KB.Armored Princess

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja, de szerintem lehet kérni õket, hogy rakják bele rendesen is.
A varázslás akkor is rohadtul hiányzik.Majd veszem a tekercseket, persze.....
Újítottak rajta, dupla energiát ad.
Bezony
Jaja, még egy ilyen bénát.<#nevetes1>
Feladtad a face-s-t nem bírtad tovább csinálni? XDXD
Na, én meg elkezdtem az alapjátékot megint, tuti szórakoztatóbb.
Hát igen ez a kibaszás, hogy hozzám méri fel a seregeket, én most a varázslatokra mentem erõsítettem rajtuk kurva sokat, igaz csak a támadóra egyenlõre, mert azok a legdrágábbak, meg az élesztõs varázslat, de azt még nem lehet kapni, most már volt 101-ezrem és lement 13-ezerre, hogy erõsítettem õket, utána majd jönnek az emberek tuningolása, ahhoz is nagyon sok pénz kell.
b-type
online gyõzelmekre ad paladint pl. meg én küldetésre utazom, tehát felvettem amit lehet minden faluban, aztán kiválasztom melyik jutalom kell, és azt megcsinálom (így szerzek be kardforgatokat pl. (gárdista vagy mi).
aztán jók az ingyen XP-s csaták is mert rendszeresen csatlakoznak egységek (amik már 3-s upgrade-re vannak fejlesztve nálam), így ingyen jönnek...néha jó.
A küldetésekkel az a gond hogy nagyon gyorsan bele lehet szaladni a kemény kihívásokba, mert tolja az XP-t, és hozzád szintezi a mobokat..de bszki azért egy sima vadászós küldi lvl5-s szinten pár zombit jelent mondjuk, lvl11-n meg X nekromantát, egy halom zombit, meg valamennyi vegyi törpét...a pénz meg elmegy a seregre.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ja értem, hát én rohantam a szintre, de már pénzem elérte a 90.000-ret, a támadó varázslatokat szeretném kifejleszteni, hogy az erõsebb seregeket is tudjam támadni.
Az emberekbõl csak az íjászt fejlesztettem maxra amit engedett eddig belõle, a magasabb embereket, hogy lehet szerezni?,mert a szigetemen nincsen csak a kardforgató van, meg az alkimista aztán kifújt az a 100 életû izé is harmatos libafos, kurvalassú mire tudna támadni szétlövik.
b-type
Sztem nagyon nem a szintre érdemes rámenni, én az egységeket tápolom inkább, fõleg azokat amiket meg tudok venni, vagy fel tudok éleszteni..ezeket érdemes upgrade-ni amennyire van türelmed...akkor már sok online csatát nyersz a saját szinteden...és csak akkor szintet lépni ha muszáj.
Ez persze azt jelenti hogy alacsony szintû csapatokkal ütközöl meg nagyon sokszor a falvakban, hogy XP ne, csak a pénz jöjjön (szinttõl függõen megvan hogy melyik fizet a legjobban...az én szintemen 360 arany egy csata ami xp nélkül vívható).
Online még csatát nem vesztettem, körbejárkáltam a magasabb szintû falvakat is (hol milyen egységeket lehet venni), de egyenlõre még nincs fullra upgrade-ve a csapatom.
Szal szerintem alacsony szintû csaták, upgrade, és online összecsapások sokáig, csak olyan egységek fejlesztése ami vagy vásárolható vagy éleszthetõ.
Nem szabad rohanni a szintlépéssel..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Hanyas szintû vagy már benne?
Hát igen csak akkor érhetsz el valamit, ha megvan az élesztõs monk, különben elvéreztél, a varázslást meg csak a sziget felfedezésekkor kapod meg, ahol tudod venni.
Én meg csak tökölök,pedig minden nap játszok egy kicsit, de ilyen pókokkal meg kalózokkal nehéz leverni a picit gyengébb csapatot is nemhogy egy egyenlõt vagy erõset.Most csaptam le 12 lovast, 10 gyalogos lovagot meg vagy 80 íjászt de alig maradt lényem.Kár, hogy a varázslás ilyen szutyok.
Fel van fedezve, hajót is raktak bele azért azt az egy területet kell már csak felfedezni.
Most fedeztem fel az utolsó részét a térképnek.
És azért nincsen reklámozva.
Hát ez az új nem hivatalos kiegje most.
Azt se tudram, hogy lesz kieg.<#nevetes1>
kings bounty Red Sands ezt a kieget meg mikorra várható angolul?
Hát nem tudom, az hogy haragot meg rendesen varázsolni se lehet, nekem nagyon fáj, a legfontosabb dolgok vannak benne elbaszva.
Jó, facebookra, idõtöltésnek jó lenne, de így nem lesz nagy kihívás.
Jaja így van, kiadhatnák már teljesbe mert így szörnyû, a zenék monotonjáról nem is beszélve, egy hányadék.
Most látom, hogy ez mekkora baromság.Ha elmenekülök akkor is beszámít a levert ellenfél.Hát lestunolok egy csapat Paladint, ütök le kettõt, elfutok és összegyûlik a kalandhoz kellõ mennyiség.Persze nekem könnyû, de akkor is...
Hát most a leggyengébb ellenfél 8 paladinnal áll fel, esélyem sincs, szarrá vernek.Marad a kicsik ütése ezerrel, lófasz xp-ért.Lehet inkább leszedem a normál játékot és nosztalgiázok.
Visszamenve is egy kalap lószart se ér, vannak olyanok ha kinyírod nem kapsz energiát, csak a nagyobb ellenségeknél kapsz némi erõt.
Az élesztõs monkkal is csak az élõ embereket éleszti fel, és csak a lõvõs egységeknél lehet bevetni, hogy felélesszél mindenkit, de van mikor rosszúl jön ki a számítás és az a barom megöli és nem tudod feléleszteni az elhullott egységeket.
Ez a legdühítõbb az egészbe, hogy ott áll az a vadmarha nem menne arrébb, hogy mást is tudjon bántani, nem hanem ottmarad és kinyíratja magát a buzija, hogy ne tudjam visszaéleszteni õket, szánalmas.
Érdemes visszamenni korábbi helyiségekbe, kapunk esetleg új küldetéseket?Mert ahol most vagyok, mindenhol erõsebb csapatok várnak, akiket ha legyõzök is, elviszik a fél csapatom, a kis szörnycsapatok meg alig adnak tp-t.
9.szintû vagyok, most mentem át másik helyre, hát brutális ellenfelek vártak.Így azért érdekes lesz.( a varázslást meg k....ra elbaszták szerintem, minek vegyek 1 szál varázslatot annyi pénzért amibõl feltölthetek egy adott egységet?)
Jaja keményebb de okos taktikával az élesztõs monk-kal ki lehet taktikázni a veszteség nélküli csatát.
Nehéz?Én 7. szintû vagyok és semmi gond.Akkor ezek szerint magasabb szinten keményebb?(el tudom képzelni, hogy vegyék az emberek a faces pénzt aztán abból építsenek sereget)
Mikorra várható az angol verziója?
Elkezdték az orosz verziót angolosítani.
Most nincsen emberem így nem tudok haladni a játékban.
Ez jó nehéz játék a legions.
Hát lehetetlen szinten kell tolni aztán úgy izgalmasabb.
Játszatok a facebookos részével, nem tudja valaki mikor jön ki teljesben?
Kicsit átalakított, például más egységek vannak, más jellemzõkkel, képességekkel... nem is toltam végig mert annyira ugyanaz volt.
hi!

Az lenne a kérdésem, hogy a crossworldsben az orkok menetelése egy teljesen új kampány vagy az alap armored princess teljes kampányának felturbózott változata?
15-ös szinten vagyok már benne.
Már csak 2 terület van hátra.
Igen arra gondolok.
Az orosz verziójú rész mikor kezdik lefordítani magyarra?
Tinman
Facebook-osra gondolsz?

Elvbõl nem vagyok semmilyen közösségi portálon, amúgy az összes KB-t letoltam közben :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hanyas szintûek vagytok benne?
A facebookos kings hogy megy?
Ja hát igen, és lefordítani lehetséges?, a crosswords-nak a verziószáma nem stímmel, mivel 170 a vége nekem meg 71-es azt hogy állítom át 70-re?, hogy mûködjön majd ha le lesz fordítva magyarra?
Tinman
Úgy tudom full orosz... csak 1 évet tanultam még anno, az kevés lenne asszem' :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Leszedte már valaki?
A red Sand-sot kipróbálta már valaki?, ha igen megírná hogyan telepítette fel?
b-type
hát ja, másként kell játszani, mert egyfelõl a sárkányra sem lehet igazán építeni az arénában, és a kövekbõl (rúnákból) sem lehet annyit összeszedni mint egy kalandtérképes kampányban.
egész magas szintre fejlõdött a hõs, de korántsem volt annyi képessége mint a kampányos hõsnek.
Az aréna (1 kivétellel) elég laza szvsz, pedig a végére nem jó sereget vittem, mert berágattam az embereket...szal sárkányokkal mentem, ami nudli a végéhez (mint az alapjátékban is), de így is megvolt.

Tinman
Tegnap játszottam vele 3-4 órát és azt hiszem rossz taktikát választottam... mindig, minden RPG-ben, vagy fantasy-ben paladin vagyok, na a Korona védelmezõjében, ez már nem volt olyan jó ötlet, mert ugye aki mindenben jó, az valójában semmiben sem jó igazán (paladin = szent harcos/varászló), így elég kemény harcaim voltak.

Az Aréna Bajnokát is így kezdtem... 3x kenték el a szám az elsõ fejvadász küldin, akármilyen csapattal is mentem. Aztán 3.-ra hagytam, hogy a vesztettél felirat is bejöjjön,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és utána élõhalottként támadtam fel a veteránok céhébe.
WOOW!

Na az élõhalott csapattal már iszonyat könnyû volt! Több egységgel fejeztem be a küzdelmet, mint amivel kezdtem ^^
Rögtön mentem a teknõshöz, gyak. veszteség nélkül ment, de sajna a skill tree egyszerûen nem okés ehhez az elõholt sereghez, szóval asszem' ma kezdem elõröl sima harcossal :-/