Call of Juarez: Bound in Blood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Elkezdtem kontrollerrel tolni hardon, végül is vállalható, csak sok a retry. Nem bírtam ellenállni a kanapénak <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

The Protector
Nyíllal meg lehet csinálni.Meg Ray-el közelröl stukival.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

a bányából vagy mibõl hogy lehet kijutni? asszem a 4. ch rámrobbantják hiába futok mindenhol robbanások és 1xcska meghalok
Tinman
Headshots 68

Persze, persze <#sniffles>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nincs is párbaj a multiban...
Amúgy trainer vagy photoshop?

Narxis
trainer?😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Az igen! <#eljen>

macskássy
hi ,enyi lehet, jöni párba jba, múltiba<#gun><#oooo><#unalmas>

Bokafix2
Mikor kilépek a játékból a win-be egyszerûen eltûnik a hang... addig van, meg a játékban is van, mikor kiléptem semminek sincs... se film se zene se más játéknak nincs hangja, mintha kilõné a hangkártyámat a játék ahogy kiléptem. Pedig nem fröccsöntött integrált vackeráj van a gépbe hanem sound blaster audigy. Semmilyen game-nél nem fordult elõ ilyesmi eddig. Volt másnak is ilyen problémája a warez verzióval?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

grebber

Next PC upgrade: 2022

Falcon87
Minimumon esetleg még elmegy, de ne várj csodákat.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

highlander15
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

davidka003
Úgy érzem végig kell vinnem újra az elsõ részt pedig az egy nagy szar volt. De a történet miatt muszáj lesz játszanom vele.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az indián fõnök, Running Water pedig fia elvesztése után rádöbben, hogy nemcsak a fiát, hanem az egész népét veszélybe sodorta, ezért nevet változtat: õ lesz Calm Water, az indián, aki az 1-ben kimenti Billyt a folyóból.
Kíváncsiságból megnéztem, tényleg hasonlít.

Szerintem nem. Nincs rézbõre például. Mondjuk én mexikói vonásokat se nagyon láttam rajta, csak a beszédébõl derült ki.

Mexikói az apja és az anyja is. Nem indián, hanem mexikói. 😄

grebber
Csaj elég indiánfélének tûnik ezért!

Shep
Kis elírás van a hsz-ben, vagy a gépednek tényleg lenne gépigénye? 😊 Na a lényeg, hogy elindulni el fog, de hogy milyen gyors lesz azt nem tudom. Próbáld ki.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

de akkor miért néz ki úgy Billy mintha indián lenne?
Nincs Coop mód sajnos, pedig kézenfekvõ lett volna. Meg kell mondjuk jegyezni, hogy több játékmenetbeli elem is idõlassítást használ, ami kizárja ugyebár a coopos multit.

Úgy hogy:
Billy a csaj és Juarez gyereke. Thomas és a csaj házasok lesznek ugyebár, és közösen nevelik Billyt, Juarez fiát. Amíg egyszer Juarez meg nem jelenik és meg nem öli õket.Ray a holtestek mellett találja Billyt, és üldözni kezdi. Innen indul az elsõ rész sztorija

Taylor10
sziasztok.a gépemnek ez a gépigénye:2.8 ghz proci,256mb GForce 7600 videó kártya,1280 mb ram.a játék ezen eltud indulni??

grebber
Menj a gáttól nagyon távol akkor a kis indián is távol lesz és nem hal meg!

Azt nem tudja valaki, hogy amikor felrobbantom a gátat, ott a kis indián miért nyiffan ki?!
dehogy is <#hehe> azt hittem olyan lesz mint az 1. rész és easí-re állítottam, aztám rájöttem, hogy ez a cod5 😊 Majd lehet nekiállok Hard-on, kaptam még Very Hard-ot is, de én nem vagyok akkora gémer 😊 Általában megunom a játékokat a felénél :S, de ez nem lehetett 😊

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Narxis
Mediumon toltad?

Na srácok én is végigvittem, itt vannak a játékban elért adatok, nem túl fényesek <#smile>

6:26:49 alatt vittem végig
secret 9/89 (de nem is foglalkoztam vele)
$4934
pontosság 46,62%
215 fejlövés
és 1262 halált osztottam ki.

Az utolsó párbaj meg szerintem nevetséges 1.-re megvolt a srác 😄

Shep
Hát de akkor 2 teremben is van kincs? Na mindegy úgysem ez a lényeg 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sephi
En speciel a COD4 ota nem jatszottam ilyen jo jatekot. Amennyire szarra szamitottam annyia nem lett az. Eszmeletlenul elvezem minden kuldeteset. A stilus megvan.

Ray a kedvenc 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

watto
A csaj nem Tomastól terhes hanem Juareztõl 😊

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Hali!
Végülis raktak bele Coop-t? mert azt írták h fognak majd rakni de én néztem és nem találtam.
köszi

jól emlékszel, azonban abban a teremben nem is voltak az 1. végén ami most tele lett homokkal

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Shep
Én egyébként azt nem értem, hogy SPOILER a végérõl ha nem érdekel ne olvass tovább a végén ugye beömlik a homok a kincseskamrába, de az 1-ben meg ugyanoda mennek és akkor meg nincs ott a homok a szorgalmas indiánok kihordták, vagy mi a fene?, vagy rosszul emlékszem az elsõ részre?

Juareztól, de amúgy igen

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

gagax
nem próbáltam még de itt írtáka topikba hogy állítólag hamachin keresztül nyomják....
de ha valaki kipróbálná h mûködik vagy csak írna annyit h lehetséges hamachin keresztül,szivesen játszanék valakikkel😄

grebber
Én nem rohantan.Meg amugy is tudtam hogy készül magyarítás majd azzal is végigtolom megint.

Amúgy ez a rész hogy csatlakozik a CoJ-hoz??

A végén a csaj terhes Thomastól.A kis gyerköcbõl lesz majd Billy vagy mi?

Narxis
Igen, a CoJ 1-et be kell pótolnom, az kimaradt..

ruffirant
valakivel megpróbáljuk most hamachin a multit?

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

Tinman
Az gáz.
OutlawS után azért volt egy Gun és egy CoJ 1, amik játékélmény tekintetében köröket vertek a régiségre. CoJ 1 még mindig a western FPS-ek királya...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nem csak a graf... hanem a játékélmény és a történet. Mind a 3 paraméter piszkosul rendben van. TOLD! :-D

Narxis
Geci jó ez a játék, Outlaw óta nem szórakoztam ilyen jót.

te látod a szervereket? Nekem nem jeleníti meg, azt írja, hogy nem talál! Ez miért van?

gagax
hali

ma valaki hamachin multizik?és ha igen mikor várhatóan?😄

Falcon87
<#wilting><#taps>

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Na, ez a játék jónak tûnik, nagyon szép a grafikája.

ruffirant
lenne nekem is egy kérdésem.ma vittem végig Ray-el és megkaptam a befejezést.ha a másikkal viszem végig akkor más befejezést kapok vagy ugyan ez?

ruffirant
megölsz mindenkit és beviszed.nálam akkor volt gond amikor már benn volt 3 ló és ki kellet nyírni a többit...

Amikor 3 lovat kell a pajtába vinni az elég nehéz! Van valami trükkje? Vagy csak ügyesnek kell lenni?

Tinman
18... nem érdekelt :-)