126
Gyűlöljük együtt a kereskedelmi televíziózást!
-
#126 Halitok. Az ORTT nem tiltotta be a DB-t csak megbüntette a csatornát, akik ezek után inkább levették a műsorról minthogy később adják. kb másfél éve csak szerdánként nézek tv-t azt is csak Dr. House miatt. na ennyi voltam én
Csősztök -
#125 A filmet elrontja a sok Cage alá, majd 20°-ban horizontálisan kúszó, lassú kamera... :D How Epic! :) -
#124 Cenzúrázatlan a Szikla a retekklubbon, csoda -
#123 "mi kb 6-7 éve egész egyszerűen kidobtuk a TV-t, azóta nem foglalkoztat."
Biztos? :D -
kocsisgabor9999 #122 Hugom szobájában van a TV. Csak akkor szoktam látni a műsort ha 3 másodperc alatt átmegyek a szobán. De ennyi pont elég. -
#121 (tisztelet annak a pár emberkének, aki tényleg nem nézi az adott műsorokat, és nem csak ezt mondja) -
KnightRider #120
Az a baj a mai kereskedelmi tévékkel, hogy ronggyá vágják a filmeket. Emlékeztek még a Dragonball ügyre? Aki esetleg nem, annak elmondom: a Dragonball rajzfilmet betiltotta az ORTT, azért, mert állítólag nagyon erőszakos volt. Nem tudom, én néztem annó, és akkor tetszett.
Na mostan: azóta a kertévék minden akciófilmből kivágják a durvább részeket, akkor is, ha ki van téve a 18-as karika, meg éjfél után adják. Nem mintha a vérontás hiányozna, de ha már olyan hangulatom van, hogy ilyen filmet nézzek, hát legalább adják le tisztességesen.
A másik: a szinkronok. Nagyon remélem, hogy mikor már bejön ez a digitális tévé dolog, akkor lehet választani, hogy eredetiben akarom-e nézni, mint a DVD-n. Mert régen jók voltak a szinkronok! De manapság...
Vérbeli Knight Rideristaként magától Versényi Lászlótól (Kitt magyarhangja) tudom, hogy régen hónapok alatt csinálták meg a szinkront, most pár nap alatt. A minősége innentől olyan, amilyen.
De! A kertévék sokszor még a régi jó szinkronokat is leveszik és új, gagyi szinkront tesznek rá. Hogy ez miért van, nem tudom, lehet, hogy valami szerzői jogi baromság miatt.
A tehetségkutató műsorokról: a minap Youtoube-on megnéztem a "Zene nélkül mit érek én" című Máté Péter számot. Az egy szem Máté Péter jobban előadta egymaga, mint a Megasztár akkori 15 szereplője. Az a baj, hogy kutathatják a tehetséget, csak hát nem mindig találják.
A celeb style műsorokról: nekem semmi bajom velük. Ha olyan hangulatom van, megnézem, hogy röhögjek. Este, a melóból hazatérve jólesik egy kis agymenés. A Győzikét is néztem az első két évadban, aztán elegem lett belőle, azóta nem nézem, ennyi.
Híradókról: megnézem aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!híradót és akommunistaSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!híradót, és leszűröm a kettőből a helyzetet. Világhíreket meg úgyis a CNN-en nézem.fasiszta
Ami nekem igazán hiányzik, azok a Vujity Tvrtko riportjei. Imádom az ispét, megvan minden könyve. Több hasonló oknyomozó riporterre lenne szükség. Meg a Legyen ön s milliomos, régebben családilag ültünk a tévé előtt és járattuk a fejünket a kérdéseken.
Ami jó műsor: XXI. század. Érdekel a történelem és érdekesek a műsor témái. Ha Baráth Magdolna van bene, kötelezően ajánlott, engem tanított az egyetemen és nagyon jó fej :D
Ami jó TV csatorna: Viasat 6 (Star Trek miatt) és TV paprika (best channel ever!) Discoveryn is szeretek pár műsort, de a sok autóépítős cucc már untat, Chip Foose-tól már allergiám van.
Sorozatokat úgyis a netről szedem, Barátok köztre jó a képláda, amúgy meg inkább olvasok.
Na, da szvidanyje, tavarisi, ez voltam :D
-
#119 Szerintem igaza van. -
Orionk #118 Gyűlöljöük együtt a tv-t?
Hát én utálom, és csak hétvégente tudnék tv-t nézni, azaz péntek 15 órától VAsárnap 16 óráig. De ekkor sem nézek, egyszerűen nincs rá semmi szükség.
Azmit ezen a két napon megnézek, azok csak a következők: persze ezeket is csak akkor ha a hétvégén éppen vannak a tvben: 1. Formula1-ezt '98 májusa óta mindig nézem, még egy részt sem hagytam ki. 2. Columbo-ezt a sorozatot szeretem, neten megnézem, hogy szombaton esténként(Viasat 3) melyik rész lesz, és ha jó rész lesz, akkor megnézem. 3. Focimeccset-de ezt is csak akkor általában, ha az fc. barcelona játszik, pl. előző hétvégén kihagyhatatlan volt, mert a real madrid al játszott.
Ennyi..
Aza ilyen celeb vagyok, meg megesztár, meg a többi... szerintem ezek szánalmasak... -
#117 Szopjál le,te köcsög! -
#116 így jártál:D -
JancsiPapa #115 szerintem meg csak te :] -
lazadio #114 Nekem a viasatokkal nincs semmi gondom... ilyeneknek kellene lenniük a másik kettőnek is. -
#113 nekem csak nickelodeon + fashion tv hiányom van! /ja meg kocsog viasat 6/ -
lazadio #112 Te pedig nagyon gúnyos. De most őszintén, minek vagy már megint itt? :D -
#111 rtlklub,tv2 és barátai nincs betéve de az animal planet,discovery,cool(csak a south park miatt),comedy central,eurosport és sok francia,német nyelvű adó van beprogramozva -
cargame #110 Na verjuk meg a TV-t...mikor indulunk??? -
#109 te egy nagyon okos ember vagy... -
#108 van ebben a topikban olyan, aki nem nézte még egyszer sem a móniak showt- vagy győzikét? mert én mindenhol csak azat látom/hallom, hogy az fú, meg hú, meg ha....de valahonnan mégis összekapargatják a nézettséget. -
#107 bazzeg, ebből nekem kéne 1000 mg-os kiszerelés, úgy 600 levéllel :D -
#106 "Anyu odakapcsolt.." "Nővérem nézi..." "Én nem nézem, csak mesélték..." "Én mindig csak a diszkóverit meg az engécét nézem..." -
#105 Anyu odakapcsolt előbb a retekre egy percre,és mit hallok:"Győzike a roma rapper".Hol van ez a senkiházi a rapperségtől??? -
#104 én nem gyűlölöm a tv-t, jó, hogy van különben mire kötném rá a dvd-t, én csak a magyar televízió műsorokat gyűlölöm nincs egy normális nézhető adás. -
Gundark1234 #103 Gyűlöljük együtt a TV-t? Mé' ki az a TV? Talán Tell Vilmos? -
Vardar #102 Hajaj. NGC is őrületbe tud kergetni pár műsorral. Igazság nyomában... -
#101 Te is kétszer.
TÉK... -
#100 TÉK
-
#99 TÉK -
#98 szomjas utazó... ian wright, meg a többi cucc 1000x többet ér...
bár most a póker arcon nevetek.... :D -
#97 Igen, a CC egy kis vérfrissítés volt a sok alant említett műsorok közt. -
#96 +Fav... :D -
#95 Nyilván nézem a retek klubot is,de sajnos mindig ezeket a szemeteket reklámozzák,így tudom,hogy milyen agybutító műsorok mennek rajtuk. -
#94 mint már sokszor említettem, MINDENKI ezt vallja hogy ő csak az említett pár csatornát nézi, mégis ők tudnak legtöbbet ezekről az emberekről. mi kb 6-7 éve egész egyszerűen kidobtuk a TV-t, azóta nem foglalkoztat. -
#93 pontosan, cím alapján én is erre gondoltam... minek akarjátok gyűlölni a TV-t? dobjátok ki oszt csókolom. -
#92 xDD -
#91 Amíg PÁKÓ,Gőzeke,Szenyoríta szöszi és a többi szutyok "sztárok" nálunk,addig neis csodálkozzunk milyen ez a két kereskedelmi csatorna...
Ha tehetem Discovery,Travel,VH1 Classic,Nat Geo-t nézek. Ezeken legalább nem mennek ezek a szemete,hiába láttam már a Piszkos munkák méh írtó részét 80-adszorra,inkább azt nézem. Azon legalább jókat lehet nevetni:D -
#90 Na, a könyv jó ötlet, bár most majd kapok a pofámra, mert az ma nem trendi. Én hülye meg egyre csak ragasztgatom a rongyosra olvasott könyveimet!
Amúgy meg a televíziózás szokása is szép lassan meg fog változni. Már ma sem úgy tévézünk, mint 10 éve, és valószínűleg újabb 10 év múlva teljesen másképp fogunk hozzáállni. Minél jobban terjed a szélessávú internet, és minél több műsor hozzáférhető on-line, minél könnyebb a filmeket-sorozatokat beszerezni, annál kevésbé lesz a tévének vezető szerepe az életünkben. Ha úgy tetszik, ez egy fejlődési szakasz volt. Azelőtt a újságra gúvadt a nép, aztán a rádióra, később a tévére, most meg az Internetre. Csak nem szabad elvárni, hogy most mindenki varázsütésre szabaduljon meg a szokásaitól. Ez nem egy digitális folyamat.
A másik, hogy az csak egy dolog, hogy a szórakoztató műsorok nagy részét néhány jótét lélek felveszi, és felrakja a YouTube-ra, hogy mások is nézhessék on-line; arról azonban nem szabad elfelejtkezni, hogy ezek a műsorok elsősorban azért vannak, mert még van közönsége a tévének. Ha senki nem nézné, nem készülne Gálvölgyi-, Kész Átverés, Fábry-, Showder Klub, Heti Hetes és hasonlók. Akkor mit pakolnának fel a YouTube-ra? Ezt is meg kellene fontolni! Ha mást mindent be is lehet szerezni innen-onnan, a folyamatosan készülő szórakoztató műsorokat "előre" nem kaphatjuk meg. -
#89 Egyszerűsítettem. Nem kapcsolom be. -
#88 Látom ezek szerint te is buktáztál logikából. :| -
Daza500 #87 Most tényleg olyan nehéz megnyomni a távirányítón a csatornaváltó gombot ? :-/