395
Kalandok útközben
  • andersh
    #395
    lehet, hogy egy ánuszrózsa (ami a kommenter neve)
  • ewuk
    #394
    MILYEN KÉP VOLT AZ???
  • andersh
    #393
    hú mi volt?
  • Narusco
    #392
    te mi a retkes picsának mutogatod ezt a képet mindenhol?
  • Phat Smoker
    #390
    egy pengével a kézben rövidre lehetett volna vágni a sztorit ;DD
  • tigerbácsi
    #389
    :-D

    vannak még beteg emberek :-(
  • andersh
    #388
    Most hallottam egy kalandot:

    margitszigeti busz:

    szal tömeg volt, mki máshoz préselődött
    és szembe velem állt egy pasi és véletlenül lenéztem és látom, h ott a farka és próbálja a hasamhoz dörgölni, úgy, hogy közbe másfelé nézett, szal nem tudta mekkora távolság volt még közöttünk
    és akor hátrapréselődtem
    ő meg észrevette, h látom és akkor elszökkent és volt ott egy csaj szembe velem aki háttal állt és odament hozzá és a derekához dörgölte magát, mmint a farkát
    aztán következő megállónál leszállt, csaj meg nézett utána
    érezte, h valami érdekes dolog történt
    de nem tudom rájött-e
    és egy néni meg látta amúgy mit akar velem az a faszi, de cska csúnyán nézett rám
    amit nem értek, h miért rám:C
    lehet irigykedett, h rá már vagy 30 éve nem akarja senki verni

  • Sugam
    #387
    ha például meghivnak 1 italra nem a legdrágább lófaszt kéred, és nem nézel ki ugy mint 1 riherongy qrva.. és ezek csak a legkisebb dolgok .. irtózat nehéz a nőkkel..
  • piros mogyi
    #386
    Mi alapján történt nálad a mintavételezés?

    Mi alapján általánosítasz? Én pl nem vagyok érdekkurva.
  • Fbn Lx
    #385
    itt az a baj, hogy sokak igényeit kielégíti az érdekkurva. csak az marad hosszútávon menő, amire van kereslet.
    férfiak is hülyék.
  • disgust
    #384
    Olyan pasi, akinek az előző hűtlen párja elvitte a kocsit... Legalábbis nálam ez történt. Cserébe maradt minden bútor és műszaki cikk, értékben kb. egál. Bár nem értem, hogy ha ő volt a csíter, milyen alapon vitte magával, de most már mindegy, akkor leszartam. Most is leszarom.
    Majd veszek egyet, ha futja rá, aztán kész. Az a csaj, amelyik meg autó alapján ítél, az ismételten beleesik az általam alább taglalt érdekkurva kategóriába, amilyen meg úgysem kéne több.
  • megalodon
    #383
    De az állatok nem is bkv-znak:)
    Állatok csak hágnak:) Milyen jó nekik.
  • megalodon
    #382
    Jaja,sörözni és közben lesni a muffokat:)
    Amugy tényleg az örömlányok a legjobb megoldás. Biologiai szükség.
    Mert ha van pl.hogy témánál maradjunk,a BKV járatain egy vonzó lány és leszólitod ugyis azt gondolja,hogy csak "arra" kell. Ami annyiban igaz,hogy igen összejönnél vele és aztán később sex is lenne természetesen. Ameddig udvarolsz aztán mégse jön össze a kapcsolat és még sex sincs bőven tul vagy 10ezren amit egy kiadós sexért egy kurva nyujt.
    Manapság sok lány panaszkodik,hogy a férfiak nem udvarolnak.
    Hát könyörgöm,ha a villamoson szemezel egy csajszival mosolyogtok aztán mégse lesz semmi mert lekoptat mint egy senkit akkor hogyan??
    Arra a pár megállóra jó vagy neki mert látja valakinek bejön ez jót tesz a női hiuságának.
    Aztán meg ha bkv-n ismerkedsz akkor meg az van benne,hogy hú de helyes hú de jóképü aztán a második az hogy hoppá milyen pasi az akinek nincs kocsija,bkv-zik!?
  • Különc
    #381
    Állatok se házasodnak, milyen jól megvannak, nem igaz?
  • disgust
    #380
    Akkor sörözzünk egyet, aztán lesz baráccság.

    Meg jól kibeszéljük, hogy minden nő hálátlan érdekkurva. :)
    Ami sajnos nem vicc. Véleményem az, hogy a nők cseppet el vannak szállva maguktól. Már eleve attól, hogy nők. És ettől úgy érzik, hogy bármit megtehetnek büntetlenül, és meg is teszik, mert mi mulya férfiak hagyjuk, hogy megtegyék, mert szeretjük őket. Úgyhogy ha még egyszer valakitől azt hallom, hogy szegény nők, annak ott rúgom le a veséjét, ez tuti.
    Emellett én pont az ellenkezőjét érzékelem a nőkből, hogy nem tudnak szeretni igazán. Úgy nem, mint egy férfi. Persze, kedves, meg mosolyog, de valahogy nem érzek őszinteséget emögött. Főleg a tapasztalataim után... Én úgy látom, hogy mi halálosan tudunk szerelmesek és hűségesek lenni, viszont a nők csak helyzeti élvezkedők, és ha érdekeik úgy kívánják, lecserélnek mint egy alsógatyát. 10 éves kapcsolatot sem méltatnak annyira, hogy maradjanak és helyrehozzák a dolgokat, hanem pakolnak és mennek a gazdagabb/többdiplomás/jóképűbb pasihoz, mert épp ahhoz van kedvük. És azt sem azért szeretik, mert az aki, hanem mert gazdag/sokdiplomás/jóképű stb., aztán egyszer majd őt is jól otthagyják.
    Nem tudom miért alakult ez ki a mai nőkben, lányokban, de én bármerre nézek ezt látom. Még az ismerőseim között is, hogy a nő csak azért van vele, mert 1, vagy nincs jelenleg jobb lehetősége; 2, valami érdeke fűzi hozzá (pl. lakás, autó, megélhetés). És nem azért "imádja" mert olyan cukin kopaszodik...

    Igen, csalódott a hangvételem, de elég nagy pofonok tanítottak meg arra, hogy hol a helyem a világban és mihez tartsam magam a nőkkel szemben. Valahogy eljutottam addig a pontig is, hogy gyakorlatilag felesleges párkapcsolatba bonyolódni, mivel úgysem fognak soha szeretni annyira, mint te őt. Egy darabig eltűrnek, kényszermosolyognak amit te kedvességnek veszel, aztán egy nap lelépnek, mert találtak egy valamiben jobbat, te meg ott maradsz összezuhanva, megalázva újra és újra.
    A kurvákat tartom innentől megfelelő megoldásnak, néha az ember kielégíti biológiai szükségleteit - és most már nem is drágán - aztán éled az életed. Pénzed is megmarad, szíved se törik össze. Legyünk mi is érdekemberek, érzelmek nélkül, mint az általunk oly érzelmesnek vélt nők. Szerintem kurvára nincs bennük igazi érzelem. Max annyi, hogy éhes vagy meg akarja venni azt a ruhát különben belehal.
    Nálam innentől a nőknek kell bizonyítani, hogy tévedek. Ezt a fenti elkönyvelést pedig nem egy példából vettem csak, a mintavételezés elég széleskörű, és elkeserít az eredménye.
  • Fbn Lx
    #379
    Én úgy érzem, hogy lányok részéről a mosolygás, kedvesség, köszönet csak a legritkább esetben jel. Alapvetően több kedvesség, hála, szexuális tartalom nélküli szeretet van a nőkben, mint a férfiakban. Mi férfiak amikor éppen nem hiúságból, akkor azért igyekszünk kedvesek lenni, hogy megnyerjünk valakit. A nők meg egyszerűen csak örülnek egy-egy gesztusnak. Sokkal őszintébb kedvesség az övék mint a miénk :D
    Sajnos még nem jöttem rá, hogy a nők miként jeleznek, de az biztos, hogy szívesen szert tennék erre a képességre :D
  • tigerbácsi
    #378
    minden elismerésem a Tied! én tutira nem mertem volna odamenni. s nem is merek ahhoz a Hölgyhöz ki nekem tetszik.
  • megalodon
    #377
    A storyd ismerős. Abbóla szempontból,hogy csaj-együttélés elkényelmesedés megcsalás szakitás barátok nuku:S
    Rajtam is van leszarom jelmez:)
    Az a gáz,hogy ritkán járok már bkv val :(
    De amikor járkáltam volt egy szép lány aki mindig reggel ugyanott szállt fel mint én.(72es troli teréz krt kb 2006-2007,hátha feltünik:)) én elöbb leszálltam. Nagyon bejövös volt és párszor összeakadt a tekintetünk,sokszor mögé ültem hogy érezzem az illatát,lássam a szép bőrét,haját.Aztán egyik napról a másikra nemláttam már.
    Sajnos ekkor még megvolt a barátnő ezért közeledni nem közeledtem. Pedig ha tudtam volna hogy én leszek az akit megcsalnak...:(
  • disgust
    #376
    Sziasztok.
    Kicsit ontopik leszek egy hsz erejéig, ha nem gond.

    Szóval. A történet ott kezdődik, hogy sok éve együtt éltem egy bombázóval, már esküvőre meg ilyenekre készültem/tünk. Bár utólag kiderült, csak -tem, ugyanis a hölgy a sokéves kapcsolatunkban elkényelmesedett, a sok sem lett neki elég, és kifelé kacsintgatott, mely odáig fajult, hogy valószínűsíthetően többször is megcsalt. Legalábbis tavaly karácsonykor derült ki számomra hogy van valakije (egy orvos...), és mivel halálosan szerettem és nekem a nagy Ő-t jelentette, ezért nagyon megviselt az elválás. Nem kiabáltam vele, nem vertem porrá és nem kiabáltam el fűnek-fának hogy mekkora kurva, csak úgy befordultam a fájdalmamba, mivel rendkívüli módon szerettem és az életem feltettem rá. Amúgy érdekes mellékzöngéje a sztorinak, hogy az orvosnak volt komoly kapcsolata és persze dobta, mert csak egy-két alkalomra meghúzkodni kellett neki, és azóta pedig legjobb tudomásom szerint hiába próbálkozik és akarja eladni magát, nincs barátja. Barátnőjével élnek most közösen egy albiban, de legalább zsák a foltját alapon az a csaj kábé ugyanezt csinálta egy 15 éves kapcsolatával.

    Na de BKV. Most érzem úgy, hogy felvettem a "leszarom-jelmezt" az életben, és talán kilábalóban vagyok a depresszióból. Persze barátaim nincsenek, mivel közös barátaink voltak, de az elválásunk után senki nem akar pártjára állni egyik félnek sem, ezért ilyenkor elszállingóznak és nem érnek rád. Minden ismerősöm meg ismeretlenem azonban tukmál, hogy az élet megy tovább, ne keseredjek el, van még nő a nagy Ő-m után. (Bár én ebben gyakran kételkedem).
    Odáig jutottam (vagy alacsonyodtam), hogy több nap is láttam egy szőke, helyes lányt a buszon. Tetszett a mosolya, a hangja amikor telefonált, persze nem mertem megszólítani, gondolván úgyis elutasít.
    Minap tele volt minden keze, meg még telefonált is, mikor le kellett volna szállnia, ám a jelzőt nem bírta megnyomni a sok cucctól, ott szerencsétlenkedett. Én ugrottam, hogy megnyomom neki (nem az, csak a busz jelzőgombját), de mielőtt odaért volna a kezem, sikerült neki.
    Ennek ellenére telefonálás közben is megköszönte és mosolygott egy szépet. Majd mikor a busz megállt és szállt le, még egyszer megköszönte.

    Én meg ezt szépen naivan jelzésnek vettem (ennyit a női jelzésekről...). Alig vártam, hogy lássam újra a buszon. Megtörtént. Persze a buszon nem mertem mindenki előtt, de mikor leszállt, leszálltam utána és minden bátorságomat összecsurgatva leszólítottam, hogy tán emlékszik rám én vagyok a jelzőgombos csávó, és hogy kávé valami a hosszú hétvégén. A válasz: hát ő siet, ne haragudjak, meg dolgozik egész végig stb. Megértettem a lepattintást, amit vagy 5 féleképpen fogalmazott meg 15 mp-en belül, nagy rutinnal, hogy biztos felfogjam. Nem is erősködtem tovább, elnézést kértem hogy feltartottam és elköszöntem tőle. Azt a megalázást persze még hozzátette, hogy "de azért aranyos vagy".
    Azóta nem láttam a buszon, bár más időpontokban jártam mostanában.

    Ennyi az én sztorim, szóval azért nem minden mosoly és kedvesség jel.
    Asszem, ennyi volt a nagy csajozási projektem erre az évre, majd egy év múlva tán lesz újra bennem annyi remény és bátorság, hogy megint megpróbáljam.
  • tigerbácsi
    #375
    a műcsöcs nem érdekel, a kicsi formás tetszik nekem. ám nem fogok ilyen perditákkal összefeküdni! ki tudja hány embernek ajánlja fel az ágyát nap mint nap!
  • tugyiti
    #374
    Na most erre meg had mondjam azt hogy életem legfrenetikusabb szopását egy 47 éves hölgy követte el... szóval néha a rutin többet vet a latba mint a szőke haj meg a műcsöcs.
  • tigerbácsi
    #373
    :-DDDDDD

    bár nem félek a pókoktól, de akkor sem nemi szervvel szeretném elcseszni a hálójukat, fészküket :-D
  • Különc
    #372
    Akkor nemtom mi a problémád
  • tigerbácsi
    #371
    nem :-DDD
  • Fbn Lx
    #370
    dugnám
  • Különc
    #369
    Lol és cigány volt?
  • Gladiator
    #368
    Puzi!!!!!!444
  • Mersant
    #367
    mar kezdtem ertetlenkedni, de az utolso mondatod mindent megmagyaraz...:D
  • mumpic
    #366
    :D
  • tigerbácsi
    #365
    napot!

    nem bkv-s sztori de buszos. Helyszín: Szeged Marstér Idő: reggel 5 környéke.

    odajön hozzám egy csaj :-D kér cigit, mondom nem dohányzom. elkezdi ha van kedvem itt maradna beszélgetni, de meg sem várja hogy elküldjem melegebb égtájakra, mert volt vagy 5 fok, már beszél. beszélt kb 10 percig én meg bólogatok (de fingom sincs miről beszélt eddig) s elkezdi: ha nem sietek s ráérek elmenni másik busszal, itt lakik a közelben felmehetnénk egy menetre! na nehogy-már! mennem kell sajnos! elkezdi megadja a számát s ha megint itt leszek szegeden akkor hívjam fel! hát de nem kéne mondom! s adott egy névjegykártyát. :-D
    :-DDDD jah s hogy mért tiltakoztam ennyire? mert 50 - 60 év közötti nő volt! :-DDD
  • Myron
    #364
    vagy ha nincs is magába fordulva, zenét hallgat és véletlenül se pillant fel h észrevegye h akarsz vmit neki nyöszörögni :D
  • ewuk
    #363
    10,1 km a hév szentendrei szakasza, bocsásd meg, hogy nem vagyok fasz és veszem meg 990 ért a 15 km-es bérletet, hanem 800ért a 10 km-est. :(
  • Myron
    #362
    igen arra gondoltam, h nem onnan veszed ahol felszállsz hanem egyel arrébbtól...
  • ewuk
    #361
    vagy bérletet veszek.
  • Myron
    #360
    tudom te inkább 1 megállót bliccelsz h havi 100ft-t megtakaríts te elvetemült csóró szerencsétlen
  • ewuk
    #359
    hölgyet... inkább kisasszonyt. békásnál már jött a kaller vagy miért villogsz itt a 125 ft-tal :D szerintem eleve felejtős a bkv-n való csajozás, a kislányok mindig csoportosan járnak, a többi meg magába van fordulva.
  • Kain3
    #358
    Visszatérve az eredeti témára, van akinek valaha sikerült buszon, villamoson, esetleg vonaton ismerkednie? Mármint az út végére szereznie egy telefonszámot..

    Az a baj hogy nappal én ezt nehezem tudom elképzelni, furán néznének rám ha egy buszon a sok ember között odamennék egy csajhoz és leszólítanám, és ráadásul marhára kellemetlen mindkettő félnek hogy mindenki néz közben. Talán ha mellette ülsz, bár úgy sem lehet könnyű.
    Éjszakai járatokon még el tudom képzelni a dolgot, vagy vonaton ugyanabba a kabinba.
  • mihalygazda
    #357
    :)
  • klart
    #356
    jaaa,hát akkor fail,kimaradt most egy kis móka:| :DD_dd
  • Myron
    #355
    amúgy most lehet h félreértetted, nekem nem kellett közbeavatkozni, mivel megkönyörült rajta a kaller
    azonban ezt nem hálálta meg neki mert nem láttam ott semmi olyasmit...
    lehet majd holnap kéri rajta számon