Nokia Vs. SonyEricsson

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Goruck
ok, intézd el😛😛😛 jóváhagyom, vagy nekem köll feltétlen szólni?

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Hellhammer
A két legjobb telefon:

Ezek még évekig bírták a legzúzósabb körülményeket is. Manapság már csak taliga fost adnak el, amik 1 év után megpusztulnak, akárhogy vigyáz is rájuk az ember. Szal a topiknyitóban felvetett kérdésre az a válaszom, hogy tökmindegy.

mila69en
melyik része a hülyeség?😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

hagyjuk inkább, mert hülyeségeket beszélsz 😊

-tRs-Landor

mila69en
dehogy jobb! pixeles a képernyõje😞 kiégne tõle a szemem😄 4GB-ot hova bõvíteni? bõven elég
nálam még mindig nem akadozik😊 még jó hogy 625mhz-n üzemel a diamondom😉 rádásként Qualcomm proci joval erõsebb, ezért raktak az omniába ilyen kijelzõt ekkora felbontással mert nem bírná a procija a vga felbontást😞

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

BB7
Akk. már nem lenne itt! 😛
veszlyes hulladék <#ejnye1>

-tRs-Landor

LoDMaSt
Egyiket nagyongyorsan égesd el, dobd ki, darabold fel! 😄

@ Hellomarci

Shifter
speciel nekem 2 telóm van 😄 SE + Nokia XD

&#3232;_&#3232;

Shifter
jóez 😊

&#3232;_&#3232;

minek? úgyis zárva lesz mert vs topic
én egyáltalán nem sztárolom. egyszerüen jobb. én is vaciláltam a diamond meg ez között, de nekem nagyon kicsi volt fizikálisan a diamond kijelzõje, ráadásul a nagyobb felbontás miatt kissebb betükkel. áhhm.. plussz a memória sem bõvíthetõ. a mobilaréna fórumon írták sokan az akadozást, sõt a touchon a kollégám gépén láttam is hogy akadozva játszotta le. olyan 80%os sebességet hozott. (na többek között ezért kel a 625ös proci..). az akkori fiss szoftos HD is ezt hozta divx lejátszásakor.

-tRs-Landor

clio1616v
attól még hogy legalább melegítesz vaságy nem biztos hogy raklap 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
mi a baj a futkozollal? ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

mila69en
itt meg is jegyezném, hogy tök felesleges ezen vitázni ugyanis mindenki a saját telóját sztárolja😄 én a diamondot HTC rulez! te az omniát jancsika a nokiát jakab a sonyE-t stb.... ez így is van rendjén😄

BB7
Szavazást bannerra!!!
mila69en
elolvastam😊 és igen nem átkódolt! nem akadozik tehát egy akármilyen 700megás avi nem akadozik! még valami? sokáig hezitáltam, hogy diamond vagy omnia? diamond omnia? még egy két készülék azért bejött a képbe! elmentem meglestem mindet! aztán diamond mellet döntöttem! réjöttem hogy okádék az omnia kijelzõje😄 ekkora képernyõre ilyen kis felbontás?😞 oda aztán kell a 600mhz-s proci<#zavart2>

"futkozol", mi?
Ha offolsz azt legalább helyesen vagy sehogy. Te.. meleg nyelvújító.. <#hehe>

-tRs-Landor

nem vagyok fuvaros, hogy a házimozim a platón nézzem 😄
se taxis hogy tudjam az összes utcát fejbõl 😄

-tRs-Landor

ahh jóképességû gyerekek 😄
olvassátok már el újra: "nem átkódolt divx filmet" - tehát egy akármilyen 700megás avi-t. ratyi optimálizatlan szar az összes htc 😄 erre kurvára kell a vga felbontás <#nevetes1>

-tRs-Landor

OFF:Én filmet házimozin nézek..s nem akadozik😄
S mindannyian fuvarosok vagytok, hogy rá vagytok szorulva a a legújabb GPS-re?

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

GregSB
Ez a te saját preferenciád 😊

Nekem egyáltalán nem kell hogy fusson iGO vagy bármilyen GPS progi egy PDA-n vagy okostelefonon. Erre van külön GPS-em.

Egyébként a Palm most igencsak kitett magáért, a most bejelentett Pre-vel igencsak elpicsázta a jelenlegi PDA-kat.

Majd gondolom jó lesz a WinMo7-is de mikor jön már?

mila69en
nálam érdekes módon nem akadozik^^

clio1616v
nõies telefonnal futkozol? ^^

desigo
Hibátlanul,akadásmentesen fut a Diamondomon az flv,3gp,mov,mp4,avi szal nem vágom mírõl beszélsz.Kungfu pandát is végignéztem rajta...

400x240-as kijelzõ meg,hogy kerülhetett egy ilyen drága telefonba mint az I900?
hulladép az apád fasza 😄
látszik hogy nem használtál még ilyet, mert tökéletes a kiejlzõ és a ceruza se figyeg ott, MIVEL NEM KELL a telefon használatához.
majd htc-vel nézzél már meg nem átkódolt divx filmet... ja hogy akadozik.. <#lama>

-tRs-Landor

desigo
jah a hulladék kijelzõjével meg a mellette lifegõ ceruzával
ne röhögtess...

ha okostelefon akkor HTC
davidka003
"Nokia meg csak régen volt a legjobb, manapság már csak az az 5 betû rajta kerül +20-30k ba"

Jól látod. Régen a 3310-es nagy király volt, de most már nem vennék Nokiát.

#107: tényleg jó, hogy lehet moddolni. Nekem is tele van 1000 fajta módosítással, VKP patchekkel. Hang és kamera drivert is cseréltem rajta.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Hello mindenki

Én is az SE mellett szavazok, ha már e kettõ közül kell választani. Speciel egy SE F500 (Vodás K500)-am van több mint 4 éve, és eddig csak az akksit kellett cserélni, mert már púpos volt😊 .
Ezzel a telóval sokaknak az volt a baj, hogy "nem ment a joystick"...hát istenem..évente 1X ha az ember kiszedi a retket alóla egybõl úgy mûködik, mint új korában.
Meg anno az ismerõseim körében is nagyon elterjedtek az SE telók, mert csak ezen volt hajlandó (normálisan) elindulni egy fontos Java progi (nem játék) pl. Nokián állandóan fagyott

#101 es hsz ---nekem is ilyen volt az elsõ telóm..a végén kb 1,5 napig bírta az akksija😊viszont annyi hely volt az akku meg a hátlap között, hogy azt használtam pénztárcának😊

Nokia meg csak régen volt a legjobb, manapság már csak az az 5 betû rajta kerül +20-30k ba

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

sok értelme nincs szvsz ezeknek a nagy összehasonlításoknak.
volt már jó telefonom se és nokia is, úgyanúgy volt rossz is.
se k800i-t addig nyüstöltem, míg szét nem esett és semmi baja nem volt, aztán viszont a p1 és k850i csak szívás volt (mondjuk nem is szenvedtem velük soká). most egy n82-esem van és tökéletes az is.

0ff
ratyi mind! kategóriájában i900 a zisten! 😄Dd

-tRs-Landor

LoDMaSt
Én ismerõseimnek pont az SE-k haltak meg 😊 Mijen a jobb menü? a Nokiák menüjét teljesen te alakíthatod 😊 8 Nokiámból még 1 sem halt meg. Szvsz teljesen más kategória, az egyik teló, a másik szinte számítógép.

@ Hellomarci

HeadHunter86
Egyértelmûen Sony Ericsson. Eddig 2 volt, most egy W810i-m van.
Strapabírobb, jobb menü. Zene terén a legjobb.
Nokiát mindig is bucsus telefonnak tartottam, még a csúcstelójuktól sem vagyok elájulva. Mást se hallok csak hogy hordják a szervízbe mert a szoftver behal. Ersicssonnál erre az esély minimális. Stabil megbízható teló.

kissadamvikt
sonyericsson, miért? sokkal jobban tudod moddolni, szinte a szoftverét úgy alakítod ahogy akarod a te stílusodra HÁZILAG. Nokiánál illyennel még nem is találkoztam

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Off..
Ez a téma nagyjából a pc vs konzol megfelelõje: értelme zéró, hiszen úgy sem fogja meggyõzni az egyik fél a másikat..
On

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

5c0rp330n
E51 aksija egy hétig bírja, nálad van valami csúnyán elbaszva. E51 üzleti telefon, ezért ha a hangminõséget szídod, akkor saját magadat szídod. olyan, mintha vettél volna egy Lamborghini-t, aztán reklamálnál a magas fogyasztása miatt. aki ennyire nem tájékozódik valamirõl, és úgy veszi meg, hogy még arról sincs fingja, hogy egyáltalán milyen kategóriás a telefon, az meg is érdemli, hogy ekkorát szopjon.

5c0rp330n
mind2 tetû tégla fos. a szó minden értelmében.
nagyjából ami mostanában fasza, illetve a legjobb s60 telcsik az összes eddigi közül, az ez az irányvonal: E51/E66/E71/N82/N85.
Sony Ericsson iszonyatosan beszopta most az okostelefonjaival: az UIQ hivatalosan is halott. kiváncsi vagyok, hogy most mifelé fognak lépni, talán Android lenne a legjobb választás.

REPS0L
minek iGo ha symbianra ott a TomTom, a GMobil, és sorolhatnánk? :o
#101: sztem 3650 helyett 6600, na mind1 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

desigo
Fut már egyiken is IGO ?
akkor ennyit róluk...

am egyébként inkább Nokia a kezdetektõl áttekinthetõbb menüjéért
ZilogR
volt idõszak, amikor a telefon még telefon volt - az elsõ saját telóm, saját pénzembõl vettem magamnak egyetemista koromban és még ma is szívesen bekapcsolom (Ericsson a2618):

Addig volt jó világ, míg az Ericssont nem tolták le a piacról...! Annyira fos lett a SE, hogy megmaradtam a Nokia Symbianos telói mellett és bárki bármit mond, a legjobb a 3650 volt:

Mostanság kezdek rászokni az internetes telefonálásra, erre pedig egy Nokia 770 Internet tablet-et használok Gizmo-val:

Sok telefon begyûjtése után rájöttem, az a legjobb, ami az adott feladat elvégzésére nekem megfelel - és még tetszik is 😛

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

clio1616v
SE W810im volt 2 évig hibátlan készülék, néha nem csörgött amikor úgy döntött, de amúgy tökéletes volt.

clio1616v
Az, pár napja használom. Üt.
Nagyon sok finomság van benne.

Az összeszerelés kifogástalan, az anyagok igényesek.
Lapos kicsi és a navigációs gomb körül pulzál egy fehér ledsor ami sikertelen hívás, új sms esetén para módba váltva jelzi.

egyszóval whoa 😊

Schwarz
SE K750i akksija 3 évesen kb 10000 fotó után is egy hétig bírja (igaz az exponáló gomb már egy kicsit elfáradt) <#eljen>, 1 hónapos Nokia E51 az ocsmány oprendszerével együtt is max 2 nap <#levele>
a hangminõségrõl meg ne is beszéljünk, már ami a zenehallgatást illeti...

Mi az a windows?

LoDMaSt
Mennyi ideig használtál nokiát, pl n95-t?

@ Hellomarci

DJKonya
a legjobb, nekem is ilyen van😊

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

tenkenorman
Sony ericsson: Kevés lóvé, sajna a gyár nem tud annyi mindent belerakni😞 levan maradva de SZOFTVERESEN KIRÁLY!
a jó ég tuggya mien gyárral készítteti a szoftvereket mostanság...

Nokia: Minõség, minõség! szar szoftv. laggos az egéz (n95?????) kettõ vegyítése jólenne.

http://www.tenke.hu

kuci06
zomgzerg 3 db büntetõpont

"Életkor: 14 alatt"

a te véleményed érvénytelen 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

hunbasser
arra gondoltam,hogy aki olcsón akar olyan telót ami tud is,az se-t vesz.

ReaL MaDRid x siempre

BB7
Tudod te, mi a jó! 😊
N o N a m e
nekem is ilyen van..