Az év embere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Phelpsrõl meg még említés sem esik.. pedig nem kis dolog vitt véghez..
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Markus Rühl
Felipe Massa
Drugs Bunny
powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport
respect to the man in the ice cream van
powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport
Am. meg ha már itt tartunk, Hamilton és a 2. évben VB gyõzelem? Villeneuve 1. évben az lett, szal nem ezért nagy szám.
púúúúú
Hamilton (2.évében VB,hmm...)
Evander Holyfield (46 évesen cím mecccset játszott...)
az SG-n pedig egyértelmûen mama2
nem érezted az iróniát az elõzõ hsz-ekben amikben megelítenek téged?
úgylátszik még nem gondoltad át eléggé az életedet.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
A How I Met Your Mother/Így jártam anyátokkal c. sorozat Barney Stinson-ja... nélküle szarabbak lettek volna a hétköznapjaim:)
Szalacsi Sándor (ofc)
Én
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
OBAMA
LAGZI LAJCSI
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
<#eljen>#eljen>
Óooo sokat tudnék mesélni a számomra legjobb fej emberrõl. Hihetetlen hogy egyáltalán még létezik ilyen annyi mindenre képes és sokat tanúlhatok(nánk) tõle. Szinte.. nem is inkább.. sõt annyi mindenben megállja a helyét, hogy szinte már példaképemnek tekintem vagy mentoromnak nem is tudom de egyszerûen izgatott vagyok ha valami féle bíztatást kapok tõle annyira jol mennek utánna a dolgok, hogy az már szinte természetesnek mondhatom. Szóval az év embere nálam...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
senki.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Kiss Ádám stand-up comedy arc.
Legyen Obama is.
Chaos Anno Domini
Mindenkép megér egy misét, amit a Dzsójzsi Bharatban lenyomot. Fenomenális.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Atya világ, agy mosottak tömkelege.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!