1268
  • Seth
    protip: a kinti fény felé fussál, ne a robbanás fénye felé XD
  • ricsa008
    na ja :D "hiába futok"
    ok
  • bgabor
    Ki kell futni a bányából, ennyi a történet. SHIFT-et nyomod hozzá?
  • ricsa008
    az meg van
    a végén vagyok a bányának ahol gyorsan rám robbantják a kocerájt és hiába futok a fény fele a végén mindig az örök világosság fényeskedik nekem
  • elitehun
    Az úton néhol vannak gerendák amik eltorlaszolják az utat. Azokat dinamittal fel kell robbantani és kész is
  • Prince23
    Egy pontos kép jobban segítene minket.
  • ricsa008
    766?
  • BBazsi
    HEllo!
    Szokott itt vki multizni hamachin?
    Amit szobát írt itt vki az tele van. Jó lenne minnél többen összejönni a multihoz, írjatok szobákat ahol aktív játék van.
  • davidka003
    BAN lesz.
  • gerezd
    Sok embert gondolkodtad hogyan kellene pénzhez jutni egyszerű módon...
    HÁT ÉN ELÁRULOM!
    Kattints a Linkre és nyerj pénzt pofon egyszerűen...
    http://www.legtobbismeros.hu/i/32813_5ca9d
    Regisztrálj figyelmesen!
  • TitaniumRR #818
    :-)
    Akkor gondoskodok róla, hogy legyen.
    Van olyan teszt, aminek készítője még örül is neki, hogy ezt kihagyták. Szerinte unalmas lett volna... :-)

• Narxis
    Még érdekesebb a válasz.
  • Vlala #816
    Vadnyugati játékba minek párbaj...
    Érdekes kérdés.
  • storm181
    Magyar nyelvű teszt 8 pont.
  • Falcon87
    Néha igen :)
  • TitaniumRR #813
    Akik játszottak már vele,

Szép a grafika, de akárhogy nézem gameplay videokat, nem csendül fel igazi vadnyugati zene.

Az egész játékban mellőzik az Ennio Morricone stílusú zenéket vagy azért néha beköszön az ilyen jellegű zenei aláfestés?

• skyman14
    Csináltam egy Hamachi hálózatot. Mindenkit szívesen várok :)

Hálózat neve:Hungarian CoJ 2 Network
    Jelszava:321
  • Falcon87
    Mafia isten :)
    Nekem viszont a CoJ2 tetszik jobban.
  • bedi86
    sziasztok!

a postakocsis rész után érdeklődnék. ki hogyan vitte át ezen a szakaszon a hősöket?

egyébként tényleg jó kis játék lett, de azért bőven akadnak benne hiányosságok is
  • Encore
    Nem meglepő hogy az első keveseknek tetszett, az lassabb tempójú, ámde igényesebb volt (mélyebb karakterek, történet, stb.) Ez meg könnyed, gyorsan fogyasztható, ennek ellenére eddig simán év játéka. Kicsit olyan az első részhez hasonlítani mint a Mafia vs GTA. A Mafia (CoJ1) lassú, művészi játék, míg a GTA (CoJ2) árkádosabb.
  • Prince23
    Tényleg nagy géjm lett. Nálam 9/10. Western rajongóknak kötelező darab. Nagyon erős története van, és manapság nagyon ritkaság ez.
  • bakvarnyu
    az elsőbe nem volt ennyi agyatlan hentelés
  • harmadas
    nyár végére kész lesz a a magyarosítás
  • informen
    multiplayeről beszéltem 4 éve! játszok vele. Probáld ki mindkettőt és méglátod. A fizika az emberek a mozgás. Tökéletesre lehet fejleszteni a lövészetet, mert nem gátol benne szite semmi. Igazi vadnyugati hangulat.

A másik nagy csalódásom a Far Cry2 a szingi után hatalmas csalódás a multi.

• Falcon87
    Szerintem se egy főnyeremény, de ez játék egy megváltás...
  • SötétBarom
    WAT
  • davidka003
    "Szerintem hihetetlenül gyenge minőségű játék a második részhez képest."

Így gondolom én is.
  • bgabor
    Tudod mit? Én felbuzdulva a második részen, beszereztem az első részt. Szerintem hihetetlenül gyenge minőségű játék a második részhez képest.
  • bajsz
    le lehet majd tölteni,megsem jelent a játék még:D
  • Narancs94
    Valaki tudja h h lehet előhozni az extra küldetéseket?
  • Falcon87
    Most engem is elkezdett érdekelni, az első oldalon találtam kettőt :D küldj privit, ha érdekel ;)
  • Falcon87
    Mint az ,,igazi" párbajokban. Várni kell a harangra, de vigyázz, mert az ellenfél megpróbál óvatosan arrébbsétálni. A kezed legyen közel a pisztolyhoz, olyan közel, hogy már ,,markolásszon", majd ha megszólal a harang, rántsd fel az egeret, és lőj!
  • csabesz123
    Most néztem megint.Directx frissítés megvolt és az új catalyst is fent van(9.6).Nem értem mi nem jó.Az első pálya bevezetője közben kidob.
  • elitehun
    Fogadunk? Megnéztem vagy 5-6 oldalt és sehol nem volt fennt
  • informen
    Az első párbajban hogy a túróba kell likvidálni az ellenfelet. nyomom az tűzgombot, nem lő.
    Help plz.
  • strebacom
    Miért, a játék telepítöje megteszi ezt magától, más hiba lesz ott.....
  • informen
    Win7-el nekem jó. dx, driver frissités nem ártana.
  • csabesz123
    Hali.Nekem win7 alatt mindig kilép még a pálya betöltése előtt.Vki tudna megoldást?
  • informen
    Én nem aszt mondom hogy nem jó game, csak azt hogy multija a coj1-nek, valami brútálisan valódi. Az megérdemli az evtized játéka címet multiban.
    mellesleg a dx10 szarságot ki lehet kapcsolni? Mert szaggat 50 Fps ellenére.
    COJ1 GRAW2 foerever
  • budzse
    ja és arról nem i beszélve, hogy semmi hangulata nincs. csak követni kell egy idiótát, aki táncikál előtted, aztán meg leír a pisztolyod egy földkörüli pályát.