1268
-
bgabor #908 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megölték az első rész első pályáján, Marisával együtt.
Mellesleg én most játszom az első részt és nagyon gyík a másodikhoz képest, tök kiábrándító. -
leviking #907 valaki aki nyomta az 1.-2.részt az mondja már meg pls hogy mi lett thomas-al? -
leviking #906 játszd ki az első részt is. Az a story folytatása... és hülyeséget mondtál hogy akkor hozzá menne-e xD -
#905 Na ki toltam:D
sajnos nem votl mindig időm vele játszani...
ciraka 6óra 53perc kellet hogy végigmenjen:D
már csak azt lenne jó tudni ha RAY-el viszem végig (mert most TOMASS-al voltam) akkor Marissa RAY-hez megy feleségül?:O:D -
Vlala #904 Ebben is lehet GTA-zni: Lőj le mindenkit, aki nem tetszik, és gyakran lopj magad alá másik lovat. -
#903 Nem tud valaki megoldást az új játék kezdése utáni lefagyásra? -
bgabor #902 Hát az inkább az Oblivionra hasonlított mint a GTA-ra, de bennem is felmerült a sivatagban poroszkálás közeben, hogy mennyire tuti lenne ez nagy bejárható térséggel és sok küldivel, mint az Oblivionban. -
NB2 #901 Ismét bebizonyosodott tudatlanságom:)
-
#900 "GTA-hoz hasonló játékot lehetne csinálni a westernes időkre visszahelyezve"
GUN esetleg? Az egyik legjobb western játék, egyedül a grafikája gyengécske(azis amolyan gta-s:D), a CoJ 1-nél mindenképpen jobb, a BiB-nél talán nem. Érdemes kipróbálni. -
#899 Red Dead Redemption GTA-s, csak konzolra lesz meg volt is. -
NB2 #898 Mafia, COJ: nincs konkurencia. Westernes játékból állítom nincs 5, és az 1930-as évek amerikájáról sem szól sok játék. Bár attól független mindkét játék nekem is baromira bejön. Bár a COJ talán jobban.
Régebben felvetettem egy fórumban, hogy a GTA-hoz hasonló játékot lehetne csinálni a westernes időkre visszahelyezve. Ahogy pl itt is volt a reward-os küldiknél. -
Vlala #897 Nem, sajna nincs benne élelmiszerbolt. :) -
#896 nagyon jo tenyleg, nekem sokkal jobban tetszett mint az 1. -
#895 Magyarítás mikorra várható? -
RedRiot #894 Manapság szerintem jó átlagos. Jól kidolgozott, kerek története volt, nekem nem maradt utána hiányérzetem. Az év legjobb játékai között van. Akkora császárság nincs mint a Mafia, de az átlag kallofgyutitól érdekesebb, jobb szórakozás. Remélem a készítő csapat (a stáblistánál láttam csak hogy lengyelek!) még sok ilyen minőségű játékkal lep meg minket! -
#893 már rájöteem
-
Forcee #892 nemtudjátok lehet benne coopozni? -
#891 ott akadtam el ahogy a 13. capterbe a ray-el kikell jutni egy helységröl és most vmi barlang félében vagyok és a tetőröl jön egy csávó és akármenyit lövök bele nem akar meghalni....
ehelyett én halok meg...:S
pontosan mit kell csinálni?:D
HELP
THX -
suti100 #890 Hát a gépem adatai a következők:
2 magos intel proci e8400 2.66ghz 2gb 1066mhz ram ati radeon hd4850 512 gddr3 videókari 250gigás vinyó és az alaplapomat nem tudom:(
A probléma továbbra is az h a monitor elsötétül 5-10 perc játék után, lécci segítsetek!!!:( -
hekkerman #889 Akinek win7-es gondja van, nekem is ilyen gondom volt, beléptem, és egyből kidobott. Restartoltam 2-3rosz és jó lett. -
#888 sziasztok,az elindítom az új játékot 2s után kidob hibaüzenettel,mi lehet a gond?Win7 van fent,gépem:Core 2 Duo E8200,4gb 1066 ram,hd4850 VGA -
#887 Én most hardon nyomom joyyal, kíváncsi leszek mennyi lesz a teljes játékidő. :DDDD -
hekkerman #886 Van mégegy:
CoJBiB Hungarian Network #2
pw: blood -
hekkerman #885 CoJBiB Hungarian Network
pw: blood
ha valaki nem tudna bejönni: xfire: hekkerman
sajnos szinte csak külföldi van a hálózatban, így rugdosni kell embereket, hogy magyarok is be tudjanak jönni a magyaroknak létrehozott hálózatba. :) -
#884 Aki játszott már multiban biztos tapasztalta azt amikor csak nálad áll meg a kép és moccani se tudsz. De közben nem laggolsz meg semmi csak ok nélkül megáll a játékosod. Erre találtak már vmi megoldást? -
#883 GK teszt 8.9/10 -
#882 Köszönöm az útbaigazításodat. -
#881 CDGalaxis. Ha rendeled 7.190 HUF + 1.000 HUF szállítási költség. Boltban 7.990 HUF.
Steam-ről meg lehet venni még, bár nem olcsó: 50€
(magyar weblap: egyik, másik
Esetleg Ebay-ről lehet rendelni.
És még rengeteg hely van az interneten ahol meg tudod rendelni, ráadásul gyakran külföldről olcsóbb is. -
#880 Honnan a halálból tudnám ezt a játékot egy itthoni játékboltban eredetiben megvenni? Tudna nekem valaki hogyan lehetne beszerezni? Természetesen a multi miatt kellene, eszméletlen jó lett, csak hamachhin normálisan játszani a baromira képtelenség, mivel nincs egy normális host sem, mert egyenesen eszi a netet hamachival. -
#879 Én is újrakezdem majd ha elkészül a magyarítása! -
#878 Nekem 4 és fél óra volt, Mediumon Ray-el, de újrakezdtem nehezebb fokozaton Thomas-al is. -
#877 Lehetett volna rövidebb is csak sok helyen várni kell a hülye társunkra mert kiírja ne hagyjam hátra azt mire végre rájön hogy nem kéne baszakodni a nagy semmiben észhez kap és elindul. -
Immigrants #876 Biztos? -
Vlala #875 A tyúkokat én kergwetni szoktam, mindig mögé lőttem. A végére már tudtam két háznyit egyenesen terelni.
-
#874 Sg-s kollega is 5 óra körüli végigjátszást csinált, szal... asszem grebber, meg rage is. -
Immigrants #873 jah bocs csak mi is ilyenről beszéltünk -
bgabor #872 Nem neked lett címezve, tehát nem neked ment. -
bgabor #871 Értem én, csak azért elég nagy az eltérés négy és fél óra és tizenhárom óra között. Nem is értem teljesen. Elvileg ugyanazt a játékot vittük végig, nem? -
bgabor #870 Nem hát, a valóságban egyáltalán nincsenek ládák.
Mellesleg a játékélménnyel kell foglakozni. Mégis ki a fene vár el valósághűséget egy olyan játéktól, ahol ha bekapsz egy golyót és tíz másodpercre félrevonulsz, azonnal felgyógyulsz belőle? -
#869 Peddig hidd el, még így is kiélveztem a hangulatát. Már írtam lentebb hogy 9/10 még így is nálam a gamma.