641
Elég abból, hogy a legtöbb topic átalakult már erre a témára, legyen neki külön.
  • 5c0rp330n
    gondolom is, hogy magadtól nem vettél volna ilyet, tudod, ez olyan "okosfajta" telefon, amit kicsit komolyabb dolgokra lett kitalálva, mint például az általad említett k750, ami kb csak hobbifotózásra és zenehallgatásra jó.
  • Carlos
    Régi tapasztalat, még a hőskorból:
    Nekem a Nokia (anno) egyszerűbb. Olyan, gyerek/nő inteligenciának való. Túl primitiv volt. Azóta biztos javult, nemtom, de nem volt sosem hosszú távon Nokia-m.
    Most egy Viewty-t gyűrök és nagyon szeretem!
  • magus
    komolyan a sonyericcson hasonlítjuk a nokiával? ég és föld a kettő, és nem a sonyericcson az ég : D
  • Nightwish006
    Nem akarok hülyeséget írni, de egyezzünk ki abban, hogy a nokia valamikor régen volt olyan nagy minőségi. sztem. Ezt abból kifolyólag is írom, hogy amunkahelyemen nemrég fejezték be a nokia telefonok gyártását, és bizony ottsem arról ment a duma, hogy hude minőségi :D Pedig ők már csak tudjak :D
  • Slayerboy
    #89? #115? Egyértelmű flémtopic.. #106
    Az én 3220asom 3.5 évig birta de nagyon sokszr kiesett a kezemböl.
    Sztem nokia jobb
  • Schwarz
    Nyugi, nyugi. Az E51 lett volna az utolsó telefon, amit a saját pénzemből vettem volna. Adták, céges telefon, nem lehetett reklamálni, hogy "nemteccik" :-) csak ez a véleményem róla, meg az összes többi nokiáról is, amit eddig használtam szolgálatiként
  • Depridol
    tégla fone de a gyári előlap is csúcs volt rajta
    nekem a NKI6210es tetszett a legjobban kék leddel
    sonyerisson-t meg 2-t is elloptak tőlem ruhatárból :(
  • mila69en
    talán azért nem zárták be, mert pont ezt a fajta stílust mellőzte mindenki!
  • Landor
    7110 tényleg jópofa volt :D infrán snakezni! :D
    de ikább lecseréltem az mp3 lejátszós memóriakártyás (2000ben!) telcsire :D
    amúgy:

Flare>CMD200>C25>7110>SL45>6510>T68>6230>3230>W800>W810>W890>i900

szóval nem hiszem hogy elfogult lennél bármelyik márka iránt is :D midegyiket szerettem :)
  • Slayerboy
    Basszameg tényleg nem zárták még be ezt a szar flémtopicot? Ennyit az SG-ről.. Mindenki arról ugat, hogy flamet, warezt, meg hulladék topicokat kerüljük, erre tessék.. omg.
  • setuh
    nekem is se-em van mar nagyon regota de en is a nokia mellet voksolnek mint minoseg es azert is mert ott a symbian...csak kar h egy nokia ami annyit tud mint egy se 2x annyiba kerul...
    de ennek ellenere a w810i nekem tokeletesen megfelel mar 2 eve;)
  • desigo
    A legjobban a 7110-es Nokiámat szerettem.
    Nyomtam rajta a wapot,flippes előlap,minőségi gombok,ötletes roll gomb,jó kijelző,1000 neves telefonkönyv,infra,Snake2
    Nagyon jó volt!Kár volt eladni :(

• Robez84
    Nekem 1000 éve Sony Ericssonom van! de egyértelmü hogy a Nokia minden szempontbol sokkal jobb! Csak pénztárcavastagság kérdése!:)
  • HD JOHNNIE
    A nokiától anno ez a telo és ez nagyon hódított!
  • Goruck
    én is megyek el, de én sem tudok beleírni, csak témaindító vagyok
  • clio1616v
    amúgy meg mindegyik gyártónak van az a telefonja, ami többé kevésbé kielégíti az igényeimet :)
  • clio1616v
    az valóban hülyeség, hogy a tényeket nem hiszed el ^^
  • BB7
    Hát én bele tudok írni bannerba? XD Este megbeszéljük privátban! :) Most mek el!
  • laci 700
    Nekem még megvan a Nokia 5110-es teló! és működik is!
    Mobiljaim:
    1. Siemens S55 (1,5-2 évig használtam kb)
    2. SE k700i (nah szal ez mindenre jó vlt csak telefonálni nem lehettett vele... lefagyott majdnem minden hívásnál... vlt szoftverfrissítés és utána se lett jobb) 1 év szenvedés xD
    3. Nokia N80, most 2 éves és semmi baja... Úszott már Angliában a tengerben is de tökéletesen működik! (1x vlt javítva házilag mert betörtem a kijelzőjét)

Nekem van mihez viszonyítani és sztem a Nokia jobb... De aki akar vegyen SE-t olcsóbb és azért tud is valamit de aki minőséget akar az vegyen Nokia-t!
  • Goruck
    ok, intézd el:P:P:P jóváhagyom, vagy nekem köll feltétlen szólni?
  • Hellhammer
    A két legjobb telefon:

Ezek még évekig bírták a legzúzósabb körülményeket is. Manapság már csak taliga fost adnak el, amik 1 év után megpusztulnak, akárhogy vigyáz is rájuk az ember. Szal a topiknyitóban felvetett kérdésre az a válaszom, hogy tökmindegy.
  • mila69en
    melyik része a hülyeség?:D
  • Landor
    hagyjuk inkább, mert hülyeségeket beszélsz :)
  • mila69en
    dehogy jobb! pixeles a képernyője:( kiégne tőle a szemem:D 4GB-ot hova bővíteni? bőven elég
    nálam még mindig nem akadozik:) még jó hogy 625mhz-n üzemel a diamondom;) rádásként Qualcomm proci joval erősebb, ezért raktak az omniába ilyen kijelzőt ekkora felbontással mert nem bírná a procija a vga felbontást:(
  • BB7
    Akk. már nem lenne itt! :P
  • Landor
    veszlyes hulladék
  • LoDMaSt
    Egyiket nagyongyorsan égesd el, dobd ki, darabold fel! :D
  • Shifter
    speciel nekem 2 telóm van :D SE + Nokia XD
  • Shifter
    jóez :)
  • ldavid
    minek? úgyis zárva lesz mert vs topic
  • Landor
    én egyáltalán nem sztárolom. egyszerüen jobb. én is vaciláltam a diamond meg ez között, de nekem nagyon kicsi volt fizikálisan a diamond kijelzője, ráadásul a nagyobb felbontás miatt kissebb betükkel. áhhm.. plussz a memória sem bővíthető. a mobilaréna fórumon írták sokan az akadozást, sőt a touchon a kollégám gépén láttam is hogy akadozva játszotta le. olyan 80%os sebességet hozott. (na többek között ezért kel a 625ös proci..). az akkori fiss szoftos HD is ezt hozta divx lejátszásakor.
  • clio1616v
    attól még hogy legalább melegítesz vaságy nem biztos hogy raklap :D
  • clio1616v
    mi a baj a futkozollal? ^^
  • mila69en
    itt meg is jegyezném, hogy tök felesleges ezen vitázni ugyanis mindenki a saját telóját sztárolja:D én a diamondot HTC rulez! te az omniát jancsika a nokiát jakab a sonyE-t stb.... ez így is van rendjén:D
  • BB7
    Szavazást bannerra!!!
  • mila69en
    elolvastam:) és igen nem átkódolt! nem akadozik tehát egy akármilyen 700megás avi nem akadozik! még valami? sokáig hezitáltam, hogy diamond vagy omnia? diamond omnia? még egy két készülék azért bejött a képbe! elmentem meglestem mindet! aztán diamond mellet döntöttem! réjöttem hogy okádék az omnia kijelzője:D ekkora képernyőre ilyen kis felbontás?:( oda aztán kell a 600mhz-s proci
  • Landor
    "futkozol", mi?
    Ha offolsz azt legalább helyesen vagy sehogy. Te.. meleg nyelvújító..
  • Landor
    nem vagyok fuvaros, hogy a házimozim a platón nézzem :D
    se taxis hogy tudjam az összes utcát fejből :D
  • Landor
    ahh jóképességű gyerekek :D
    olvassátok már el újra: "nem átkódolt divx filmet" - tehát egy akármilyen 700megás avi-t. ratyi optimálizatlan szar az összes htc :D erre kurvára kell a vga felbontás