Radikális állatvédők
← ElőzőOldal 11 / 11
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Visszakapják az állatkínzók azt, amit az állatokkal tettek! ennyi
Nem rosszabbak vagyunk mint az állatok,mert õk nem tesznek ilyet.
Ha két kutya összeugrik és az egyik megadja magát,a másik nem szedi szét.
A kutya nem tud mit tenni ezek ellen.Ameddig nincsenek olyan szabályozások,mint az USA-ban,ahol külön rendõrség mûködik az ilyen barbárok ellen,addig had menjen az önbíráskodás.
Bár amíg nálunk nincs rendes rendõri fellépés,addig hogy is várhatnánk hogy az állatokat védje bármi is...
Ha két kutya összeugrik és az egyik megadja magát,a másik nem szedi szét.
A kutya nem tud mit tenni ezek ellen.Ameddig nincsenek olyan szabályozások,mint az USA-ban,ahol külön rendõrség mûködik az ilyen barbárok ellen,addig had menjen az önbíráskodás.
Bár amíg nálunk nincs rendes rendõri fellépés,addig hogy is várhatnánk hogy az állatokat védje bármi is...
XBOX Live Gamertag:Waczkor
"Én teljesen egyetértek velük,ameddig olyanokat kapnak el,akik megérdemlik."
Egyetértek. Aki állatokat kínoz az pusztuljon. Pénzbüntetés az semmit nem ér az állatkínzók ellen.
Nekem is van 3 kutyám meg 2 papagájom. Imádom õket.
Egyetértek. Aki állatokat kínoz az pusztuljon. Pénzbüntetés az semmit nem ér az állatkínzók ellen.
Nekem is van 3 kutyám meg 2 papagájom. Imádom õket.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
pfff szánalom, az is aki ezt csinálja a kutyákkal, meg azok is akik ezért megverik az embereket...
Yo, Bitch!
nem de azért mégsem vagyunk 1 szinten az állatokkal. ha ezek megvernek így egy embert rosszabb szintre süllyednek mint amit az tett. megérdemelnék hogy elítéljék õket 1-2 évre aztán lenyugodnának 😊
persze azért az se jó hogy kínozza valaki az állatokat. inkább elvinné vmi menhelyre és elaltatnák...
persze azért az se jó hogy kínozza valaki az állatokat. inkább elvinné vmi menhelyre és elaltatnák...
practitioner of the forbidden arts of death
Pont ma gondolkoztam rajta,hogy kellene e egy topic nekik.
Én teljesen egyetértek velük,ameddig olyanokat kapnak el,akik megérdemlik.
Nekem van itthon két kék szemû Szibériai Husky,imádom õket,akárcsak az összes kutyát,macskákat én nem szeretem,de akkor sem kínoznám õket.
Ameddig ilyen szabályok vannak nálunk,hogy nem kapnak büntetést,addig igenis kell egy ilyen csoport.
Én még pénzzel is támogatnám õket,csak legyen hosszú pályafutásuk és kapjanak el minél többet.
Remélem lesz kitartásuk hozzá és nem kapják el õket.
GL
Én teljesen egyetértek velük,ameddig olyanokat kapnak el,akik megérdemlik.
Nekem van itthon két kék szemû Szibériai Husky,imádom õket,akárcsak az összes kutyát,macskákat én nem szeretem,de akkor sem kínoznám õket.
Ameddig ilyen szabályok vannak nálunk,hogy nem kapnak büntetést,addig igenis kell egy ilyen csoport.
Én még pénzzel is támogatnám õket,csak legyen hosszú pályafutásuk és kapjanak el minél többet.
Remélem lesz kitartásuk hozzá és nem kapják el õket.
GL
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Akkor te nem szereted az állatokat ^^
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Avagy te elitéled a tettüket vagy helyesnek tartod?!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
← ElőzőOldal 11 / 11