49
  • brichard
    Paleoasztronautikai térkép
    Világbiztonság
  • Voldi
    Az viszont biztos, hogy nagyon gyakran keletkeznek a briteknél gabonakörök, és ezen gabonaköröknél állítólag a hadsereg légiereje helikopterekkel járőrözik. Nagyon is akarnak titkolódzni.
  • Kornan
    Nem kell ,hogy teljesen észrevétlenek legyenek,ha már leszedték a lapátot és előkészítették a szállításhoz. Elvégre is utána nem csinálnak semmi szokatlant. Este kétfelé vágták és berakták egy kamionba utána gyorsan elvitték. Az a baj nem ismerjük a részleteket, ha ismernénk lehet mindenki tök más állásponton lenne. Pl az is lehet ,hogy a közelbe van egy szélfarm szerelő műhely, ahol megvannak a megfelelő gépek a szállításra,stb... Vagy bármilyen más ipari létesítmény is lehet,ami rendelkezik a szükséges eszközökkel. De lehet az ellenkezője is.

De van egy teóriám. :D
    Szerintem az angol-amerikai légierő vagy a titkos szolgálat, esetleg a cia és a többi 3 betűs szervezet csinálta,akik lelőtték az "ufot" roswellnél.
    Az ok egyszerű. A lakosság hülyítése, hogy a megmagyarázhatatlan eseteket az idegeneknek tulajdonítsák. Így a szupertitkos nukleáris meghajtású pilóta nélküli lopakodó támadó repülőgépeik védve legyenek a nyilvánosságra kerülés elől.Ha látnak is vmit az emberek akkor azok csak az idegenek legyenek és ne a hadsereg szupertitkos gépe ami felkeltheti a riválisok és az esetleges belső ellenségeik figyelmét.

Teória2:
    Kardfogú vérmalacok megtámadták a szélerőművet és elvitték a lapátot.Valószínűleg egy átjárón át jöttek a sötét univerzumból, a gonosz birodalmából!!!

De lehet ,hogy csak belerepült a molyember vagy a vérdenevér. :D
  • Komolytalan
    Hát oroszoknál 1 hidat elloptak 1 este alatt, szóval ne legyél benne biztos, hogy azért vannak meg a lapátok, mert nem tudják ellopni. Inkább csak nincs rá megrendelés.
  • Komolytalan
    Nem kell ahhoz fémnek lennie, hogy a színesfémgyűjtőknek megtetsszen, csak értékes legyen. Egyszerűen a szomszéd szélfarmon defektes lett 1 lapát, újat sokba volna rendelni, bontóban nincs, ezért megbízták a fémunkásokat, hogy kerítsenek egyet. Az első lapátot simán utánakötötték az IFAnak, az elgörbült, ebből okulva a másiknál már bevetették a flexet is, és úgy vitték el.
  • droidka
    Chuck Norrisnak kaja után kellett egy fogpiszkáló..
  • menetrend
    Mellesleg nem írtam semmi olyat hogy a marslakók csinálták.
    A nem látom és nem létezik dolgot adam3 hozzászólásával kapcsolatban írtam enyhe szarkazmussal. Gondoltam aki végigolvassa a fórumot az észreveszi, dehát mindenki tévedhet.
  • menetrend
    Tudok. Nem azt mondtam hogy nem létezik csakhogy képtelenség észrevétlenül megcsinálni. megfelelő gépek és szállítóeszköz nélkül elvinni nem sétagalopp. De ha van felszerelés hogy pár óra alatt szétszedjék és felrakodják akkor felmerül a kérdés hogy minek? Ki a fene lopna el egy ilyet? Földönkívüliekről meg annyit hogy a nagy számok alapján kell legyen élet valahol másutt is. Ilyen vagy olyan formában. A kis zöld emberkék látogatni Földet már kevésbé értelmes...
    Régen azt mondták a Föld lapos és körülötte forog minden. A dolgok azóta változtak.
  • hdo
    Jah .. csak mintha nem említenék hogy hol volt, és mit csinált ott, és hogyan került oda. Szar egy cikk. :P
  • Deus Ex
    Hát, én letörött lapátot megtalálták, visszaszerezték, és elkezdték vizsgálninak sejtem ezt a dolgot inkább, kevésbé szabadosan lefordítováttyolva.
  • pasi29uk
    The broken blade has been recovered and is being examined.
    Szabatosan fordítva: A törött lapátot bevitték megvizsgálni...
  • pasi29uk
    Sárkányrepülős koma pedig azóta ott nyüszít a fák között a hátában a lapáttal
  • Vorpal
    Kompozitvisszaváltó helyek nincsenek?.D
  • gothmog
    Ahamm, a lapát elvitelét nem látta senki, tehát az nem létezik. Ufókat se látott senki, tehát az létezik. Ügyes. Ügyes. Tudsz még ilyeneket osztani?

Majd azt figyeljétek meg, legközelebb a tartóoszlop tűnik el, a turbina meg fennmarad a levegőben.
    Na akkor leborulok az összes ufóhívő előtt, és bocsánatot fogok kérni.
  • Deus Ex
    Hír a BBC oldalán.

Idézek: The broken blade has been recovered and is being examined.

Az ész nélküli hírfordítás és leközlés helyett esetleg jó lenne pici háttérkutatást végezni. Az eset így is meglehetősen érdekes.
  • menetrend
    Na igen de egy ekkora lapátot feltünés nélkül nem viszel el. Egy kábel még ráfér egy kamionra de ehhez a lapáthoz igencsak nagy plató kell. Valahol lentebb az egyik linken ott a kép. Ilyenek nem szaladgálnak nagyon főleg mivel nem fér el mindenhol. Eléggé feltünő. Ha sikerül gyorsan szétszedni akkora részekre hogy ráférjen 3-4 kamionra, hát az a konvoj is érdekes lehet. Arról nem is beszélve hogy daru kell leemelni a turbináról. De ha le is esett akor is feltünő a lapátot barkácsolgató emberek és a marhasok kamion látványa. Ezt legalább 1 ember észreveszi. Főleg mivel akárhogyis de tovább tart mint feltekerni egy kábelt.
  • hdo
    Azt én is tudom, a poén kedvéért reagáltam a poénos hozzászólásra. Amúgy a lapátok foglalata igenis hogy kőkemény tiszta ipari acél, ami igencsak jó áron megy.
  • vitus
    Szerintem is ufók voltak és azért vitték el a lapátot, hogy megtanuljanak légcsavart készíteni! A másikon letesztelték a teherbírását. Lehet, hogy a pilóta nélkülit is ők vitték el! Méghogy nem lehet gyorsan elvinni, nálunk éjszaka pár óra alatt lekapták a kb. 1km hosszú magasfeszültségű vezetékeket két oszlop között azóta sincs meg kik voltak. Pedig abba feszkó volt, meg állati magasan van, azt teherautó meg valami csévélőcucc nélkül nem viszi el senki. Mire mentek hibát elhárítani már csak a galambszar meg kábelek hűlt helye volt. Ahhoz képest ez kismiska.
  • wolruf
    ""állítólag egy pilóta nélküli lopakodó bombázó volt."

Aham, és utána magával is vitte a lapátot, ugye? :P"

Meg is van oldva... Benne van a nevében. LOPakodó gombázó. Fogta, nekiment, majd elvitte magável. Nemsokára lesz még 4 eset. Ebből 2-ből megintcsak egy másik lapát tűnik el, egyszer egy tartóoszlop az áramfejlesztővel, egyszer pedig valahol megjelenik egy szélturbina csak úgy. Szerintem gyűjtöget ez a gombázó...
  • menetrend
    A gond csak az hogy ezt a büdös életbe nem darabolják fel időben. Márpedig ha elszáll egy ilyen azt elég hamar észreveszik, és ezt a rohadtnagy dögöt nem lehet egyszerüen a megfelelő ipari gépek nélkül szétszedni.

Amúgy meg én még nem láttam az ide író fórumozókat lehet hogy nem léteznek?
    Tiszta összeesküvés. Egy mátrixban élünk amit irányít az állam akiket az ufók pénzelnek.
    Ez kb olyan értelmes mint összehasonlítani a kvantummechanikát a papírzsebkendővel.
  • offspring
    ...vagy Scottie felsugározta a lapátot
  • offspring
    szerintem a goa'uldok voltak....
  • Kornan
    Ez csak 20 méteres lapát volt, el tudom képzelni ,hogy valamilyen fűrésszel feldarabolták mondjuk 5 vagy kisebb méteres darabokra és vkik elcipelték az erdőbe, vagy a szeméttelepre, akár el is áshatták. Az ilyen furcsaságok mindig jó reklámot jelentettek a helyieknek, akik lehet csak szimplán be akartak kerülni a tv-be.
  • dzsagon
    magyar fémtolvajok voltak
  • Frayer
    tolvaj ufó népség
  • Frayer
    lopós ufók
  • narumon
    Hát a te sztorid is eléggé Ufo sztori. Szóltak a svárcineggör gyeröknek, hogy "hé paraszt, dobjad mán arébb a hátadon ezt a pár tonnát". Az meg gyütt oszt elvitte kálifornjába, me köll a választásokhoz.
  • teddybear
    A lapátok kompozit anyagból vannak, a fémkereskedő egy fillért nem ad érte.
  • teddybear
    Nem igazán kerek valami a leírásban. Egyáltalán igaz az egész?

Vagy egyszerűen anyagfáradás miatt letört az egyik lapát, és nekiütközött a másik lapátnak. Összetörte, és a földre esett. Valamelyik hülye meg kitalálta az ufós sztorit, és elcipelte a letört lapátot onnan. És most röhög a markába, hogy mennyi tökfej hitte el ezt a baromságot.

Ufóval még nem találkoztam, szélhámossal annál inkább!
  • Frosty01
    lehet h faszán beleállt a földbe, vagy elsüllyedt vagy kirepült a világűrbe
  • sanner011
    Azért nagyon kemény, hogy ilyen elméletek vannak, hogy elviszi a bombázó magával a lapátot, meg lelopják a cigók, meg az ufó... áh... :D:D
  • hdo
    Ekkora lapátok még az említett színes-fémkereskedőkön is kifognak; vannak ismerőseim akik Vépen laknak, ahol sok a cigány, és még megvan a "szélturbina" a falutól 1-2 kilométerre.
  • edios
    Egész nap kerestem a tollamat de nem találtam! Akkor valószínüleg ugyanaz az ufó lophatta el, mint a szélturbina lapátját! A kis sneciek!
  • WinG
    UFO FAIL
  • dez
    Jelen esetben meg is van rá az ok, nemde? Vagy szerinted nincs itt semmi különös?

"állítólag egy pilóta nélküli lopakodó bombázó volt."

Aham, és utána magával is vitte a lapátot, ugye? :P

Egyébként akár gömbvillám is lehetett, nem kell hozzá feltétlenül vihar. Az képes lehetett elpárologtatni is a fém lapátot. (Hatalmas energiamennyiség lehet bennük adott esetben.)
  • narumon
    "DE én még mindig azt mondom, hogy amíg nem látok egyet, addig nincsenek is..."

100M Ft nincs is. Azt sem láttam még ugyanis :o
  • gothmog
    az is lehet, hogy simán leszakadt, megütötte a másik lapátot, aztán belecsúszott a talajba. Egy ilyen sima felületű késpenge, ha szerencsésen esik... ki tudja.
    Bár az is lehet, hogy simán csak jött a tmk, -merthogy 4-kor jelzett a rendszer- és fél ötre már be is vitték a műhelybe egy unimog platóján. Csak a the sun (lásd még:blikk) "szakértőinek" nem szólt senki. Mert minek.
  • gothmog
    nemtom, mennyi fém lehet benne, ezek inkább kompozit cuccok, mint a repülők szárnya.
  • Vorpal
    Laknak ott cigányok? - mert akkor megoldódott az eset.
  • pzssoft
    Szerintem a fémtolvajok voltak. Nekik a 20 méteres lapát sem probléma.