Vatera vs TeszVesz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Szívás...
A smiley-t nem annyira figyeltem.. <#vigyor0>#vigyor0>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Amúgy ott a smiley a végén, hogy nem komolyan mondtam.
Þór vígi þessi rúnar
Miért? Mert elmondtam, hogy nálam rendben ment minden? Én (jóindulattal) tanácsot próbáltam adni. Nem gondoltam hogy ez már reklámnak minõsül... de ahogy érzed..
valaki megtenné hogy üzen és a mailcímemet elküldené neki
priviben várom aki segítene
Az apeh elõvett pár embert, akik régóta ott árultak, és nagy volt a forgalmuk, nem kimondottan õket figyelték, csak a vatera/teszvesz kapott egy ellenörzést, és a vatera/teszvesz álltal kiállított számlák alapján csináltak szúrópróbaszerüen pár kapcsolódó vizsgálatot. Legalábbis ezt olvastam valamelyik vatera munkatárs hozzászólásában a fórumon.
Viszont én a vaterás megoldást tökéletesnek gondolom, mert telefonom az állandó, oda küldhetnek kódot én vissza is irtam nekik.
Viszont a teszvesz nél ne küldjenek postán semmit, met albérletben lakom, és az bármikor változhat. Kétévene másik albérletben vagyok.
Meg egy másik téma:
Most az apeh ellenõrzi,hogy mit vettem illetve adtam el?, mert láttam, hogy vannak akik, 1 millióért adnak el valamit...
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
A TeszVeszen nem kötelezõ az ellenörzés, viszont akkor vannak korlátok vevõként, eladni meg nem fogsz tudni.
Mindnek van elõnye és hátránya, tökéletes megoldás szerintem nem létezik, az meg nem lenne jó, ha mindenféle ellenörzés nélkül lehetne regisztrálni.
Egyébként nyugodtan csináld meg ezt a leveles ellenörzést, semmi hátrányod nem lesz belõle, és nem kerül pénzbe neked.
A leveles dolog igaz.
Kezelõfelületet, meg kialakítottságot figyelembe véve a vatera nálam abszolút elsõ.
Viszont éppen ma volt olyan esetem,hogy a teszveszen láttam egy terméket, amit a vaterán nem találtam, de nem birok rá licitálni, mert nincs regem a teszveszen.
A teszveszen meddig tart a regisztráció, hogy vásárolhassak?
Olyan hallottam, hogy postán küldenek ki egy levelet, és abban levõ dolgot kell nekik visszaírni, hogy aktív legyél. Ez igaz?
köszi
vásárolt áruknál ott a szemüveg, amit megsem vettem, de ezt letisztáztuk e-mailba, hogy tudom eltünteni onnan?
Én ilyenkor ráklattyantam a linkre, hogy szeretném kártyával befizetni és kész is voltam vele. Szerintem ez most is igy van, csak a feltöltési dij is szerepel benne. (lehet, hogy nem havonta küldik a "számlát" hanem alkalmanként vagy nemtom. Amióta ezt a hülyeséget bevezették nem adtam el semmit, mert gyíkság szerintem.
Þór vígi þessi rúnar
Most kezdtem árulni a vaterán és nem vagyok tisztába 1-2 dologgal, elég noob kérdést teszek fel, ugye az aukciók indításakor az alábbi feltöltési díj kerül kiszámlázásra: 0-500 forint, attól függ ugye hogy mennyiért áruljuk termékünket.A pénzt a virtulás vaterás egyenlegrõl vonja le, na ezt hol tudom megnézni?a virtulális vaterás egyenlegen nincs is pénzem, vagy a 100 forint amit utaltam hogy tudjak a piacon árulni az számít már egyenlegnek???Vagy majd a vatera ki küld egy csekket amit bekell fizetni?Meg pl. ugye sikeresen megtörténik a vétel és a termékek után jutalékot kell fizetnem, azt a vatera hogyan vonja le? a bankártyámról vagy mi?Muszáj volt megkérdeznem ezeket a dolgokat, a segítséget elõre megköszönöm.
Az "ez miatt" létezõ kifejezés, csak régies és sikerült egybeírnom. Nem tudom a maunika sóban miket mondanak, de látom te tapasztaltabb vagy ezen a téren <#vigyor>#vigyor>
Viszont ha már ilyenekbe belekötsz, akkor a "hogy" szó elé tegyél vesszõt legközelebb.
Továbbra is fenttartom, hogy veled van a hiba, mint ebbõl a kommentbõl is látszik. Még arra sem vetted a fáradságot, hogy megnézd az adatlapjainkat!
Eleve lekezelsz mindenkit, ne csodálkozz ha átvernek (meg is érdemled). Neked kéne egy kicsit magadba nézni szerintem, mert az eddigi hsz-eidbõl nekem az jött le, hogy te egy életképtelen entitás vagy akit átvertek és mongyon le a világ.
Þór vígi þessi rúnar
Aramir olyan szó nincs a magyar nyelvben hogy "ezmiatt" biztosan véletlenül írtad (bár a Maunika sóban sokszor hallani😄)...a helyes változat: "emiatt".
Évek óta használom a Vaterát és még sosem volt gond, nem akartak átverni, nem vertem át senkit.
Ennyi.
Amúgy igaza van Aramir-nak. Ha a postára bízod, akkor ígyjártál megintcsak te vagy a gyenge láncszem.
Szóval nem a rendszerben, hanem benned lehet a hiba.
Þór vígi þessi rúnar
Miért vernék az ajtód meg milyen plusz fizetésre gondolsz?
A teszveszen már évek óta bevagyok regisztrálva, lakcímre küldték az ellenörzõ kódot, még sosem volt belõle gondom, pedig a vevõim és akiktõl vásároltam is megkapják az oldaltól. Bankkártyát meg sehol nem kérnek, max bankszámlaszámot a vaterán.
Beszélgetni meg ott a vatera fóruma, ha pl keresel valamit.
Ehhez annyit kell tenned, hogy a saját számlaszámodról (arról, amit megadtál a személyes menüdben az adataidnál) el kell utalnod 100Ft-ot a vatera álltal megadott számlaszámra, a mellékletbe az ügyfélkódodat meg asszem a felhasználó neved kell írni. A személyes befizetés, rózsaszincsekkes befizetés nem jó, csak az utalás. Ezután pár nap, és teljesjogú leszel, onnantól indíthatsz aukciókat. A százast jóváírják, az elsõ befizetnivalóból levonják.
Mindenesetre elöbb fusd át a felhasználási feltételeket, mert így nemsokáig leszel tag, mert elöbb-utóbb kiraknak, ha emailcímeket irogatsz a termék alatti levelezésbe.
Figyu:
mit említettél elõbb,hogy az ellenõrzött vásárlón kívül milyen van még?
köszi