Call of Juarez: Bound in Blood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Másik kérdés: Ki hány secretet talált?
RAY ftw. 😄DD
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Fontos morális kérdés. 😄
- extra pénz multiban
- ezüst fegyverek multiban, gondolom a 2. csillagos fegyverek
- egy különleges fegyver az az elsõ két fejezetben
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az elsõ jobb volt, most már nyugodtan állíthatom. Remek volt ez is, de az 1. rész veri.
Excusive Content-hez a kód ----> 735S653J
Szimulátorozni nem lehet Joyyal, stratégiát nem lehet vele tolni (mármint lehet, de a joy kb. annyit enged kivitelezni, hogy legyártasz háromezer egységet, és szembetámadod az ellenséget. nameg esetleg egy hátbatámadás is belefér, de megközelítõleg sem lehet olyan komplex támadásokat végrehajtani). Tehát maradjunk annyiban, hogy a joy esetleg árkád játékokhoz, meg auto aimos rpg/fpsekhez jó.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Ha ezután sem megy, akkor töltsd le pl. a refreshforce nevü progit. Ezen be tudod lõni, hogy mi legyen minden esetben az alap beállításod.
Ha valami nem menne a régiek közül, akkor állítsd vissza a default beállítást.
Ha ezzel sem menne, akkor sorry.
A medve nem játék.
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tudna valaki segíteni? Ugyanis amikor beindul a játék, fekete klesz a képernyõm és nem tudok semmit se csinálni. Hallatszik a hang jól, de kép nincs. Tudna valaki erre valamit javasolni?😄
légyszíves ne ócsárold az a joy-t, mert ha veled ellentétben valaki vágja, akkor lehet azonis nagyon jól nyomni az fps-eket...csak pc-seknek ez hihetetlenül hangzik...
amúgymeg + minden más stílushoz 100x jobb a joy...<#eljen>#eljen>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
😄
de mindegy..
én sem azt mondtam hogy ne 4:3-ba nyomjad, csak ne mond hogy TORZÍT.
a játékmenet a grafika, a helyszínek...mintha egy másik játékkal játszanék..
régit utáltam nem is vittem végig.
Amint elérhetõ lett a Superb Bow, meg is vettem, elég hatékonyan lehet vele öldökölni. Emlékszem, hogy az elsõ részben még nyulat is lehetett vele lõni 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ez a rész szerintetek jobb lett mint az elsõ mert nekem meg volt az elsõ rész de nem voltam annyira oda érte túl nehéz volt minden. Már amikor ostorral átt kellett menni a folyón ott elakadtam.XD
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
lehet nem 4:3-as felbontású képeket kéne nézned a 16:9-es illetve 16:10-es kijelzõkön....és akkor nem torzítana, hanem nagyobb képet látnál...
DLC-k a játékhoz (3db)
Nm lehet, hogy valami kontroller zavar be?
8.fejezetnél amikor megcsináltam minden küldetést-azt írja menjek vissza Mendozához....namost ott nem történik semmi-csak azt mondogatja hogy neki vannak a legjobb fegyverei.Mit kell ott még csinálni?
Van 1 olyan problémám h az elsö párbajnál tartok és az egérrel nem lehet mozgatni thomas/ray kezét igy mindig lelõ a seriff😞
Vki help pls mer tolnám továbbb és bosszanto hiba.köszi.