Radikális állatvédők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah lehet állatokat pátyolgatni belépsz a zöldek közé és a menhelynek ajánlod a pénzed😄.jah hogy pofázni neked is könnyebb?

immovable
csak nem félsz kiscsillag?
Narxis
Nem-nem, ahol nincs igazságszolgáltatás ott van önbíráskodás és éppen ezért nem lesznek következményei. Mert nincs jelen az állam és az erõszakszervezetei.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

immovable
szerinted
A törvénnyek képzelik magukat ezek után mi jön már ölni is fog ez a radikális csürhe?Ha ártatlant vernek meg akkor mi van?

Narxis
Lehet segíteni az embertársaidon, osszál kaját a hajléktalanoknak, vannak ilyen szervezetek is, lehet indulni a választáson, belépsz egy pártba stb. Mi meg foglalkozunk az állatokkal. Ja hogy pofázni könnyebb?

Mindenesetre az önbíráskodó csöcselék elnyeri majd méltó büntetését.

Narxis
Lehet vitatkozni azon, hogy helyes vagy sem, közben meg a probléma megoldatlan marad. Véleményem szerint helyes. Azok meg akik a felvágottat, meg szalámit mint állatkínzást hozzák fel példaként, a legnagyobb demagógok amellett, hogy szánalmas az érvelésük.

Jah mert az állatok jogai az egyetlen és legfõbb probléma?Az embertársad dögöljön meg...az állam segítse jah...mikor ma már ott tartunk hogy nincs közbiztonság.

w77d
mi már "megvívtunk" egyszer ebben a témában, ma én nem fogok veled vitázni 😉

Narxis
Az embereket ki a faszom akarja védeni??Az embereket védi a családja, barátai, törvényei, alanyi jogon járó ügyvédei, jobb helyeken maga az állam.

Vegyünk egy kutyát, már kicsi korában elviszik a családjától, védtelen mert nem tud kihez "segítségért fordulni", az embernek megvannak az eszközei, hogy egy életre nyomorékká tegyen egy kutyát. ÉS AKKOR ott tartunk, hogy a meglévõ, állatokat védõ törvényeket se tartják be, nem alkalmazzák. Amíg ez így megy addig bizony el lesz verve minden állatkínzó. Így mûködött ez régen is, csak nem állatokkal hanem emberekkel. Ahol nem mûködött az igazságszolgáltatás, ott az emberek ítélkeztek vagyis jobban mondva a közösség.

immovable
szemet szemért, fogat fogért!!!
macselek
Én is egyetértek velük.

#19: Én ugyan így gondolom az embereknél is. Minden ember ártatlannak születik, csak a környezet formálja õket valamilyen módon ilyenné. De ettõl függetlenül nem sajnálom egyiket sem ha betörik az orrát egy kiskutyáért. Amíg az emberek felsõbbrendûnek, értékesebbnek tartják magukat az állatoknál, addig szükség van az ilyenre is szerintem.

kutyus kínzása agyonverik...ártatlan megölése börtönt javasolnak...ez mégis mi?ha nem a fröcsögõ embergyülõlet megnyilvánulása?<#wilting>

Te kiskorodban elvesztél egy vadasparkban, vagy mi a bajod?

immovable
teljes mértékben egyetértek velük. sõt 😊
Nem hittem volna, hogy erre a hitleres faszságra bárki érdemben is reagálna: gratulálok...

Narxis
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Érdekes ezek a nagy állatvédõk viszont a gyilkosokat hogy védik...hogy jaj szegény nagyobb büntetés ha börtönt kap mintha kivégzik..de a kutyus ari azért már agyonvernék...nem szánalmas ez a embergyûlölet?<#wilting>

ennyit arról az urban legendrõl hogy az állatszeretõk csak jó emberek...a radikális imádóik gyûlölik az embereket

Sir Quno Jedi
Aki az én kutyáimhoz nyúlna és elkapnám, az sem járna jól. Hirtelen felindulásból könnyen tövig sikerülne még belétolnom a bozótvágót... Persze nem bánnám meg, mert ezen mégis mit kéne megbánnom?! Az állatnak esélye sincs az emberrel szemben és megbízik bennünk, kb. mintha pólyás csecsemõket gyilkolna a mocska.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kemény az a videó a Bannerban...
w77d
hehe 😄

hmm... kísértetiesen hasonlít ez a dolog egy másik, az országot tán jobban érintõ problémára. 😄<#miaz>

[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-

Balumann
A problémák mennyisége csak nõ, akiknek kellene azok nem tesznek semmit. Ha nem is teljesen jogos amit tesznek, legalább elkezdtek valamit csinálni.
A másik embert és állatokat tisztelni, szeretni még fiatalkorban kell "megtanulni" (vagy átvenni a környezetben élõ emberektõl), utána már csak a büntetésekkel lehet visszafogni az ilyeneket, mégpedig olyannal ami elrettenti az ilyentõl.
Így jónak tartom a radikálisabb megoldást, de félholtra verni ilyen módon vkit tényleg nem lenne szükséges (vagy legalább vmi figyelmeztetést adni elõször vagy elõtte).
<#eljen>

joebacsi
Szerintem te is egy állatkínzó vagy, mindjárt dobok is egy mélt nekik, hogy tegyenek már valamit, mert ez nem állapot.

(HBD egyébként te õsbfes kecseg 😉)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

van akit tanítani kell, van aki tudja és van akit verni kell.

w77d
az ilyet taníthatod, még le is köp...

David2
most szerinted az a leghatékonyabb megoldás, h érzelmektõl fûtve elkezdünk embereket félholtra verni? 20 év ilyen akciózásnak maximum hullák lennének az eredményei. Miért is? mert a probléma teljesen máshol gyökerezik.

20. század elején, a tanyasi világban az sem volt ritka, h emberek bántak így egymással, civilizáltságalantságból kifolyólag. Kulturált társadalomban az ilyen jelenségek maguktól tûnnek el.

Akkor most verni vagy tanítani kell?

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Szabi84
Amíg az állam nem tesz semmit az állatvédelem érdekében, addig egyetértek velük, én is kitaposnám a belét annak aki ilyet tesz. Aki ilyet tesz az egy lelki beteg ember akire úgysem hat a szép szó, marad az erõszak talán abból tanul.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

w77d
lõdd is agyon azokat, akik megkínoztak vagy megvertek téged... máshoz nincs közöd. Szegény állatok nem tudják visszaadni és rendet csinálni, ezért kellenek ilyen srácok..

Amúgy még témához kapcsolódóan..nézzetek meg pár PETA videót..én horrorfilmeken nõttem fel...de ez sokkolt.

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Pepsi Twist
vagy 2m 120kilós skinhead állatokkal?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

predator0
Azért, mert a motor gyorsabb a festéknél... 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

David2
most holnap szerzek egy pisztolyt s elkezdek elégtételt venni a vélt vagy valós sérelmeimért...

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Nem ezek öntötték le disznósz@rral a Gecy-"Színdarab" alkotóját? mert akkor jó arcok😊

Amúgy az állatvédõk általában festékkel szokták leönteni öreg hölgyek szõrméit...a bõrszerkós motorosokkal miért nem kötözködnek😊

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

predator0
Komolyan egyre nagyobb faszságokat írtok 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Montanosz
én is ismertem egy állatvédõt, még vegetáriánus is lett nagy hirtelenjében annyira szerette az állatokat..ha jól emlékszem adolf hitlernek hívták....

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

de kezd a f@szoddal. 😄

w77d
minimum egy év lenne elfogadható. súlyosbb esetben akár 5 év..

w77d
ne , mert õk nem embereket vertek, szóval nem a te hatásköröd...

Én meg ember védõ vagyok, most verjem meg ezeket a tetveket?

Count Adyn
Nem megoldás barbárságra barbársággal felelni. Rendebe kéne tenni ezt végre törvényileg az állatkínzást és bekúrni félévre a faszkalapokat a sittre, hogy megkavarják bennük a tegnapi ebédet a cellatársak, aztán meggondolják majd. Ám önbíráskodás sohasem szül semmi jót.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

w77d
aki állatot kínoz az megérdemli, hogy jól megagyaqlják, ha pedig halálra is kínozza az állatot, akkor minimum a gerincét kell eltörni, úgy is gerinctelen...

Palinko
az alapítványok munkájára céloztam
az ellenség megtévesztése, összezavarása stb, stb<#vigyor5>

0Fritz0
Azért ez most egy lájtos öngól volt. <#hehe> <#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Az állatkínzóktól elvett állatokkal mi lesz?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

vesszen az összes állatkínzó köcsög. kezdjen velem ha van elég mersze

desigo
Milyen hivatalos utat?
Soha,semmi büntetést nem kapnak...