Radikális állatvédők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De ameddig a jó öreg magyar törvények inkább õket védi mint sem, hogy elítélné nem lehet tenni semmit csak törvénytelen ezközökkel.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Sir Quno Jedi
Értsük meg végre, hogy a nyílt állatkínzó éppen olyan káros és elítélendõ, mint egy gyerekeket megrontó pedofil, egy sorozatgyilkos, egy notórius tolvaj és alapból ki kéne õket közösítenünk, el kéne õket ítélnünk és minden eszközzel fel kéne ellenük lépnünk. Amíg erre a szintre nem jutunk el ebben az országban, addig nincs mirõl beszélni. Hogyan gondolhatja valaki egy pillanatig is magát civilizáltnak/mûveltnek/tanultnak/intelligensnek, aki el tudja fogadni, hogy valaki kutyákat kínoz halálra és akár mosolyogva kezet is fogna vele. Könyörgöm!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Úgy vagyok vele, hogy ha fegyver van a kezemben és a törvény nem korlátozna, és rám támad egy kutya, elfutok, ha pedig nem tudok, akkor fejbe lövöm. Ha állatkínzás szemtanúja lennék, és elsõ felszólításra nem hagyná abba az illetõ, az állat bántalmazását, elõször lábon lõném, fejbe rúgnám 3szor, aztán bumm fejbe.

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Hát akkor sajnos sok topikot kéne nyitni.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

David2
sok mindenben egyetértek veled

de a topik ennek a videónak nyílt, s azt gondolom, ezzel amit csinálnak többet ártanak, mint használnának

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Sir Quno Jedi
Nem izgat a feni videó, sem annak hõsei. Arra akartam kilyukadni, hogy a jog és a törvény nem elég. Van józan ítélõképességünk és többnyire meg tudjuk ítélni mi helyes és mi helytelen. Az állatkínzás helytelen, így ha nem tesz ellene semelyik törvényes szerv semmit (pedig a törvény ÕKET kötelezi erre), többszöri felszólítás ellenére sem, akkor marad az õsi, bevált módszer, azaz csülökre. Meg tudom õket érteni valahol.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Morphin
igen, abszolút egyetértek veled. csakhogy sajnos minket kispolgárokat qrva magasról leszar a sok jordán+ nagyorrú szarházi...akiknek aztán qrvára mind1 mi miben halunk meg.
mellesleg annak a tetûnek énis rátérdeltem volna a nyakára...ha csak úgy eltûnt volna a fickó az se érdekelt volna senkit valszeg.csakhát mindig abból lesz nagy felhajtás amibõl nem kéne.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

David2
most ezzel fenti videó "hõsei" mellett érvelni enyhén szólva is demagóg

Sir Quno Jedi
Jujajj! Ne bátorítsd! Privátot nem állhatom. 😄

Ez nyilvános fórum, amit nekem mondanak a témában, az olyan, mintha mindenkinek mondanák, ergó válaszolhat rá más is, ahogy írod.

És még mennyi ilyen van ahol ugyan ezt kéne tenni.

<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

predator0
Ezt 100 kommenttel ezelõtt is elmesélhetted volna 😄😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Sir Quno Jedi
Mégis mesélek egy sztorit (igaz):

Volt egy nõ, akit folyton vert a férje. No nem ám csak úgy tessék-lássék, hanem pl. eltörte a kulccsontját és hasonlók. Mikor már a gyerekeikkel is ezt csinálta, a nõ sok-sok hercehurca után elmenekült a férfitól, már bírói távol-tartó végzés volt, meg ami jólesik, de a pasi csak megkereste õket, akárhová bujdostak és újra- és újra véresre verte õket. A rendõrök mindig bevitték, aztán 72 óra múlva ki kellett, hogy engedjék és újra az egész. Mivel a pasi erõsen füstös volt, így sokat nem tehettek ellene, ám egy nap a rendõröknek lett elege, mivel majdnem belehalt az anya és a gyerekei is az utolsó barátkozásba, így szépen a kommandósok elkapták a fickót fényes nappal a lakótelepen, maszkban, géppityukkal, ahogy kell, odanyomták a betonfalnak, lefektették a földre, rátérdeltek, ahogy tanulták és úgy megfélemlítették a pasit, hogy azóta sem látta senki arrafelé. Hogy mit mondtak neki, nem tudom, de hatott.

A ti olvasatotokban ezek a rendõrök megsértették a törvényt, meg a fickó jogait és mindet le kéne fokozni, ki kéne rúgni, bevágni a köztörvényesek közé, hadd rohadjanak ott halálukig.

Az én olvasatomban ezek az emberek HÕSÖK, akik megmentettek egy védtelen anyát és gyermekeit a kíntól, a megaláztatástól és a haláltól.

Ennyi. Aki nem érti, az nyugodtan kösse fel magát szvsz.

predator0
Akkor miért nem privátban írtad, bazz? 😄

David2
mintha nem nektek ment volna a válasz😄

predator0
Csinálj nekik topikot és hajrá...

Narxis
Oldd meg azokat a problémákat mi meg megoldjuk ezeket.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Õk se tévedhetnek. Vagy te, hogy gondoltad, hogy intézkednek? Magdi néni pletykája alapján? Ennyire ne nézz már hülyének senkit se.

Lehet nézni az Animal Planet-en, Amerikában, asszem Kalifornia(?) államban, állatkínzás kivizsgálására kiképzett, intézkedési jogokkal felruházott egyenruhások mennek ki bejelentések alapján kivizsgálni az eseteket. Nem nézem rendszeresen, de legtöbbször elveszik az éheztetett állatot és egy komoly pénzbüntetést szabnak ki. Lehet volt már börtönbüntetés is, nem tudom mindig nézni az adást. Volt, hogy a bíró maga ment ki megnézni, hogy mennyire éheztették a lovat és el volt képedve, komolyan érdekelte az állatok sorsa. Volt, hogy az intézkedõ egyenruhás elõl meg akart szökni az állatkínzó geci, utánament, elfogta, megbilincselte, nem bánt vele kesztyûs kézzel a hatósági személy. Ha itthon is így intézkedni fognak a rendõrök vagy az erre feljogosított emberek, méltó büntetést kapnak az állatkínzók, senki se fog önbíráskodni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

David2
most faszért kell ki sarkítani a dolgokat? vannak ebben az országban kurvára nagyobb gondok, amirõl itt még beszélni sem szabad

predator0
Perszehogy. Túlnépesedés van. (Mégis fogyunk, ez a kemény <#hehe>) Mégis lehet mindenkinek 128 gyereke akár, ami után pénzt is kap.

Sir Quno Jedi
És gondolom, ha embereket gyilkolnának/kínoznának halálra százszámra ebben az országban, akkor is ugyanezt mondanád, ejjj ráérünk arra még. Vicces.

predator0
Vagy ha a másikra gondolsz, aki összeszedi a kutyákat, hogy eladja õket... na annak külön gratulálni tudok. Egyszer láttam egy ilyet. Madárkalitkában tartott 5 kiskutyát...

predator0
Te sem ezt a videót láttad. Összejátszott az állatorvossal és átvágta a kutyák torkát, aztán felvették az ezután járó altatásért kifizetett pénzt... Legalábbis ezt mondták benne.

Amúgy a videóban, a csávó akit megvertek, mert milyen körülmények között, ha nem szedi össze a kutyákat, már rég elaltatták volna õket valamelyik menhelyen. Végülis, jobban jártak volna szerencsétlen kutyák.

David2
önvédelem és önbíráskodás fogalmát azért ne tévesszük már össze

az, h az állam nem tud mit csinálni, 2 év múlva itt a nagy lehetõség

Sir Quno Jedi
És ugye lincselõ barátainknak ott még csak igaza sem volt. A tanár nem direkt/szándékosan gázolta el a lányt (sõt) és nem is lett komoly baja, valamint megállt, nem mulasztotta el a segítségnyújtást. Inkább a gondviselõit/szüleit kellett volna megruházni, akik feleltek a gyerekért... Jah, hogy az lehetetlenség?!

Ezzel csak azt érték el, hogy ha én ütnék el valakit közülük, meg sem állnék a legközelebbi kapitányságig, majd ott vallanék be mindent, mivel NEM ÓHAJTOK AZ UTCÁN AGYONVERÕDNI! 😄

Sir Quno Jedi
Nem tudsz mit csinálni, mivel a szép szavak nem segítenek. Az állam tehetetlen, ergó magad kell megoldjad a problémát. Ha neked nem probléma, szíved joga, megúsztad, de akinek az, az meg menjen szépen és intézkedjen, ha arra vágyik.

Én sem megyek embereket ütni, mert már rég csak a saját és közvetlen szeretteim problémájával foglalkozom, de ha valaki idedugja az orrát, annak bizony fájni fog. Hogy jogos-e, avagy törvényes-e, azt én nem tudhatom, nem is igen érdekel. Szemet-szemért, ez legalább korrekt elv és van benne logika. Senki más nem fog megvédeni senkitõl, csak ha magad teszed, akkor van esélyed.

Pl. kérjél védõõrizetet a rendõrségtõl egy-két halálos fenyegetés után. Ha kapsz, akkor vagy pártelnök vagy, vagy a kapitány unokaöccse... jog... hát peeersze...

Na az a tipikus állati régi kegyetlen szinten megrekedt népcsoport.

predator0
A maiben sem lincselnek meg tanárt, ha az véletlenül elüt egy gyereket. Hagyjuk a szar dumát.

Bizony a régi világ nem ismert kegyelmet...

Az a komoly ha ásó kapával felfegyverkezve meglincselitek?<#wilting>.Úgy értettem tüntetést szervezni hogy elégedetlen vagy az uralkodó állapotokkal állatkínzás ügyében...

David2
nem a társadalmi hozzá állasnak kell változnia, hanem a kultúrának, mentalitásnak. Falun sok helyen bánnak így állatokkal, mert ezt látták régen is. Azok, akik élvezetbõl kínozzák, azok pedig pszichiáterre van szükségük.

Gondolom te is jól ismered a történelmet, s nem kell messzire menni, h milyen barbarizmusnak legyünk szemtanúi, is itt nem csak a háborúkra gondolok, hanem az emberek mentalitására, ahol akár az egymással szembeni kegyetlenkedés sem volt elítélendõ. Hidd el régen borzasztó kegyetlen világ volt, ahol senki sem élt volna szívesen.

De a társadalmi attitûdök szerencsére fejlõdnek, s ezen jelenségek szorulnak vissza. Nyugatosok is elítélõen írtak a "magyar ugarról", de nem az volt a koncepció h menjünk egy jót lincselni.

Sir Quno Jedi
Látom végleg komolytalanságba fulladtál. Hagyjuk.

Sir Quno Jedi

Kezd gyanús lenni nekem, hogy te nem is olvasol, csak írsz...

Nohab
1. Az ember is egy állat. Tehet a fontossági szint 1. ember és állat! Nem pedig 1. ember 2. állat.

Más:Erõszak nem megoldás? Kérdezzék meg az áldozatokat, hogy folytatják eme tevékenységüket! Ha van egy kicsi eszük felhagynak az állatkínzással.
Élj az állampolgári jogaiddal.

Mert nem az?Hol az ellentmondás?

Sir Quno Jedi
Már unlak. De a kedvedért: #145

predator0
Ha valakinek megcsonkítják az egyik családtagját, akkor is ez a megoldás? Mégha lehetne mást is tenni?

Sir Quno Jedi
A jó öreg ellentmondás, látom ettõl nem sikerül már elszakadnod az életben.

immovable
<#eljen>
Rundstedt, akkor még szó sem volt libatömésrõl... Ha jól emlékszem arra írtad, hogy a marhákat milyen körülmények között szállítják, hogy az utaztatásuk során hány halk meg-milyen sérüléseket szenvednek. Azt hiszem erre írtad, hogy kurvamindegy, mert úgyis kaja lesz belõlük...

Feljelentés és a többi már az állam feladata.

Nem tojok rájuk.

Sir Quno Jedi
Akkor mi a teendõ?! Kíváncsian hallgatjuk?!

Sir Quno Jedi
Ne keverd ide ezt a témát, nem errõl volt szó. AZ egy faszság és semmi köze a valódi állatvédelemhez, avagy kutyák megcsonkításához.

Igen de nem az a teendõ hogy lerúgják a veséjét...

Sir Quno Jedi
Ha 1x végre változik az a nagy tunya társadalmi hozzáállás és mikor valaki megcsonkít egy kutyát, akkor a saját szomszédai lincselik meg automatikusan és kiközösítik mindenhol ahol csak ismerik, ahogy jár neki, akkor nem lesz szükség eme "anarchista" csoportokra. 😄

Valaha, ha egy kis faluban valamit elkövettél, csak egy szavába került a papnak és többé nem kaptál munkát, de még enni sem abban a faluban. AZOK voltak az istenfélõ idõk. Ma már senki nem fél semmitõl, ergó marad a nyers erõszak. ABBÓL értenek ezek is.

Sajnos ma a szabadlábon kószáló elmebetegek korát éljük, akiket hangoskodva véd a beszari kéretlen kibic többség.

Ne keverd a kettõt.A mancs alapítvány elérte hogy Magyarországon betiltsák a libatömést...Ez egyedül a világon csak itt tiltott..ennyit a magyar libásokról tönkre mehetnek nem számít...

immovable
az állatkínzás is.