659
King`s Bounty: Armored Princess
  • Carmageddon
    igen én
  • Muki100
    Te csináltad?
  • Carmageddon
    már tölthető a magyarítás.
  • Gza1
    Helló!
    Én támogatnám a projektet, jó lenne ezt is magyarul játszani, mint a többi részt. De szerintem egyedül kevés vagyok.
  • Tinman #655
    Egy szolgálati közlemény!

Beszéltem Aryol-al a korábbi King's Bounty részek fordítójával, a Warrior's of the North magyarítással kapcsolatban. Ezt a választ kaptam:

"Ez minimum fél éves munka lenne és mostanában elégé magam alatt vagyok. Nem akarok többé nagyobb munkába belevágni.

Ha akarod, körbekérdezhetsz ki akarná támogatni a projectet, de sok reményt ne fűzz hozzá."

Nyilván hülyeséget mondok, de akinek szívügye lenne a dolog /mint pl. nekem is/ szvsz 500 Ft ELMÉLETI összeggel tudná támogatni a projektet?

Részemről én ennyit nem sajnálnék rá. "Elméletben" össze kéne jönni mondjuk 40 embernek az 20k. Ennyivel már megkereshetnénk újra és menne a dolog.

Szerintetek?
  • JethroHUN
    Én az Armored Princessbe akadtam el, de már sikerült tovább menni, ősszes pénzem rá ment, de már egyenesbe jöttem, Lv18, 3 cyclops (amúgy semmit nem érnek, olyan ritkán jön a körük) 1 zöld sárkány, 2 vörös sárkány, 30 dark knight, nagyon költségesen sacrifice-szal 10db-ról felhúzva XD

De én is inkább elkezdem a ez a vikinges war in the north-ot.
  • Carmageddon
    A Red sands kiegjében van olyan atombrutál ellenfél de az az utolsó.
  • b-type
    Biztos oké minden?
    írd le kb. hogy áll a főhős.
    második szigeten vagyok lvl8-n 1.3 körüli leadership értéken. főértékek 10 felett, fejleszthető tárgyak 4-5 körül, elég erős valkyrie, repülni is tud már a hős....szal elég jónak tűnik.
    összesen 4 sziget szerepel a térképemen, és a másodikat fedezgetem fel jelenleg.
  • Carmageddon
    De van már külön topikja.
  • farferi
    Van már új rész is pár napja, a warriors of the north, ha valaki eseleg még nem tudná.Külön topicja még nincs.
  • Carmageddon
    Ez melyikbe van az új kiegbe?
  • Carmageddon
    Te jó isten na akkor törlöm is a picsába ha tényleg ilyen atombrutál.
  • JethroHUN
    Ekkora unfair szart játékot mint ez... mi a franc értelme van annak h elakad az ember 3 sziget után? Lv10ig jutottam, tovább semerre nem lehet menni, következő szigeten amihez megszereztem a térképet már csak és kizárólag legyőzhetetlen seregek vannak horribilis létszámokkal 500-800 fős uberseregek. Mégis hogy a büdös francba verjem le?! Már fejlődni se tudok semerre, mert amit lelehetett győzni azt már legyőztem. Lenne még1 felvehető térkép, de azt is valami eszméletlen sereg őrzi... A még meglévő küldetéseket sem lehet már megcsinálni olyan unfair az a 500x túlerő

Normálon játszok, mage karakterrel, kb1800 most a leadership, de akkor se tudnék tovább jutni ha warrior lennék 3000es leadershippel, mivel már semmi normális megvehető egység sincs, csak gyenge papok, kígyók, parasztok, meg íjászok, csak sajna 10-essél öli őket a gép bármely egysége...

Most tényleg ekkora szarfoslehetetlen ez a játék, vagy vmi patch kell rá?
  • Carmageddon
    Az online verziója mikor jön valaki pontos dátumot tud?
  • Carmageddon
    Most már sikerült átmenni a könyvön, az egyszerűsége ott volt egy barlangban a tekronban eldugva.
  • Carmageddon
    Nem szeretném köszi, annak örülnék, ha békénhagynátok egyszers mindenkorra.

Egyébként ha már a játék a téma vagyis az lenne, ha nem szemetelne ide a jóember, most végre tovább tudtunk menni a red sands kiegészítőben, ugyan is Veronában volt eldugva a barlangban az a tárgy amit ki kellett ásni, aztán küldözgettek össze vissza az új szigethez.
  • totya4
    Ha telefonszámot cserélnétek cseveghetnétek naphosszat, ez a fórum itt talán a játékról kéne szóljon...
  • Muki100
    És mit szólnál ha újranyitnák a régi Vass Gábor topikot? Azt jobban szeretted?
  • Carmageddon
    Nem, hanem nem érdekel a sok baromság amit csináltok itt.
  • Muki100
    De akkor nem a szüleid tiltottak el a topiktól?
  • Carmageddon
    Biztos nem süllyedek le a szintetekre.
  • Muki100
    De szerinted miért pont téged választottak ki? Okosabbnak vagy butábbnak érzed magad náluk?
  • Carmageddon
    Mert örültök ha másokat tudtok fikázni.
  • Muki100
    És van ötleted hogy miért szólogat be mindenki?
  • Carmageddon
    Leszarom, nem vagyok kíváncsi a mocskos hozzászólásokra.
  • Muki100
    Supaplex topikba miért nem írsz mostanában?
  • Carmageddon
    Nem tudom passzolok.
  • Muki100
    Gábor ha visszanézed a beszélős videóidat nem érzed magadon hogy kicsit furcsán beszélsz? Ez miért van?
  • Carmageddon
    Az online verziója már júliusra változott.
  • Carmageddon
    Ti a red sands kiegészítőt ki tudtátok akasztani?
  • Carmageddon
  • Carmageddon

Ezt most csináltam
  • Carmageddon
    Hát ez a kings bounty legions jó szar.
    Ki van fejlesztve az összes ember, és baszik adni az erős embereket.
  • Carmageddon
    Belenéztem a red sands-ba és tök jó újítások vannak benne.
  • Carmageddon
    Aryolnál: Nálam megy a Red Sands. Bár kicsit át kellett alakítani, hogy a honosítással is együttműködjön.
    Amint már lejjebb említettem, ez is az alapjáték bővítése, akárcsak az Orkok menetelése, tehát elindítod az alapjátékot, és mikor odaérsz a videóban látott könyvhöz (szerintem Elonban van), akkor átmehetsz abba az új világba egy nagy kaland erejéig.
    Ez olyan, mintha az alapjáték pár új helyszínnel bővült volna, meg pár újdonsággal:

- Egy új kaland, melyben meg kell keresni az elveszett szigetet, Red Sands szigetét, a gyíkemberek legendás hazáját, és még más egyéb felfedezni váró helyeket.
    - Több mint tíz új helyszín, ami felfedi a gyíkemberek történelmét.
    - Egy új faj, az élőholt gyíkok.
    - Minden toborzott lény tapasztalatot szerez (ez egy jó dolog!).
    - Új egyedi képességek.
    - Hívhatunk a csatában ismerőseink közül egyet, aki tapasztalatot is szerez és fejlesztheti tulajdonságait.
    - Rengeteg új karakter és a párbeszéd, amik a régi korok ellenségeiről szólnak.
    - Több, mint 30 új és módosított tárgyat, köztük készletek is.
    - 15 új lény.
    - 5 új társ (felvehető NPC).
    - Képesség, hogy megkapd a Rend 4. szintjét, és még sok más újdonság...

A módosított cucc 180 MB, amit a nyomorék netemmel minimum 3 óráig tart felrakni, ha pedig megszakad, kezdhetem elölről... úgyhogy csak akkor teszem fel, ha kell is valakinek!
    Ha valaki esetleg honosítani akarja, annak segítek a kezdésben.
  • Carmageddon
    Ugyan úgy indul a red sands mint az armed princess?
  • Carmageddon
    ?
  • Carmageddon
    A crosswords-hoz van kiegészítője, hogy kell felrakni a modot, mert nem tudom a leírást végigolvasva követtem a pach-ot is felraktam, de nem hozza be a játékba, mit kell másolni a sessions mappába, és milyen mappát hozzak létre, hogy odakerüljön a játék?
  • Carmageddon
    Jó volna nagyon.
  • Carmageddon
    ?