1268
-
Immigrants #868 gondolom nekem jött de mindenki úgy játszik ahogy akar -
Immigrants #867 Azért amit én leírtam abba azért láttam pókot sok finom tyüksültet is ettem:Kergettem beszorítottam a sarokba és sörétes
Szegény Pavel.Most összetörted a szívem -
bgabor #866 Mert nem élvezted ki minden pillanatát. Én már az elején rájöttem, hogy világbajnok játékkal van dolgom, így igyekeztem minél lassabban haladni vele. Így 13 óra lett a teljes játékidő, hard fokozaton. -
Vlala #865 Na, akkor most tessék visszamenni, és megkeresni a maradék 87 secretet.
Ha mindenen végigrohansz, persze, hogy rövid a játék. A készítők meg ezért programozták félholtra magukat, beleadva apait, anyait, lemondva mindenről a játék kedvéért (még a sörről is!), hogy 7 óra alatt végigrohanja az egészen? Fogadok, hogy a kaktuszon mászkáló pókot sem láttad, pedig Pavel emiatt nem látta két napig a gyermekét. :)
(dráma tagozat off) -
Immigrants #864 Elmondom neked hogy én megyek lövök futok guggolok lövök nem keresgetek holmi ládák ami a valóságban nem is nagyon fordul elő(már ha a valóság ilyenhez hasonlítana)Inkább legyen egy játék valósághűbb mint egy hülyeség
(A vadnyugatot ugyse tom kipróbálni a valóságba) -
#863 Én 4óra30perc alatt vittem végig. Szal eléggé csak rövid. -
bgabor #862 Bazzeg, a játék során fekete ládákból összegyűjthető papírtekercsekről van szó. Mindegyik kinyit egyet a 'Secrects' menüben.
Azt hinné az ember hogy aki COJ2 logóval nyomul itt, annak van valami halvány foglama magáról a játékról is. -
Immigrants #861 Aha és az a játékban mit takar?(Vagy úgy titok hogy nem mondod el?) -
#860 titok -
Immigrants #859 De az mi az hogy szekret? -
#858 Én is éppen most fejeztem be, majdnem ekörüli idővel (7:58 alatt)..., látom a secrets-ekre nem mentél rá, én azért majdnem a felét megtaláltam.:) -
#857 Elég rövid a játék
-
bedi86 #856 ez a hamachi dolog hogy működik pontosan? még soha nem használtam, de ez a játék megfogott és kipróbálnám multiban is. utána olvastam a hamachinak, fel is tettem, de a két előzőekben megadott szerverekre nem tudok bejelentkezni. azt írja minkét esetben, hogy a szerver valószínűleg telített. most akkor én nem csinálok valamit jól vagy nagy a zsúfoltság a szerveren? -
bedi86 #855 én erre egy marha nagy bugot használtam ki:)) igaz 2 órába telt mire rájöttem, de meg van :)) -
#854 hamachi szobában (Hungarian CoJ 2 Network)tudtok helyet csinálni?vagy írni valami hamachi szobát ahol van hely és játék is? -
NB2 #853 Az egy picit szopatós rész volt:) Ülök a kocsiban és szedem a találatokat miközben nem látok senkit. De ma végre összejött:) -
cumfu #852 nézd meg hány fps-el fut a játék, ha 20 körül van akkor az a baja (kétlem hogy a 8600gt ennyire visszafogná)! Vagy ez lehet, hogy hülyeség de ha közelítesz a pisztollyal belassítja magát a játék! -
#851 XD -
Évikeee #850 köszi szépen!! -
Bandras DaSilva #849 Le kell lövöldözni a lovasokat...figyelni kell mind a 2 oldalra mert jöhetnek mindenhol...egy idő után meg tudtok lépni... -
Dtomka #848 Sziasztok!
Nekem a játékkal az volt a problémám h pálya betöltésekor kidobott az asztalra....
sok mindent kipróbáltam ,dx,vga frissítés,és végül alaplapi(realtek) driver, oldotta meg a gondot!
most viszont lenne 1 másik gondom ebben kérem a segitségeteket!
a játék n belassul,és nemtudom h mi az oka:(!
(a menüben is laggol)
gépem configja:
q6600 4gb 800mhz ram get 8600 gt
akinek van vmi 5lete irjon!köszönöm!
további szép napot!
-
Évikeee #847 Sziasztok!! kérdezném h a kocsis résznél amikor menekülünk és a kocsiba vok nah ezt a részt hogyan kell átvinni???Segítsetek légyszi köszi -
#846 Western játékba kötelező! -
#845 Van is egy olyan sorozat, hogy DeadWood. -
NB2 #844 Féloff:)
Nemtom ki nézte a Historyn (nagyon jó csatorna amúgy, best nálam nagyon) Deadwood-ról volt szó. Jó kis western hely, természetesen aranybányával, meg indiánokkal. Nem volt rossz... -
Leky #843 Pm-ment. Előre is köszönöm. -
#842 Na ja:) -
#841 a csaj kiköpött penelope cruz -
bedi86 #840 ha adsz egy email-t elküldöm -
Leky #839 Tudna nekem valaki segíteni a #835-tel kapcsolatban? -
BBazsi #838 hamachi szobat tud vki ahol megy a jatek? -
#837 Hogyha van lehetőség, érdemes lenne kipróbálni akkor egy másik vga-val a játékot, hogy akkor mit csinál. Talán vedd le a hardveres gyorsítás szintjét, mert lehet azt nem bírja a karid. Meg nem ártott volna ha leírod, hogy milyen típusú a kártyád. -
suti100 #836 Sziasztok!
Nekem lenne egy problémám a játékkal, remélem tudto ksegítenI!
Az lenen a probléma,hogy a játék közben 5-10 perc után eltűnik a kép és azt írja k ia monitor h nincs jel! Már újra telepítettem a játékot, leszedtem új drivert a vidi karihoz, és semmi sem változott!
Pedig nagyon tetszik a játék, remélem tudtok segíteni!
Előre is köszi! -
Leky #835 Kellene nekem egy nagy segítség véletlenül letörlődött a játék mentése és mér eléggé a vége felé tartottam. Azt hiszen pont most értem az ACT 5-hőz. Ha emlékeim nem csalnak akkor olyan jelenet körül voltam amikor egy fickó szaladgált egy romos templom tetején én pedig golyószóróval lőttem rá. Ha valakinek van e körüli mentése az nagyon szépen kérem ossza meg velem. Ha olyan van ami végig van játszva az is jó, mert akkor attól a fejezettől folytatom.
A játék itt tárolja a mentést (Vistánál): C:\felhasználónév\Domumentumok\Call of Juarez - Bound in Blood\Out\save <= Innen kellene a mappa.
Plusz még kellene a C:\felhasználónév\Domumentumok\Call of Juarez - Bound in Blood\Out\profiles mappa tartalma.
Nagyon hálás lennék aki feltöltené nekem ezeket valahova. Előre is köszönöm.
-
#834 Nem -
#833 Multiba lehet venni új fegyvereket az embereknek? -
#832 De tök fura az egész. besötétül, hang van és ha nem nyúlok semmihez vagy ha igen mind1 akkor magától visszajön...pfff megpróbálom -
#831 Videokártya driver-ből keresd meg a legújabbat vagy ha a legújabb van fent akkor távolítsd el és telepítsd újra, dx-et is frissíthetsz. Én x64 Vistan tolom és pöpecül megy. -
#830 Sziasztok. Játék közben bizonyos idíközönként a képernyő elsötétül és megáll a gém, nyokodom a billt mint az állat és akkor visszajön a gém mintha mi sem történt volna és a feladatkezelőből is vissza lehet menni a gémbe. és a tálcán azt írja hogy képernyőillesztő leállt és most már működik? mit rakjak újra? dx-et? vagy még mást is? lécci segítsetek!
64x Vista alatt -
ricsa008 #829 pff
na jó haggyuk