Az m1 rekordnézettségeket hozott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem még a fórumot se olvassa, mert akkor tudná, mi a teendõ: monnyon le!
Zene nélkül mit érek én?
Hogy-hogy mit? A szponzorált ill. külföldi fordított cikkeket kell becopyznia. Ennyi a dolga. Napi 5x6 soros cikk.
Ha olvasna újságot, akkor abból informálódna, h mekkora ócska volt az összes szilveszteri mûsor. A "nagyok" -mint mondták is elõre- nem készültek szilveszteri bombamûsorokkal. A realytikre fogják továbbra is a hangsúlyt fektetni.
Ha olvasna újságot, akkor abból informálódna, h mekkora ócska volt az összes szilveszteri mûsor. A "nagyok" -mint mondták is elõre- nem készültek szilveszteri bombamûsorokkal. A realytikre fogják továbbra is a hangsúlyt fektetni.
Ne bántsuk, szívatják eleget szerintem a kollégái😊 A fogalmazás és a filmkritika nem az erõsségei. Uhh...várjunk má...akkor mit keres az SG-nél?
Ne csodálkozz rajta hogy Viktor megint minõsítget... 😊
Azért az elsõ mondata megint ottvan a szeren. Azon kívül hogy megint nyakatekert szóismétlés is van benne. Én általános 4.-ben azt tanultam, hogy 4 mondat múlva lehet ugyanazt a szót használni(kivéve persze neveket meg még egy-két dolgot). Viktor ehhez képest egy körmondatában használja kétszer ugyanazt a szót, ráadásul a 2. mondatát is azzal kezdi 😊
Azért az elsõ mondata megint ottvan a szeren. Azon kívül hogy megint nyakatekert szóismétlés is van benne. Én általános 4.-ben azt tanultam, hogy 4 mondat múlva lehet ugyanazt a szót használni(kivéve persze neveket meg még egy-két dolgot). Viktor ehhez képest egy körmondatában használja kétszer ugyanazt a szót, ráadásul a 2. mondatát is azzal kezdi 😊
"...meglehetõsen gyatra Irigy Hónaljmirigy Show..."
Nem értek egyet, valami fenomenális rész volt 😄DD
Fetregtünk a röhögéstõl 😄DD
(honnan lehet megszerezni?)
Nem értek egyet, valami fenomenális rész volt 😄DD
Fetregtünk a röhögéstõl 😄DD
(honnan lehet megszerezni?)
http://flickr.com/photos/zolika90/
Spektrum milyen nézettséget produkált?<#idiota>#idiota>
mû ének mûröhej , nem mindegy ?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
az nem egy kandikamra? a playback emlékeim szerint színpadon ugráló bárgyú sztár más hangjára tátogva..
Nem kell ilyen agresszívnak lenni😊 Én is a Just for Laugh-ot néztem amúgy.
Just for Laugh?? én ki nem állhatom azt a playback alávihorászós szart.
szilveszterkor meg mit várnak?? ilyenkor szinte mindenki bulizni van, kivéve a vénembereket, akiknek még a 150 csatornás upc is csak azért van bekötve, hogyha lemaradnak valamirõl az m1-en, akkor az m2-n meg tudják nézni az ismétlést.
szilveszterkor meg mit várnak?? ilyenkor szinte mindenki bulizni van, kivéve a vénembereket, akiknek még a 150 csatornás upc is csak azért van bekötve, hogyha lemaradnak valamirõl az m1-en, akkor az m2-n meg tudják nézni az ismétlést.
Csodálkozom, hogy Viasat ennyire rosszul szerepelt, egész nap Just for Laugh részek mentek, azt hittem azt sokan szeretik. M1-nek meg gratuláció.