Need For Speed: Nitro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

g25-nek fémpedálja van 😛 de ha van pénzed, csinálhatsz ilyet:

Mindig tereli a témát, mert már nem tud kitalálni semmi erõltetett oltást...

Attila889
szerintem maradjunk inkább a játék témájánál :S

Mellesleg volt anno az elõzõ NFS topicban egy hozzád hasonló ember, az is a barominagy vezetési tapasztalataival kérkedett.
Konkrétan azt ecsetelte, hogyan próbálgatta a driftelést valami istenhátamögötti úton a haver feltuningolt Golf2-esével. Nem kicsit volt szánalmas. Mindenki kiröhögte, majd valaki felvilágosította, hogy Driftelni csak hátsókerék meghajtású kocsival lehet.

Többet nem is írt a fórumra. <#nyes>

Ennyivel tudsz védekezni? Mellébeszélsz? Ez igen gyenge...

schrank
"A hozzád hasonló tahóparasztoknak ott a most wanted, a carbon meg az undercover. Pont olyan szinvonalú játékok, mint te, pont a fajtád csekély agyi kvalitásaira tervezve. Azzal játszál."
jogod ban állt hallgatni de mindent amit leírtál felhasználható ellened !
spamelted a topikot banán jár neked <#puszis>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
kérdeztem kik akarnak játszani szimulátorral
erre azt válaszoltad hogy tahó vagyok meg igénytelen mert nekem anyu nem vesz kormánytot a bkv bérlet mellé ...

Mondott valaki ilyet? Félrebeszélsz?

szabii98
Most mi van?
Néztem képeket!
Ijen kicsi a felfogásod?

I met God. She's black

schrank
én legalább egy kategória társsal példálóztam a játékmenetre utalva és egy rossz szót nem szóltam az nfs-re de ti egybõl elkezdtetek pattogni <#mf2>

Talán mert nekünk ezek a szimulátorok jóval több játékélményt adnak, mint a szemétrevaló most wanted+carbon+undercover hármas, aminek mint koncepciónak az ázsiója éppen az elmúlt hetekben került a béka segge alá? <#hehe>

schrank
és az nfs az szimulátor ?

Magadból indulsz ki? Nem tudtam hogy te ilyen vidéki parasztember vagy.
Mert akkor persze érthetõ hogy a szimulátorok már túl összetettek neked.

schrank
és még mindíg nem értem mit takaróztok a szaros "szimulátoraitokkal" amikor a játékélményrõl volt szó <#nezze>

schrank
hú reality király ha neked az a valóságérzet hogy a telefingott kisszékedrõl mûanyagpedálokon szteppelve rángatod 300-nál a kormányt akkor te nagy spíler lehetsz aztán a helyijárotin is halálfélelmed van egy 40-es kanyarnál <#mf2>

Vagy amikor kibéreled majd a hungaroringet egy napra egy kis pályaversenyzés kedvéért. <#hehe>

Aha. Majd megnézem amikor beülsz a 100 millás Aston Martinodba, ha élethû luxusautó vezetést akarsz. <#nyes>

Az NFS-ben vezethetõ autók 90%-a 20 millió forintnál kezdõdik, és a játékosok 99,9%-a soha az életben nem fog ilyen kocsikat vezetni, és ezt mind jól tudjuk.

schrank
én anno psx-en játszottam az összes nfs-sel utána meg xbox-on az UG-val de nem cseréltem volna el egy gt4-4-re egyiket sem csak pont box-ot tudtam anno szerezni ócón de akkoriba jött ki pc-re is és a haverok inkább nálam tolták boxon mert ég és föld a két gép fílingje ...

schrank
"konzolon sincsenek ilyen élethû" ki a ...szom beszélt élethûrõl ? én játékélményrõl papolok ha élethûzni akarok beülök a kocsiba...
az emulálós posztot belinkelem a gt4 vagy a ps2 emulátor topikba és majd megnézem melyikben fogják többen halálra röhögni magukat<#taps>

DJS8
megyek megnyitom a Halo 24 topikot <#mf2>

nearo
és te mit keresel ebben a topicban?
ennyi erõvel...

nekem 3 nfs-em van: nfs3, porsche, ug1
még régebben játszottam hp2-vel, de az diafilm volt az akkori gépemen, szóval arról nem tudok véleményt mondani
meg kis koromban iskolai gépeken toltuk nfs 1-et vagy 2-t, de azok se nagyon maradtak meg bennem

tehát, a kedvencem a porsche, kár hogy sehogy se akar rendesen futni a gépemen, pedig jó lenne...
második helyet nfs3 kapja, de ami ebben igazán jó az a multizás meg a rendõrös mód, egyébként túl hamar végig lehet játszani (amennyiben végigjátszásnak nevezzük, hogy unlockoljuk azt az 5 autót meg egy pályát)
ug1 kapja a harmadik helyet, nem azért, mert ez nem tetszik, hanem mert a másik kettõt nagyon szeretem (:

mindhármat végigtoltam kormánnyal is, billel is, véleményem szerint ug1-et jobb bill-el játszani, bár a kormányom egy õsrégi genius, van egy kis holtjátéka is, meg ha túl gyorsan fordítja az ember, akkor elég szörnyû hangokat ad ki... szóval lehet egy normálisabb kormánnyal jobb lett volna. Viszont porschét meg nfs3-at ezzel a kormánnyal is lehet nagyon kényelmesen játszani, és a bill csak kicsit marad le játékélmény terén 😊

tehát, összegzésként nekem egy olyan nfs tetszene, amiben a porsche karrier módja, fizikája és tuning rendszere van ötvözve az nfs 3 rendõrözésével és autóival és az ug1 versenymódjaival (tehát drift, drag, circuit
esetleg egy kis optikai tuning is jöhet ug1-bõl, bár sztem már ott is el van túlozva a dolog

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

soma22
biztosan remekül fog futni rajta...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

De ez nem csak az autós szimulátorokra vonatkozik, hanem a repülõgépes, és többi jármû szimulátorra, és kontroller választékra is. A számítógép a fõ platformjuk, és nem a konzol.

" a lényeg hogy élvezhetõ autóversenyzõs játékot nem lehet pc-n játszani "

Most komolyan, te hülye e vagy? Kb azt állítod, hogy Magyarország egyenesen Ázsiában van. Live For Speed S2, rFactor, GTR Evolution mondanak neked valamit? Egyik konzolon sincsenek ilyen élethû autóversenyzõs szimulátorok jelenleg. Valamint a számítógépes kormánykerekek is élethûbbek, mint akármelyik konzolos (igen, a G25 is elsõdlegesen PC-hez lett kifejlesztve és nem a PS3-hoz).

" inkább veszek egy ps2-t gt4-gyel "

Vegyél. Én meg emulálom a PS2-es GranTurismo 4-et PC-én, ha kedvem tartja.<#mf1>

ALIENwoods
A pénz befolyásolja a döntéseket, és vagy a pénzre hallgatnak vagy a játékosokra 😊.

Érdekesen várom hogy mivel próbálkoznak meg az új fejlesztõcsapatnál 😊

LFS,Race07,BMW Challenge,rFactor.korm+pedál természetesen

bardocz
Jah😄
Ez van,elromlott a gép,és ezt kaptam kölcsön,legalább van valami.
Amúgy meg azt hittem valaki poénból nyitotta nfs 13 néven,aztán megnéztem,de látom halálkomoly😄
Atti12
LFS, RBR, Rfactor, GTR2 meg még jó sok mindennel 😊

schrank
<#puszis>

redbull0304
GT POWA! <#eljen><#worship>

schrank
akkor mit keresel ebben a topikban ? amúgy a laptopodhoz van kötve a több mint 50k-s kormányod ?

HöfEE
Abban mondjuk igazat kell adni schrank-nak , hogy az NFS az nem szimulátor és szerintem ne is legyen az. De a régi játékok (nfsHp2 elõtti) elemeit kéne újra erõltetni a jövõben.

bardocz
Fanatec 911...

Játék meg most csak lfs,azt viszi a laptop,majd ha lesz újra rendes gép,akkor rfactor,RBR,lfs,és még kipróbálok pár dolgot,ami régi gépen nem futott rendesen.
schrank
és mikkel toljátok címekre vagyok kíváncsi ?

kormánnyal, ami 50k-nál kezdõdik..

schrank
mivel nyomjátok a szimulátorokat ?

bardocz
Ki vezérel mivel mit?Te teljesen hülye vagy...
schrank
mert a ti fajtátok akik állítólag nagy szimulátorosok de egy 900ft-os billentyûzettel vezérlik a szimulációt mit vártok egy NFS-tõl ? nna most akkor ki is a hülye ? <#hehe>

Aki nem olyan igénytelen, mint te? <#nyes>

A hozzád hasonló tahóparasztoknak ott a most wanted, a carbon meg az undercover. Pont olyan szinvonalú játékok, mint te, pont a fajtád csekély agyi kvalitásaira tervezve. Azzal játszál.

Jólvan schrank, húzzál vissza battlefieldbe statlámuln még nincs meg az expert transportod...

RelakS
Rajtad kívül mindenki? O_o

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

nincs kickboxom

SZilaJMaGGoT
Örülök h leváltották a black boxot...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

schrank
és ki a f@sz akar játszani szimulátorral ???

bardocz
A szimulátorokat meg a pc-seknek.
Peck
Hát nem értem án az EA-t..... Reméltem hogy a fejlesztõket leváltják,de most a Citeriont nevét vágják szét durván.... Én is NFS Fan vagyok,de a Pro Street 2 ötlet a legnyagyobb baromság amit kitalálhatott volna az EA.A Pro Street 2 nem volt akkora siker az NFS körökben hogy 2.részt megérdemeljen szerintem.Inkább alánkraknának egy Underground 3-at,Most Wanted 2-t vagy a 4-5 résztõl folytatnák az "eredeti" részeket csak megújúlt motorral,rendes 3ds környezettel stb... olyan TDUs belsõ nézettel vadítva.... nem tudom az EA Hungary és esetleg más EA országokban is biztos küldenek sokan olyan levelet hogy UG2 at MW2t akarunk....miért nem fogadják már el és hallgatnak azokra akik megveszik a játékot....Amúgy a Burnout nagyon jó játék,de más játéktörténettel nem tudom mittudnának kihozni belõle :S

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Toyo
A woodoo2-es kártyámon az valami csoda volt akkor <#eljen>

TDUnick: ArtMooney(HUN)

VRSDM
FAIL :C

u dont have to listen anybody else but me

Adam II
Jól van nagyon ügyes vagy.