KB.Armored Princess

Oldal 1 / 14Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen én
Muki100
Te csináltad?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

már tölthetõ a magyarítás.
Helló!
Én támogatnám a projektet, jó lenne ezt is magyarul játszani, mint a többi részt. De szerintem egyedül kevés vagyok.
Tinman
Egy szolgálati közlemény!

Beszéltem Aryol-al a korábbi King's Bounty részek fordítójával, a Warrior's of the North magyarítással kapcsolatban. Ezt a választ kaptam:

"Ez minimum fél éves munka lenne és mostanában elégé magam alatt vagyok. Nem akarok többé nagyobb munkába belevágni.

Ha akarod, körbekérdezhetsz ki akarná támogatni a projectet, de sok reményt ne fûzz hozzá."

Nyilván hülyeséget mondok, de akinek szívügye lenne a dolog /mint pl. nekem is/ szvsz 500 Ft ELMÉLETI összeggel tudná támogatni a projektet?

Részemrõl én ennyit nem sajnálnék rá. "Elméletben" össze kéne jönni mondjuk 40 embernek az 20k. Ennyivel már megkereshetnénk újra és menne a dolog.

Szerintetek?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

JethroHUN
Én az Armored Princessbe akadtam el, de már sikerült tovább menni, õsszes pénzem rá ment, de már egyenesbe jöttem, Lv18, 3 cyclops (amúgy semmit nem érnek, olyan ritkán jön a körük) 1 zöld sárkány, 2 vörös sárkány, 30 dark knight, nagyon költségesen sacrifice-szal 10db-ról felhúzva XD

De én is inkább elkezdem a ez a vikinges war in the north-ot.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

A Red sands kiegjében van olyan atombrutál ellenfél de az az utolsó.
b-type
Biztos oké minden?
írd le kb. hogy áll a fõhõs.
második szigeten vagyok lvl8-n 1.3 körüli leadership értéken. fõértékek 10 felett, fejleszthetõ tárgyak 4-5 körül, elég erõs valkyrie, repülni is tud már a hõs....szal elég jónak tûnik.
összesen 4 sziget szerepel a térképemen, és a másodikat fedezgetem fel jelenleg.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

De van már külön topikja.
Van már új rész is pár napja, a warriors of the north, ha valaki eseleg még nem tudná.Külön topicja még nincs.
Ez melyikbe van az új kiegbe?
Te jó isten na akkor törlöm is a picsába ha tényleg ilyen atombrutál.
JethroHUN
Ekkora unfair szart játékot mint ez... mi a franc értelme van annak h elakad az ember 3 sziget után? Lv10ig jutottam, tovább semerre nem lehet menni, következõ szigeten amihez megszereztem a térképet már csak és kizárólag legyõzhetetlen seregek vannak horribilis létszámokkal 500-800 fõs uberseregek. Mégis hogy a büdös francba verjem le?! Már fejlõdni se tudok semerre, mert amit lelehetett gyõzni azt már legyõztem. Lenne még1 felvehetõ térkép, de azt is valami eszméletlen sereg õrzi... A még meglévõ küldetéseket sem lehet már megcsinálni olyan unfair az a 500x túlerõ

Normálon játszok, mage karakterrel, kb1800 most a leadership, de akkor se tudnék tovább jutni ha warrior lennék 3000es leadershippel, mivel már semmi normális megvehetõ egység sincs, csak gyenge papok, kígyók, parasztok, meg íjászok, csak sajna 10-essél öli õket a gép bármely egysége...

Most tényleg ekkora szarfoslehetetlen ez a játék, vagy vmi patch kell rá?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Az online verziója mikor jön valaki pontos dátumot tud?
Most már sikerült átmenni a könyvön, az egyszerûsége ott volt egy barlangban a tekronban eldugva.
Nem szeretném köszi, annak örülnék, ha békénhagynátok egyszers mindenkorra.

Egyébként ha már a játék a téma vagyis az lenne, ha nem szemetelne ide a jóember, most végre tovább tudtunk menni a red sands kiegészítõben, ugyan is Veronában volt eldugva a barlangban az a tárgy amit ki kellett ásni, aztán küldözgettek össze vissza az új szigethez.
Ha telefonszámot cserélnétek cseveghetnétek naphosszat, ez a fórum itt talán a játékról kéne szóljon...
Muki100
És mit szólnál ha újranyitnák a régi Vass Gábor topikot? Azt jobban szeretted?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Nem, hanem nem érdekel a sok baromság amit csináltok itt.
Muki100
De akkor nem a szüleid tiltottak el a topiktól?

Biztos nem süllyedek le a szintetekre.
Muki100
De szerinted miért pont téged választottak ki? Okosabbnak vagy butábbnak érzed magad náluk?

Mert örültök ha másokat tudtok fikázni.
Muki100
És van ötleted hogy miért szólogat be mindenki?

Leszarom, nem vagyok kíváncsi a mocskos hozzászólásokra.
Muki100
Supaplex topikba miért nem írsz mostanában?

Nem tudom passzolok.
Muki100
Gábor ha visszanézed a beszélõs videóidat nem érzed magadon hogy kicsit furcsán beszélsz? Ez miért van?

Az online verziója már júliusra változott.
Ti a red sands kiegészítõt ki tudtátok akasztani?

Ezt most csináltam
Hát ez a kings bounty legions jó szar.
Ki van fejlesztve az összes ember, és baszik adni az erõs embereket.
Belenéztem a red sands-ba és tök jó újítások vannak benne.
Aryolnál: Nálam megy a Red Sands. Bár kicsit át kellett alakítani, hogy a honosítással is együttmûködjön.
Amint már lejjebb említettem, ez is az alapjáték bõvítése, akárcsak az Orkok menetelése, tehát elindítod az alapjátékot, és mikor odaérsz a videóban látott könyvhöz (szerintem Elonban van), akkor átmehetsz abba az új világba egy nagy kaland erejéig.
Ez olyan, mintha az alapjáték pár új helyszínnel bõvült volna, meg pár újdonsággal:

- Egy új kaland, melyben meg kell keresni az elveszett szigetet, Red Sands szigetét, a gyíkemberek legendás hazáját, és még más egyéb felfedezni váró helyeket.
- Több mint tíz új helyszín, ami felfedi a gyíkemberek történelmét.
- Egy új faj, az élõholt gyíkok.
- Minden toborzott lény tapasztalatot szerez (ez egy jó dolog!).
- Új egyedi képességek.
- Hívhatunk a csatában ismerõseink közül egyet, aki tapasztalatot is szerez és fejlesztheti tulajdonságait.
- Rengeteg új karakter és a párbeszéd, amik a régi korok ellenségeirõl szólnak.
- Több, mint 30 új és módosított tárgyat, köztük készletek is.
- 15 új lény.
- 5 új társ (felvehetõ NPC).
- Képesség, hogy megkapd a Rend 4. szintjét, és még sok más újdonság...

A módosított cucc 180 MB, amit a nyomorék netemmel minimum 3 óráig tart felrakni, ha pedig megszakad, kezdhetem elölrõl... úgyhogy csak akkor teszem fel, ha kell is valakinek!
Ha valaki esetleg honosítani akarja, annak segítek a kezdésben.
Ugyan úgy indul a red sands mint az armed princess?
?
A crosswords-hoz van kiegészítõje, hogy kell felrakni a modot, mert nem tudom a leírást végigolvasva követtem a pach-ot is felraktam, de nem hozza be a játékba, mit kell másolni a sessions mappába, és milyen mappát hozzak létre, hogy odakerüljön a játék?
Jó volna nagyon.
?
Az alapjátékot nem lehet belerakni a princesbe?,vagy fordítva?
A red sands milyen lett?
Sziasztok!

A King`s Bounty - Crossworlds Premium games kiadása van meg nekem ami alapból 1.3 verzió. Az 1.31-es patch meg telepítés közben leáll unknown error-al. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma?

Köszönöm!

Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64

Kijött az angol verziója a Red Sands-nak a magyarítások portálról szedhetõ le.
És a kings bounty online-val mivan mért hallgatnak róla több mint 1 éve?
http://www.youtube.com/watch?v=0zdVZ0kLbJo
HUN feliratos King's Bounty Crossworlds videóbemutató.

16 perces bemutató.

Amíg nem ér ide a Collector's os Heroes VI addig legalább ezzel szórakoztam.

Hamarost jön a Mafia 2 is 2 részletben.
Látható annó Heroes VI béta bemutató, FEAR 2, Drakensang 1 és kiegje bemutató, Lord of the rings online, King Arthur bemutató a csatornámon. Stb.

A Collectorsos Heroes VI bemutató is jön majd ha megjött a csomag.

Várom a Warriors of the North-ot nagoyn! 😊 Tavasszal jön akkor kb?
<#wink>
Most jó sok energiát kaptam benne, ezzel a tripla hozammal.
Jaja egy online verziónak örültem volna, ugyanis arról volt szó, hogy jön.
hány bõrt húznak le még a játékról, személy szerint jobban örültem volna egy 2. résznek

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Oldal 1 / 14Következő →