Nokia Vs. SonyEricsson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
POWA (alsó)
<#smile>#smile>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Ám nekem tök 8, SE van mert színesebb, meg olcsóbb volt...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ilyen van o.társamnak is, nagyon komoly cucc
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Vett bele nagyobb aksit is😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Voltam zárás előtt. _______________
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
K750-em van jelenleg. Konfig az meg nem powerkedés, mert nem 2 millás konfig, mint egyeseknek. 110k volt a gép, törekedtem jó ár/érték arányra.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
a htc gyárt smarthonet pdat- de ugye a szóban forgó két nagy gyártó is gyár smartphonet! ugye nokia 5800 xpress! sonyericsson xperia! meg amugyis mostanában a nokia meg az se-is smartphonekat dob piacra van több is mindegyiknek aztán sorolhatnánk az összes gyártót😊 samsung lg stb...
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
amúgy ha telefonálás meg SMS megy benne akko fasza 😊
akár beszerezhetnél egy nagyobb képernyõjû Nokiát így az SMS írás könnyebben menne, mert talán átláthatóbb lenne, nomeg a színes kijelzõ jó a szemnek 😄
és az ilyen telók akár 1 hétig is bírják egy feltöltéssel
amugy vs topikot csak sajátba lehet...
Yo, Bitch!
-_-"
legalább akkor írjátok le, hogy miért
Nálam amikor mobilvásárlásra került sor, akkor Nokia 5310-en gondolkodtam. Az elõzõ telóm SE k510i rendelkezésre áll, ha szükség van rá, dehát eljárt felette az idõ, nem csak telefonálásra akartam használni hanem zenehallgatásra is.
Nokiám még nem volt gondoltam kipróbálok egyet.
Szerencsére kifogtam a Nokia E51-et, ami egy üzleti okosteló (okosteló= van rajta Symbian), jól néz ki, tartós és a Symbiannal úgy alakítom magamnak ahogy kell. Zenehallgatást maximálisan kihasználom, Wifit úgyszintén, Infrával tudok TV-t kapcsolni, ha akarom akkor 5000Ft-ért veszek GPS vevõt hozzá és van egy faxa GPS-em. A rendszere pedig gyors és stabil.....
Nopersze az a hátulütõje mindennek, hogy gyakran kell tölteni, legyen ez a legnagyobb baja. 😄
SE POWA.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
6 év alatt ez a 3. SE-m, és rengeteget használtam az õ telefonját is, szal tudom mi a kettõ között a differencia.
SE gyorsabb, és szerintem sokkal áttekinthetõbb a menüje, mint egy Nokiának. Rengeteg alkalmazás és kényelmi funkció a SE-on, nekem 2 év után lett a k310i-m szar, beszakadt a hangszórója (joystickja még mindig jo). Sony ericcson inkább fiataloknak való telefon, míg egy Nokiát egy üzlet embernél tudnák elképzelni. Csak rá kell nézni.
Felesleges azon vitatkozni, hogy melyik a jobb végülis, mert nem ugyanazt a vásárlói közönséget célozza meg sztem. (több fiatalnál látok samsung/se/sagem blablabla telefont, mint egy Nokiát - tisztelet a kivetélnek.)
A HTC-t meg nevezzük csak smartphone-nak.
Nekem nagyon bejön a Sony Ericcson, mint telefon, megbízható, gyors, áttekinthetõ, külsõre is jól néz ki, és a kor "elvárásainak" is megfelel röpke 20 ezerért (egyikmobilszolgátót akciózta -> s500i).
Persze tudok rosssz tulajdonságot mondani is (havonta 1x nekem ujraindul telefonálás közben, és van amikor nem azt csinálja amit kéne neki😄)
Nokiából drágát kell venni, mert ami olcsó, vagy középdrága az szétesik a kezedben. A Nokiának idegesítõen egyszerû menüje van, mintha degeneráltaknak csinálták volna, SE-nek unalmas.
Amúgy kibaszottul lehúz mindenkit mind a 2 cég... kevesen veszik észre a mobil gyártól üzletpolitikáját.. csinálnak egy telót, eladnak belõle több milliót, rá 2 hónapra csinálnak egy másikat, bõvítik valamivel, amit már az elõzõ 10 telójukba bele tudtak volna tenni.. de persze úgy nem olyan nagy a bevétel. A Sims-hez tudnám hasonlítani.. van egy alap játék, csinálnak bele egy kutyát, eladják másik részként, és jön a cash.
Szvsz telefon telefonálásra van. Nem majomkodásra. Köszönöm, close. <#hehe>#hehe>
ezért is akarok venni egy ilyet.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Azóta Nokiája van😄 Nekem is.. Részemrõl a vita eldöntve...
Downhill!!
utána újra poros lett és használhatatlan
igazából nekem Sanyi Erixonom van, de már megbántam.
egyrészt joystic miatt, másrészt meg mert kiugrik belõle a füles, és már kontaktos teljesen pedig még csak 11 hónapja van meg.
nokia tartósabb.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
akkor nézd meg a Nokia E51-et faszán összerakott telefon és olyan gyors mint az N95 😄
Gratulálok a topiknyitónak!
És mivan a többi telefongyártóval?(Apple,Samsung,Lg,)
/del!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
ReaL MaDRid x siempre
ha ránézel nem az jut róla eszedbe hogy pda, hanem mobile telefon
azt sem értem mért kell gyakra n cserélni a telefonokat, mi nálunk csak akkor van csere ha pl tönkremegy ami 1x fordult elõ, vízbedobta öcsém és utána bekapcsolta...