Radikális állatvédők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Vegyünk egy kutyát, már kicsi korában elviszik a családjától, védtelen mert nem tud kihez "segítségért fordulni", az embernek megvannak az eszközei, hogy egy életre nyomorékká tegyen egy kutyát. ÉS AKKOR ott tartunk, hogy a meglévõ, állatokat védõ törvényeket se tartják be, nem alkalmazzák. Amíg ez így megy addig bizony el lesz verve minden állatkínzó. Így mûködött ez régen is, csak nem állatokkal hanem emberekkel. Ahol nem mûködött az igazságszolgáltatás, ott az emberek ítélkeztek vagyis jobban mondva a közösség.
#19: Én ugyan így gondolom az embereknél is. Minden ember ártatlannak születik, csak a környezet formálja õket valamilyen módon ilyenné. De ettõl függetlenül nem sajnálom egyiket sem ha betörik az orrát egy kiskutyáért. Amíg az emberek felsõbbrendûnek, értékesebbnek tartják magukat az állatoknál, addig szükség van az ilyenre is szerintem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-
A másik embert és állatokat tisztelni, szeretni még fiatalkorban kell "megtanulni" (vagy átvenni a környezetben élõ emberektõl), utána már csak a büntetésekkel lehet visszafogni az ilyeneket, mégpedig olyannal ami elrettenti az ilyentõl.
Így jónak tartom a radikálisabb megoldást, de félholtra verni ilyen módon vkit tényleg nem lenne szükséges (vagy legalább vmi figyelmeztetést adni elõször vagy elõtte).
<#eljen>#eljen>
(HBD egyébként te õsbfes kecseg 😉)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
20. század elején, a tanyasi világban az sem volt ritka, h emberek bántak így egymással, civilizáltságalantságból kifolyólag. Kulturált társadalomban az ilyen jelenségek maguktól tûnnek el.
Akkor most verni vagy tanítani kell?
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Amúgy az állatvédõk általában festékkel szokták leönteni öreg hölgyek szõrméit...a bõrszerkós motorosokkal miért nem kötözködnek😊
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.