1268
  • bgabor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megölték az első rész első pályáján, Marisával együtt.

Mellesleg én most játszom az első részt és nagyon gyík a másodikhoz képest, tök kiábrándító.
  • leviking
    valaki aki nyomta az 1.-2.részt az mondja már meg pls hogy mi lett thomas-al?
  • leviking
    játszd ki az első részt is. Az a story folytatása... és hülyeséget mondtál hogy akkor hozzá menne-e xD
  • bacsobalint
    Na ki toltam:D
    sajnos nem votl mindig időm vele játszani...
    ciraka 6óra 53perc kellet hogy végigmenjen:D
    már csak azt lenne jó tudni ha RAY-el viszem végig (mert most TOMASS-al voltam) akkor Marissa RAY-hez megy feleségül?:O:D
  • Vlala #904
    Ebben is lehet GTA-zni: Lőj le mindenkit, aki nem tetszik, és gyakran lopj magad alá másik lovat.
  • norbi56
    Nem tud valaki megoldást az új játék kezdése utáni lefagyásra?
  • bgabor
    Hát az inkább az Oblivionra hasonlított mint a GTA-ra, de bennem is felmerült a sivatagban poroszkálás közeben, hogy mennyire tuti lenne ez nagy bejárható térséggel és sok küldivel, mint az Oblivionban.
  • NB2
    Ismét bebizonyosodott tudatlanságom:)
  • Gerbill
    "GTA-hoz hasonló játékot lehetne csinálni a westernes időkre visszahelyezve"
    GUN esetleg? Az egyik legjobb western játék, egyedül a grafikája gyengécske(azis amolyan gta-s:D), a CoJ 1-nél mindenképpen jobb, a BiB-nél talán nem. Érdemes kipróbálni.
  • Prince23
    Red Dead Redemption GTA-s, csak konzolra lesz meg volt is.
  • NB2
    Mafia, COJ: nincs konkurencia. Westernes játékból állítom nincs 5, és az 1930-as évek amerikájáról sem szól sok játék. Bár attól független mindkét játék nekem is baromira bejön. Bár a COJ talán jobban.
    Régebben felvetettem egy fórumban, hogy a GTA-hoz hasonló játékot lehetne csinálni a westernes időkre visszahelyezve. Ahogy pl itt is volt a reward-os küldiknél.
  • Vlala #897
    Nem, sajna nincs benne élelmiszerbolt. :)
  • Mersant
    nagyon jo tenyleg, nekem sokkal jobban tetszett mint az 1.
  • rucinho
    Magyarítás mikorra várható?
  • RedRiot
    Manapság szerintem jó átlagos. Jól kidolgozott, kerek története volt, nekem nem maradt utána hiányérzetem. Az év legjobb játékai között van. Akkora császárság nincs mint a Mafia, de az átlag kallofgyutitól érdekesebb, jobb szórakozás. Remélem a készítő csapat (a stáblistánál láttam csak hogy lengyelek!) még sok ilyen minőségű játékkal lep meg minket!
  • bacsobalint
    már rájöteem
  • Forcee
    nemtudjátok lehet benne coopozni?
  • bacsobalint
    ott akadtam el ahogy a 13. capterbe a ray-el kikell jutni egy helységröl és most vmi barlang félében vagyok és a tetőröl jön egy csávó és akármenyit lövök bele nem akar meghalni....
    ehelyett én halok meg...:S
    pontosan mit kell csinálni?:D
    HELP
    THX
  • suti100
    Hát a gépem adatai a következők:
    2 magos intel proci e8400 2.66ghz 2gb 1066mhz ram ati radeon hd4850 512 gddr3 videókari 250gigás vinyó és az alaplapomat nem tudom:(
    A probléma továbbra is az h a monitor elsötétül 5-10 perc játék után, lécci segítsetek!!!:(
  • hekkerman
    Akinek win7-es gondja van, nekem is ilyen gondom volt, beléptem, és egyből kidobott. Restartoltam 2-3rosz és jó lett.
  • norbi56
    sziasztok,az elindítom az új játékot 2s után kidob hibaüzenettel,mi lehet a gond?Win7 van fent,gépem:Core 2 Duo E8200,4gb 1066 ram,hd4850 VGA
  • SötétBarom
    Én most hardon nyomom joyyal, kíváncsi leszek mennyi lesz a teljes játékidő. :DDDD
  • hekkerman
    Van mégegy:
    CoJBiB Hungarian Network #2
    pw: blood
  • hekkerman
    CoJBiB Hungarian Network
    pw: blood
    ha valaki nem tudna bejönni: xfire: hekkerman
    sajnos szinte csak külföldi van a hálózatban, így rugdosni kell embereket, hogy magyarok is be tudjanak jönni a magyaroknak létrehozott hálózatba. :)
  • skyman14
    Aki játszott már multiban biztos tapasztalta azt amikor csak nálad áll meg a kép és moccani se tudsz. De közben nem laggolsz meg semmi csak ok nélkül megáll a játékosod. Erre találtak már vmi megoldást?
  • Prince23
    GK teszt 8.9/10
  • skyman14
    Köszönöm az útbaigazításodat.
  • Blacksheep333
    CDGalaxis. Ha rendeled 7.190 HUF + 1.000 HUF szállítási költség. Boltban 7.990 HUF.

Steam-ről meg lehet venni még, bár nem olcsó: 50€
    (magyar weblap: egyik, másik

Esetleg Ebay-ről lehet rendelni.

És még rengeteg hely van az interneten ahol meg tudod rendelni, ráadásul gyakran külföldről olcsóbb is.
  • skyman14
    Honnan a halálból tudnám ezt a játékot egy itthoni játékboltban eredetiben megvenni? Tudna nekem valaki hogyan lehetne beszerezni? Természetesen a multi miatt kellene, eszméletlen jó lett, csak hamachhin normálisan játszani a baromira képtelenség, mivel nincs egy normális host sem, mert egyenesen eszi a netet hamachival.
  • grebber
    Én is újrakezdem majd ha elkészül a magyarítása!
  • Blacksheep333
    Nekem 4 és fél óra volt, Mediumon Ray-el, de újrakezdtem nehezebb fokozaton Thomas-al is.
  • grebber
    Lehetett volna rövidebb is csak sok helyen várni kell a hülye társunkra mert kiírja ne hagyjam hátra azt mire végre rájön hogy nem kéne baszakodni a nagy semmiben észhez kap és elindul.
  • Immigrants
    Biztos?
  • Vlala #875
    A tyúkokat én kergwetni szoktam, mindig mögé lőttem. A végére már tudtam két háznyit egyenesen terelni.
  • Prince23
    Sg-s kollega is 5 óra körüli végigjátszást csinált, szal... asszem grebber, meg rage is.
  • Immigrants
    jah bocs csak mi is ilyenről beszéltünk
  • bgabor
    Nem neked lett címezve, tehát nem neked ment.
  • bgabor
    Értem én, csak azért elég nagy az eltérés négy és fél óra és tizenhárom óra között. Nem is értem teljesen. Elvileg ugyanazt a játékot vittük végig, nem?
  • bgabor
    Nem hát, a valóságban egyáltalán nincsenek ládák.
    Mellesleg a játékélménnyel kell foglakozni. Mégis ki a fene vár el valósághűséget egy olyan játéktól, ahol ha bekapsz egy golyót és tíz másodpercre félrevonulsz, azonnal felgyógyulsz belőle?
  • Prince23
    Peddig hidd el, még így is kiélveztem a hangulatát. Már írtam lentebb hogy 9/10 még így is nálam a gamma.