641
Elég abból, hogy a legtöbb topic átalakult már erre a témára, legyen neki külön.
  • BB7
    Már kapható! És vannak róla tesztek is! Én fogtam kezemben illetve használtam! Vannak még hiányosságai de ezeket elárulja az "X1"!
  • Bandura
    Végre a Sony Ericsson is piacra dobott egy jó készüléket az Xperia (X1)-t. Szerintem ez rendesen felülmúlja majd a Nokia N-szériáját. Kíváncsi leszek erre a telefonra nagyon.
  • ZilogR
    ...csak úgy általában: az utóbbi hozzászólások már nagyon OFF-ok, így jó lenne, ha visszatérnénk a SE-osok általi Nokia fikázásra és viszont!

Pl.: SONY egy köcsög, mert elcseszte a jó kis svéd Ericssont, a Nokia köcsög, mert nem fejlesztette tovább a 7710-es vonalat, ami 2004-ben már fullos érintőképernyős Symbian mobil volt és azért is köcsög, mert ha már úgy látod, h minden benne van az adott mobilban, akkor is kiderül, h valamit csak nem lehet vele megcsinálni... (pl.: egy képet kijelölve elküldheted emilben, infrán, BT-on, WiFi-n, de ha 2db-ot vagy többet jelölsz ki, netán egy képet tartalmazó mappát, azt nem engedi küldeni), azok is köcsögök, akik nem tették lehetővé, h olcsón BT-os hotspotok legyenek szerteszéjjel, mert BT minden ketyerében van, WiFi meg elvétve...
  • kovacsgellert
    Nekem ugyanezt csinálja a Nokia 6234-em. Vidd be a márkakereskedőhöz.
    Vagy ahhoz a szolgáltatóhoz, akitől vetted. Ha ott nem tudják megcsinálni, akkor én sem tudok segíteni.
  • freeman49
    Sziasztok az a próblémám h nem tok beállítani biztonsági kódot a telefonomnak mert semmit nem fogad el. Azt írja h hibás kód. Kézikönyvében sem találtam semmit. Nokia 6288as telóm van.
  • kovacsgellert
    Most a Sony Ercsson S500i-re gondolsz?
    Szerintem eléggé tűrhető telefon, egész jó képeket csinál, bár lehetne jobb is. Az a jó benne(SZERINTEM), hogy nem joystick-os, hanem rendes navigációs billentyők vannak rajta, amik sokal tovább bírják, mint egy joystick.
  • torque12
    SE500?
  • kovacsgellert
    Mindkettőből vannak rosszak és jók is. Tudtommal nincs olyan szintű SE ami a Nokia N95 8GB-ot lepipálná, bár nem vagyok túl tájokozott ebben a témában.
    Ha adsz egy pontosabb nevet, akkor megmondom, pl. Nokia 6234 és SE k750i
  • torque12
    Na a nokia v. a SE a jobb?
  • 5c0rp330n
    az egyiket finnországban gyártották (előbbi), a másikat tajvanban (utóbbi), lehet köztük némi különbség..
  • colos01
    köszi va választ mert elakarom adni a telóm de valami fanatikust csak az érdekli melyik:)
  • Benny04
    semmi.
  • colos01
    sziasztok mi a különbség a made in finland és a made by nokia között?
  • kovacsgellert
    Valamiért nem indul el ay oldal...
  • kovacsgellert
    Köszi.:)
  • mike369
    http://www.symbian.com/phones/
  • kovacsgellert
    És még valami: Milyen márkájú telefonon lehet Symbian? kivéve a Nokiát, mert azt tudom.
  • kovacsgellert
    Lehet, hogy hülyeség de azt szeretném kérdezni, hogy van Symbianos SE?
  • laci 700
    USB-vel rá kell csatlakoztatni a mobilt a gépre és egy Parancssorban futó progiba egyszerűen be kell írni a w200 Product Code-ját. (Általában az akku alatt rajta szokott lenni de vigyázz hogy ha neked pl Pannon-os a mobilod akkor egy Pannonos w200 kódját írd be ha pedig független akkor függetlenét.) Ezután már csak frissíteni kell a szoftvert a SE-frissítőprogijával. Majd utánanézek és ha találok valamit küldöm priviben, de azért te is keresgélj. (Ezt a leírást még a k750i > w800i re való frissítéshez találtam régen.)
  • kis Pósán
    kösz de hogyan todomáttírni eszt a bizonyos Mobilod Product Code-t?
  • Freeda Krueger
    Szerintem közel sem esélytelen,ha nem ragaszkodsz kártyafüggetlen készülékhez.
  • laci 700
    Ha a w200-ban sincs BT akkor hiába rakod rá a szoftverét és építenél bele BT-t úgy sem látná.
    A Mobilod Product Code-ját kell átírni a W200 kódjára és elméletileg a frissítő szoftver már azt fogja feltelepíteni. Sony Ericssonnál még nem próbáltam de Nokiáknál működött... SE-nél is valahogy így lehet, még régen olvastam róla de asszem azóta már javították ezt a "hibát" a SE-k szoftverfrissítőjében. De azért sok sikert!
  • overdoz
    Helo mindenkinek!

Szeretnék venni v mi új telefont,csak még nem tudom hogy miet:D.
    szerintetek miet vegyek

a lényeg hogy legyen benne:
    Bluetooth
    bővíthető "hely"
    jó képet csináljon
    szépen szóljon
    jah és ha lehet 23 ezer forintig max

Bár ennyi pénzért 0.0001%az esély hogy ezeknek a feltételeknek meg felejjen.
    De lécci ha tudtok segítsetek hogy miet vegyek.(ja és lényegtelen h sony vagy nokia
  • BB7
    Házilag "blutuszt"? :D Szerintem SEHOGY! Bár, lehet, hogy lehet valamit összedobni, amit vhogy csatlakoztatsz! De az mindig viszed magaddal? meg maga az anyagok mennyibe fájnak szerinted? o.O Nem olyan drága ma már egy "blutusz"-os SE!
  • Landor
    öreg, ahelyett hogy megpróbálsz szarból várat csinálni, add el dobj rá egy 5öst és vegyél egy w200at baszki :D (bár így sem lesz bluetoothod, de legalább a w200as csomagjában van usb kábel )
  • kis Pósán
    hogy lehet k310i re másik szoftvert telepíteni pl w200-ast

és lehet telóra házilag blutuszt rakni?
  • BB7
    Jóvanna! Koránvolt! :D Amúgy meg csak megerősítettelek!
  • Landor
    előtted írtam le baaaz :D
    ráadásul belinkeled neki az 1gigás memóriát amitől gyakorlatilag használhatatlan lesz a telefon...
  • BB7
    1GBtól már elég combosan lassul!
    És már 1.5K-ért is kapsz!Nézzed!
  • Landor
    1GB, de belassul tőle :D
  • csaba4444
    azt szeretném kérdezni hogy a nokia 6230i mekkora memóriát kezel el?
    és kb mennyiért lehet bele venni memóriát?
    ha valaki tudna segíteni legen szíves
    köszönöm
  • csaba4444
    azt még kifelejtettem hogy az én k530i-mban 2GB SanDisk (m2)
  • csaba4444
    nokia 5000 nekem meg sony erocsson k530i-m van
  • Goruck
    milyet vett?

Gyertek szavazni
    ide
  • 5c0rp330n
    "anyám most vett eggyet és nagyon lassú kevés a tárhely"
    ezzel annyit mondtál h egy olcsó lassú szart vett, de erről talán inkább vásárlás előtt szokás tájékozódni.
    "és nehéz rá szerezni dolgokat"
    ezzel meg h nem tudod használni a google-t.
  • csaba4444
    gyerekek
    szerintem a noki nagyon sokat veszített a minőségéből
    anyám most vett eggyet és nagyon lassú kevés a tárhely és nehéz rá szerezni dolgokat
    a sony ericsson sokkal jobb nekem is azvan már lassan 2 éve
    és még semmi baja a karcolásokat leszámítva
  • 5c0rp330n
    mondtam hogy nem? :)
    egy innov8 mondjuk már nem rossz képeket csinál.
  • ThisZip
    nokiaprogramok sztem a lehető legjobb
  • Slayerboy
    Az összes kamerás mobil hobbifotózásra való... -.-
  • PeeTeR
    nekem meg a mai napig van egy teljesen mukodo darab belole :)
    anno vigyaztam ra (bar mindegyikre szoktam) es most meg hasznalhato allapotban is van. mondjuk az akku az semmit nem bir gyakorlatilag de ettol fugegetlenul mukodik :)