Need For Speed: Nitro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
1. 2 Special Edition
2. Porsche Unleashed
3. High Stakes
4. TNFS Road & Track
5. Most Wanted
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Burnout nagyon tetszett videókból, jó lenne ha afele elvinnék 😊
Carbonban nekem nagyon tetszett az éjszakai versenyzés, meg a kanyonos verseny, egy ideig nagyon élveztem - talán jobban mint így összességében a NfS -k bármelyik részét, csakhát hamar megunható.
Szarabbul nem is dönthettek volna.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Következésképp aki szerint az NFS5 volt a csúcs annak ajánlok egy másik szériát... Szimulátorból és félszimulátorból van elég választék
NFS3
Porsche
MW
Kiváncsi leszek milesz ebböl.. prostreet2-vel viszont befogják sz..ni szerintem mert az alap5lete is szar...nemmellesleg karácsony elõtt jól jött még 1kis hírverés a sorozatnak(hát igen EA...)
*sóhaj*<#szomoru2>#szomoru2>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
ha visszahoznák a régi nfs-t (Exotic cars, stb.) akkor az tiszta TDU lenne...
a tuninggal még lehetne játszogatni, EA-nál van csomó licensz. Hot Rod / Street Legal Racing szerûen kidolgoznák a tuning részt simán alázna.
Zsaruk nemkellenek, sok kihívás, ötletes pályarészek (hidon átugratás, sínek között cikázás, mittomén)
jahés persze jó zene
KÉSZÍTETTE:NFS HUNGARY "WALIN":
Végleg bezár a BlackBox
Ahogy azt már több korábbi híremben is olvashattátok, az Electronic Arts pénzügyi válságának köszönhetõen kénytelen különbözõ megszorításokat végrehajtani, így több stúdiót szüntetnek meg.
Ezek közé került az EA BlackBox stúdiója is, mely már a Hot Pursuit 2 óta felelõs az NFS sorozat legújabb darabjainak piacra dobásáért. A "Fekete Doboz" bezárása több ember utcára való kerülésével jár együtt, az Electronic Arts tervei szerint a dolgozóinak körülbelül 10%-tól kíván megszabadulni (ez kb. 1000 embert jelent) március 31-ig. Ettõl a cég plusz 120 millió dollárt remél megtakarításként! A Vancouver-ben tevékenykedõ fejlesztõket átcsoportosítják Burnaby-be, ami egy jóval nagyobb szintén kanadai fejlesztõstúdió. Nem a BlackBox lesz az egyetlen ami megszûnik, a játékóriás tervei szerint összesen legalább 9 stúdiót zárnak be világszerte, ezzel remélve azt, hogy további pluszhoz jutnak. Pár nappal ezelõtt már hírt adtam arról, hogy az EA-nek ilyesmi tervei vannak, akkor ezt egy belsõs ember árulta el a Joystiq címû online gamermagazinnak. A "kém" tudomásunkra adta azt is, hogy az NFS megszûnésérõl szó nincs, csak ezentúl nem a BlackBox hanem a Burnout sorozatért is felelõs Criterion Games veszi át a fejlesztõi szerepet. Eddig igaznak bizonyultak a forrás állításai, reméljük a fejlesztõ csapat cseréjében is ilyesmi válaszokat kapunk majd.
I met God. She's black
Úgy összekeverve!
Hol éjszaka-hol nappal!
I met God. She's black
1.carbon
2.undorgrand
3.most wanted
4.hot pursuit
5.porsche2000
képek alapján:
1.undercover
2.prostreet
3.hot pursuit
4.undorgrand 2
(de nem játszottam mindel! amiken nem játszottam azt képek alapján!)
I met God. She's black
Egyébként a SAJÁT véleményem az hogy a top5 nfs rész:
1.Nfs Hot Pursuit 2
2.Nfs Porsche
3.Nfs Hot Pursuit
4.Nfs Underground
5.Nfs Most wanted
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nah szal az NFS 12-nél is így ment végig..nyitottam egy topicot róla és jöttek a hírek róla és egy elég népszerü topic lett belõle mint a többi NFS-bõl 😄
Reméelm kapunk majd híreket róla,bár biztos hogy csak jövõ Novemberben lesz a boltok polcain de reménykedni csak lehet nem? 😊
meg lesznek hegyi pályák is, ahol jégen kell majd driftelni <#wink>#wink>
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
púúúúú
de egyébként ja, 1-5 fíling kéne. inkább 1-4. max lekattannak az fnf-en szocializálódott kisiskolások a sorozatról.
mellesleg "munkájuk".
durva