1268
  • Immigrants
    gondolom nekem jött de mindenki úgy játszik ahogy akar
  • Immigrants
    Azért amit én leírtam abba azért láttam pókot sok finom tyüksültet is ettem:Kergettem beszorítottam a sarokba és sörétes
    Szegény Pavel.Most összetörted a szívem
  • bgabor
    Mert nem élvezted ki minden pillanatát. Én már az elején rájöttem, hogy világbajnok játékkal van dolgom, így igyekeztem minél lassabban haladni vele. Így 13 óra lett a teljes játékidő, hard fokozaton.
  • Vlala #865
    Na, akkor most tessék visszamenni, és megkeresni a maradék 87 secretet.

Ha mindenen végigrohansz, persze, hogy rövid a játék. A készítők meg ezért programozták félholtra magukat, beleadva apait, anyait, lemondva mindenről a játék kedvéért (még a sörről is!), hogy 7 óra alatt végigrohanja az egészen? Fogadok, hogy a kaktuszon mászkáló pókot sem láttad, pedig Pavel emiatt nem látta két napig a gyermekét. :)

(dráma tagozat off)
  • Immigrants
    Elmondom neked hogy én megyek lövök futok guggolok lövök nem keresgetek holmi ládák ami a valóságban nem is nagyon fordul elő(már ha a valóság ilyenhez hasonlítana)Inkább legyen egy játék valósághűbb mint egy hülyeség
    (A vadnyugatot ugyse tom kipróbálni a valóságba)
  • Prince23
    Én 4óra30perc alatt vittem végig. Szal eléggé csak rövid.
  • bgabor
    Bazzeg, a játék során fekete ládákból összegyűjthető papírtekercsekről van szó. Mindegyik kinyit egyet a 'Secrects' menüben.
    Azt hinné az ember hogy aki COJ2 logóval nyomul itt, annak van valami halvány foglama magáról a játékról is.
  • Immigrants
    Aha és az a játékban mit takar?(Vagy úgy titok hogy nem mondod el?)
  • Narxis
    titok
  • Immigrants
    De az mi az hogy szekret?
  • balee4
    Én is éppen most fejeztem be, majdnem ekörüli idővel (7:58 alatt)..., látom a secrets-ekre nem mentél rá, én azért majdnem a felét megtaláltam.:)
  • Dark Angel 666
    Elég rövid a játék
  • bedi86
    ez a hamachi dolog hogy működik pontosan? még soha nem használtam, de ez a játék megfogott és kipróbálnám multiban is. utána olvastam a hamachinak, fel is tettem, de a két előzőekben megadott szerverekre nem tudok bejelentkezni. azt írja minkét esetben, hogy a szerver valószínűleg telített. most akkor én nem csinálok valamit jól vagy nagy a zsúfoltság a szerveren?
  • bedi86
    én erre egy marha nagy bugot használtam ki:)) igaz 2 órába telt mire rájöttem, de meg van :))
  • ruffirant
    hamachi szobában (Hungarian CoJ 2 Network)tudtok helyet csinálni?vagy írni valami hamachi szobát ahol van hely és játék is?
  • NB2
    Az egy picit szopatós rész volt:) Ülök a kocsiban és szedem a találatokat miközben nem látok senkit. De ma végre összejött:)
  • cumfu
    nézd meg hány fps-el fut a játék, ha 20 körül van akkor az a baja (kétlem hogy a 8600gt ennyire visszafogná)! Vagy ez lehet, hogy hülyeség de ha közelítesz a pisztollyal belassítja magát a játék!
  • elitehun
    XD
  • Évikeee
    köszi szépen!!
  • Bandras DaSilva #849
    Le kell lövöldözni a lovasokat...figyelni kell mind a 2 oldalra mert jöhetnek mindenhol...egy idő után meg tudtok lépni...
  • Dtomka
    Sziasztok!
    Nekem a játékkal az volt a problémám h pálya betöltésekor kidobott az asztalra....
    sok mindent kipróbáltam ,dx,vga frissítés,és végül alaplapi(realtek) driver, oldotta meg a gondot!
    most viszont lenne 1 másik gondom ebben kérem a segitségeteket!
    a játék n belassul,és nemtudom h mi az oka:(!
    (a menüben is laggol)
    gépem configja:
    q6600 4gb 800mhz ram get 8600 gt

akinek van vmi 5lete irjon!köszönöm!
    további szép napot!
  • Évikeee
    Sziasztok!! kérdezném h a kocsis résznél amikor menekülünk és a kocsiba vok nah ezt a részt hogyan kell átvinni???Segítsetek légyszi köszi
  • Prince23
    Western játékba kötelező!
  • davidka003
    Van is egy olyan sorozat, hogy DeadWood.
  • NB2
    Féloff:)

Nemtom ki nézte a Historyn (nagyon jó csatorna amúgy, best nálam nagyon) Deadwood-ról volt szó. Jó kis western hely, természetesen aranybányával, meg indiánokkal. Nem volt rossz...
  • Leky
    Pm-ment. Előre is köszönöm.
  • Prince23
    Na ja:)
  • PhantomAss
    a csaj kiköpött penelope cruz
  • bedi86
    ha adsz egy email-t elküldöm
  • Leky
    Tudna nekem valaki segíteni a #835-tel kapcsolatban?
  • BBazsi
    hamachi szobat tud vki ahol megy a jatek?
  • Bokafix2
    Hogyha van lehetőség, érdemes lenne kipróbálni akkor egy másik vga-val a játékot, hogy akkor mit csinál. Talán vedd le a hardveres gyorsítás szintjét, mert lehet azt nem bírja a karid. Meg nem ártott volna ha leírod, hogy milyen típusú a kártyád.
  • suti100
    Sziasztok!
    Nekem lenne egy problémám a játékkal, remélem tudto ksegítenI!
    Az lenen a probléma,hogy a játék közben 5-10 perc után eltűnik a kép és azt írja k ia monitor h nincs jel! Már újra telepítettem a játékot, leszedtem új drivert a vidi karihoz, és semmi sem változott!
    Pedig nagyon tetszik a játék, remélem tudtok segíteni!
    Előre is köszi!
  • Leky
    Kellene nekem egy nagy segítség véletlenül letörlődött a játék mentése és mér eléggé a vége felé tartottam. Azt hiszen pont most értem az ACT 5-hőz. Ha emlékeim nem csalnak akkor olyan jelenet körül voltam amikor egy fickó szaladgált egy romos templom tetején én pedig golyószóróval lőttem rá. Ha valakinek van e körüli mentése az nagyon szépen kérem ossza meg velem. Ha olyan van ami végig van játszva az is jó, mert akkor attól a fejezettől folytatom.

A játék itt tárolja a mentést (Vistánál): C:\felhasználónév\Domumentumok\Call of Juarez - Bound in Blood\Out\save <= Innen kellene a mappa.
    Plusz még kellene a C:\felhasználónév\Domumentumok\Call of Juarez - Bound in Blood\Out\profiles mappa tartalma.

Nagyon hálás lennék aki feltöltené nekem ezeket valahova. Előre is köszönöm.

• elitehun
    Nem
  • foxpal
    Multiba lehet venni új fegyvereket az embereknek?
  • proway
    De tök fura az egész. besötétül, hang van és ha nem nyúlok semmihez vagy ha igen mind1 akkor magától visszajön...pfff megpróbálom
  • Narxis
    Videokártya driver-ből keresd meg a legújabbat vagy ha a legújabb van fent akkor távolítsd el és telepítsd újra, dx-et is frissíthetsz. Én x64 Vistan tolom és pöpecül megy.
  • proway
    Sziasztok. Játék közben bizonyos idíközönként a képernyő elsötétül és megáll a gém, nyokodom a billt mint az állat és akkor visszajön a gém mintha mi sem történt volna és a feladatkezelőből is vissza lehet menni a gémbe. és a tálcán azt írja hogy képernyőillesztő leállt és most már működik? mit rakjak újra? dx-et? vagy még mást is? lécci segítsetek!
    64x Vista alatt
  • ricsa008
    pff
    na jó haggyuk