búzával is, de az bizonyos, hogy az munkájokért magasb árat fognak kérni.
    ...
    -szerinted régen átjött volna holmi ezotérikus üzenet? Ugyan már!
  • clarck
    Régebben talán volt értelme.De mióta a két angol pasi és a média elintézte a köröket, nincs értelme.Ha valaki azt állítaná hogy ő látta, személyesen, és le is videózta, alábbiak fényében úgy sem hinne neki senki .Még akkor sem ha tényleg igazat beszél, mert hát miért is ne.De ez sajnos igaz minden ilyen bejelentési formára.Ha megtörténne egy kapcsolat felvétel pl a tv-n rádión keresztül ,nálunk pont a fordítottja lenne mint az 1938. október 30-án Orson Welles rendezésében bemutatott H. G. Wells: Világok háborúja című rádiójáték.A filmek és lejáratások miatt a házak falára is firkálhatnának, legfeljebb feljelentenék tiltott graffiti miatt.Elértük az hogy nem tudjuk mi a válóság és mi a hoax.
  • Pluskast
    Nekem ezzel az egésszel az a bajom, hogy egy nálunk fejlettebb civilizáció mi a jó fenéért válaszolna gabonakörök formájában az üzenetünkre? Fényévekkel elöttünk járnak technológiailag és úgy akarják velünk felvenni a kapcsolatot, hogy éjszakánkánt gabonaköröket rajzolgatnak egy teleszkóp mellé? Ez egy nagy hoax semmi több.
  • gothmog
    Bocs, ez válasz a #2047-re.
  • gothmog
    Mit mutasson be? A történet annyi hogy egy reggel meglátta az elkészült gabonakört csinált róla pár másodperc videót, aztán beleszerkesztette a „fénygömböket” meg a trükköt, ahogy a már meglevő gabonakört „elkészítik”. Videótutorialt szeretnél ennek a mikéntjéről?
    „megérne egy teljes műsort” - a teljes műsor a gabonakörökről szól, ez meg -mint az nyilvánvaló- egy kamu videó.
    „Miért nem mutatták a készítés teljes folyamatát?” már úgyérted a gabonakörét? miért, szerinted azt nem lehetne hamisítani? Már az elején szóltam, hogy felesleges bemutatni a cáfolatot. Higgy amit akarsz, attól még valóságból továbbra is csak egy van.
  • clarck
    Ezekre a kérdésekre vagy állításokra oldalakkal lehetne válaszolni vagy értekezni.De tartok tőle hogy nem idevaló
  • patiang
    Gagarinnal kapcsolatban pedig azt hiszem soha nem tudjuk meg a teljes igazat, annyira zárt volt az akkori rendszer.
    Bár azért fura, hogy nyugat feltétel nélkül elfogadta, a kételkedés a szoc országokban indult el. Már ha jól tudom.
  • patiang
    Lehet, hogy nem értünk egyet, de az ember zsigerből gyárt dolgok mellé olyan kérdéseket, melyek magyarázatra szorulnak. Ebből kiindulva, habár lehet, hogy igazából leszálltak a Holdon (én elhiszem), elterjedt egy olyan információ melynek ellentétességét bebizonyítani szinte lehetetlen. Erre mondtam én, hogy azon embert ki mániákusan hitetlen, azt hiába vinnék fel a Holdra, és megmutatnák neki a bizonyítékokat, elvetné azokat. És ez csak egyetlen példa a számtalan körül.
    Mert én is tutira szeretném ha "ők" békés kapcsolatra törekednének velünk, de a mostani módszerük (már ha az övék) nem életszerű.
  • clarck
    Konkrétan mire gondolsz?
  • patiang
    Fene az írásjeleket.
  • patiang
    Ezzel maximálisan egyetértek.
    Csak kérdezem, nem lehet, hogy mi gyártjuk őket.
  • clarck
    Érdekes módon mind a Holdra szállás mind az első Űrhajós körül fel lelhető némi misztikum.
  • ManoNegra
    Ne egymás személyével foglalkozzunk pls.
  • 1sajat
  • patiang
    Már feltalálták a tükröt:))
  • patiang
    Köszi az utolsót:))
  • 1sajat
    Értetlenül állok a viselkedésed előtt.
  • 1sajat
    Paff! Te ennyire tisztában vagy anatómiai felépítésükkel????

Persze, lakik kettő a Holdudvaromban. :)

De, ha állatok, akkor mi magasabb rendű faj vagyunk.

Nem összevethető a két életforma.

Reménytelen eset.

Ne legyél ennyire szigorú magadhoz.
  • patiang
    Ez olyan, mint a Hold-ra szállás.
    Bár most muttattak be képeket az ott maradt tárgyakról, de: biztos az is műtermi.
    Akkor van értelme?
  • clarck
    Ez igaz!
  • patiang
    Szerinted értelmes dolog lenne az Isten nemlétét bizonygatni?
    Aki hisz benne, annak, ha törik, ha szakad akkor is létezik.
  • patiang
    És szerinted ez mi? : "Egyébként mit undorkodsz itt folyamatosan? Fáj valamid?"
  • patiang
    "hogy ezek az UFO-k állatok. Nincsen kezük-lábuk, nincsenek szerszámaik"

Paff! Te ennyire tisztában vagy anatómiai felépítésükkel????
    De, ha állatok, akkor mi magasabb rendű faj vagyunk. Akkor szvsz mi készítjük a köröket, de ők az értelmi szintjükkel nem tudják felfogni.
    Reménytelen eset.
  • clarck
    Rendben tényleg azt mondja a pasi hogy átverés.Húzzuk ki a listából.
    Többezer-1=többezer999
    De itt ugyan az a kérdés?Miért nem mutatták a készítés teljes folyamatát?Ha valamit bizonyítani akarok akkor a hitelesség kedvéért bemutatom a teljes eljárást, lehetőleg vágatlan felvételen.Vagy Te nem így tennél?Szerintem egy ilyen méretű hoax megérne egy teljes műsort nem egy párperces klippet.Mindenesetre egy biztos a videó szerkesztővel ugyan úgy előlehet állítani bizonyítékot min eltüntetni.Főleg most.
  • 1sajat
    Amikor ilyet kipréselsz magadból, nem fájdul meg a fejed?:))

Érvek helyett személyeskedés. Gratulálok!
  • 1sajat
    Nagyon gyenge pelda.. Nyilvan nem

Már vagy 6 éve leírtam, és azóta többször is, hogy ezek az UFO-k állatok. Nincsen kezük-lábuk, nincsenek szerszámaik. Lételemük a világűr. Élelemér (különböző anyagok, víz, kő, stb) jönnek a felszínre. Igyekezek kapcsolatba kerülni velünk, de mindeddig sikertelenül. Bután viselkedünk. Utánozó majmokként. Ez van.
  • gothmog
    Parancsolj. Persze, a natgeonak nyilván nem hiszünk. ;)
  • clarck
    Engem érdekelne!
  • gothmog
    Aha, és végülis teljesen felesleges lenne belinkelni azt a videót amiben az a mókus szerepel, aki ezt összeszerkesztette...
  • clarck
    Sajnos nagyon rossz a minőség de azért lehet látni.