641
Elég abból, hogy a legtöbb topic átalakult már erre a témára, legyen neki külön.
  • morganpg
    Már kipróbáltam az xperiát és egész jól ment a billentyűzethasználat. Elfértek rajta a hájas ujjaim :D
  • Sordoran
    szép az Idou, meg jó is, de nekem nem kéne egy full érintőkijelzős mobil, és a 12 MP is felesleges
    iPhone volt már kezemben, és igaz tetszett de inkább csak megnéztem rajta a buszmenetrendet h mikor tudok hazajönni MM-ből
    mobilként még nekem sok ez így, bőven elég lesz egy C905 is nekem, hagyományos gombokkal, és ha kell más veszek egy notebookot, minek vegyek egy okos telót hozzá, utcán soha nem neteznék, nem azon chatelnék meg stb.
  • kovacsgellert
    Ez is nagy igazság.
  • BB7
    Ha szélesek az ujjaid akkor a QWERTY gombok is kicsik neked!
  • kovacsgellert
    Nem hinném. Csak akkor lehet egyszerre három betűt leütni, ha az egész ujjadat végigfekteted rajta, de ha széles ujjaid vannak, akkor lehet, hogy tényleg előnyösebb a billentyűzetes megoldás, mint az érintős. :)
  • morganpg
    A nagy hüvelykujjaimmal tuti h állandóan egyszerre 3 betűt ütnék le. Kell nekem az a billentyűzet
  • kovacsgellert
    Köszi. Ez most jól esett.
  • kovacsgellert
    Nem muszáj pálcikával. Kézzel is lehet, csak akkor hamar piszkolódik és már próbáltam ilyen típusú telefont. Kb. 1 hét gyakorlás után mnár gyorsabban tudsz rajta pötyögni, mint a számítógépen.
  • morganpg
    Az para, mert én azért nyomnám rajta az msn-t is és a pálcikával pötyögni a betűket elég nehéz lenne Akkor már inkább a "csúnyácskább" x1
  • BB7
    Szerintem is fölösleges! Lehet hülyézni! Megadom akár a telszámom is!
  • Benny04
    hülye! :D
  • kovacsgellert
    Az Idou topikban lehülyéztek, mert azt mondtam, hogy a 12 mp teljesen fölösleges, meghogy nem olyan nagy szám az a telefon. Remélem ez itt nem fog megismétlődni...
  • kovacsgellert
    Nagy részben...
  • kovacsgellert
    Nagy észben csak presztizs. Ez lesz az első 12 mp-s telefon a világon. Gondolom utána nemsokkal a Samsung és a Nokia is piacra dob valami ilyesfélét...
  • Benny04
    qwerty nincs, a többi van benne:)
  • morganpg
    Felvágni vele wifi, gps, qwerty billentyűzet van benne?
  • BB7
    Most komolyan? Mivel bírnak már előállni? SEMMIVEL! Megnövelik a MP-t!
  • kovacsgellert
    Az Idouban is van azért tudomány. :D
    Gondolom láttátok, hogy 12 mp-s kamera van benne. Mit akarnak azzel elérni? Én a fényképezőgépemmel sem hasnzálok 10mp-nél többet, akkor mobilba minek annyi?
  • morganpg
    Tetszetős. Egy kicsit talán dizájnosabb, de mondjuk az x1-et nem is a kinézet alapján akarják eladni
  • BB7
    Kép
    Hivatalos weboldal
  • kovacsgellert
    Én is csak most hallottam róla először, amikor megnyílt a hozzá tartozó topik itt az Sg-n. Link.
  • morganpg
    A legújabb iGo teljes EU térképpel több mint 1,5 giga
    Idou? Még nem is hallottam róla. Van képed hozzá?
  • kovacsgellert
    Én is már fogtam a kezemben XPeria-t, nagyon bejön. :)
    A Nokiával már tényleg ölni lehetne. :P
    Viszont mit szóltok a hamarosan megjelenő SonyEriccson Idou-hoz? Szerintem az se semmi. :)
  • Bandura
    2GB hely? Huh, azt én kicsit soknak tartom, de ez a térképek miatt ilyen nagy?
  • Accera
    A garmin az milyen?
  • kalop
    Igen és szerintem azt is használd a városban mert a garmin nem annyira jól használható!
  • morganpg
    Elméletileg igen. Ha van 2GB szabad helyed :)
  • Bandura
    A Windows Mobile-ról eddig csak jót hallottam, a nyelv nem lényeges annyira, mert beszélek angolul. Gondolom ha WM akkor az IGO simán felmegy rá ugye?
  • kalop
    persze,van hivatalos fordítás hozzá, már nem csak az ilyen sufni tuningok léteznek!
  • morganpg
    Ez a 6.1-es már magyar nyelvű? Nem vagyok vmi jó angolos
  • kalop
    Windows Mobile 6.1
    Szerintem jó kis rendszer, teljesen jól használható! Nem szabad elhinni azok véleményét akik azt írják, hogy lassú (szerintem)
  • Bandura
    Bocs a vége lemaradt. Melyik operációs rendszert használja az Xperia?
  • Bandura
    Nekem sem tetszik a Nokia, ezért szeretnék inkább egy Sony Ericssonba beruházni. Az Xperia melyik operációst
  • kalop
    Jó persze de azért az n95 a zakózsebet eléggé le tudja húzni! :) Szóval szerintem fontos hogy mekkora dobozba pakolnak bele ilyen okos dolgokat!
  • Accera
    Ízlések és pofonok! Mindkettő az üzleti szférát lőtte be magának. Nem feltétlenül a legdesignosabb ez a réteg, viszont annál nagyobb tudással rendelkeznek. Ennek ellenére nekem az X1 bejön.
  • kalop
    Hát szerintem egy nokia okosteló azért kiforrottabb már mint ez a se x1-es de viszont ha a külcsínyt nézi az ember akkor mindenképpen x1, nézz csak meg egy n95öt, embert lehetne ölni vele olyan a formája!
  • Bandura
    Hopp akkor egy kicsit le vagyok maradva... És vannak már tapasztalataid? Jobb mint egy N-szériás Nokia?
  • Accera
    Pontosabban Október óta!
  • kalop
    Hát szerintem bármely szolgáltatónál és bármely gsm boltban, szóval ezen ne stresszeld magad! Jaaah, egyébként olyan fél éve lehet már kapni!
  • Bandura
    Tényleg lehet már kapni? Nem tudod véletlenül, hogy hol?