6569
-
#6099 Ja, hogy te erre értetted a hazudozást.
Nem hazudtam. Régebben említettél valamit amit nem jegyeztem meg. Ez igaz.
Te mindenre emlékszel, amiről valaha eszmét cseréltél? -
Irasidus #6098 "Pontosan mire is érted a hazudozást? Néha nem tudlak követni...bocs.. "
Néha nem árt odafigyelni sem, hogy mire válaszolsz, nem csak zsigerből írni valami random hülyeséget. Idézlek, " már nem emlékszem." - Ez lehet a probléma, mert így nem lehet vitázni, beszélgetni érdemben. Amit a spoilerben írtál, kiegészíteném azzal, hogy ha már vitába bocsátkozol, akkor a vita legelemibb szabályait is be kellene tartani. Ez nem sikerült.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.08.26. 10:46:31 -
#6097 Ez így már nagyon spoileres...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha lesz még legközelebb rá lehetőséged, a dolgok ilyetén menetét, ennyire nyíltan inkább ne fejtsd ki. Biztos vagyok benne, hogy felfigyeltek már rá is (és rád is) a modik, csak még nem léptek. De előbb-utóbb az is bekövetkezik majd. Tudom, nem egyszerű mások gondolatmenetét követni, talán nem is lehetséges, de neked is meg kell értened, ez egy fórum. Vannak bizonyos írott és íratlan szabályok, amit nem árt betartani. Első és legfontosabb: a jómodor. Nem kell mindenkit szeretni. De gyűlölni sem. Elolvasod amit ír, próbálod megemészteni, esetleg elmondani, mit vél rosszul szerinted, majd ha ez az út nem működik, ideje átnézni rajta. Levegőnek nézni. Esetleg el sem olvasni egyetlen hozzászólását sem. Ez sokszor segít. Tapasztalatból mondom...
Sajnos sokan itt eresztik ki a gőzt, de meg kell érteni, hogy ez hosszútávon senkinek sem jó. Annak se aki írja, s annak se aki olvassa. Végül kénytelenek lesznek a modik is közbelépni ha a helyzet kezelhetetlenné válik. Persze sosem a helyzet a hibás, hanem csak mi magunk, mert elveszítjük az önkontrollt. Ez történt most veled is. Észre sem veszed, s lassan teljesen átalakulsz magad is. Ne idegeskedj mások véleménye miatt. Meggyőzni meg végképp felesleges bárkit is az igazadról. Vagy megértik, vagy nem. De mindenképp nyugodj le, szedd össze magad, s ha a témához ennyire mellékvágányra került magasröptű eszméket szeretnél legközelebb közölni, azt vagy ne tedd, vagy mindenképp spoiler alatt tedd, mint én most. Erre lett kitalálva a spoiler. -
BladeW #6096 Nem ölhetjük meg őket, bármennyire is szeretnénk.
Sztem most jött el az ideje, hogy egy kis szünetet tarts. -
overseer-7 #6094 Sosem állítottam, hogy az elit pénzhatalom titkos. Bárki megismerheti a jelenséget az interneten keresztül.
Nem titok a létezésük.. csak az emberek NEM TUDNAK RÓLA.
Az más, hogy titkos társaságok tucatjait üzemeltetik.
Értéktelen fiat money, fedezet nélküli pénzrendszert működtetnek.
Elrejtőznek a közvélemény elől. Sikeresen elérték, hogy az emberek először ne beszéljenek róluk..majd ne is tudjanak róluk.
Viszont sok országban a hagyományban, közmondásaikban, szólásaiban, anekdotáiban még a mai napig fellelhetőek a ráutalások. Fuggerek..Mediciek.. fekete nemesség, Rotschild utalások a szólásokban stb..
Ők léteznek.. a hatalmuk még annál is nagyobb.. De mi nem sejtünk semmit.. mert nem foglalkozunk velük.
Kivonultak a közbeszédből és a történelemből is.. amennyire sikerült nekik.
De minden ott van továbbra is feljegyezve.. csak mindennek utána kell járni.. és sokat kell kutatni. -
overseer-7 #6093 rájöttem..
Egyszerűen el kell fogadnunk, hogy vannak ilyen emberek is mint suskus.
Nem ölhetjük meg őket, bármennyire is szeretnénk.
Nem zavarhatjuk el őket, mert nem mennek el.
Normális ember ha érzi, hogy egy közösségben nem látják szívesen, visszahúzódik és olyan közösségben szocializálódik ahol inkább szívesen látják.
Vannak emberek akik ÉLVEZIK.. ha értéktelenítik őket. Ez egy fajta érzelmi mazochizmus.
Az ilyen szituáció igazolja önmaguk előtt azt az érzést, hogy alacsonyabb rendűnek érzik magukat.
Az ilyen emberek kiprovokálják mások haragját.. a normális emberek számára a harag..egy negatív érzelem.
Ez egy tudatalatti folyamat.. Suskus soha nem ismerné be.. még önmagának sem, hogy egy pszicho-játszma részese.
A játszma motorja az érzelmi indulat.. Olyan mint egy színjáték. Mindig ugyan az történik. Ez egy nagyon jellegzetes tünet..a szituáció és érzelmi ismétlődés. Ez egy kényszer. Ez egy a személyiségébe INTERNALIZÁLÓDOTT.. negatív érzelmi indulat.
Az ilyesmi gyerek korban..serdülőkorban alakul ki a legtöbb esetben.
Ha visszanézed hónapokra a hozzászólásait.. mindig ugyan azt a mintát fogod látni..
Mindig ugyan azt csinálja.. és ezután is ez fog történni.
Te.. mi, bárki bárhogy viselkedhetünk.. Akár Jézus is leszállhatna a menyből ide.. forumozni.. Suskus ő rá is haragudna.. és kiprovokálná még Jézus haragját is.
Nagyon remélem, hogy suskus még nem tart abban a stádiumban, hogy szexualizálódjon nála a maladaptív érzelmi minta.
Ugyanis megtörténhet, hogy a mazohizmus olyan szintre fejlődik, hogy valaki szexuális izgalmat.. kielégülést él át annak hatására, hogy őt megalázzák, bántják.. verbálisan, vagy fizikailag.
Ez egy nagyon rossz dolog ám.. és tudatosan..önismerettel változtatnunk kell saját magunkon.
El kell fogadnunk, fel kell ismernünk a saját hibáinkat..gyengeségeinket.. és ettől nem gyengébbek.. hanem ERŐSEBBEK leszünk általa..
Nehéz.. fájdalmas lehet szembesülni saját fogyatékosságunkkal.. Abban a pillanatba amikor megérted.. elfogadod.. akkor nagyon szar. ..abban a pillanatba.. egy ideig. Aztán VÁLTOZIK a helyzet.
Erősebb leszel.. a felismerés által.. és VÁLTOZOL. .és formálódik a jellemed, személyiséged.. és lassan..elkezded te magad irányítani az eseményeket és az életedet.
Ezt tanácsolom mindenkinek. Önismeret.
-
#6092 Pontosan mire is érted a hazudozást? Néha nem tudlak követni...bocs.. -
Irasidus #6091 Á, tehát szerinted teljesn normális dolog a hazudozás, a másik megvezetése. Jó kis családból szármasuhatsz, ha az emberek száma szerint lehet hazudni. Mesélj még, ha már ennyire belejöttél az offolásba... -
overseer-7 #6089 éppen ez a baj, hogy az ufók elrabolták suskust..
de a helyett, hogy kivitték volna a naprendszerből.. idehozták nekünk a földre... minket boldogítani.
..a marson meg pezsgőt bontottak és új ünnepnapot szenteltek amikor suskust elvitték az idegenek.
-
#6088 Én azt hallottam, ott..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!trollok élnek. Egyikük megszökött és irdatlansuskus néven köztünk lopja a napot... -
Milyen nyilvánosságra gondolsz? Arra a 25 - 30 fórumfüggő tagra (magadat is beleértve) 15 és 55 közt? -
overseer-7 #6086 egyszerűen te nem vagy közösségbe való -
Irasidus #6085 Te valamit elfelejtesz, hogy nem a kocsmában vagy a haverokkal, hanem nagy nyilvánosság előtt! Amúgy nem tudom milyen forum, vagy baráti társaság lehet az olyan, ahol valótlanságokat lehet úgy előadni mintha igaz volna. Magyarúl hazudozni. De mesélj nálatok mi a szokás? -
overseer-7 #6084 Ezt jól tetted, hogy belinkelted ide.
A mars úgy hallatszik, mintha egy óriási gép be lenne rozsdásodva.
Az uránuszon meg ha jól hallom készül valami.. -
#6083 Bolygók hangjai.
-
overseer-7 #6082 A szankszrit írásokban megjelennek utalások lehetséges idegenekre.. úgy említik, hogy azok AKIK AZ ÉGBŐL FIGYELNEK.
Érdekes elgondolkodni azon, hogy Robert Oppenheimer az atombomba egyik atyja.. megtanulta a holt sanksrit nyelvet, és úgy olvasta el a Bhagavad Gita át.. mert úgy tartják, mint a koránnál, ha lefordítod a 3500 éves sanskrit szöveget.. modern nyelvre.. már jelentését veszti.. értelmezhetetlenné és felfoghatatlanná válik. Milyen jó meglátás.
J. Robert Oppenheimer
Oppenheimer's diverse interests sometimes interrupted his focus on science. In 1933 he learned Sanskrit and met the Indologist Arthur W. Ryder at Berkeley. He read the Bhagavad Gita in the original Sanskrit, and later he cited it as one of the books that most shaped his philosophy of life.[55] His close confidant and colleague, Nobel Prize winner Isidor Rabi, later gave his own interpretation:
Oppenheimer was overeducated in those fields, which lie outside the scientific tradition, such as his interest in religion, in the Hindu religion in particular, which resulted in a feeling of mystery of the universe that surrounded him like a fog. He saw physics clearly, looking toward what had already been done, but at the border he tended to feel there was much more of the mysterious and novel than there actually was … [he turned] away from the hard, crude methods of theoretical physics into a mystical realm of broad intuition.
Érdekességként megjegyzem, hogy Robert Oppenheimer 8 nyelven beszélt.. és azon kívül még egy pár nyelven olvasott.
..és minden bizonnyal egyik kiemelkedő alakja, eredménye volt a nemzetközi szabadkőműves, illuminátus fajnemesítési programnak.
A mai Oppenheimer dinasztia tagjai továbbra is dolgoznak tudományos területeken.. miközben Urándúsítással is foglalkoznak és uralják a világ gyémántkereskedés monopóliumát.. a De Beers gyémánt kereskedő társaságon keresztül.. ami valójában teljes egészében az ő kezükben van.
Olvastam, hogy az Oppenheimer dinasztiában mára olyan emberek is előfordulnak akik 24 nyelven beszélnek.. az intelligenciájuk már nem mérhető a hivatalos MENSA felmérő tesztekkel.. kívül esnek a mérési tartományon.
-
#6081 És az miért baj? Erre való a fórum. Bár szerintem ez neked még továbbra sem esett le... -
Irasidus #6080 Szóval beismered, hogy amit előadsz az csak a te fantáziád, és köszönő viszonyban sincs a tudománnyal? Gut. -
Irasidus #6079 Tudod mi az a metafóra? -
overseer-7 #6078
Carl Sagan - Az öröklét peremén
érdekes dolgokról beszél.. az ősi 3500 éves szankszrit írásokban arról van szó, hogy milliárd évekkel ezelőtt jött létre a világunk egy kozmikus tojásból. Az istenek később jelentek meg az univerzumban. A világmindenség csupán egy isten ÁLMA. Aki 100 Brahma isteni év után álomtalan álomba oldja önmagát.. és a világmindenség vele együtt eloszlik.
Majd egy másik isteni évszázad után újra teremti önmagát.. és ismét álmodni kezdi hatalmas kozmikus álmát.
Úgy tartották, hogy megszámlálhatatlan sok más világmindenség is létezik.. és mindegyiknek saját, kozmikus álmot álmodó istene van.
Az ősi hindu kultúrának olyan hosszú időciklusaik voltak amivel milliárd éveket le tudtak írni.
..érdekes dolog, hogy tudtak a kozmoszról és az atomokról.
Síva kozmikus tánca: teremtés és pusztítás ciklusai.
Síva szobor a CERN ben:
-
overseer-7 #6076 Előre tudtam, hogy lesz valami ilyesmi.
Mindent meg lehet cáfolni és igazolni..és annak az ellenkezőjét is.
... Miért nem azt írtam, hogy nem létezik repülő fa*z.
valaki biztosan megcáfolna és bemutatná, hogy pedig létezik.. -
overseer-7 #6074 Az éjszaka nyugalma jó hatással van a képzeletemre.
-
#6073 Ez tetszik. Érdekes elgondolás.. -
overseer-7 #6072 Én úgy képzelem el az egészet, hogy a fizikai állandók ha változhatnának kedvünk szerint..
a változtatás hatására úgy viselkedne a világ mint egy RÁDIÓ..
Ez itt már a HIT területe. De én abban hiszek, hogy ha mondjuk mint a rádiónál a tunerrel ahogy elhangoljuk mondjuk a planck állandó értékét..előbb egy kicsit megváltozik a világ..
Hidegebbek, vagy egy kicsit melegebbek lesznek a dolgok.. mert változik a hősugárzás..
Egy kicsit megváltozik az ég színe is.. vagy zöldesre..vagy lilásra.
A nap több vagy kevesebb energiájú fotonokat sugároz.
A napban a fúzió erősebb, vagy gyengébb intenzitású lesz.
Ha jobban eltekerjük.. kialszik a napban a fúzió..vagy felrobbanhat az egész mint egy szupernova.
ha még jobban.. az elektronok már alacsony hőmérsékleteknél is leszakadhatnak a nukleonoktól.. és az egész világ elpárolog.
Úgy képzelem el, hogy ahogy lassan tekerjük a konstansok tunerjét.. előbb kicsit megváltozik a világ..ha még tovább tekerjük egy kicsit.. az egész világ fel is robbanhat mint egy óriási atombomba... , ha tovább tekerjük az állandó értékét talán az anyag is lebomlik és nem lesznek a protonok, neutronok.. csak szubatomos katyvasz lesz az egész világ.
Ahogy tovább tekerjük.. a zűrzavaros struktúra nélküli katyvasz.. szépen lassan kitisztul valamivé.
Megjelenik valami más struktúra.. Talán úgy alakul a világ, hogy létrejön egy másfajta anyagszerkezet..
Talán elektron helyett müont, vagy tau részecskét köt az elektrmágneses erő egy olyan nukleáris struktúrához amiben nem protonok és neutronok vannak, hanem más barionos részecskék.
Ilyen struktúrák a mi világunkban nem létezhetnek... ha valamit ebből mégis mesterségesen előállítunk.. a mi világunk fizikai tulajdonságai miatt ezek a szubatomos részecskék nagyon gyorsan átalakulnak, elbomlanak.
Más állandók mellett, lehet, hogy a protonok bomlanak le azonnal...viszont más stabil struktúrák jöhetnek létre.
És én elképzelhetőnek tartom azt, hogy létezhetnek olyan világok.. amik teljesen máshogy működnek.. de szerves és fejlődő folyamatok zajlanak benne. Az anyag más tulajdonságokkal bír.. a mi világunktól életerőén sokkal több féle halmazállapot is felvehet.
Annyira mások lehetnek ezek a világok.. hogy el sem vagyunk képesek képzelni.
Még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy létrejöhet olyan világ.. amiben NINCS ANYAG.
Van helyette valami más.. az energia és az informáci struktúrákba szervezheti magát..
annak analógiájára, ahogy a mi világunkban a molekulák felépülnek és a DNS az információt tárolja.
Az idegen világokban is van EVOLÚCIÓ.. és az anyag nélküli világban elképzelhetetlen szintű folyamatok szerveződnek és zajlanak.. FEJLŐDNEK.
Még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy pár ilyen idegen világba.. talán pár ezer..vagy pár száz ezer év múlva betekintést is nyerhetünk a technológiánk és a fejlett tudományunk segítségével MAJD.
Az elméletek szerint végtelen sok Membrán világ létezhet egymás mellett.. és a miénk csak egy a végtelen sok közül.
.. Kitudja.. lehet, hogy isten létezik.Talán egy másik univerzumban ÉL.. valamilyen formában.. és óriási hatalma van.
Egyszerűen nem állíthatunk és tagadhatunk SEMMIT.
Mert SEMMIT nem tudunk a világról.. pár dolgot már sejtünk.
..és talán egy millió év múlva már egy kicsit okosabbak leszünk. -
overseer-7 #6071 megint leírom más szavakkal..
Nem tudhatjuk, hogy milyen világot, univerzumot kapun akkor, ha más kezdeti értékeket és más fizikai állandókat állítunk be.
Ha lenne isten.. ő talán tudná.. vagy talán még ő sem.
Ha azt nézzük, hogy a fizikai állandóknak csak egy és kizárólagosan egy olyan kombinációja létezhet, amely támogatja az anyag megjelenését.. és az életet. Akkor megállapíthatjuk, hogy borzasztó pazarlóan működik a multiverzum.
A multiverzum többi része..a többi világ, ha vannak.. elpazarolt próbálkozások.
A semmibe veszett sötétség.
Még egyszer elmondom, hogy én abban hiszek, hogy más állandó értékek esetén is létrejöhetnek olyan világok amikben vannak folyamatok.. van fejlődés. -
#6070 Akkor vissza a témánkhoz. Legújabb híreink a földönkívüli élet lehetőségéről:
-
#6069 -
Irasidus #6068 "Viszont más értékek esetén.. szerintem más féle szubatomos struktúrák jönnek létre.
Az anyag más típusai.. jöhetnek létre."
Ez egy nagyon erős kijelentés. A valóság viszont éppen az, hogy csak nagyon szűk határok között jelennek meg az általad struktúráknak nevezett, valójában atomokat felépítő erők, amiből aztán bármi egyéb lehetséges. De kérlek mutass egy olyan tudományos munkát ami szerint neked igazad van. Köszi!
" de az információ képes megmaradni és fejlődni.. ami az élet egy bizonyos..más formáját jelenti."
Szerintem nézz utána, hogy fizikában mit jelent az információ. Mert így önmagában amit írsz, egyrészt halandzsa, másrészt nem információból állsz, hanem kézzelfogható anyagból. -
Irasidus #6067 Érdemi válasz nulla. Szokás szerint személyeskedés. Nem lesz attól igazad, mert azt állítod nincs igazam, vagy hibáim vannak. Ez nagyon gyerekes személyeskedés, tényleg csak ennyire futja?
"Az autó csak egy példa volt, amit mellesleg spoiler alá is tettem. Remélem, tudod mi a spoiler és hogy mire való..."
Nem. Ez offolás volt, a szokásos trollkodásod. Mint az összes többi ilyen videód. Lehet, hogy azt hiszed ha homokba dugod a fejed, akkor nem veszik észre az emberek, hogy mit művelsz, vagy lehet azt hiszed elég annyit mondani, bibi nem vagyok troll, hanem te vagy. De ettől még nem változik érdemben semmi. Ugyanúgy trollkodás, és ugyanúgy te is tudod, meg én is. Szóval rizsázhatsz, de érdemben nem változik semmi. -
Irasidus #6066 A Kozmológiai standard modell, egy leíró modell. Ami azt jelenti, hogy az van benne, amit ismerünk, tudunk, felfedeztünk. Ez nem egy egységes elmélet, mint mondjuk a relativitás-elmélet, így bármely elmét változtatgatni - elméletben lehetséges, csak éppen nem jön ki belőle semmi értelmes, mivel ismétlem nem egy konzisztens elmélet. Nyugodtan utánaszámolhatsz... :D Szóval, ha hallgattál volna (és nem csöndben maradtál volna)...
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.08.25. 05:41:31 -
overseer-7 #6065 A standard modell egy nagyon bonyolult dolog.. óriási erőfeszítések állnak mögötte.
Biztosan eszébe jutott már valakiknek, hogy hogyan nézne ki a modell más állandó értékek esetén..
De mivel az állandók. állandó értékűek.. már adottak. Nincs sok értelme más értékekkel számolnunk.. mert akkor nem a mi világunkra érvényes értékekre és következtetésekre jutnánk. A gyakorlat szempontjából értelmetlen felvetés.
Nem hiszek abban, hogy lett volna átfogó vizsgálat abban a témában, hogy mi lenne ha más kozmológiai állandók lennének érvényben.. hogyan változna meg a világot leíró fizikai modellünk.
Egy ilyen elméleti vizsgálat is szakemberek százainak a munkáját emésztené fel.. hosszú időn át.
Talán évtizedeket is felemésztene, hogy értékelhető eredményekre jussanak az elméleti szakemberek.
És még csak le se tudnánk kísérletileg ellenőrizni az eredményeket..
Az érvényben lévő modellel is megszenvedett a tudomány. =(
Abban hiszek, hogy más fizikai állandó értékek esetén is létezne valamilyen világ.. de hogy az hogyan nézne ki.. azt senki sem tudhatja.
Változtassunk meg csak egy két állandót.. és gondolkodjunk.. találgassunk, hogy hogyan nézne ki a világunk akkor.
Gondolatban változtassuk meg a c fénysebesség értékét.. és a planck állandó értékét.
Hogyan befolyásolna ez mondjuk olyan egyszerű jelenségeket mint a mágneses fluxus.
A fény törést.. vagy a milyen hatással lenne a planck állandó változásának arra ahogy a tárgyak a hőt sugározzák magukból.. a színképvonalakra.. spectrum eloszlásra.
Kijönnének számolás útján eredmények.. de a fizikában minden mindennel összefügg.. de igazából helyes képet nem nagyon kaphatunk.. még csak le se tudjuk ellenőrizni a modellt.
-
BladeW #6064 utána kellene számolni, hogy hogyan nézni ki a standard modell más értékek esetén
Bár ennek a mondatnak semmi értelme, sejtem mit akarsz mondani. Komolyan azt gondolod, hogy ez másoknak nem jutott eszébe? Sőt, hogy nem is tették már meg? Ennyibe nézed az embertársaidat? Ne magadból indulj ki. -
#6063 Az autó csak egy példa volt, amit mellesleg spoiler alá is tettem. Remélem, tudod mi a spoiler és hogy mire való...
Irományod első része a szokásos megsértődött katyvasz duma. Mert így reagálsz ha szembesítenek önnön hibáiddal.
Megelőzlek, ne fáradj: nekem is vannak hibáim. Csak én elismerem, hogy vannak.
Te viszont tévedhetetlennek képzeled magad, ami már eleve hiba.. -
overseer-7 #6062 A standard modellbe illeszthető részecskék amiket már ismerünk.. vagy elméletileg megalapozottak.
Overview of all known subatomic particles without anti-particles
németül
Ezek a részecskék és a közöttük lévő kölcsönhatások olyan kozmikus állandókkal, és az alapvető kölcsönhatások olyan mértékeinél amelyek adottak a mi világunkban.. azt eredményezi, hogy a világ így néz ki, ahogy mi ismerjük.
Viszont más értékek esetén.. szerintem más féle szubatomos struktúrák jönnek létre.
Az anyag más típusai.. jöhetnek létre.
Ezt elméletileg lehetne ellenőrizni.. utána kellene számolni, hogy hogyan nézni ki a standard modell más értékek esetén.
Elképzelhetőek olyan világok, ahol más elemi részecskék vannak.. az anyag más féle képen működik.
Talán olyan világok is elképzelhetőek, amelyben nincs a mi fogalmaink szerinti ANYAG.. de az információ képes megmaradni és fejlődni.. ami az élet egy bizonyos..más formáját jelenti.
Annyi minden elképzelhető.
2000 évvel ezelőtt is voltak már elképzelések a világot tekintve.. volt tudomány.
Azóta kiderült nagyon sok mindenről, hogy egyáltalán nem úgy van ahogy azt akkor gondolták.
10 000 év múlva sem lesz másként.. akkorra ki fog derülni, hogy sok minden amit ma biztosnak vélünk, és úgy gondoljuk igaz.. mégis téves.
Bármit is gondolunk, vagy tudunk.. tévedhetünk.. amit ma lehetetlennek hiszünk, lehetségessé válhat.
Végülis.. akár milyen fejlett a mai tudományunk.. 10 000 év múlva ez csak ó kori ÁLTUDOMÁNY lesz.
-
overseer-7 #6061 "Arra sem emlékszel, hogy mit írtam, de nem értesz velem egyett? LoL. Prekocepció rulez. Amúgy meg, ezért nem lehet veled érdemben vitatkozni, mert oda sem figyelsz a másikra, csak a saját mondókádat mantrázod. Mindegy is, hogy másik mit mond, igaz? Amúgy nem ezt írtam amit. De sokszor nem is titkolod, hogy az itten tevékenységed az trollkodás. Mint ahogy a vízzel hajtott autó sem az, á dehogy. Ugye?"
Saját magadról írsz a hozzászólásaidban.
Ezt már többször is megfigyeltem.
-
overseer-7 #6060 "De kérlek szólj, ha valahol tévedtem volna... "
tévedtél..
nem lehetne inkább, hogy csendben maradsz?
Keresek neked helyetted egy másik topikot ahol jobban elszórakozhatsz.
Csak kérlek ne ide írjál. -
Irasidus #6059 A világ nem random módon működik, hanem törvényszerűségek szerint. Ezeknek a törvényszerűségeknek a feltárást hívják tudománynak. Amit állítasz arra nem csak tudományos eredmény nincs, de szemiféle alapja, vagy oka sincs annak, amiben kételkedsz. Legalábbis semmit nem hoztál fel, és erős a gyanú, hogy nem is fogsz. Ez pusztán értelmetlen, önmagáért való kételkedés, óvódás kori nevén: hiszem ha látom...
"Irdatlansuskus kolléga elmagyarázta, hogy az antigravitációs hajtómű amiatt nem műkődhet, mert ellentmond a fizika törvényeinek. Vagy csak egy konkrét törvénynek, már nem emlékszem. Mondjuk akkor sem, most sem értek vele egyet.."
Arra sem emlékszel, hogy mit írtam, de nem értesz velem egyett? LoL. Prekocepció rulez. Amúgy meg, ezért nem lehet veled érdemben vitatkozni, mert oda sem figyelsz a másikra, csak a saját mondókádat mantrázod. Mindegy is, hogy másik mit mond, igaz? Amúgy nem ezt írtam amit. De sokszor nem is titkolod, hogy az itten tevékenységed az trollkodás. Mint ahogy a vízzel hajtott autó sem az, á dehogy. Ugye?
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.08.24. 21:15:13 -
#6058 Ezt (illetve hasonló dolgot) korábban én is említettem már itt. Vagy valamelyik másik fórumon az SG-n.
Irdatlansuskus kolléga elmagyarázta, hogy az antigravitációs hajtómű amiatt nem műkődhet, mert ellentmond a fizika törvényeinek. Vagy csak egy konkrét törvénynek, már nem emlékszem. Mondjuk akkor sem, most sem értek vele egyet..
Vízzel működő autó se létezhetne, mégis működik...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
..tehát..a remény hal meg utoljára.. -
#6057 A tudomány nem fog mert nem is tud konkrét véleményt formálni az univerzum olyan részéről, amit még nem térképeztünk fel.
Konkrétan azt sem tudjuk, hogy mi vagy milyen világ létezik a féreglyukakon túl, így erről is csak találgathatunk.
Maga a féreglyukak létezését tudjuk csak. A működési elvét is csak feltételezzük. Konkrét tudományos bizonyíték nincs rá, hiszen semmi sem tért még eddig vissza onnét, ahol és amit elnyelt már.
Ezen tények fényében a tényszerű kijelentésed értelmetlen.
De megértem, hogy számodra értelmezhetetlen az "elképzelhető" szó.. -
Irasidus #6056 Ezen a képen sem látok földönkívüli élőlényt.