Radikális állatvédők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Veheted, aminek akarod. Én nem hiszem, hogy egy emocionálisan egészséges ember nem ítéli el az állatkínzás bármilyen formáját. Te már az állatkínzós topicban is írtad, hogy úgyis kaja lesz belõlük, akkor minek védeni õket, stb. Valami nincs veled rendben...

Önbíráskodás jogellenes.

predator0
Nem elítélni kell õket... hanem elérni náluk bárhogy, hogy az életbe többet ilyet ne csináljanak, és ezt tudatni kell mindenkivel, aki ezt tenné/teszi.
Nekem az a gyanúm, hogy te mindenfajta állatra magasról tojsz.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Sir Quno Jedi
Nem. EZT te várod kérlek szépen! Pontosan tudod, hogy nem fogja senki megbüntetni ezen állatkínzó elmebetegeket, mégis ezt szajkózod, hogy majd a jog, meg a törvény, meg a rendõrség, meg az állam, meg a pénzbünti, meg kitudjami. Ellentmondást vélek felfedezni a logikádban (csak azt). 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ez itt a lényeg<#eljen>

személyeskedés már nem elõször.csak erre futja?<#wilting>

immovable
érdekes világban élhetsz. ha megkínoznak egy szerencsétlen állatot, az nem baj, de ha a tag kap érte két sallert, akkor radikalizmus, huligánok, anarchia, és a többi és a többi.<#shakehead>

Akkor sem ítélkezhet mindenki úgy ahogy akar..Anarchia lenne... akkor te se ítéld el õket.
Hogy várhatod el hogy elítéljék ezeket az embereket mikor szinte a legkegyetlenebb bünökért sem kapnak 5 évnél többet?

R0zs0máK
megyek is megdögönyözöm a kutyát 😄D

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Sir Quno Jedi
Jelzem a jog és törvény NEM igazságot szolgáltat, nem is ezért léteznek, nem ez a feladatuk. Számtalan bíró is elmondta már, hogy igazuk van, DE a jog szerint nem.

Ergó igazságot csak elszánt emberek maroknyi csoportja tud olykor tenni, ha éppen sikerül nekik.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Õk a kivétel 😊

David2
bután értelmezitek a kérdést

állatkínzás elítélendõ, de ez még senkit sem jogosít fel arra, hogy önjelölt világmegváltóként járjanak félholtra verni, akikrõl ÕK úgy gondolják

mert ugyanaz a barbárság, s véletlenül sem old meg semmit, de ezt ostoba, érzelmektõl vezérelt embereket úgy sem gyõz meg...

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Neked most vagy arra áll fel, hogy egy egész topic téged szid, vagy arra hogy állatokat kínoznak. Egyik jobb mint a másik..

Akkor sem ítélkezhet mindenki úgy ahogy akar..Anarchia lenne...

Nézz utána.

immovable
amit emberek írtak, s azok is szegik meg.
Sir Quno Jedi
Amint az elsõ pár embert VALÓBAN leültetik minimum két (azaz kettõ) évre a köztörvényesek közé állatkínzásért és beindul az állami gépezet, máris lehet erre hivatkozni. Addig meg csak bullshit!

SOHA SENKIT NEM CSUKTAK MÉG LE EZÉRT EBBEN AZ ORSZÁGBAN! Kápíse?!

A törvény szerint

Amihez nincs joguk ahhoz nincs joguk.Nehéz felfogni?

Mér ahoz van joga valakinek hogy a kutyával így bánjon vagy megis ölje?

macselek
És szerinted ezeknek az embereknek joguk van ezt tenni az állatokkal?

immovable
ki szerint?
<#wilting>

macselek
Hát téged senki sem fog meggyõzni azt már most látni... Pénzbüntetés..lol, azt kell hogy mondjam, már ne is haragudj, de te érzelmileg retardált vagy.

De ahhoz nincs joguk...Nem tudod felfogni?

immovable
és szerinte d hány forintot ér a kín? mert ha nem sok befizetlek egyre szívesen. én leszek a kalauzod.<#vigyor1>
predator0
Már ne haragudj, de a radikális állatvédelem arról szól, hogy ezek a barátságos maszkos eltorzított hangú emberek azért verik ki a szart azokból az emberekbõl, mert azok kutyusokat (is) csonkolnak.
Ok-okozati összefüggés van.
Ha nem csinálnák azt amit az állatokkal, akkor õk sem vernék meg õket. Vagy ez ennyire nem világos?

Rohadtul arról volt szó akkor is.

Ahogy te is

Ugyanazt a bánásmódot?szerintem pénzbüntetés és el van felejtve.Miféle jogrend az hogy az állatért ember életet?Mikor az ember életért is csak pár év jár?Elmebajos jogrend lenne.....

igazi mókamester vagy, komolyan.

Nálad rohadtul nem a radikális állatvédõkrõl van szó, hanem szimplán az állatvédõkrõl... Már az állatkínzós topicban is flémeltél, amikor még szó se volt ezekrõl a srácokról.

Lammer
ennyi! <#worship>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

macselek
Ez itt a probléma, hogy szerinted 1. az ember 2. az állat. Az embernek és az állatnak ugyanazt a helyen kéne lennie a fontossági listán, épp ezért, ha valaki ilyen undorító módon bánik egy állattal, megérdemli UGYANAZT a bánásmódot, de itt még csak nem is errõl volt szó. Több kutya is meghalt valószínûleg a csávó miatt, és cserébe betörték az orrát, nabumm. Amig nincs tisztességes törvény, addig ez is megteszi. Nagyon tudom tisztelni ezeket az embereket.(tudom ezért te engem egy rohadéknak tartasz)

Szerintem téged kivettetek gyerekkorodba és a kutya volt az egyetlen barátod ezért ez elmebajos védési mániád😄

Sir Quno Jedi
Végül is Rómában sem voltak emberi jogai egy rabszolgának. Ha megölted/halálra kínoztad és ha esetleg nem a sajátod volt, kártalanítottad a gazdáját némi pénzmaggal és mosolyogva elváltatok. Az állatok védtelenebbek, mint a rabszolgák voltak valaha is és semmire sem tartják õket azok, akik erõszakos cselekedeteket követnek el velük szemben. EZÉRT kell az embereknek megvédeni õket, mert nincs más lehetõségük.

Radikális állatvédõkrõl van szó.A kérdés inkább feléd mirõl beszélsz?A csürhérõl van szó akik törvényt játszva vernek embereket félholtra...Nem megcsonkított kutyusokról

Rohadtul ismersz, úgyhogy biztos 100%-os megállapításokat tehetsz... nálam olyan sorrend van, hogy aki a gyengébbet bántja, öli az nem nagyon lehet ember. A gyengébb lehet állat, nyugdíjas néni, 6 éves gyerkõc, stb. Ebbõl a szempontból nem teszek különbséget. De próbálj csak beskatulyázni, én is már megtettem veled... gondolom valami trauma ért gyerekkorodban, aztán így kompenzálsz..

immovable
nála ez a bizonyítvány
predator0
Állatkínzásról van szó. Te milyen fontossági sorrendrõl beszélsz?

macselek
Teljesen egyetértek.

2 kutyánkat mérgezték meg, mindkettõ elpusztult. Harmadikat ellopták (gyönyörû németjuhász, valószínûleg bundának). A mostani zárt kennelben alszik, és életemben egyszer vertem meg, amikor idegentõl vett el kaját. Ha valaki bántani akarná szétcsapnám egy baltával. Mert családtag.

immovable
ennyi. aki ezt nem érti, azt csak sajnálni lehet.

fél a fájdalomtól a kis köcsög akit elkapnak a radikális állatvédõk? erre akkor kellett volna gondolnia mikor kínozza az állatot.
David2
szerintem szervezzünk rögtön ítélõ népi bíróságokat, ahogy tették a világháborúk után, biztosan meg old mindent

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Jah csak talán van fontossági kategória...1,ember 2,állat.nálad fordítva ez is bizonyítvány...

Sir Quno Jedi
Nekem mérgezték meg kutyámat a "jóemberek" és tudom mivel jár és milyen érzés. Akinek a kutya családtag, azok mind tudják, hogy milyen attól rettegni hogy elveszítesz egy családtagot. Milyen érzés hétvégén kora hajnalban orvost találni aki talán segíteni tud, miközben a kutyád ott haldoklik a karjaidban, összehány mindent és könyörögve néz rád, mert számára te vagy az isten, mástól nem várhat segítséget, sem megváltást...

Aki képes állatokat kínozni szándékosan, az elmebeteg és embereket is képes lenne kínozni ugyanúgy, csupán fél a büntetéstõl, vagy simán csak beszari, esetleg MÉG nem jutott el odáig. Golyót érdemelnek, hogy ne szenvedjenek sokáig. Embert nem fogok sajnálni soha egy nyomorult állattal szemben. SOHA! Erre a tettre nincs indok.

Nem tévedhetnek?ugyanmár..érdekes az embereket ítélõk tévedhetnek...de az önbíráskodó állatvédõ csürhe nem?

"Jah mert az állatok jogai az egyetlen és legfõbb probléma?"
Az állatok jogai is EGY probléma. Téged mit zavar, hogy X ember ezzel foglalkozik, nem azzal amit te problémának tartasz? Ne te mondd már meg, hogy kinek mi legyen a fõ probléma.
És ha valaki felgyújtja a házad, akkor te csendben maradsz, mert máshol meg embereket ölnek? Az nagyobb probléma mint a te házad, nem?

Elõbb utóbb.Habár igaz az állat manapság már ember fölé van helyezve és ez itt is jól látszik

Narxis
Ártatlant nem vernek vgy te csak így feltételezel? Ennyi erõvel a hivatlos szervek is vernek ártatlant, mert senki nem ellenõriz minden intézkedõ rendõrt, határõrt stb. -t.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.