UFO törte szélturbina?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Világbiztonság
De van egy teóriám. :D
Szerintem az angol-amerikai légierõ vagy a titkos szolgálat, esetleg a cia és a többi 3 betûs szervezet csinálta,akik lelõtték az "ufot" roswellnél.
Az ok egyszerû. A lakosság hülyítése, hogy a megmagyarázhatatlan eseteket az idegeneknek tulajdonítsák. Így a szupertitkos nukleáris meghajtású pilóta nélküli lopakodó támadó repülõgépeik védve legyenek a nyilvánosságra kerülés elõl.Ha látnak is vmit az emberek akkor azok csak az idegenek legyenek és ne a hadsereg szupertitkos gépe ami felkeltheti a riválisok és az esetleges belsõ ellenségeik figyelmét.
Teória2:
Kardfogú vérmalacok megtámadták a szélerõmûvet és elvitték a lapátot.Valószínûleg egy átjárón át jöttek a sötét univerzumból, a gonosz birodalmából!!!<#ijedt>#ijedt>
De lehet ,hogy csak belerepült a molyember vagy a vérdenevér. :D
Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube
A nem látom és nem létezik dolgot adam3 hozzászólásával kapcsolatban írtam enyhe szarkazmussal. Gondoltam aki végigolvassa a fórumot az észreveszi, dehát mindenki tévedhet.
Régen azt mondták a Föld lapos és körülötte forog minden. A dolgok azóta változtak.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Szabatosan fordítva: A törött lapátot bevitték megvizsgálni...
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Majd azt figyeljétek meg, legközelebb a tartóoszlop tûnik el, a turbina meg fennmarad a levegõben.
Na akkor leborulok az összes ufóhívõ elõtt, és bocsánatot fogok kérni.
Idézek: The broken blade has been recovered and is being examined.
Az ész nélküli hírfordítás és leközlés helyett esetleg jó lenne pici háttérkutatást végezni. Az eset így is meglehetõsen érdekes.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Aham, és utána magával is vitte a lapátot, ugye? :P"
Meg is van oldva... Benne van a nevében. LOPakodó gombázó. Fogta, nekiment, majd elvitte magável. Nemsokára lesz még 4 eset. Ebbõl 2-bõl megintcsak egy másik lapát tûnik el, egyszer egy tartóoszlop az áramfejlesztõvel, egyszer pedig valahol megjelenik egy szélturbina csak úgy. Szerintem gyûjtöget ez a gombázó... <#idiota>#idiota>
Amúgy meg én még nem láttam az ide író fórumozókat lehet hogy nem léteznek?
Tiszta összeesküvés. Egy mátrixban élünk amit irányít az állam akiket az ufók pénzelnek.
Ez kb olyan értelmes mint összehasonlítani a kvantummechanikát a papírzsebkendõvel.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Vagy egyszerûen anyagfáradás miatt letört az egyik lapát, és nekiütközött a másik lapátnak. Összetörte, és a földre esett. Valamelyik hülye meg kitalálta az ufós sztorit, és elcipelte a letört lapátot onnan. És most röhög a markába, hogy mennyi tökfej hitte el ezt a baromságot.
Ufóval még nem találkoztam, szélhámossal annál inkább!
practitioner of the forbidden arts of death
A kudarc az, ha meg sem próbálod.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
"állítólag egy pilóta nélküli lopakodó bombázó volt."
Aham, és utána magával is vitte a lapátot, ugye? :P
Egyébként akár gömbvillám is lehetett, nem kell hozzá feltétlenül vihar. Az képes lehetett elpárologtatni is a fém lapátot. (Hatalmas energiamennyiség lehet bennük adott esetben.)
100M Ft nincs is. Azt sem láttam még ugyanis :o
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Bár az is lehet, hogy simán csak jött a tmk, -merthogy 4-kor jelzett a rendszer- és fél ötre már be is vitték a mûhelybe egy unimog platóján. Csak a the sun (lásd még:blikk) "szakértõinek" nem szólt senki. Mert minek.
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...
A védelmi minisztériumból meg is szólalt valaki: állítólag egy pilóta nélküli lopakodó bombázó volt.
Saor Alba
te se láttál még ilyet közelrõl, gondolom. esetleg a méretek nagyságrendileg levehetõk innen (4. kép asszem)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/ufos/article2108149.ece
Szerintem ha már az idegenek idejöttek, vannak annyira fejlett érzékelõik ,hogy nem mennek neki egy szélturbinának.
Inkább arról van szó szerintem, hogy a helyiek be akartak kerülni a tv-be és elrejtették a lapátot.
Valami földhözragadtabb magyarázat lehet a megrongálódásra. Pl nagy sebességgel forgott,majd valami miatt hirtelen megállt a forgása. A videóban jeget mondanak mint pl másik lehetõség.
DE én még mindig azt mondom, hogy amíg nem látok egyet, addig nincsenek is...