6569
12149940121232355297.jpg
  • Rotcsa
    Gondoltam vizualizálom, amit leírtál! :D
  • Rotcsa
  • [HUN]Crassus
    lehet valami nyomi scientológus....
  • patiang
    Sőt még helyesebben univerzumkívüli:))
  • patiang
    Vagyis UFO!! XD
  • Nemzsidó
    Talán a Teremtő Isten nem földönkívüli?

Megteremtette a világot, majd mindent ami rajta él, vagy nem él -tehát nem a Földön élt mikor teremtett, merthogy a Földet is ő alkotta. Ennélfogva földönkívüli!
  • patiang
    Akkor nem is leszel soha boldog.
    Mert mondá: "Boldogok a lelki szegények"

• Nemzsidó
    Mert az, akitől én származom, evett az édenkert fájáról...

Vannak saját gondolataim, mégha azok nem is tartoznak az "elvárt" gondolkodásmódhoz. Ezért nem élhetek majd a "lelki szegények paradicsomában", de ugyanezért nem néztem pl: a mónikashow-t sem...
  • [HUN]Crassus
    neked azért van probléma rendesen a fejedben....
  • patiang
    Lehet, hogy az özönvizet nem is az Öreg okozta?
  • patiang
    Háááááát így elég meggyőző érveid vannak(??!!)
  • Nemzsidó
    Máskülönben végy egy általános katasztrófát alapul. Mennyi uszadék, hulla úszhatott a víz felszínén alig több mint egy hónappal a vízözön kezdete után? S most vesd össze a holló és a galamb táplálkozási szokásait...
  • Nemzsidó
    ...és biztos, hogy csak egy bárka jött ide? Egy lapra tett fel mindent az "Öreg"?

Ha a mai Törökországban lévő Ararát hegy a kirajzás helye, hogyan lehetnek ennyire eltérő fajok a világban? Vegyük csak az emberi rasszokat...
    Ha akkortól (Noétól) számítjuk az ember elterjedését itt a Földön...
    Ezt megelőzően pedig sokkal korábbra kell tenni az ember teremtését. Hol történt a teremtés? Hol van az ember kialakulásának helye a tudomány szerint? Mikor volt a vízözön? Mintha akkor éppen a kőkorszakban lennénk az időskálán...
  • patiang
    Rendben, de akkor is le kellett szállnia. Nem léggömb volt.
  • patiang
    "Az "értelmes ember" megalkotása bizony nagyon nehéz feladat még egy Istennek is, mert többszöri próbálkozásra sem sikerült"

Isten: na kigyúrom az első szériát---------szar lett, özönvíz nekik, még a kölköknek is----------a mostani megint csak szar (a jelek szerint)------végitélet napja borzalmas szenvedéssel
    Hát bizony nem mesterfokon űzi a szakmát az Öreg.:((((((
  • Nemzsidó
    Lehet azt a második galambot éppen a holló ette meg, amelyik már nem jött vissza...

Műholdfelvételeken látható Noé bárkája?

National Geographic cikke
  • patiang
    "Noé és a vele lévők mind lesétáltak az 5400 méter magas hegyről, majd benépesítették ezt a világot. "

paff----azért hülye az emberiség, mert beltenyészet

Nobel díj ide
  • patiang
    kötözködök:

"mert nem tudott leszállni sehol."---hát a holló sem tudott
  • Nemzsidó
    Faszkalap galamb!

A holló talált életteret és lehetőséget magának, a galamb visszament, mert nem volt életképes az új világban egyedül.
  • patiang
    "De a galamb visszatért (a holló nem), mert nem tudott leszállni sehol."

faszkalap holló
  • Nemzsidó
    ...és Noé bárkáját az Úr KÍVÜLRŐL lezárta...
    ...a víz mindent elborított a Földön, a legmagasabb hegyeket is 15 singgel...
    ...majd Noé a bárkát belülről felnyitotta, s egy hollót, majd galambot eresztett útjára. De a galamb visszatért (a holló nem), mert nem tudott leszállni sehol.
    ...a vizek elapadtak, előbukkantak a szárazulatok. Noé és a vele lévők mind lesétáltak az 5400 méter magas hegyről, majd benépesítették ezt a világot.

Milyen mennyiségű vízről beszél a bibliai történet?
    Nem lehetett ez bolygóközi utazás? Az élet és az élethez szükséges kellékek más lakható bolygóra történő exportálása? Magyarázná a viszonylag "sok" víz jelenlétét a Földön, ha az más bolygóról származik. Akár a Marsról. Ha ez valóban egy másik világ elfoglalása volt, az itt élő lényeket el kellett pusztítani, hogy az "ember" által megszokott környezetet meg lehessen teremteni. Esetleg szándékos volt a szauridák kiírtása, akik millió éveken keresztül lakták e világot? Vagy volt értelmes lény, akár nálunk is értelmesebb, a mi számunkra eltérő és másképp működő, nekünk felfoghatatlan intelligenciával rendelkező lény ezen a földön, amit később az ember kezére adtak? Hihető, hogy millió éveken át élő és fejlődő élőlények nem tudnak intelligenciát "produkálni"? Csak mi emberek vagyunk okosak-értelmesek valami fejlődési rendellenesség következtében (Darwinizmus), a bármely lakható világot át nem alakító, ki nem zsigerelő fajok pedig nem?
    Az "értelmes ember" megalkotása bizony nagyon nehéz feladat még egy Istennek is, mert többszöri próbálkozásra sem sikerült. Több teremtéstörténet leírja a nem sikerült emberi fajok elpusztítását, majd új emberfajok teremtését. De nem feltétlenül a mi világunkban. A legutóbb idekerült, s vélhetően nem is itt teremtett embertípus a zsidó. Nekik már élettér sem jutott itt a Földön, ezért vándorolnak, nem találják a helyüket a mi világunkban. Kicsit (nemkicsit) mások mint mi, akik Noétól, annak fiaitól, és unokáitól (mi magyarok Ménrót-tól) származunk.
  • patiang
    Bár azért azt nem értem, hogy bár rendelkeznek óriási felbontó képességgel bíró cuccokkal, miért nem készítenek róla hitelesebb valamit.
    Hacsak nem HOAX az egész.
  • Cef
    Volt egy dokumentum film: Aftermath: Population Zero
    Ebben azt vizsgálták, mi történne a világgal, ha az emberiség egyik napról a másikra hirtelen eltűnne. Az lett a vége, hogy 25 000 év múlva az egyetlen látható bizonyíték az emberiség létezésére már csak a Holdonraszállások, helyszínein lenne. Az összes várost és építményt végleg eltörölné a természet. Csak a felszín alatt lehetnének maradványok.
  • Pares
    Bocs, ezt nem akartam senkinek se válaszul írni, csak elmélkedtem.
  • Pares
    Légköre most is van, bár tény, hogy jelenleg nagyon vékony. De talán lehetett olyan időszak a bolygó történetében, amikor vastagabb is volt, és fokozatosan vékonyodott, vagy esetleg hirtelen valami külső (vagy belső) hatásra. És a bolygó története során bizonyítottan volt a felszínen hatalmas mennyiségű folyékony víz is. És ha abból indulunk ki, hogy más bolygón élet létezhet akkor is, ha az adott helyen nem egy az egyben földi körülmények vannak, akkor hol a gond? Az hogy manapság nincs nagyobb holdja, még nem jelenti azt, hogy mondjuk jóval régebben nem is volt. Bár ez esetben nem tudom mi történhetett azzal a holddal (kilökődött a világűrbe, esetleg az aszteroida-öv részévé lett, vagy felrobbant, mert mondjuk túl közel került a bolygóhoz, és épp ezért változott meg az éghajlat, stb.). Csak spekulálok, de szerintem nem elképzelhetetlen, hogy ha nem is űrutazásra képes, de valamilyen alacsonyabb fejlettségi szinten (ókor, középkor, esetleg pont az atomkorszak, amikor is nem élték túl magukat) lévő civilizáció létezhetett.
  • clarck
    Egy szóval sem mondtam hogy elképzelhetetlen.Én annyit mondtam hogy a palinak már kijelezte a program hogy hol van az a pont.
  • Pluskast
    Őőő nem lehet, hogy azért mert a bolygó túl kicsi ahhoz, hogy megtartsa a légkört illetve, hogy nincs megfelelő méretű holdja?
  • Pares
    Csak azt nem értem, miért olyan lehetetlen elképzelés, hogy akár a Marson is létezhetett régen fejlett civilizáció? Valamikor nagyon régen. És mondjuk egy természeti katasztrófa vagy saját maguk betettek alaposan a bolygónak, ami fokozatosan elsivatagosodott és lehűlt. Rengeteg, de igazán rengeteg olyan kép készült már, amiken olyan dolgok vannak lefényképezve, amit valamilyen mesterséges tárgynak, épületnek, stb. lehet nézni, persze lehetnek csak képanomáliák is, vagy optikai csalódások. De képzeljétek el, hogy mi maradna a mi technikai civilizációnkból egy atomháború vagy egy jó nagy aszteroida becsapódása után úgy egy millió évvel? Még a piramisok vagy más kőépítmények sem bírnak ki ennyi időt, vagy legalábbis alaposan erodálódnak.
  • gothmog
    Jelöld be te is magadnak, és akkor neked is lesz.
  • clarck
    Azért az érdekes hogy az Úriember Goole Earth-jében be is volt jelölve.Az én keresőmbe semmi ilyen nincs.
  • [HUN]Crassus
    érdekes....,de amíg nem jutunk el oda addig nem tudjuk meg:(( és az még vagy 50-100 év...szóval nekünk meszeltek:P
  • clarck
    Itt vannak a koordináták.
    71 49 21,08É
    29 33 03,55Ny
    Dönts el mindenki mit lát.
  • patiang
    találgatás
  • patiang
    igaz lehet?
  • Pares
  • clarck
    Tényleg OFF .
    A faluban elterjedt a hír hogy az erdőszélén leszálltak a Földönkívüliek.Többen találkoztak velük és mondták, hogy barátságos ,kicsi zöld lények, hasonlítanak az emberhez,csak picit vörösebb a fejük és kivan gúvadva szemük.Értelmesen, tagoltan beszélve hozzájuk meg is értik mit mondanak.
    A juhász is találkozott egyel,és bátran odalépve ezt mondta
    -Én vagyok a juhász-miközben magára mutatott, majd a nyájra-és terelgetem a nyájamat.
    Kis zöld emberkének még vörösebb lett a feje, és még,jobban kigúvadt a szeme.A juhász azt gondolván hogy a Földönkívüli biztos nem érti a elismételte még néhányszor a bemutatkozás. Ekkor nyöszörgő, rekedt hangon megszólalt a kis zöld lény.
    -Én vagyok a vadász és szarok!
  • patiang
    off
    most olvastam:

- Miről ismered meg a repülő nyulat?
    - Sas van a hátán.

on
  • wantonly
    Az elmélet szerint egy univerzum felrobbanásához csak egy másik univerzum lehet elég nagy. De mivel elképzelésünk sincs milyen erők munkálkodhatnak az univerzumon kívül, így aztán ez is csak egy filozófiai feltételezés. De, ha mondjuk igaz és több univerzum létezik, akkor lehet, hogy a mi univerzumunk csak egy "porszem" valami hatalmasabban.
  • Cef
    Én nemrég egy olyan elméletet hallottam, hogy több univerzum létezik, és a mi univerzumunk 2 másik univerzum ütközéséből jött létre. Persze a kérdés itt is megvan, hogy akkor a többi univerzum hogyan jött létre, és azokon kívül mi van.
  • wantonly
    Ha nem is ilyen szélsőséges formában, de az elképzelhető, hogy a világ teljesen más, mint ahogy mi érzékeljük. Tehát mi most azt hisszük, hogy a világ olyan, mint amilyennek látjuk (mint a Matrixban), de a valóság teljesen más.