Need For Speed: Nitro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konkrétan azt ecsetelte, hogyan próbálgatta a driftelést valami istenhátamögötti úton a haver feltuningolt Golf2-esével. Nem kicsit volt szánalmas. Mindenki kiröhögte, majd valaki felvilágosította, hogy Driftelni csak hátsókerék meghajtású kocsival lehet.
Többet nem is írt a fórumra. <#nyes>#nyes>
jogod ban állt hallgatni de mindent amit leírtál felhasználható ellened !
spamelted a topikot banán jár neked <#puszis>#puszis>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
erre azt válaszoltad hogy tahó vagyok meg igénytelen mert nekem anyu nem vesz kormánytot a bkv bérlet mellé ...

Mert akkor persze érthetõ hogy a szimulátorok már túl összetettek neked.
Az NFS-ben vezethetõ autók 90%-a 20 millió forintnál kezdõdik, és a játékosok 99,9%-a soha az életben nem fog ilyen kocsikat vezetni, és ezt mind jól tudjuk.
az emulálós posztot belinkelem a gt4 vagy a ps2 emulátor topikba és majd megnézem melyikben fogják többen halálra röhögni magukat<#taps>#taps>
ennyi erõvel...
nekem 3 nfs-em van: nfs3, porsche, ug1
még régebben játszottam hp2-vel, de az diafilm volt az akkori gépemen, szóval arról nem tudok véleményt mondani
meg kis koromban iskolai gépeken toltuk nfs 1-et vagy 2-t, de azok se nagyon maradtak meg bennem
tehát, a kedvencem a porsche, kár hogy sehogy se akar rendesen futni a gépemen, pedig jó lenne...
második helyet nfs3 kapja, de ami ebben igazán jó az a multizás meg a rendõrös mód, egyébként túl hamar végig lehet játszani (amennyiben végigjátszásnak nevezzük, hogy unlockoljuk azt az 5 autót meg egy pályát)
ug1 kapja a harmadik helyet, nem azért, mert ez nem tetszik, hanem mert a másik kettõt nagyon szeretem (:
mindhármat végigtoltam kormánnyal is, billel is, véleményem szerint ug1-et jobb bill-el játszani, bár a kormányom egy õsrégi genius, van egy kis holtjátéka is, meg ha túl gyorsan fordítja az ember, akkor elég szörnyû hangokat ad ki... szóval lehet egy normálisabb kormánnyal jobb lett volna. Viszont porschét meg nfs3-at ezzel a kormánnyal is lehet nagyon kényelmesen játszani, és a bill csak kicsit marad le játékélmény terén 😊
tehát, összegzésként nekem egy olyan nfs tetszene, amiben a porsche karrier módja, fizikája és tuning rendszere van ötvözve az nfs 3 rendõrözésével és autóival és az ug1 versenymódjaival (tehát drift, drag, circuit
esetleg egy kis optikai tuning is jöhet ug1-bõl, bár sztem már ott is el van túlozva a dolog
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Most komolyan, te hülye e vagy? Kb azt állítod, hogy Magyarország egyenesen Ázsiában van. Live For Speed S2, rFactor, GTR Evolution mondanak neked valamit? Egyik konzolon sincsenek ilyen élethû autóversenyzõs szimulátorok jelenleg. Valamint a számítógépes kormánykerekek is élethûbbek, mint akármelyik konzolos (igen, a G25 is elsõdlegesen PC-hez lett kifejlesztve és nem a PS3-hoz).
" inkább veszek egy ps2-t gt4-gyel "
Vegyél. Én meg emulálom a PS2-es GranTurismo 4-et PC-én, ha kedvem tartja.<#mf1>#mf1>
Érdekesen várom hogy mivel próbálkoznak meg az új fejlesztõcsapatnál 😊
Ez van,elromlott a gép,és ezt kaptam kölcsön,legalább van valami.
Amúgy meg azt hittem valaki poénból nyitotta nfs 13 néven,aztán megnéztem,de látom halálkomoly😄
Játék meg most csak lfs,azt viszi a laptop,majd ha lesz újra rendes gép,akkor rfactor,RBR,lfs,és még kipróbálok pár dolgot,ami régi gépen nem futott rendesen.
A hozzád hasonló tahóparasztoknak ott a most wanted, a carbon meg az undercover. Pont olyan szinvonalú játékok, mint te, pont a fajtád csekély agyi kvalitásaira tervezve. Azzal játszál.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)