Vatera vs TeszVesz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rubenvagyok
Nem hinném hogy kamun lenne, elég érdekesen jönne ki belõle a Vatera ebbõl az egészbõl ha mégis valami ilyen merülne fel. Meg Verának vannak eladásai és pozitív visszajelzésekkel szóval nem hinném hogy valami gáz lenne a termékeivel.

Mivel csak egy gitárt árul, ha jól láttam 😊
Nem hiszem amúgy, hogy a tárgyak kamuk lennének... Az azért merész lenne, ha csak úgy valami hamisított cuccot adna el, gondolom jó drágán.

Amúgy tényleg lehet, hogy a vatera támogatja azzal, hogy leforgatták neki ezeket a dolgokat, és reklámként állítják be, mert ugye minden cég a profitért van. Azért sajnálom Verát.
Maga a gitár érdekel, vagy a dedikált gitár? 😊 Én ezen tuti nem játszanék, nehogy lekopjanak az aláírások 😄 Menne a vitrinbe a Paul Stanley pengetõk mellé.
Rubenvagyok
Gitár az ami engem érdekel, a könyv is biztos jó befektetés csak nem értek az ilyenekhez a gitárokhoz meg egy kicsit jobban.

Én is erre gondoltam, hogy a Vatera támogatja, mert ezzel jól járnak õk is. Azért birizgálja a csõrömet ez a gitár...lehet, írok Verácskának, hogy kiderítsem, nem -e kamu. KISS-el kapcsolatban engem nem lehet becsapni, mindent tudok róluk 😊)
Én láttam már a TV-ben is, szóval tényleg jó kérdés, hogy vajon igaz lehet-e. Mindenesetre elég hitelesnek tûnik az a kézikamerás videó, ahol elmondja, hogy mi történt...

Azért kíváncsi vagyok a november 2-re, amikor kikerül fix áron a merci <#hehe>
Ki tudja, lehet, hogy a Vatera is megsajnálta szegény Verát, és õk állták a reklám költségeit.
igen, megy... bár abból a pénzbõl már elutazhatott volna Bercihez amit a reklámra költött :-D
Ez befektetésnek is jó. Jó pár év múlva biztos szép összegért el lehet majd adni. Ez a Vatera Vera reklám amúgy TV -ben is megy?
Igen, õ írta.
Álmok apámtól: Származásom és örökségem története (Dreams From My Father: A Story of Race and Inheritance)

Érdekes olvasmány lehet :-) Bár az elnök aláírásával én inkább vitrinben tartanám.
Rubenvagyok
De ez milyen könyv? Obama írta?

Hát én úgy olvastam, hogy nov. 2-13 között lesz a Merci :-)
Én az Obama könyvre pályázok... sokat fog érni szerintem pár éven belül.
Vagy, ha nem vagy KISS rajongó 😊 Azért kiváncsi lennék én, hogy milyen gitár és mikor, melyik tagok által lett dedikálva. Tény, hogy a Vera dolog miatt én is sûrûbben fogom látogatni az oldalt.
a Mercit mára ígérték, csak úgy látszik még kicsit húzzák a dolgot.
úgy néztem, hogy az a legértékesebb Berci-cucc, márha nem vagy Obama rajongó
Pluskast
Miért is tennék ezt??

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

VateraVera, hogy ne én guglizzak rá helyetted😊
köszi. nagyon kedves vagy, na de mégis valami információval szolgálhatnál számomra
santakata! te csak maradj tudatlan, nem kell nekünk a konkurencia😛
Ez most komoly? Milyen Mercirõl beszélgettek?, mert az obama könyv engem annyira nem izgat
húú, nekem kell egy olyan progi, ami ezt figyeli és ráugrik a mercire, ha kikerül
ha végelgyengülésben meghalok, akkor a hozzátartozóim beperelhetik a vaterát?
Semennyire nem fog, mert a reklám szerint fix 1000 ft-ért fogja eladni annak, aki a leggyorsabban észreveszi hogy fent van. Szóval csak annyi a dolgod hogy 168 órát ébren vagy miközben az f5-öt nyomogatod.

Elvileg fel lesz téve egy veteránkorú mercedes, de ezt nem is tudom már, hol olvastam.
supperlevi
Milyen mercirõl van szó?!

Szerintem ez attól függ mennyire nyomják fel az árat ismeretlenek, de kétlem, hogy 20-30 ezernél többet adnak érte. Mégis csak egy élõ ember aláírása van rajta, ami soha nem ér sokat.
Kíváncsi leszek,hogy mennyire kúszik fel az ára...
Ráadásul most már még többet ér ez a könyv, mivel még béke nobel díjas is az ürge. De ez max befektetésnek jó, ráadásul elég hosszútávúnak. az a merci meg jól jönne most is néha kocsikázni vele, gondolom nincs rossz állapotban.
supperlevi
Ez tuti! 😄 viszont azontúl hogy kamu az egész -ez teljesen nyilvánvaló- nem rossz hogy Obamás, aláírt könyvet lehet venni egy kilóér' 😛

Ezt ugye te sem komolyan gondoltad, hanem csak poén akart lenni..?

Engem a gitár is érdekel!A Merci sem lenne rossz,csak nehogy törött legyen 😊
Ebben a gazdasági helyzetben felvenni hitelt ilyenre?Remélem vhogy megoldotta és a srác nevére vett fel hitelt:d
de ahogy nézem elég jó magasra felkúszott a ps2 ára így egy órával a vége elõtt, lassan már újonnan kevesebbért van.
A mercire leszek kíváncsi majd késõbb...

morcosqtya
nem, nem reklám..
A csaj felvett szabad felhasználású ingatlanfedezetû hitelt, amibõl fizette a TV-s reklámot, majd a vaterán eladott dolgokból visszafizeti a hitelt...

<#idiota><#idiota><#idiota>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Vannak ilyenek? Habár, mint szokták mondani: ...alacsony a kerítés.
Aramir
Szerintem azokra célzott, akik elhiszik a sztorit és nem veszik észre, hogy ez csak egy reklám a vaterának.

guminõ??<#wow1>
Arra mekkora kereslet lenne! Sõt akár Vera saját magát is felrakhatná mint használt feleség...
morcosqtya
..hihetõ...

Újabb hírek: koszos alsógatya és foltos guminõ nem kerül fel az oldalra (Vera megtartja magának, csak az illata végett <#alien>), ellenben a KISS (úgy mint cuppp) együttes által dedikált gitár elvileg igen!
Erre mondjuk kíváncsi lennék. Lehet, hogy ezért 10-20 év múlva nem keveset lehetne elkérni a fanatikus gyüjtõktõl <#hamm>
morcosqtya
meg a régi, foltos guminõje...
<#eplus2>

ez már beteg... és a lyukas zoknijai is el lesznek vajon adva? Vagy a fogkeféje?
Jó lesz az vonalkódos alsógatyának is... vagy szeplõsnek <#beka2>
Amúgy vannak fent nyalánkságok. Rutinos Vaterásoknak megéri elnézni az oldalra.
Kandurex
Vagy IFA csíkos alsógatya...a "Berci" ezt is itthon hagyta 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mi szánalmas? Kinek akartad írni?
Loál János
Ez egyre szánalmasabb.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Érdekesek lesznek ezek az aukciók. Nehéz lesz szerintem az értékesebb dolgokat megszerezni. Ha nem szánod rá a villámárat, akkor biztos nagy lesz a küzdelem.
Ez engem is nagyon érdekel. Nem a könyv, mert azt lexarom, de hogy az aláírás honnan lehet. Volt dedikálni a westendben, vagy mi?
sztem totál jól teszi, hogy nem hagyja annyiban a dolgot!! hiúsági kérdés vagy sem, tuti h én sem lennék el nyugodtan itthon, miközben a csajom esetleg kinn hetyeg ezzel azzal.. jó bosszú ez az eladás dolog és maximálisan megérdemli a pasi. választhatott volna! dönthetett volna másképp is! én mindig igyekszem lezárni a csajokkal a dolgot, mikor már érzem, h máshová húz a ... szívem 😊😉..
Én mindenesetre nem húznék újat egy olyan fickóval, akinek Obama által dedikált könyve van...Nehogy véletlenül a kis akció után egy pár titkos ügynök kopogtasson a csajnál <#vigyor1>
vajon honnan van neki Obama által dedikált könyve? minden esetre tök jó, talán arra dedikálnék, pár év múlva tök sokat fog érni.. mondjuk a Mercinek jobban örülnék.. de az is a pasié lesz?
Mostanság jutott a fülembe a hír, hogy még az is lehet, hogy egy veterán korú Mercedes-Benz is felkerül a termékek közé, méghozzá nagyon-nagyon jó áron!
Lehet, hogy idõvel érdmes lesz meglátogatni a Hölgyike az aukciós oldalát, mert várható még egyéb nyalánkság is (pl. Obama által dedikált könyv, etc.).
hát azért az durva kifejezés, h nem marad semmije. nincs fönn se autó, se házimozi, se lap top... csak pár kedvenc tárgy, biztos kötõdik ezekhez.. vagy kitudja, minden esetre jó bosszú!! ha a csajom vha megcsal, a kedvenc plüss cuccát, meg gucci táskáját eladom a vaterán..😄