675
Melyik a jobb aukciós oldal? Melyiket ajánlanád bizonyos kategóriákban?
-
Szoffer #435 Hát kíváncsi leszek erre az új mercis őrületre, elég nevetséges az ára...Én nem szeretem a merciket de elfogadnám:D -
quidx #434 Vateráról rendelnél de nem vagy regelve? Itt a megoldás: www.ebayrolocson.mlap.hu -
ssylic #433 Verának megjegyzésként le kéne írnia, hogyha Berci veszi meg, akkor neki dupla annyiba kerül neki, mint másnak. -
mamutvadasz #432 Ennél azért viccesebb lenne, ha Berci venné meg a saját cuccait :D Végülis simán lehetséges lenne, mert net az van, és nem mondhatja meg Vera, hogy kinek adja el, mert elvileg az egész oldalra szabadon lehet regisztrálni, és bárki licitálhat. -
ssylic #431 Az nagyon nagy poén lenne! Csak szegény Verát sajnálnám. Nem lenne szép dolog Bercitől, az biztos! -
#430 Tényleg milyen tuti lenne ha Berci meg Verának a féltve őrzött cuccait árverezné el! -
sunamary #429 :-D Ki tudja... Szerintem 1 hónap múlva jön Berci aki eladja Vera lakását :-D -
#428 Remélem lesz még pár tönkrement kapcsolata mert abból szerintem elég jó profitálnánk (bocs ez gonosz volt) -
mamutvadasz #427 Megnéztem én is, és vannak pozitív visszajelzései, szóval kamu nem lehet. Legalábbis ezek után már tényleg hülyén jönne ki. Szerintem tényleg eladja azokat a cuccokat, amiket meghírdet, nem csak valami hülyeség. -
ssylic #426 Azon gondolkozom, lehet én is felkeresem a Vaterát, hogy nekem is csináljanak egy reklámot. Csak azt nem tudom még, hogy mit adjak el?! -
#425 Nem hinném hogy kamun lenne, elég érdekesen jönne ki belőle a Vatera ebből az egészből ha mégis valami ilyen merülne fel. Meg Verának vannak eladásai és pozitív visszajelzésekkel szóval nem hinném hogy valami gáz lenne a termékeivel. -
mamutvadasz #424 Mivel csak egy gitárt árul, ha jól láttam :)
Nem hiszem amúgy, hogy a tárgyak kamuk lennének... Az azért merész lenne, ha csak úgy valami hamisított cuccot adna el, gondolom jó drágán.
Amúgy tényleg lehet, hogy a vatera támogatja azzal, hogy leforgatták neki ezeket a dolgokat, és reklámként állítják be, mert ugye minden cég a profitért van. Azért sajnálom Verát. -
Ropika26 #423 Maga a gitár érdekel, vagy a dedikált gitár? :) Én ezen tuti nem játszanék, nehogy lekopjanak az aláírások :D Menne a vitrinbe a Paul Stanley pengetők mellé. -
#422 Gitár az ami engem érdekel, a könyv is biztos jó befektetés csak nem értek az ilyenekhez a gitárokhoz meg egy kicsit jobban. -
Ropika26 #421 Én is erre gondoltam, hogy a Vatera támogatja, mert ezzel jól járnak ők is. Azért birizgálja a csőrömet ez a gitár...lehet, írok Verácskának, hogy kiderítsem, nem -e kamu. KISS-el kapcsolatban engem nem lehet becsapni, mindent tudok róluk :)) -
mamutvadasz #420 Én láttam már a TV-ben is, szóval tényleg jó kérdés, hogy vajon igaz lehet-e. Mindenesetre elég hitelesnek tűnik az a kézikamerás videó, ahol elmondja, hogy mi történt...
Azért kíváncsi vagyok a november 2-re, amikor kikerül fix áron a merci -
ssylic #419 Ki tudja, lehet, hogy a Vatera is megsajnálta szegény Verát, és ők állták a reklám költségeit. -
sunamary #418 igen, megy... bár abból a pénzből már elutazhatott volna Bercihez amit a reklámra költött :-D -
Ropika26 #417 Ez befektetésnek is jó. Jó pár év múlva biztos szép összegért el lehet majd adni. Ez a Vatera Vera reklám amúgy TV -ben is megy? -
sunamary #416 Igen, ő írta.
Álmok apámtól: Származásom és örökségem története (Dreams From My Father: A Story of Race and Inheritance)
Érdekes olvasmány lehet :-) Bár az elnök aláírásával én inkább vitrinben tartanám. -
#415 De ez milyen könyv? Obama írta? -
sunamary #414 Hát én úgy olvastam, hogy nov. 2-13 között lesz a Merci :-)
Én az Obama könyvre pályázok... sokat fog érni szerintem pár éven belül. -
Ropika26 #413 Vagy, ha nem vagy KISS rajongó :) Azért kiváncsi lennék én, hogy milyen gitár és mikor, melyik tagok által lett dedikálva. Tény, hogy a Vera dolog miatt én is sűrűbben fogom látogatni az oldalt. -
werrro #412 a Mercit mára ígérték, csak úgy látszik még kicsit húzzák a dolgot.
úgy néztem, hogy az a legértékesebb Berci-cucc, márha nem vagy Obama rajongó -
#411 Miért is tennék ezt?? -
werrro #410 VateraVera, hogy ne én guglizzak rá helyetted:) -
santakata #409 köszi. nagyon kedves vagy, na de mégis valami információval szolgálhatnál számomra -
werrro #408 santakata! te csak maradj tudatlan, nem kell nekünk a konkurencia:P -
santakata #407 Ez most komoly? Milyen Merciről beszélgettek?, mert az obama könyv engem annyira nem izgat -
werrro #406 húú, nekem kell egy olyan progi, ami ezt figyeli és ráugrik a mercire, ha kikerül -
Birvin #405 ha végelgyengülésben meghalok, akkor a hozzátartozóim beperelhetik a vaterát? -
trabiubi #404 Semennyire nem fog, mert a reklám szerint fix 1000 ft-ért fogja eladni annak, aki a leggyorsabban észreveszi hogy fent van. Szóval csak annyi a dolgod hogy 168 órát ébren vagy miközben az f5-öt nyomogatod. -
Birvin #403 Elvileg fel lesz téve egy veteránkorú mercedes, de ezt nem is tudom már, hol olvastam. -
#402 Milyen merciről van szó?! -
Birvin #401 Szerintem ez attól függ mennyire nyomják fel az árat ismeretlenek, de kétlem, hogy 20-30 ezernél többet adnak érte. Mégis csak egy élő ember aláírása van rajta, ami soha nem ér sokat.
-
rorock #400 Kíváncsi leszek,hogy mennyire kúszik fel az ára... -
Birvin #399 Ráadásul most már még többet ér ez a könyv, mivel még béke nobel díjas is az ürge. De ez max befektetésnek jó, ráadásul elég hosszútávúnak. az a merci meg jól jönne most is néha kocsikázni vele, gondolom nincs rossz állapotban. -
#398 Ez tuti! :D viszont azontúl hogy kamu az egész -ez teljesen nyilvánvaló- nem rossz hogy Obamás, aláírt könyvet lehet venni egy kilóér' :P -
trabiubi #397 Ezt ugye te sem komolyan gondoltad, hanem csak poén akart lenni..? -
rorock #396 Engem a gitár is érdekel!A Merci sem lenne rossz,csak nehogy törött legyen :)