KB.Armored Princess
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Én támogatnám a projektet, jó lenne ezt is magyarul játszani, mint a többi részt. De szerintem egyedül kevés vagyok.
Beszéltem Aryol-al a korábbi King's Bounty részek fordítójával, a Warrior's of the North magyarítással kapcsolatban. Ezt a választ kaptam:
"Ez minimum fél éves munka lenne és mostanában elégé magam alatt vagyok. Nem akarok többé nagyobb munkába belevágni.
Ha akarod, körbekérdezhetsz ki akarná támogatni a projectet, de sok reményt ne fûzz hozzá."
Nyilván hülyeséget mondok, de akinek szívügye lenne a dolog /mint pl. nekem is/ szvsz 500 Ft ELMÉLETI összeggel tudná támogatni a projektet?
Részemrõl én ennyit nem sajnálnék rá. "Elméletben" össze kéne jönni mondjuk 40 embernek az 20k. Ennyivel már megkereshetnénk újra és menne a dolog.
Szerintetek?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De én is inkább elkezdem a ez a vikinges war in the north-ot.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
írd le kb. hogy áll a fõhõs.
második szigeten vagyok lvl8-n 1.3 körüli leadership értéken. fõértékek 10 felett, fejleszthetõ tárgyak 4-5 körül, elég erõs valkyrie, repülni is tud már a hõs....szal elég jónak tûnik.
összesen 4 sziget szerepel a térképemen, és a másodikat fedezgetem fel jelenleg.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Normálon játszok, mage karakterrel, kb1800 most a leadership, de akkor se tudnék tovább jutni ha warrior lennék 3000es leadershippel, mivel már semmi normális megvehetõ egység sincs, csak gyenge papok, kígyók, parasztok, meg íjászok, csak sajna 10-essél öli õket a gép bármely egysége...
Most tényleg ekkora szarfoslehetetlen ez a játék, vagy vmi patch kell rá?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Egyébként ha már a játék a téma vagyis az lenne, ha nem szemetelne ide a jóember, most végre tovább tudtunk menni a red sands kiegészítõben, ugyan is Veronában volt eldugva a barlangban az a tárgy amit ki kellett ásni, aztán küldözgettek össze vissza az új szigethez.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Ezt most csináltam
Ki van fejlesztve az összes ember, és baszik adni az erõs embereket.
Amint már lejjebb említettem, ez is az alapjáték bõvítése, akárcsak az Orkok menetelése, tehát elindítod az alapjátékot, és mikor odaérsz a videóban látott könyvhöz (szerintem Elonban van), akkor átmehetsz abba az új világba egy nagy kaland erejéig.
Ez olyan, mintha az alapjáték pár új helyszínnel bõvült volna, meg pár újdonsággal:
- Egy új kaland, melyben meg kell keresni az elveszett szigetet, Red Sands szigetét, a gyíkemberek legendás hazáját, és még más egyéb felfedezni váró helyeket.
- Több mint tíz új helyszín, ami felfedi a gyíkemberek történelmét.
- Egy új faj, az élõholt gyíkok.
- Minden toborzott lény tapasztalatot szerez (ez egy jó dolog!).
- Új egyedi képességek.
- Hívhatunk a csatában ismerõseink közül egyet, aki tapasztalatot is szerez és fejlesztheti tulajdonságait.
- Rengeteg új karakter és a párbeszéd, amik a régi korok ellenségeirõl szólnak.
- Több, mint 30 új és módosított tárgyat, köztük készletek is.
- 15 új lény.
- 5 új társ (felvehetõ NPC).
- Képesség, hogy megkapd a Rend 4. szintjét, és még sok más újdonság...
A módosított cucc 180 MB, amit a nyomorék netemmel minimum 3 óráig tart felrakni, ha pedig megszakad, kezdhetem elölrõl... úgyhogy csak akkor teszem fel, ha kell is valakinek!
Ha valaki esetleg honosítani akarja, annak segítek a kezdésben.
A King`s Bounty - Crossworlds Premium games kiadása van meg nekem ami alapból 1.3 verzió. Az 1.31-es patch meg telepítés közben leáll unknown error-al. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma?
Köszönöm!
Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64
HUN feliratos King's Bounty Crossworlds videóbemutató.
16 perces bemutató.
Amíg nem ér ide a Collector's os Heroes VI addig legalább ezzel szórakoztam.
Hamarost jön a Mafia 2 is 2 részletben.
Látható annó Heroes VI béta bemutató, FEAR 2, Drakensang 1 és kiegje bemutató, Lord of the rings online, King Arthur bemutató a csatornámon. Stb.
A Collectorsos Heroes VI bemutató is jön majd ha megjött a csomag.
Várom a Warriors of the North-ot nagoyn! 😊 Tavasszal jön akkor kb?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"