Gyűlöljük együtt a TV -t!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amióta elmentem albérletbe, max hétvégén tv-zek, akkor is csak azért, mert szüleim azt nézik éppen, és nincs jobb dolgom.
#2-vel meg teljesen egyetértek (:
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Osszuk le az idióta mûsorokat.. közbe mi csináljuk õket. -.-
Voltam zárás előtt. _______________
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Õk pedig a gyõzsikét, celebet stb lóßart akarnak
Aminek nincs nézettsége, le is veszik a mûsorról.
De lehet nézni a Dunát is. Nézettség kb 6%
Walk the Talk.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ez pont olyan mint:
"Vered a haverom ? Verjük együtt !"
Hiába, a képcsõ ment tönkre.
Én megjavíttattam volna, de egy ilyenhez alkatrészt találni egyenlõ a lehetetlennel.
(ha létezik egyáltalán még hozzá valahol)
Végülis nem dobtuk ki, hanem eladtuk egy szervíznek, ahol gondolom szétszedték.
Úgy látom téged nem érint a téma, akkor meg minek vered itt a nyálad? Ez is tipikus magyar mentalitás hehe 😄
Most lehet belém kötni 😛
net nélkül persze más lenne a helyzet, valszeg akkor többet nyomulnék a tv elõtt, de így hogy van net, kinek kellenek az elõre beprogramozott (értsd: az általuk meghatározott idõben lévõ) és silány mûsorok?
amúgyis, amit a két legnagyobb kereskedelmi csatorni csinál egymással az már hányinger... simán copypésztelik egymás mûsorát, ráadásul ugyanabban az idõben adják õket
Bazinga!
esténként bekapcsolom had szóljon valami zajos, és ennyi.
u dont have to listen anybody else but me
Egy szót nem szóltam volna, ha a topic ilyesmi címmel nyílt volna: "Ezért nem szeretem a kereskedelmi televíziókat..."
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Nem mellesleg egy televíziónál (is) dolgozom és hidd el, nálam jobban kevesen utálják ezt a mocskot. Mégsem indítok neki topicot...
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Imádom ezt. Miért talán olyan topikot kéne nyitni hogy húde szeretem ezt, olyan boldog vagyok? Egyrészt amikor ez van az nem írja senki, mert elvan vele, és nem akar változást. Ha írja akkor akar változást, mert elege van belõle.
Bár ez a magyarembernél nem egyértelmû, hiszen béget a nép miközben feri kukija csúszkál a magyar ánuszokban, méghozzá síkosító nélkül 😄
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Most 2008-ban 36 évesen örökre elsötétült a képernyõje.
Olyan szép kort élt meg... <#sir>#sir>
Utolsó éveiben megtiszteltük azzal, hogy kereskedelmi csatornákat nem néztünk rajta.
de épp ma rakom fel a hirdetést hogy eladom a tv-m
május óta egyszer kapcsoltam be, 60 magyar adó fogható a neten ingyenesen, az bõven elég,nem?
http://wwitv.com/portal.htm
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
(Amúgy ki az a kocsisgabor?)
Esetleg összegyûlt Benned a feszültség? 😊
Részemrõl az esti híradó, amit ha tehetek, megnézek, ezen kívül még a kórházsorozatok, amiken ha nem alszom be, meglesek. A pofátlan reklámozási módszereik már nem zavarnak, tisztában vagyok vele, hogy nem fogok filmet nézni az említett csatornákon.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Pláne csoportosan.
Gyûlölködjetek magatokban csendben, ha már mindenképpen erre van ingerencia.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Arról nincs vita hogy agymosás megy, de csak a buta embert lehet az orránál fogva vezetni😄
Downhill!!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
(topik címe: Gyûlöljük együtt a MAGYAR kereskedelmi televíziózást!)
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
3 kibaszott mûsort hagyjanak meg, és semmivel nem lesz kevesebb a színvonal (sõt, drasztikusan megemelkedik): house, esti showder, showder klub. az utóbbi sugárzási idõpontja is egy vicc, jellemzõ, hogy fõmûsoridõben gyõzike megy, nem ez.
rejtett agymosás kérem, ami itt megy.
"Nem tetszik, nem kell nézni". Persze, de nem csak akkor lehet utálni a kereskedelmi televíziózást, ha nézem, hanem akkor is ha nem, ugyanis elképesztõ tudatformáló hatása van a társadalomra, amiben az is él, aki nem nézi! Tudatosan pusztítják az emberek agyát a színvonaltalan, és primitív produkcióikkal, mert ez a dolguk. Ugyan, kinek kell értelmes fogyasztó? A hirdetõiknek? Biztosan nem. Nekik sötét zombik kellenek, akik bármit megvesznek, illetve elhisznek.
Természetesen nem összekeverendõek ezek a csatornák sem, hiszen pl. a sport tévék is kereskedelmi csatornák, azokkal nincs is semmi problémám.
Elsõsorban a két "nagy" -ra gondolok.
Hogy miért is gyûlölhetjük õket? A lista hosszú: agresszív reklámozás, senki emberek felkarolása, szándékos népbutítás, irányított hírek, na meg a többi: filmek megcsonkítása, lehetetlen mûsoridõ beosztások... stb.
Aki nem ismeri el, hogy a társadalomra akkor is hatással vannak ezek a csatornák ha õ maga nem is nézi azokat, és ez által õrá is hatnak, annak nagyon benne van a vödörben a feje.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!