Call of Juarez: Bound in Blood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Persze, persze <#sniffles>#sniffles>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy trainer vagy photoshop?
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Next PC upgrade: 2022
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az indián fõnök, Running Water pedig fia elvesztése után rádöbben, hogy nemcsak a fiát, hanem az egész népét veszélybe sodorta, ezért nevet változtat: õ lesz Calm Water, az indián, aki az 1-ben kimenti Billyt a folyóból.
Kíváncsiságból megnéztem, tényleg hasonlít.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
6:26:49 alatt vittem végig
secret 9/89 (de nem is foglalkoztam vele)
$4934
pontosság 46,62%
215 fejlövés
és 1262 halált osztottam ki.
Az utolsó párbaj meg szerintem nevetséges 1.-re megvolt a srác 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ray a kedvenc 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Végülis raktak bele Coop-t? mert azt írták h fognak majd rakni de én néztem és nem találtam.
köszi
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
de ha valaki kipróbálná h mûködik vagy csak írna annyit h lehetséges hamachin keresztül,szivesen játszanék valakikkel😄
Amúgy ez a rész hogy csatlakozik a CoJ-hoz??
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
OutlawS után azért volt egy Gun és egy CoJ 1, amik játékélmény tekintetében köröket vertek a régiségre. CoJ 1 még mindig a western FPS-ek királya...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették