510
A radikális állatvédők orrot törnek egy kiskutyáért.
-
#230 Azért én veszek egy fekete maszkot a hatás kedvéért. Az erőt ad és a hangot is torzíccsa. Bár lehet ahhoz már speciális Darth Vaderes kell. -
#229 Nem, de súlyra majnem jó a centi. :D
Amúgy abszolút nem méret kérdése, hanem kiállásé. Ha érzik, hogy veled nem lehet bratyizni, packázni, alkudozni, szívózni az adott szituban, akkor meg sem próbálják. AZ emberek ilyenek. Pedig amúgy egy békés, türelmes balek vagyok és mindig is túl jó volt a szívem (lehet kivágnak még a Sötét Jedi Akadémiáról is, ha felfedezik)...
Nagyon rühellem, ha beleugatnak a dolgaimba, pláne a házamba/lakásomba. Én sem basztatok senkit, amíg engem sem basztat senki. Alapszabály. -
#228 Ebből nekem az jön le, hogy te sem ötven kiló és 160 centi vagy :D -
BIZ0906 #227 Hobby:... xD -
#226 Eléggé puhák vagytok (nem sértésként). :D Az én szomszédaim már előre köszönnek, pedig én mindig kimérten udvarias vagyok. Mikor ÉN felhúztam az átláthatatlan 2m-es kerítéseket 4 irányba, 1xűen átmentem közölni (így kívánja az illem), hogy kerítést építek, PONT! Apámat évekig szívatták, hogy akkor ők nem látnak ki, meg hasonlók, velem meg sem próbálták. Nem engedélyt kértem, vagy a beleegyezésüket, hanem tényeket közöltem. Ennyi. Új világ van.
Ugyanígy, ha bármi nem tetszik, szólok nekik. 1x. Ha neadjisten a kutyáim sérülnének meg miattuk és szándékosságot feltételeznék részükről... Jobb nem belegondolni... -
#225 pff
ezt anyámék is eljátszották
azóta is lehet nézni a csúnya bevakolatlan falat nekünk -
BIZ0906 #224 Már a 18:30-as hírekben is voltak. -
#223 Azért annyira hülyék nem lehettek. (vagy lehet ez egy másik csoport) Én már februárban is láttam hasonló magyar riportot a tévében. (Fókusz Plusz) -
#222 azt már igazándiból anyámék intézték, de nem sokkal rá akarta volna színeztetni a házát, s szükség lett volna a mi telkünkre is. Azóta sincs kész az az oldal:D -
#221 Hmmm. A videóról:
A fiúk kissé túl vehemensek. HA véletlen sikerül kinyírni ezzel az egyik delikvensüket, akkor már gyilkosság lesz a vád és úgy előbb-utóbb elkapják őket. Nem jó ötlet. Kifinomultabb kínzási módszerek kellenek, mivel a puszta "verés" könnyen tragédiába torkollhat. Azután, ha a tag már maga könyörög a megváltó halálért, szépen otthagyni és mentőt hívni hozzá. Lényeg, hogy ne legyenek 8 napon túl gyógyuló látható sérülései (ebben a rendőrök is jeleskednek, megvannak a módszereik). Akkor mindjárt más a vád.
Gondolom küldeni kéne nekik terveket, címeket, neveket, felszerelést, pénzt, embereket még... hmmm... Szerintem lesznek előbb-utóbb támogatóik, hacsak nagyon az elején el nem buknak. :D -
#220 Én is arra vagyok kiváncsi, hogy az nem jogellenes-e... -
#219 Miképpen? -
#218 Bontsad le amit ő csinált. -
#217 Akárhogyis nézzük, a jelenlegi jogok nem védik megfelelően állatok, sőt bizonyos esetben ártatlan az emberek "jogait" sem.
Másik, hogy szerintetek egy állatkínzót mennyivel rettent el jobban a kínzástól a pénzbüntetés, vagy a börtön (mennyi is; 2, 5 év?).
A mondás is úgy szól, ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel. Nem úgy, hogy fizesse meg a követ meg azt hogy megdobott.
Nem hogy megverni, kiközösíteni és talán száműzni is kellene az olyat, aki nem tartja tiszteletben embertársait és az állatokat.
A radikális állatvédők mit ártanak? Megsértik a jogokat, amik nem eléggé védik az állatok jogait. Csinálják tovább, aztán majd "kialakul" a megfelelő megoldás az ilyenek ellen. És remélhetőleg az előrelépés meg fog történni más problémáknál is. -
#216 most elmesélem saját sztorimat is:
idióta szomszédunkkal évek óta nem ápolunk jó viszonyt. Parasztja, h szopassa a kutyánkat, kitalálta, h szögeket ver a két telket határoló kerítésébe, s fejüket pedig levagdosta. Nem kellett sok idő, h a kutya lába megsérüljön. Persze dühöngtünk rendesen, ha átmentünk volna verekedni, akkor meg önbíráskodás, magánterület sértés, súlyos testi sértés, magyar jog már csak ilyen.
Tehát nem mi jöttünk volna ki győztesen a buliból, feljelentéssel sem mentünk volna sokra, azonban mindenki lenyugodott a családban, s amikor eljött az idő mocskos mód lett visszaszopatva. -
BIZ0906 #215 Tény. -
kocsisgabor9999 #214 Az ember a legmocskosabb állatfaj tud lenni akárki akármit mond. -
#213 Na innentől jön az, hogy az adott illető szarba se veszi az állatokat, amit már mondtam. Onnantól ezt nem lehet megmagyarázni. Mert jogellenes...... -
#212 Ez így van. Sajnos ez árthat a többi, amúgy békés állatvédő ügyének is. Ugyanakkor nem lehet ellene tenni semmit és talán még lesz is valami látszatja a dolognak. -
BIZ0906 #211 De ameddig a jó öreg magyar törvények inkább őket védi mint sem, hogy elítélné nem lehet tenni semmit csak törvénytelen ezközökkel. -
#210 Értsük meg végre, hogy a nyílt állatkínzó éppen olyan káros és elítélendő, mint egy gyerekeket megrontó pedofil, egy sorozatgyilkos, egy notórius tolvaj és alapból ki kéne őket közösítenünk, el kéne őket ítélnünk és minden eszközzel fel kéne ellenük lépnünk. Amíg erre a szintre nem jutunk el ebben az országban, addig nincs miről beszélni. Hogyan gondolhatja valaki egy pillanatig is magát civilizáltnak/műveltnek/tanultnak/intelligensnek, aki el tudja fogadni, hogy valaki kutyákat kínoz halálra és akár mosolyogva kezet is fogna vele. Könyörgöm! -
kocsisgabor9999 #209 Úgy vagyok vele, hogy ha fegyver van a kezemben és a törvény nem korlátozna, és rám támad egy kutya, elfutok, ha pedig nem tudok, akkor fejbe lövöm. Ha állatkínzás szemtanúja lennék, és első felszólításra nem hagyná abba az illető, az állat bántalmazását, először lábon lőném, fejbe rúgnám 3szor, aztán bumm fejbe. -
BIZ0906 #208 Hát akkor sajnos sok topikot kéne nyitni. -
#207 sok mindenben egyetértek veled
de a topik ennek a videónak nyílt, s azt gondolom, ezzel amit csinálnak többet ártanak, mint használnának -
#206 Nem izgat a feni videó, sem annak hősei. Arra akartam kilyukadni, hogy a jog és a törvény nem elég. Van józan ítélőképességünk és többnyire meg tudjuk ítélni mi helyes és mi helytelen. Az állatkínzás helytelen, így ha nem tesz ellene semelyik törvényes szerv semmit (pedig a törvény ŐKET kötelezi erre), többszöri felszólítás ellenére sem, akkor marad az ősi, bevált módszer, azaz csülökre. Meg tudom őket érteni valahol. -
#205 igen, abszolút egyetértek veled. csakhogy sajnos minket kispolgárokat qrva magasról leszar a sok jordán+ nagyorrú szarházi...akiknek aztán qrvára mind1 mi miben halunk meg.
mellesleg annak a tetűnek énis rátérdeltem volna a nyakára...ha csak úgy eltűnt volna a fickó az se érdekelt volna senkit valszeg.csakhát mindig abból lesz nagy felhajtás amiből nem kéne. -
#204 most ezzel fenti videó "hősei" mellett érvelni enyhén szólva is demagóg -
#203 Jujajj! Ne bátorítsd! Privátot nem állhatom. :D
Ez nyilvános fórum, amit nekem mondanak a témában, az olyan, mintha mindenkinek mondanák, ergó válaszolhat rá más is, ahogy írod. -
BIZ0906 #202 És még mennyi ilyen van ahol ugyan ezt kéne tenni. -
Thanatos #201 -
#200 Ezt 100 kommenttel ezelőtt is elmesélhetted volna :D:D -
#199 Mégis mesélek egy sztorit (igaz):
Volt egy nő, akit folyton vert a férje. No nem ám csak úgy tessék-lássék, hanem pl. eltörte a kulccsontját és hasonlók. Mikor már a gyerekeikkel is ezt csinálta, a nő sok-sok hercehurca után elmenekült a férfitól, már bírói távol-tartó végzés volt, meg ami jólesik, de a pasi csak megkereste őket, akárhová bujdostak és újra- és újra véresre verte őket. A rendőrök mindig bevitték, aztán 72 óra múlva ki kellett, hogy engedjék és újra az egész. Mivel a pasi erősen füstös volt, így sokat nem tehettek ellene, ám egy nap a rendőröknek lett elege, mivel majdnem belehalt az anya és a gyerekei is az utolsó barátkozásba, így szépen a kommandósok elkapták a fickót fényes nappal a lakótelepen, maszkban, géppityukkal, ahogy kell, odanyomták a betonfalnak, lefektették a földre, rátérdeltek, ahogy tanulták és úgy megfélemlítették a pasit, hogy azóta sem látta senki arrafelé. Hogy mit mondtak neki, nem tudom, de hatott.
A ti olvasatotokban ezek a rendőrök megsértették a törvényt, meg a fickó jogait és mindet le kéne fokozni, ki kéne rúgni, bevágni a köztörvényesek közé, hadd rohadjanak ott halálukig.
Az én olvasatomban ezek az emberek HŐSÖK, akik megmentettek egy védtelen anyát és gyermekeit a kíntól, a megaláztatástól és a haláltól.
Ennyi. Aki nem érti, az nyugodtan kösse fel magát szvsz. -
#198 Akkor miért nem privátban írtad, bazz? :D -
#197 mintha nem nektek ment volna a válasz:D -
#196 Csinálj nekik topikot és hajrá... -
#195 Oldd meg azokat a problémákat mi meg megoldjuk ezeket. -
#194 Ők se tévedhetnek. Vagy te, hogy gondoltad, hogy intézkednek? Magdi néni pletykája alapján? Ennyire ne nézz már hülyének senkit se.
Lehet nézni az Animal Planet-en, Amerikában, asszem Kalifornia(?) államban, állatkínzás kivizsgálására kiképzett, intézkedési jogokkal felruházott egyenruhások mennek ki bejelentések alapján kivizsgálni az eseteket. Nem nézem rendszeresen, de legtöbbször elveszik az éheztetett állatot és egy komoly pénzbüntetést szabnak ki. Lehet volt már börtönbüntetés is, nem tudom mindig nézni az adást. Volt, hogy a bíró maga ment ki megnézni, hogy mennyire éheztették a lovat és el volt képedve, komolyan érdekelte az állatok sorsa. Volt, hogy az intézkedő egyenruhás elől meg akart szökni az állatkínzó geci, utánament, elfogta, megbilincselte, nem bánt vele kesztyűs kézzel a hatósági személy. Ha itthon is így intézkedni fognak a rendőrök vagy az erre feljogosított emberek, méltó büntetést kapnak az állatkínzók, senki se fog önbíráskodni. -
#193 most faszért kell ki sarkítani a dolgokat? vannak ebben az országban kurvára nagyobb gondok, amiről itt még beszélni sem szabad -
#192 Perszehogy. Túlnépesedés van. (Mégis fogyunk, ez a kemény ) Mégis lehet mindenkinek 128 gyereke akár, ami után pénzt is kap. -
#191 És gondolom, ha embereket gyilkolnának/kínoznának halálra százszámra ebben az országban, akkor is ugyanezt mondanád, ejjj ráérünk arra még. Vicces.