505
-
#265 Lehetséges hogy ez lesz! De ez már sértené a személyiségi jogokat! (szerintem) -
#264 Én sem Pesti vagyok, nem mi csináljuk a szmogot! teherautók, kamionok, buszok, ócska kocsik! De főleg a gyárak és a fa, szén fűtés! -
#263 A ritkán járóval nem értek egyet. A BKV járatsűrűsége eszméletlenül magas a vidéki buszokéhoz képest. Ez egy kibaszott hülye érv. Reggel 7 körül is 2-3 percenként járnak vagy még sűrűbben a metrók és legforgalmasabb villamosok. A tisztaság az már más kérdés... Egyes vonalakon jó, egyeseken nem. A ráckevei és szentenderei HÉV elég tiszták és fűtöttek. A 2 villamos egy okádék. A 4-6-os propaganda okokból is jó állapotban van viszont csúcsidőben kicsi a kapacitása. -
#262 Gondolom majd kitalalnak egy ujabb adot a kocsira, un. szmog adot. Igy akinek csak egy kocsija van es fizeti ezt az adot, az mehet vele mindket nap:) Kinezem beloluk... -
#261 na ne kamuzz...mit akarsz a hacsiba?? recsi a hacsiba? :P:P amúgy engem is elvihetne -
#260 Nem, egy olyan ember ugat es probal okoskodni, aki nem a lakotelepen toltotte egesz eletet, hanem volt mar mashol is a vilagban es latta, hogy mashol mi es mennyivel jobban mukodik, es tudja, hogy mik azok a dolgok, amik Mo.-t elorebb vihetnek. Hal isten, hogy nem egy olyan ember, mint te, aki nem lepett meg ki a nyolckerbol iranyitja az orszagot, mert akkor meg itt sem tartanank... -
#259 KUZSE! :D
mondtam, hogy hetero vagyolok :D -
#258 Azert mert te nem tudsz hosszu tavon gondolkozni, es orulsz ha az 1-2 hetes terveid sikerulnek, meg nem kell felkapni a vizet:) Igen, sokkal gyorsabb megoldas azt kitalalni, hogy mostantol csak a paros-paratlan rendszamuak mehessenek. Aztan idovel mindenkinek lesz egy alternativ kocsija amivel mehet. Es akkor majd megint kitalalnak valami gyors megoldast.
Nem, valszeg semmi nem lesz az otletembol, de ha jol tudom a forumon azt irok amit akarok es nem csak a Demszkinek szabad ide otleteket irnia, mert hogy azok tutik...
Inkabb irj valami ertelmeset... -
#257 nem, mert szmgot csináltok, de örülök hogy nem pesti vagyok:D -
öregember #256 nem hiszem el h egy olyan ugat és próbál okoskodni akinek fingja sincs az itteni viszonyokról......... lakótelepen élek már tizenhuszon éve, nem volt olyan hónap h ne törtek volna fel tárolókat ... -
#255 No itt a pont! Fizetünk és nem mehetünk? -
#254 Tudom, mert masik iranyba haladunk. Helyette lesz meg tobb ut, meg metro. En csak megemlitettem, hogy szerintem ez egy sokkal jobb megoldas lenne. -
#253 PUUUUZZZYYYYYY -
#252 fúj én a vonatsztrájkkor, mert az Etelétől jön buszom, undorító volt 2x mentem arra 50perc volt az út...:S -
#251 Kb. annyira alternatívája a bicikli az autónak, mint a tengerentúlra való közlekedésnél az autó a repülőnek... -
#250 "P+R" egy ilyen nyugaton jol mukodo P+R rendszerbe en is belemennek, de a jelenlegi lehetosegek, korulmenyek borzalmasak... 'szal addig marad az only auto opcio ;) -
#249 Nem eloszor vagyunk a szmogriado kozeleben, pedig eddig gazzal mentek az eromuvek. Valamint ha a kocsik egyaltalan nem befolyasolnak, valoszinuleg nem azokat korlatoznak. -
#248 Ebben az országban SOHA nem is lesz alternatíva. -
#247 Ja igen, alternativa, vagy sem. Most persze hogy nem alternativa, a jelenlegi helyzetben nem, dolgozni kell rajta. Tarolok, P+R, bicikliutak...stb. -
#246 foldi! ^^
(egyszer majd elviszel egy korre a Hacsiddal? ;) no nem ugy -> hetero vagyok xD) -
#245 Remek dolgokba sikerult belekotnod ismet.
1. A Westend az csak egy pelda volt, de legyen akkor konyvtar, de legyszi ne ird vissza azt, hogy neked eleg konyved van otthon, igy nem mesz konyvtarba:)
2. Azt hiszem kb. 3x irtam le a biciklitarolo otletet, valamint ha jol tudom, a lakotelepi lakasokhoz szinte mindhez tartozik pince. Egyebkent meg nem ugy kell elkepzelni, hogy 1 db bicikli lesz az utcan, mert ha atallna az emberek tobbsege biciklire, akkor mondjuk olyan surun lennenek, mint a kocsik. Lopni is fogjak oket, a kocsikat is lopjak, de ha mar eleg sok lesz belole nem lesz feltuno (ezt kielemezni a nagyobbacska post lenne, ugyhogy ebbe nem mennek bele. maradjunk a tarolonal).
3. Irtam a P+R fogalmat, valamint tobbszor emlitettem, hogy nem azt mondtam ,hogy adja el mindenki a kocsit, es mostantol 200km-t is azzal tegyen meg. -
#244 fuck, nekünk 2 páros :D -
#243 A mostani szmoghelyzet nem az autók miatt van. -
öregember #242 ki nem szarja le az 5leteid ? lesz belőle valami is ? nem
ÉVEK kellenének ahhoz h a nagyokos 5leteid kivitelezésre kerüljenek
-
#241 mak, hogy 1ik autom rendszama paros, masike meg paratlan xD (meg "jodarabig", osztan csak 1 marad)
szerk: korabban irtak es ezen tenyleg el lehetne gondolkodni, hogyha ez tenyleg eles lesz, akkor en peldaul minek fizetek Kotelezot meg teljesitmenyadot egesz evre? ;) -
öregember #240 "Magyarországon NEM alternatíva a bicikli"
itt a lényeg
#237 ne beszélj faszságot, már nyáron is 2-3 alkalommal közel jártunk a megengedett szint átlépéséhez -
#239 Nekem volt egy otletem, szerintem (es 1-2 masik ember szerint is) hasznalhato. Te mit tudtal felmutatni? -
#238 Ezt tényleg nem értettem én sem, legtöbb megyeszékhelyen lehet sofőrnél jegyet venni, de így:S Azt megértem, hogy a nagy forgalmú járatokon ne lehessen, mert nőne a menetidő, meg azoknál úgyis van a megállóban automata, de a zónázó járatokon nagy szívás. -
#237 Nem az autók miatt van szmogriadó mikor fogod már fel végre? A gyárak miatt van akik átálltak gázról olajra, mert a buzi oroszok/buzi ukránok miatt nincs gáz. -
#236 1. Nem megyek westendbe mert utálom a plazakat.
2. Lakótelepen az utcán kb 2 percet lenne ott a biciklid
3. 30km-re lakok a várostól mondtam már, olvass egy kicsit :)
Magyarországon NEM alternatíva a bicikli. -
öregember #235 a te okoskodásodtól még nagyobb lett, büszkék vagyunk rád fiam -
#234 Koszonjuk a magas szintu hozzaszolast, amely altal tobb lett most a vilag! -
#233 most erről az jutott eszembe, hogyha valaki olyan helyen lakik, ami pl Pest szélefele van, és messze van mindentől, de jár arra mondjuk busz, az hogy a csudába vesz rá jegyet?? a megállóba nem kap...:S de még egy jegypénztárhoz sem jut el, ha messze van, hogy vegyen egy gyűjtőt előre...na akkor mivan? lehet, h egyértelmű, de most nekem nem -
öregember #232 üljön biciklire az akinek 6 anyja van -
#231 Na jó, az lehet még egyszerűbb. Amúgy szerintem a gyaloglással sincs semmi gond. Ha nem sétál az ember, hanem felvesz egy normális tempót olyan 30 perc után teljesen kimelegszik még mínuszokban is. Budapesten is simán meg lehet lenni BKV és autó nélkül, ha nem kell gyakran messzire rohanni. -
#230 szép pár...
ha a nőddel mész, mond meg neki h hozzon bicót....nem kell cipelni... -
#229 Hál istennek még nem! Ott lakom :) -
#228 Jópofa! -
#227 Sajnos engem érint, nem is mentem sehova ma! Igaz nálunk még nincs tiltás, de lehet hogy holnap lesz!
Kis településeken kivitelezhető a bicikli, de nagy városokban nem lesz sikere. Mivel a XXI században élünk, ne a vázon hurcoljuk a kedvesünk! -
#226 Erre a problémára is lehetnek jó megoldások, pl. ez, bár lehet nem olcsó:)