510
A radikális állatvédők orrot törnek egy kiskutyáért.
  • David2
    bután értelmezitek a kérdést

állatkínzás elítélendő, de ez még senkit sem jogosít fel arra, hogy önjelölt világmegváltóként járjanak félholtra verni, akikről ŐK úgy gondolják

mert ugyanaz a barbárság, s véletlenül sem old meg semmit, de ezt ostoba, érzelmektől vezérelt embereket úgy sem győz meg...
  • tirpitz
    Neked most vagy arra áll fel, hogy egy egész topic téged szid, vagy arra hogy állatokat kínoznak. Egyik jobb mint a másik..
  • Rundstedt17
    Akkor sem ítélkezhet mindenki úgy ahogy akar..Anarchia lenne...
  • Rundstedt17
    Nézz utána.
  • immovable
    amit emberek írtak, s azok is szegik meg.
  • Sir Quno Jedi
    Amint az első pár embert VALÓBAN leültetik minimum két (azaz kettő) évre a köztörvényesek közé állatkínzásért és beindul az állami gépezet, máris lehet erre hivatkozni. Addig meg csak bullshit!

SOHA SENKIT NEM CSUKTAK MÉG LE EZÉRT EBBEN AZ ORSZÁGBAN! Kápíse?!
  • Rundstedt17
    A törvény szerint
  • Rundstedt17
    Amihez nincs joguk ahhoz nincs joguk.Nehéz felfogni?
  • EK1TEP
    Mér ahoz van joga valakinek hogy a kutyával így bánjon vagy megis ölje?
  • macselek #141
    És szerinted ezeknek az embereknek joguk van ezt tenni az állatokkal?
  • immovable
    ki szerint?
  • Rundstedt17
  • macselek #138
    Hát téged senki sem fog meggyőzni azt már most látni... Pénzbüntetés..lol, azt kell hogy mondjam, már ne is haragudj, de te érzelmileg retardált vagy.
  • Rundstedt17
    De ahhoz nincs joguk...Nem tudod felfogni?
  • immovable
    és szerinte d hány forintot ér a kín? mert ha nem sok befizetlek egyre szívesen. én leszek a kalauzod.
  • predator0
    Már ne haragudj, de a radikális állatvédelem arról szól, hogy ezek a barátságos maszkos eltorzított hangú emberek azért verik ki a szart azokból az emberekből, mert azok kutyusokat (is) csonkolnak.
    Ok-okozati összefüggés van.
    Ha nem csinálnák azt amit az állatokkal, akkor ők sem vernék meg őket. Vagy ez ennyire nem világos?
  • Rundstedt17
    Rohadtul arról volt szó akkor is.
  • Rundstedt17
    Ahogy te is
  • Rundstedt17
    Ugyanazt a bánásmódot?szerintem pénzbüntetés és el van felejtve.Miféle jogrend az hogy az állatért ember életet?Mikor az ember életért is csak pár év jár?Elmebajos jogrend lenne.....
  • tirpitz
    igazi mókamester vagy, komolyan.
  • tirpitz
    Nálad rohadtul nem a radikális állatvédőkről van szó, hanem szimplán az állatvédőkről... Már az állatkínzós topicban is flémeltél, amikor még szó se volt ezekről a srácokról.
  • Lammer
    ennyi!
  • macselek #128
    Ez itt a probléma, hogy szerinted 1. az ember 2. az állat. Az embernek és az állatnak ugyanazt a helyen kéne lennie a fontossági listán, épp ezért, ha valaki ilyen undorító módon bánik egy állattal, megérdemli UGYANAZT a bánásmódot, de itt még csak nem is erről volt szó. Több kutya is meghalt valószínűleg a csávó miatt, és cserébe betörték az orrát, nabumm. Amig nincs tisztességes törvény, addig ez is megteszi. Nagyon tudom tisztelni ezeket az embereket.(tudom ezért te engem egy rohadéknak tartasz)
  • Rundstedt17
    Szerintem téged kivettetek gyerekkorodba és a kutya volt az egyetlen barátod ezért ez elmebajos védési mániád:D
  • Sir Quno Jedi
    Végül is Rómában sem voltak emberi jogai egy rabszolgának. Ha megölted/halálra kínoztad és ha esetleg nem a sajátod volt, kártalanítottad a gazdáját némi pénzmaggal és mosolyogva elváltatok. Az állatok védtelenebbek, mint a rabszolgák voltak valaha is és semmire sem tartják őket azok, akik erőszakos cselekedeteket követnek el velük szemben. EZÉRT kell az embereknek megvédeni őket, mert nincs más lehetőségük.
  • Rundstedt17
    Radikális állatvédőkről van szó.A kérdés inkább feléd miről beszélsz?A csürhéről van szó akik törvényt játszva vernek embereket félholtra...Nem megcsonkított kutyusokról
  • tirpitz
    Rohadtul ismersz, úgyhogy biztos 100%-os megállapításokat tehetsz... nálam olyan sorrend van, hogy aki a gyengébbet bántja, öli az nem nagyon lehet ember. A gyengébb lehet állat, nyugdíjas néni, 6 éves gyerkőc, stb. Ebből a szempontból nem teszek különbséget. De próbálj csak beskatulyázni, én is már megtettem veled... gondolom valami trauma ért gyerekkorodban, aztán így kompenzálsz..
  • immovable
    nála ez a bizonyítvány
  • predator0
    Állatkínzásról van szó. Te milyen fontossági sorrendről beszélsz?
  • macselek #121
    Teljesen egyetértek.
  • tirpitz
    2 kutyánkat mérgezték meg, mindkettő elpusztult. Harmadikat ellopták (gyönyörű németjuhász, valószínűleg bundának). A mostani zárt kennelben alszik, és életemben egyszer vertem meg, amikor idegentől vett el kaját. Ha valaki bántani akarná szétcsapnám egy baltával. Mert családtag.
  • immovable
    ennyi. aki ezt nem érti, azt csak sajnálni lehet.

fél a fájdalomtól a kis köcsög akit elkapnak a radikális állatvédők? erre akkor kellett volna gondolnia mikor kínozza az állatot.
  • David2
    szerintem szervezzünk rögtön ítélő népi bíróságokat, ahogy tették a világháborúk után, biztosan meg old mindent
  • Rundstedt17
    Jah csak talán van fontossági kategória...1,ember 2,állat.nálad fordítva ez is bizonyítvány...
  • Sir Quno Jedi
    Nekem mérgezték meg kutyámat a "jóemberek" és tudom mivel jár és milyen érzés. Akinek a kutya családtag, azok mind tudják, hogy milyen attól rettegni hogy elveszítesz egy családtagot. Milyen érzés hétvégén kora hajnalban orvost találni aki talán segíteni tud, miközben a kutyád ott haldoklik a karjaidban, összehány mindent és könyörögve néz rád, mert számára te vagy az isten, mástól nem várhat segítséget, sem megváltást...

Aki képes állatokat kínozni szándékosan, az elmebeteg és embereket is képes lenne kínozni ugyanúgy, csupán fél a büntetéstől, vagy simán csak beszari, esetleg MÉG nem jutott el odáig. Golyót érdemelnek, hogy ne szenvedjenek sokáig. Embert nem fogok sajnálni soha egy nyomorult állattal szemben. SOHA! Erre a tettre nincs indok.
  • Rundstedt17
    Nem tévedhetnek?ugyanmár..érdekes az embereket ítélők tévedhetnek...de az önbíráskodó állatvédő csürhe nem?
  • tirpitz
    "Jah mert az állatok jogai az egyetlen és legfőbb probléma?"
    Az állatok jogai is EGY probléma. Téged mit zavar, hogy X ember ezzel foglalkozik, nem azzal amit te problémának tartasz? Ne te mondd már meg, hogy kinek mi legyen a fő probléma.
    És ha valaki felgyújtja a házad, akkor te csendben maradsz, mert máshol meg embereket ölnek? Az nagyobb probléma mint a te házad, nem?
  • Rundstedt17
    Előbb utóbb.Habár igaz az állat manapság már ember fölé van helyezve és ez itt is jól látszik
  • Narxis
    Ártatlant nem vernek vgy te csak így feltételezel? Ennyi erővel a hivatlos szervek is vernek ártatlant, mert senki nem ellenőriz minden intézkedő rendőrt, határőrt stb. -t.
  • Rundstedt17
    Jah lehet állatokat pátyolgatni belépsz a zöldek közé és a menhelynek ajánlod a pénzed:D.jah hogy pofázni neked is könnyebb?