675
Melyik a jobb aukciós oldal? Melyiket ajánlanád bizonyos kategóriákban?
-
Birvin #395 Ebben a gazdasági helyzetben felvenni hitelt ilyenre?Remélem vhogy megoldotta és a srác nevére vett fel hitelt:d
de ahogy nézem elég jó magasra felkúszott a ps2 ára így egy órával a vége előtt, lassan már újonnan kevesebbért van.
A mercire leszek kíváncsi majd később...
-
#394 nem, nem reklám..
A csaj felvett szabad felhasználású ingatlanfedezetű hitelt, amiből fizette a TV-s reklámot, majd a vaterán eladott dolgokból visszafizeti a hitelt...
-
bocker #393 Vannak ilyenek? Habár, mint szokták mondani: ...alacsony a kerítés. -
#392 Szerintem azokra célzott, akik elhiszik a sztorit és nem veszik észre, hogy ez csak egy reklám a vaterának. -
bocker #391 guminő??
Arra mekkora kereslet lenne! Sőt akár Vera saját magát is felrakhatná mint használt feleség... -
#390 ..hihető... -
davajdavaj #389 Újabb hírek: koszos alsógatya és foltos guminő nem kerül fel az oldalra (Vera megtartja magának, csak az illata végett ), ellenben a KISS (úgy mint cuppp) együttes által dedikált gitár elvileg igen!
Erre mondjuk kíváncsi lennék. Lehet, hogy ezért 10-20 év múlva nem keveset lehetne elkérni a fanatikus gyüjtőktől -
#388 meg a régi, foltos guminője...
-
bocker #387 ez már beteg... és a lyukas zoknijai is el lesznek vajon adva? Vagy a fogkeféje? -
davajdavaj #386 Jó lesz az vonalkódos alsógatyának is... vagy szeplősnek
Amúgy vannak fent nyalánkságok. Rutinos Vaterásoknak megéri elnézni az oldalra. -
#385 Vagy IFA csíkos alsógatya...a "Berci" ezt is itthon hagyta :D -
bocker #384 Mi szánalmas? Kinek akartad írni? -
#383 Ez egyre szánalmasabb. -
ezanickfoglalt #382 Érdekesek lesznek ezek az aukciók. Nehéz lesz szerintem az értékesebb dolgokat megszerezni. Ha nem szánod rá a villámárat, akkor biztos nagy lesz a küzdelem. -
bocker #381 Ez engem is nagyon érdekel. Nem a könyv, mert azt lexarom, de hogy az aláírás honnan lehet. Volt dedikálni a westendben, vagy mi? -
berreg #380 sztem totál jól teszi, hogy nem hagyja annyiban a dolgot!! hiúsági kérdés vagy sem, tuti h én sem lennék el nyugodtan itthon, miközben a csajom esetleg kinn hetyeg ezzel azzal.. jó bosszú ez az eladás dolog és maximálisan megérdemli a pasi. választhatott volna! dönthetett volna másképp is! én mindig igyekszem lezárni a csajokkal a dolgot, mikor már érzem, h máshová húz a ... szívem :);).. -
TarkoBarko #379 Én mindenesetre nem húznék újat egy olyan fickóval, akinek Obama által dedikált könyve van...Nehogy véletlenül a kis akció után egy pár titkos ügynök kopogtasson a csajnál -
berreg #378 vajon honnan van neki Obama által dedikált könyve? minden esetre tök jó, talán arra dedikálnék, pár év múlva tök sokat fog érni.. mondjuk a Mercinek jobban örülnék.. de az is a pasié lesz? -
davajdavaj #377 Mostanság jutott a fülembe a hír, hogy még az is lehet, hogy egy veterán korú Mercedes-Benz is felkerül a termékek közé, méghozzá nagyon-nagyon jó áron!
Lehet, hogy idővel érdmes lesz meglátogatni a Hölgyike az aukciós oldalát, mert várható még egyéb nyalánkság is (pl. Obama által dedikált könyv, etc.). -
berreg #376 hát azért az durva kifejezés, h nem marad semmije. nincs fönn se autó, se házimozi, se lap top... csak pár kedvenc tárgy, biztos kötődik ezekhez.. vagy kitudja, minden esetre jó bosszú!! ha a csajom vha megcsal, a kedvenc plüss cuccát, meg gucci táskáját eladom a vaterán..:D -
#375 -
nerhard #374 Szegény?! Szerintem jobban teszi, ha haza sem jön! Nem úszná meg élve. -
DzsungelDzsáó #373 Legalább legközelebb meggondolja, hogy megcsalja-e a barátnőjét/feleségét. Mindig a saját hibájából tanul az ember -
#372 vagy egyből a férjét.. :) Gondolom, ha igaz is lenne ez az egész történet, akkor is a férje az értékesebb holmijait magával vitte volna Ausztráliába. pl fényképező, laptop, stb Szóval sántít az egész... -
stringr #371 Szegény pali hazajön és nem lesz semmije:D
Szívás... -
trabiubi #370 Jaja, én is ilyesmire gondoltam. Nézegettem a vaterát, és megtaláltam példuál a kerékpárját. -
DzsungelDzsáó #369 hát valószínűleg nem a zokniját és az alsónadrágját fogja elárverezni, hanem a férj értékesebb dolgait, eszközeit, stb. -
#368 Jah, vagy a használt zokinjait, azok már ereklyék?! Még ha igaz is lenne, kit érdekel egy szerencsétlen hülyének a cuccai...?! :) -
nerhard #367 Például az alsónadrágjait??? :D -
trabiubi #366 Hát remélem, hogy sikerül beszerezni pár cuccot jó áron -
#365 #215 -
#364 Jah! Sorozatot simán csinálhatnának belőle, jó poén lenne :) -
stringr #363 Jó a sztori az biztos, én e-mailt kaptam róla de mikor elolvastam... kéész:D Tvben is láttam tegnap.Biztos nem 1-2 cuccot fog eladni. -
nerhard #362 Gondolom jó sok cucca van otthon a férjének, szerintem biztos lesz folytatása ennek. -
DzsungelDzsáó #361 Nem tudom hallottátok-e, de indult vaterán egy új cucc, melynek főszereplője egy bosszúálló csaj, akit megcsalt a férje. Ezért bosszúból eladja a férje dolgait. Szerintetek csinálnak ebből sorozatot? -
#360 Ok.
A smiley-t nem annyira figyeltem.. -
#359 Kicsit hosszú volt szerintem.
Amúgy ott a smiley a végén, hogy nem komolyan mondtam. -
#358 ???
Miért? Mert elmondtam, hogy nálam rendben ment minden? Én (jóindulattal) tanácsot próbáltam adni. Nem gondoltam hogy ez már reklámnak minősül... de ahogy érzed.. -
#357 Fizetett reklámhirdetésünket halhatták... -
#356 Sziasztok! Megosztom a tapasztalataimat, hátha segít valakinek. Vaterán van regem, 2006 óta, 430 adásvétellel, 100% a pozitívom két sárga-piros csillagos rangom. Eladó és vevő is vagyok. Mint a fentiekből kiderül soha semmi gikszer nem adódott, negatívot nem kaptam, nem adtam, kisebb kellemetlenségek voltak persze (nagyon kevés partnerrel), de szerintem kellő emberséggel, nyitottsággal és józan ésszel mindent meg lehet oldani. Nem vertek át, én sem vertem át senkit, bartert is bonyolítottunk pénzmozgás helyett, az adásvételek 90%-a postai úton történt (itt hívnám fel a figyelmet Aramir által is említett dologra: törekedjünk ajánlottként vagy értékbiztosítottként feladni / kérni az árut, lehet hogy kicsit többe kerül de biztonságosabb, és visszakövethető) nekem a postával sem volt gondom, soha nem veszett el semmi, minden megjött épségben / odaért épségben és időben. Érdemes megnézni az eladó reglapját, milyen az összegzése, mióta partner, mennyi adásvétele volt, aki sokat adott már el, valószínűleg nem svindler és nem kockáztatja a jó minősítését egy egyszeri átverésért, aminek az áldozata pont Te vagy.. Továbbá: miket adott el miket vett (és mennyiért!!!), a terméklapba belemásztok és ott látszik az is, hogy milyen diskurzust folytatott (ha volt hozzá kérdés intézve) az illető a vevőivel, ebből már sok mindenre lehet következtetni.. akár itt el is dőlhet a dolog.. a viselkedés sokat elárul. Nekem a legkisebb összeg amiért vásároltam 1 Ft volt, a legtöbb 290 ezer ft, a legkevesebb amennyiért eladtam 1 Ft, a legtöbb kb 100 ezer. Kisebb értékű dolgokat bátran lehet vásárolni, ha megfelelő és megbízható a partner. 50 ezer Ft felett érdemesebb a személyes találkozás, megtekintés, kipróbálás. Ha nem tetszik akkor közös megegyezéssel storno (ha belemegy) az értékelésnél pedig beállítjátok, hogy a tranzakció nem jött létre, de lehet pozitívat adni ennek ellenére. Ekkor nem kell jutalékot fizetnie az eladónak sem. A jutalék összege a vateránál egyébként kisebb értékű termékek eladásánál 6%, utána sávos rendszerű, ez az éppen lélektani határ nálam, még kibírható, főként ha figyelembe vesszük, hogy azért fizetsz mert a vatera jóvoltából adtad el a termékedet. Ha az utcán plakátra írnád ki lehet hogy 100 évig is árulhatnád, itt viszont van egy keresleti-kínálati közösség, ez a célja az oldalnak, ezt el kell fogadni. Sokan a sápot eleve beleépítik az árba tehát akkor ott panaszkodni ne tessék. Kellemetlen azonban ha sürgős az eladás, és lealkudják jelentősen, akkor abból a bevételből még jutalékot is fizetünk a vaterának, ezért érdemes előtte utánaszámolni, megéri-e még így is? Vásárlóként sem veszélytelen a dolog, mindenhol vannak csaló eladók (az általatok említett kirobbant botrány a híradóban is benne volt, de a Vatera érdeke is az ilyenek eltávolítása, kiszűrése), de alapjában véve pozitív véleményem alakult ki 3 év alatt a vateráról, korrektül jártak el mindig velem, számlázással sem volt gond. Vásárlásnál meg oda kell figyelni. Rutin, józan ész, logika. Ennyi. Tesz veszen nem vagyok fent, azt nem ismerem. Jelen post-tól eltérő véleményeket is érdemes visszaolvasni mert ezeregy eset előfordul, és ezekből lehet tanulni. Ha bárkinek bármiben segíthetek vatera ügyben, szívesen teszem, írj nyugodtan privit. Üdv, és sikeres üzletelést!