659
King`s Bounty: Armored Princess
  • Carmageddon
    Az alapjátékot nem lehet belerakni a princesbe?,vagy fordítva?
  • Carmageddon
    A red sands milyen lett?
  • razorback
    Sziasztok!

A King`s Bounty - Crossworlds Premium games kiadása van meg nekem ami alapból 1.3 verzió. Az 1.31-es patch meg telepítés közben leáll unknown error-al. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma?

Köszönöm!
  • Carmageddon
    Kijött az angol verziója a Red Sands-nak a magyarítások portálról szedhető le.
  • Carmageddon
    És a kings bounty online-val mivan mért hallgatnak róla több mint 1 éve?
  • Andrews2007
    http://www.youtube.com/watch?v=0zdVZ0kLbJo
    HUN feliratos King's Bounty Crossworlds videóbemutató.

16 perces bemutató.

Amíg nem ér ide a Collector's os Heroes VI addig legalább ezzel szórakoztam.

Hamarost jön a Mafia 2 is 2 részletben.
    Látható annó Heroes VI béta bemutató, FEAR 2, Drakensang 1 és kiegje bemutató, Lord of the rings online, King Arthur bemutató a csatornámon. Stb.

A Collectorsos Heroes VI bemutató is jön majd ha megjött a csomag.

Várom a Warriors of the North-ot nagoyn! :) Tavasszal jön akkor kb?
  • Carmageddon
  • Carmageddon
    Most jó sok energiát kaptam benne, ezzel a tripla hozammal.
  • Carmageddon
    Jaja egy online verziónak örültem volna, ugyanis arról volt szó, hogy jön.
  • Micsu
    hány bőrt húznak le még a játékról, személy szerint jobban örültem volna egy 2. résznek
  • RZednik
    King's Bounty: Warriors of North bejelentés
  • Carmageddon
    Jaja, de szerintem lehet kérni őket, hogy rakják bele rendesen is.
  • farferi
    A varázslás akkor is rohadtul hiányzik.Majd veszem a tekercseket, persze.....
  • Carmageddon
    Újítottak rajta, dupla energiát ad.
  • Carmageddon
    Bezony
  • farferi
    Jaja, még egy ilyen bénát.
  • Carmageddon
    Feladtad a face-s-t nem bírtad tovább csinálni? XDXD
  • farferi
    Na, én meg elkezdtem az alapjátékot megint, tuti szórakoztatóbb.
  • Carmageddon
    Hát igen ez a kibaszás, hogy hozzám méri fel a seregeket, én most a varázslatokra mentem erősítettem rajtuk kurva sokat, igaz csak a támadóra egyenlőre, mert azok a legdrágábbak, meg az élesztős varázslat, de azt még nem lehet kapni, most már volt 101-ezrem és lement 13-ezerre, hogy erősítettem őket, utána majd jönnek az emberek tuningolása, ahhoz is nagyon sok pénz kell.
  • b-type
    online győzelmekre ad paladint pl. meg én küldetésre utazom, tehát felvettem amit lehet minden faluban, aztán kiválasztom melyik jutalom kell, és azt megcsinálom (így szerzek be kardforgatokat pl. (gárdista vagy mi).
    aztán jók az ingyen XP-s csaták is mert rendszeresen csatlakoznak egységek (amik már 3-s upgrade-re vannak fejlesztve nálam), így ingyen jönnek...néha jó.
    A küldetésekkel az a gond hogy nagyon gyorsan bele lehet szaladni a kemény kihívásokba, mert tolja az XP-t, és hozzád szintezi a mobokat..de bszki azért egy sima vadászós küldi lvl5-s szinten pár zombit jelent mondjuk, lvl11-n meg X nekromantát, egy halom zombit, meg valamennyi vegyi törpét...a pénz meg elmegy a seregre.
  • Carmageddon
    Ja értem, hát én rohantam a szintre, de már pénzem elérte a 90.000-ret, a támadó varázslatokat szeretném kifejleszteni, hogy az erősebb seregeket is tudjam támadni.
    Az emberekből csak az íjászt fejlesztettem maxra amit engedett eddig belőle, a magasabb embereket, hogy lehet szerezni?,mert a szigetemen nincsen csak a kardforgató van, meg az alkimista aztán kifújt az a 100 életű izé is harmatos libafos, kurvalassú mire tudna támadni szétlövik.
  • b-type
    Sztem nagyon nem a szintre érdemes rámenni, én az egységeket tápolom inkább, főleg azokat amiket meg tudok venni, vagy fel tudok éleszteni..ezeket érdemes upgrade-ni amennyire van türelmed...akkor már sok online csatát nyersz a saját szinteden...és csak akkor szintet lépni ha muszáj.
    Ez persze azt jelenti hogy alacsony szintű csapatokkal ütközöl meg nagyon sokszor a falvakban, hogy XP ne, csak a pénz jöjjön (szinttől függően megvan hogy melyik fizet a legjobban...az én szintemen 360 arany egy csata ami xp nélkül vívható).
    Online még csatát nem vesztettem, körbejárkáltam a magasabb szintű falvakat is (hol milyen egységeket lehet venni), de egyenlőre még nincs fullra upgrade-ve a csapatom.
    Szal szerintem alacsony szintű csaták, upgrade, és online összecsapások sokáig, csak olyan egységek fejlesztése ami vagy vásárolható vagy éleszthető.
    Nem szabad rohanni a szintlépéssel..
  • Carmageddon
    Hanyas szintű vagy már benne?
  • Carmageddon
    Hát igen csak akkor érhetsz el valamit, ha megvan az élesztős monk, különben elvéreztél, a varázslást meg csak a sziget felfedezésekkor kapod meg, ahol tudod venni.
  • farferi
    Én meg csak tökölök,pedig minden nap játszok egy kicsit, de ilyen pókokkal meg kalózokkal nehéz leverni a picit gyengébb csapatot is nemhogy egy egyenlőt vagy erőset.Most csaptam le 12 lovast, 10 gyalogos lovagot meg vagy 80 íjászt de alig maradt lényem.Kár, hogy a varázslás ilyen szutyok.
  • Carmageddon
    Fel van fedezve, hajót is raktak bele azért azt az egy területet kell már csak felfedezni.
  • Carmageddon
    Most fedeztem fel az utolsó részét a térképnek.
  • Carmageddon
    És azért nincsen reklámozva.
  • Carmageddon
    Hát ez az új nem hivatalos kiegje most.
  • farferi
    Azt se tudram, hogy lesz kieg.
  • Carmageddon
    kings bounty Red Sands ezt a kieget meg mikorra várható angolul?
  • Carmageddon
    Hát nem tudom, az hogy haragot meg rendesen varázsolni se lehet, nekem nagyon fáj, a legfontosabb dolgok vannak benne elbaszva.
  • farferi
    Jó, facebookra, időtöltésnek jó lenne, de így nem lesz nagy kihívás.
  • Carmageddon
    Jaja így van, kiadhatnák már teljesbe mert így szörnyű, a zenék monotonjáról nem is beszélve, egy hányadék.
  • farferi
    Most látom, hogy ez mekkora baromság.Ha elmenekülök akkor is beszámít a levert ellenfél.Hát lestunolok egy csapat Paladint, ütök le kettőt, elfutok és összegyűlik a kalandhoz kellő mennyiség.Persze nekem könnyű, de akkor is...
  • farferi
    Hát most a leggyengébb ellenfél 8 paladinnal áll fel, esélyem sincs, szarrá vernek.Marad a kicsik ütése ezerrel, lófasz xp-ért.Lehet inkább leszedem a normál játékot és nosztalgiázok.
  • Carmageddon
    Visszamenve is egy kalap lószart se ér, vannak olyanok ha kinyírod nem kapsz energiát, csak a nagyobb ellenségeknél kapsz némi erőt.
    Az élesztős monkkal is csak az élő embereket éleszti fel, és csak a lővős egységeknél lehet bevetni, hogy felélesszél mindenkit, de van mikor rosszúl jön ki a számítás és az a barom megöli és nem tudod feléleszteni az elhullott egységeket.
    Ez a legdühítőbb az egészbe, hogy ott áll az a vadmarha nem menne arrébb, hogy mást is tudjon bántani, nem hanem ottmarad és kinyíratja magát a buzija, hogy ne tudjam visszaéleszteni őket, szánalmas.
  • farferi
    Érdemes visszamenni korábbi helyiségekbe, kapunk esetleg új küldetéseket?Mert ahol most vagyok, mindenhol erősebb csapatok várnak, akiket ha legyőzök is, elviszik a fél csapatom, a kis szörnycsapatok meg alig adnak tp-t.
  • farferi
    9.szintű vagyok, most mentem át másik helyre, hát brutális ellenfelek vártak.Így azért érdekes lesz.( a varázslást meg k....ra elbaszták szerintem, minek vegyek 1 szál varázslatot annyi pénzért amiből feltölthetek egy adott egységet?)
  • Carmageddon
    Jaja keményebb de okos taktikával az élesztős monk-kal ki lehet taktikázni a veszteség nélküli csatát.