510
A radikális állatvédők orrot törnek egy kiskutyáért.
-
#110 csak nem félsz kiscsillag? -
#109 Nem-nem, ahol nincs igazságszolgáltatás ott van önbíráskodás és éppen ezért nem lesznek következményei. Mert nincs jelen az állam és az erőszakszervezetei. -
#108 szerinted -
Rundstedt17 #107 A törvénnyek képzelik magukat ezek után mi jön már ölni is fog ez a radikális csürhe?Ha ártatlant vernek meg akkor mi van? -
#106 Lehet segíteni az embertársaidon, osszál kaját a hajléktalanoknak, vannak ilyen szervezetek is, lehet indulni a választáson, belépsz egy pártba stb. Mi meg foglalkozunk az állatokkal. Ja hogy pofázni könnyebb? -
Rundstedt17 #105 Mindenesetre az önbíráskodó csöcselék elnyeri majd méltó büntetését. -
#104 Lehet vitatkozni azon, hogy helyes vagy sem, közben meg a probléma megoldatlan marad. Véleményem szerint helyes. Azok meg akik a felvágottat, meg szalámit mint állatkínzást hozzák fel példaként, a legnagyobb demagógok amellett, hogy szánalmas az érvelésük. -
Rundstedt17 #103 Jah mert az állatok jogai az egyetlen és legfőbb probléma?Az embertársad dögöljön meg...az állam segítse jah...mikor ma már ott tartunk hogy nincs közbiztonság. -
#102 mi már "megvívtunk" egyszer ebben a témában, ma én nem fogok veled vitázni ;) -
#101 Az embereket ki a faszom akarja védeni??Az embereket védi a családja, barátai, törvényei, alanyi jogon járó ügyvédei, jobb helyeken maga az állam.
Vegyünk egy kutyát, már kicsi korában elviszik a családjától, védtelen mert nem tud kihez "segítségért fordulni", az embernek megvannak az eszközei, hogy egy életre nyomorékká tegyen egy kutyát. ÉS AKKOR ott tartunk, hogy a meglévő, állatokat védő törvényeket se tartják be, nem alkalmazzák. Amíg ez így megy addig bizony el lesz verve minden állatkínzó. Így működött ez régen is, csak nem állatokkal hanem emberekkel. Ahol nem működött az igazságszolgáltatás, ott az emberek ítélkeztek vagyis jobban mondva a közösség. -
#100 szemet szemért, fogat fogért!!! -
#99 Én is egyetértek velük.
#19: Én ugyan így gondolom az embereknél is. Minden ember ártatlannak születik, csak a környezet formálja őket valamilyen módon ilyenné. De ettől függetlenül nem sajnálom egyiket sem ha betörik az orrát egy kiskutyáért. Amíg az emberek felsőbbrendűnek, értékesebbnek tartják magukat az állatoknál, addig szükség van az ilyenre is szerintem. -
Rundstedt17 #98 kutyus kínzása agyonverik...ártatlan megölése börtönt javasolnak...ez mégis mi?ha nem a fröcsögő embergyülőlet megnyilvánulása? -
tirpitz #97 Te kiskorodban elvesztél egy vadasparkban, vagy mi a bajod? -
#96 teljes mértékben egyetértek velük. sőt :) -
tirpitz #95 Nem hittem volna, hogy erre a hitleres faszságra bárki érdemben is reagálna: gratulálok...
-
#94 -
Rundstedt17 #93 Érdekes ezek a nagy állatvédők viszont a gyilkosokat hogy védik...hogy jaj szegény nagyobb büntetés ha börtönt kap mintha kivégzik..de a kutyus ari azért már agyonvernék...nem szánalmas ez a embergyűlölet? -
Rundstedt17 #92 ennyit arról az urban legendről hogy az állatszeretők csak jó emberek...a radikális imádóik gyűlölik az embereket -
#91 Aki az én kutyáimhoz nyúlna és elkapnám, az sem járna jól. Hirtelen felindulásból könnyen tövig sikerülne még belétolnom a bozótvágót... Persze nem bánnám meg, mert ezen mégis mit kéne megbánnom?! Az állatnak esélye sincs az emberrel szemben és megbízik bennünk, kb. mintha pólyás csecsemőket gyilkolna a mocska. -
DIESEL DOG #90 Kemény az a videó a Bannerban... -
#89 hehe :D -
Szotyiszán #88 hmm... kísértetiesen hasonlít ez a dolog egy másik, az országot tán jobban érintő problémára. :D -
#87 A problémák mennyisége csak nő, akiknek kellene azok nem tesznek semmit. Ha nem is teljesen jogos amit tesznek, legalább elkezdtek valamit csinálni.
A másik embert és állatokat tisztelni, szeretni még fiatalkorban kell "megtanulni" (vagy átvenni a környezetben élő emberektől), utána már csak a büntetésekkel lehet visszafogni az ilyeneket, mégpedig olyannal ami elrettenti az ilyentől.
Így jónak tartom a radikálisabb megoldást, de félholtra verni ilyen módon vkit tényleg nem lenne szükséges (vagy legalább vmi figyelmeztetést adni először vagy előtte).
-
#86 Szerintem te is egy állatkínzó vagy, mindjárt dobok is egy mélt nekik, hogy tegyenek már valamit, mert ez nem állapot.
(HBD egyébként te ősbfes kecseg ;)) -
Szotyiszán #85 van akit tanítani kell, van aki tudja és van akit verni kell. -
#84 az ilyet taníthatod, még le is köp... -
#83 most szerinted az a leghatékonyabb megoldás, h érzelmektől fűtve elkezdünk embereket félholtra verni? 20 év ilyen akciózásnak maximum hullák lennének az eredményei. Miért is? mert a probléma teljesen máshol gyökerezik.
20. század elején, a tanyasi világban az sem volt ritka, h emberek bántak így egymással, civilizáltságalantságból kifolyólag. Kulturált társadalomban az ilyen jelenségek maguktól tűnnek el.
Akkor most verni vagy tanítani kell? -
#82 Amíg az állam nem tesz semmit az állatvédelem érdekében, addig egyetértek velük, én is kitaposnám a belét annak aki ilyet tesz. Aki ilyet tesz az egy lelki beteg ember akire úgysem hat a szép szó, marad az erőszak talán abból tanul. -
#81 lődd is agyon azokat, akik megkínoztak vagy megvertek téged... máshoz nincs közöd. Szegény állatok nem tudják visszaadni és rendet csinálni, ezért kellenek ilyen srácok.. -
FL Zoli #80 Amúgy még témához kapcsolódóan..nézzetek meg pár PETA videót..én horrorfilmeken nőttem fel...de ez sokkolt. -
#79 vagy 2m 120kilós skinhead állatokkal? -
#78 Azért, mert a motor gyorsabb a festéknél... :D -
#77 most holnap szerzek egy pisztolyt s elkezdek elégtételt venni a vélt vagy valós sérelmeimért... -
FL Zoli #76 Nem ezek öntötték le disznósz@rral a Gecy-"Színdarab" alkotóját? mert akkor jó arcok:)
Amúgy az állatvédők általában festékkel szokták leönteni öreg hölgyek szőrméit...a bőrszerkós motorosokkal miért nem kötözködnek:) -
#75 Komolyan egyre nagyobb faszságokat írtok :D -
#74 én is ismertem egy állatvédőt, még vegetáriánus is lett nagy hirtelenjében annyira szerette az állatokat..ha jól emlékszem adolf hitlernek hívták.... -
Szotyiszán #73 de kezd a f@szoddal. :D -
#72 minimum egy év lenne elfogadható. súlyosbb esetben akár 5 év.. -
#71 ne , mert ők nem embereket vertek, szóval nem a te hatásköröd...