KB.Armored Princess
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aztán jók az ingyen XP-s csaták is mert rendszeresen csatlakoznak egységek (amik már 3-s upgrade-re vannak fejlesztve nálam), így ingyen jönnek...néha jó.
A küldetésekkel az a gond hogy nagyon gyorsan bele lehet szaladni a kemény kihívásokba, mert tolja az XP-t, és hozzád szintezi a mobokat..de bszki azért egy sima vadászós küldi lvl5-s szinten pár zombit jelent mondjuk, lvl11-n meg X nekromantát, egy halom zombit, meg valamennyi vegyi törpét...a pénz meg elmegy a seregre.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az emberekbõl csak az íjászt fejlesztettem maxra amit engedett eddig belõle, a magasabb embereket, hogy lehet szerezni?,mert a szigetemen nincsen csak a kardforgató van, meg az alkimista aztán kifújt az a 100 életû izé is harmatos libafos, kurvalassú mire tudna támadni szétlövik.
Ez persze azt jelenti hogy alacsony szintû csapatokkal ütközöl meg nagyon sokszor a falvakban, hogy XP ne, csak a pénz jöjjön (szinttõl függõen megvan hogy melyik fizet a legjobban...az én szintemen 360 arany egy csata ami xp nélkül vívható).
Online még csatát nem vesztettem, körbejárkáltam a magasabb szintû falvakat is (hol milyen egységeket lehet venni), de egyenlõre még nincs fullra upgrade-ve a csapatom.
Szal szerintem alacsony szintû csaták, upgrade, és online összecsapások sokáig, csak olyan egységek fejlesztése ami vagy vásárolható vagy éleszthetõ.
Nem szabad rohanni a szintlépéssel..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az élesztõs monkkal is csak az élõ embereket éleszti fel, és csak a lõvõs egységeknél lehet bevetni, hogy felélesszél mindenkit, de van mikor rosszúl jön ki a számítás és az a barom megöli és nem tudod feléleszteni az elhullott egységeket.
Ez a legdühítõbb az egészbe, hogy ott áll az a vadmarha nem menne arrébb, hogy mást is tudjon bántani, nem hanem ottmarad és kinyíratja magát a buzija, hogy ne tudjam visszaéleszteni õket, szánalmas.
Játszatok a facebookos részével, nem tudja valaki mikor jön ki teljesben?
Az lenne a kérdésem, hogy a crossworldsben az orkok menetelése egy teljesen új kampány vagy az alap armored princess teljes kampányának felturbózott változata?
Az orosz verziójú rész mikor kezdik lefordítani magyarra?
Elvbõl nem vagyok semmilyen közösségi portálon, amúgy az összes KB-t letoltam közben :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
egész magas szintre fejlõdött a hõs, de korántsem volt annyi képessége mint a kampányos hõsnek.
Az aréna (1 kivétellel) elég laza szvsz, pedig a végére nem jó sereget vittem, mert berágattam az embereket...szal sárkányokkal mentem, ami nudli a végéhez (mint az alapjátékban is), de így is megvolt.
Az Aréna Bajnokát is így kezdtem... 3x kenték el a szám az elsõ fejvadász küldin, akármilyen csapattal is mentem. Aztán 3.-ra hagytam, hogy a vesztettél felirat is bejöjjön,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na az élõhalott csapattal már iszonyat könnyû volt! Több egységgel fejeztem be a küzdelmet, mint amivel kezdtem ^^
Rögtön mentem a teknõshöz, gyak. veszteség nélkül ment, de sajna a skill tree egyszerûen nem okés ehhez az elõholt sereghez, szóval asszem' ma kezdem elõröl sima harcossal :-/