675
Melyik a jobb aukciós oldal? Melyiket ajánlanád bizonyos kategóriákban?
  • Szoffer
    Hát kíváncsi leszek erre az új mercis őrületre, elég nevetséges az ára...Én nem szeretem a merciket de elfogadnám:D
  • quidx
    Vateráról rendelnél de nem vagy regelve? Itt a megoldás: www.ebayrolocson.mlap.hu
  • ssylic
    Verának megjegyzésként le kéne írnia, hogyha Berci veszi meg, akkor neki dupla annyiba kerül neki, mint másnak.
  • mamutvadasz
    Ennél azért viccesebb lenne, ha Berci venné meg a saját cuccait :D Végülis simán lehetséges lenne, mert net az van, és nem mondhatja meg Vera, hogy kinek adja el, mert elvileg az egész oldalra szabadon lehet regisztrálni, és bárki licitálhat.
  • ssylic
    Az nagyon nagy poén lenne! Csak szegény Verát sajnálnám. Nem lenne szép dolog Bercitől, az biztos!
  • Rubenvagyok
    Tényleg milyen tuti lenne ha Berci meg Verának a féltve őrzött cuccait árverezné el!
  • sunamary
    :-D Ki tudja... Szerintem 1 hónap múlva jön Berci aki eladja Vera lakását :-D
  • Rubenvagyok
    Remélem lesz még pár tönkrement kapcsolata mert abból szerintem elég jó profitálnánk (bocs ez gonosz volt)
  • mamutvadasz
    Megnéztem én is, és vannak pozitív visszajelzései, szóval kamu nem lehet. Legalábbis ezek után már tényleg hülyén jönne ki. Szerintem tényleg eladja azokat a cuccokat, amiket meghírdet, nem csak valami hülyeség.
  • ssylic
    Azon gondolkozom, lehet én is felkeresem a Vaterát, hogy nekem is csináljanak egy reklámot. Csak azt nem tudom még, hogy mit adjak el?!
  • Rubenvagyok
    Nem hinném hogy kamun lenne, elég érdekesen jönne ki belőle a Vatera ebből az egészből ha mégis valami ilyen merülne fel. Meg Verának vannak eladásai és pozitív visszajelzésekkel szóval nem hinném hogy valami gáz lenne a termékeivel.
  • mamutvadasz
    Mivel csak egy gitárt árul, ha jól láttam :)
    Nem hiszem amúgy, hogy a tárgyak kamuk lennének... Az azért merész lenne, ha csak úgy valami hamisított cuccot adna el, gondolom jó drágán.

Amúgy tényleg lehet, hogy a vatera támogatja azzal, hogy leforgatták neki ezeket a dolgokat, és reklámként állítják be, mert ugye minden cég a profitért van. Azért sajnálom Verát.
  • Ropika26
    Maga a gitár érdekel, vagy a dedikált gitár? :) Én ezen tuti nem játszanék, nehogy lekopjanak az aláírások :D Menne a vitrinbe a Paul Stanley pengetők mellé.
  • Rubenvagyok
    Gitár az ami engem érdekel, a könyv is biztos jó befektetés csak nem értek az ilyenekhez a gitárokhoz meg egy kicsit jobban.
  • Ropika26
    Én is erre gondoltam, hogy a Vatera támogatja, mert ezzel jól járnak ők is. Azért birizgálja a csőrömet ez a gitár...lehet, írok Verácskának, hogy kiderítsem, nem -e kamu. KISS-el kapcsolatban engem nem lehet becsapni, mindent tudok róluk :))
  • mamutvadasz
    Én láttam már a TV-ben is, szóval tényleg jó kérdés, hogy vajon igaz lehet-e. Mindenesetre elég hitelesnek tűnik az a kézikamerás videó, ahol elmondja, hogy mi történt...

Azért kíváncsi vagyok a november 2-re, amikor kikerül fix áron a merci
  • ssylic
    Ki tudja, lehet, hogy a Vatera is megsajnálta szegény Verát, és ők állták a reklám költségeit.
  • sunamary
    igen, megy... bár abból a pénzből már elutazhatott volna Bercihez amit a reklámra költött :-D
  • Ropika26
    Ez befektetésnek is jó. Jó pár év múlva biztos szép összegért el lehet majd adni. Ez a Vatera Vera reklám amúgy TV -ben is megy?
  • sunamary
    Igen, ő írta.
    Álmok apámtól: Származásom és örökségem története (Dreams From My Father: A Story of Race and Inheritance)

Érdekes olvasmány lehet :-) Bár az elnök aláírásával én inkább vitrinben tartanám.
  • Rubenvagyok
    De ez milyen könyv? Obama írta?
  • sunamary
    Hát én úgy olvastam, hogy nov. 2-13 között lesz a Merci :-)
    Én az Obama könyvre pályázok... sokat fog érni szerintem pár éven belül.
  • Ropika26
    Vagy, ha nem vagy KISS rajongó :) Azért kiváncsi lennék én, hogy milyen gitár és mikor, melyik tagok által lett dedikálva. Tény, hogy a Vera dolog miatt én is sűrűbben fogom látogatni az oldalt.
  • werrro
    a Mercit mára ígérték, csak úgy látszik még kicsit húzzák a dolgot.
    úgy néztem, hogy az a legértékesebb Berci-cucc, márha nem vagy Obama rajongó
  • Pluskast
    Miért is tennék ezt??
  • werrro
    VateraVera, hogy ne én guglizzak rá helyetted:)
  • santakata
    köszi. nagyon kedves vagy, na de mégis valami információval szolgálhatnál számomra
  • werrro
    santakata! te csak maradj tudatlan, nem kell nekünk a konkurencia:P
  • santakata
    Ez most komoly? Milyen Merciről beszélgettek?, mert az obama könyv engem annyira nem izgat
  • werrro
    húú, nekem kell egy olyan progi, ami ezt figyeli és ráugrik a mercire, ha kikerül
  • Birvin
    ha végelgyengülésben meghalok, akkor a hozzátartozóim beperelhetik a vaterát?
  • trabiubi
    Semennyire nem fog, mert a reklám szerint fix 1000 ft-ért fogja eladni annak, aki a leggyorsabban észreveszi hogy fent van. Szóval csak annyi a dolgod hogy 168 órát ébren vagy miközben az f5-öt nyomogatod.
  • Birvin
    Elvileg fel lesz téve egy veteránkorú mercedes, de ezt nem is tudom már, hol olvastam.
  • supperlevi
    Milyen merciről van szó?!
  • Birvin
    Szerintem ez attól függ mennyire nyomják fel az árat ismeretlenek, de kétlem, hogy 20-30 ezernél többet adnak érte. Mégis csak egy élő ember aláírása van rajta, ami soha nem ér sokat.
  • rorock
    Kíváncsi leszek,hogy mennyire kúszik fel az ára...
  • Birvin
    Ráadásul most már még többet ér ez a könyv, mivel még béke nobel díjas is az ürge. De ez max befektetésnek jó, ráadásul elég hosszútávúnak. az a merci meg jól jönne most is néha kocsikázni vele, gondolom nincs rossz állapotban.
  • supperlevi
    Ez tuti! :D viszont azontúl hogy kamu az egész -ez teljesen nyilvánvaló- nem rossz hogy Obamás, aláírt könyvet lehet venni egy kilóér' :P
  • trabiubi
    Ezt ugye te sem komolyan gondoltad, hanem csak poén akart lenni..?
  • rorock
    Engem a gitár is érdekel!A Merci sem lenne rossz,csak nehogy törött legyen :)