Az év embere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
mit tettek le ezek a lenyek az asztalra, hogy felkellene nezni rajuk?
http://gaborszantai.co.uk/
ezért.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
respect.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
púúúúú
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Leonard Nimoy, mert még mindig hosszan és erdményesen él!
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
<#ravasz1>#ravasz1>
http://gaborszantai.co.uk/
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
<#smile>#smile>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Kérem kapcsolja ki!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C