Szekeres Viktor

Az m1 rekordnézettségeket hozott

Miközben a nézettségi adatok alapján több mint 2 millióan szilvesztereztek Sas Józsefékkel, s miközben az RTL Klub, sztárjai és műsorvezetői nagy örömére kiengedett egy napra, hogy még az egymilliós nézettséget se érje el, a Magyar Televízió is odatette magát.

Miközben ugyanis a hazai 3. számú adó, a Viasat 3 is filmeket adott és vágott zsebre egy botrányos nézettségi adatot, addig az m1 épp Szilveszter napjára időzítette a Harsányi-Dévényi duó sikeres show-jának, a Csináljuk a fesztivál 3. szezonjának döntőjét, mely ennek megfelelően 923 ezer nézőt szórakoztatott el az esti órákban, s tudhatott magáénak 18,5%-os közönségarányt.

Sőt, az m1 elismerését folytatva, ezt a nézettséget nem csak konzerválniuk sikerült, hanem még növelniük is, hiszen a Herca - Hurca - Megyünk című kabaréra már 1,082 millióan voltak kíváncsiak a nézettségi adatok szerint, más kérdés, hogy az ezzel egy időben adott, meglehetősen gyatra Irigy Hónaljmirigy Show 1,825 milliós nézőszámával a második helyre szorította a Verebes István által rendezett produkciót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • barnie1990 #11
    Szerintem még a fórumot se olvassa, mert akkor tudná, mi a teendő: monnyon le!
  • god25 #10
    Hogy-hogy mit? A szponzorált ill. külföldi fordított cikkeket kell becopyznia. Ennyi a dolga. Napi 5x6 soros cikk.
    Ha olvasna újságot, akkor abból informálódna, h mekkora ócska volt az összes szilveszteri műsor. A "nagyok" -mint mondták is előre- nem készültek szilveszteri bombaműsorokkal. A realytikre fogják továbbra is a hangsúlyt fektetni.
  • TeDDyRuSh #9
    Ne bántsuk, szívatják eleget szerintem a kollégái:) A fogalmazás és a filmkritika nem az erősségei. Uhh...várjunk má...akkor mit keres az SG-nél?
  • xen #8
    Ne csodálkozz rajta hogy Viktor megint minősítget... :)
    Azért az első mondata megint ottvan a szeren. Azon kívül hogy megint nyakatekert szóismétlés is van benne. Én általános 4.-ben azt tanultam, hogy 4 mondat múlva lehet ugyanazt a szót használni(kivéve persze neveket meg még egy-két dolgot). Viktor ehhez képest egy körmondatában használja kétszer ugyanazt a szót, ráadásul a 2. mondatát is azzal kezdi :)
  • zolo #7
    "...meglehetősen gyatra Irigy Hónaljmirigy Show..."

    Nem értek egyet, valami fenomenális rész volt :DDD
    Fetregtünk a röhögéstől :DDD
    (honnan lehet megszerezni?)
  • Vardar #6
    Spektrum milyen nézettséget produkált?
  • schrank #5
    mű ének műröhej , nem mindegy ?
  • Szefmester #4
    az nem egy kandikamra? a playback emlékeim szerint színpadon ugráló bárgyú sztár más hangjára tátogva..
  • Ulrich von #3
    Nem kell ilyen agresszívnak lenni:) Én is a Just for Laugh-ot néztem amúgy.
  • torcipepe #2
    Just for Laugh?? én ki nem állhatom azt a playback alávihorászós szart.

    szilveszterkor meg mit várnak?? ilyenkor szinte mindenki bulizni van, kivéve a vénembereket, akiknek még a 150 csatornás upc is csak azért van bekötve, hogyha lemaradnak valamiről az m1-en, akkor az m2-n meg tudják nézni az ismétlést.