49
-
#9 Jó kis hatásvadász cikk... Amúgy simán látszik hogy nekiütközött valami:
A védelmi minisztériumból meg is szólalt valaki: állítólag egy pilóta nélküli lopakodó bombázó volt. -
#8 hát olyan nincs hogy magától eltűnik egy lapát. meg azt emberek se vihették el csak úgy kézben érdekes egy eset -
lapaleves #7 "elrejtették a lapátot"
te se láttál még ilyet közelről, gondolom. esetleg a méretek nagyságrendileg levehetők innen (4. kép asszem) -
05lampard #6 a Cigarettás barátunk már levitte a Pentagon alagsori raktárába a szóban forgó lapátkereket... -
#5 Meteorit? Bár akkor a becsapódás krátere ott lenne a szélkerék mögött (kilómétereken belül) -
#4 Persze az ufo az nem feltétlen idegen, csak majdnem mindenki földönkívülire gondol egyből. -
#3 Itt van a the sun oldala az esetről:
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/ufos/article2108149.ece
Szerintem ha már az idegenek idejöttek, vannak annyira fejlett érzékelőik ,hogy nem mennek neki egy szélturbinának.
Inkább arról van szó szerintem, hogy a helyiek be akartak kerülni a tv-be és elrejtették a lapátot.
Valami földhözragadtabb magyarázat lehet a megrongálódásra. Pl nagy sebességgel forgott,majd valami miatt hirtelen megállt a forgása. A videóban jeget mondanak mint pl másik lehetőség. -
adam3 #2 Buta lenne, ha egy ilyen ütközés miatt "buknának le" az idegenek :D
DE én még mindig azt mondom, hogy amíg nem látok egyet, addig nincsenek is... -
Gauge #1 Ha vannak ütközésre utaló nyomok, akkor ki lehet vizsgálni azt is, hogy milyen anyaggal történt a karambol. Ez egyből egy lépéssel közelebb enged az igazsághoz...