126
Gyűlöljük együtt a kereskedelmi televíziózást!
  • JancsiPapa
    látom ezek szerint te a josibaráton és maounikán élsz
  • Daza500
    Én nemrég voltam Prágában, és még a cseh TV csatornákon is jobban szórakoztam, ahhoz képest hogy egy mukkot nem értettem belőle.
  • Sadist
    "Tudatosan pusztítják az emberek agyát a színvonaltalan, és primitív produkcióikkal, mert ez a dolguk."

Az emberek pedig buták, ezért hagyják pusztítani az agyukat.
  • 89
    könyvekről hallottál-e? xD
    köccccsög TV rohagggggyá meg!!!
    (jóazért a Comedy Central maradhat a My name is Earl-el )
  • gordon 24
    De egyébként én sem értem ezt az egész dolgot.

Sajna ebben az országban Jimmi a király, pedig már x éve hallot. Gyözike, Body Guszti, stb stár.
    A legjobban nézett müsörök "nézzük milyen kurva jól élnek stárjaink":D
    Szóval hiába nyitsz ilyen topikot, ebben az országban (jó nem csik itt) az emberek buták, uninteligensek stb tisztelet a kivételnek.
    Ezért lesz egyre népszerübb és népszerübb ez a két csatorna ami viszi a prímet.

Egyszerű a dolog, nem kell nézni, aki különbnek érzi magát elkapcsolja.
    Nálam álltalában eurosportok, Sport 1,2 Abmoteurs Motors tv, Discovery, Natgeo megy.. Vagy zene bona:D Hétvégén ha adnak, jó filmet akkor esetleg retek klubb, tv2. Vagy a HBO-k.
    Szóval nekem szerencsére van miből válogatni, de az a szörnyű, hogy az embereknek egy jó része az se tudja mi az a kábel tv.. ÉS ugyetudjuk melyik adók jönnek antennán: RTl Klub, Tv2, M1,M2 és akkor csodálkozunk miért ilyen suta mindenki:DD
  • lazadio
    Mert erősíti a kollektív tudatot :)
  • liverpool123
    És ha most itt leírjuk 200hsz-en keresztül hogy "fujjfujjtv" az miért is lesz jó?
  • lemongrass
    a probléma az, hogy ha lenne vmelyik idiot műsorban /aktív, magellán, fókusz/ 1 érdekes riport, vagy összeállítás, azt tuti, h 43x beharangozzák, de előtte még leküldenek egy pákós, kiszel tündés, nagyő anikós, playmate pinás idiot-ságot... és mivel úgysem tudod, h ami téged érdekel, az pontoisan mikor kezdődik, azért végig kell, h nézd a szennyt is!

üdv innen a Combos Edinának....
  • lemongrass
    barátok közt... aztán asszem ennyi!

filmmúzeumra kelek reggel... /privátfilm/
    napközben travel + spektrum... meg sportadók...

úgyhogy nagy problémám a kereskedelmi tv-kkel nincs... mivel a műsorstruktúrája + az én ízlésem nem nagyon találkozik.... mindig kihagyom a 4-es 5-ös csatornát!

viszont az kifejezetten idegesít most, h az NRJ Hits eltűnt!!!! wáááááááá
  • Slayerboy
    duma.. ;)
  • REPS0L
    hétfőn megnézem a showder club-t, aztán pacsi tv
  • nearo
    nem bámulom, mert nincs mit... nincs is tv a szobámban
    amióta elmentem albérletbe, max hétvégén tv-zek, akkor is csak azért, mert szüleim azt nézik éppen, és nincs jobb dolgom.
    #2-vel meg teljesen egyetértek (:
  • Dark Angel 666
  • Slayerboy
    Gyűlöljük.. ja.. közbe most is mindenki azt bámulja. -.-
    Osszuk le az idióta műsorokat.. közbe mi csináljuk őket. -.-
  • Jim Morrison
  • Sanyix
    nulla
  • Adam II
    Nyugdíjasokna és sekélyes embereknek.
  • degenerator
    igaza van. a kínálat mindig a kereslet igényeit elégíti ki. bár nem tudom, mo-n kinek van igénye a szombat esti lázra.
  • lazadio
    Nagyon gyenge hozzászólás -.-
  • lazadio
    Igen, van nézettség, hiszen módszeresen rászoktatták az embereket az igénytelenségre... lehet mást is nézni, de szerintem a magyarok nagy többsége kb. 3 számgombot ismer csak a távkapcsolón.
  • SötétBarom
    Nagyon gyenge topik. -.-
  • patiang
    Ők azt adnak amit "még kér a nép":(((((((((

Ők pedig a győzsikét, celebet stb lóßart akarnak

Aminek nincs nézettsége, le is veszik a műsorról.
    De lehet nézni a Dunát is. Nézettség kb 6%
  • Sanyix
    tehát nem működött :)
  • lazadio
    Én nem vagyok nagy barátságban a két "nagy" kereskedelmi adóval, őszintén szólva szívesen megrugdosnám a népművelés eme két eszközét.
  • Daza500
    A topic teljes címéhez meg annyit:

Ez pont olyan mint:
    "Vered a haverom ? Verjük együtt !"
  • Daza500
    Igen, a mi Blau-nk is működött még, csak képet-hangot nem tudott már adni, csak zúgás meg recsegés jött belőle.
    Hiába, a képcső ment tönkre.
    Én megjavíttattam volna, de egy ilyenhez alkatrészt találni egyenlő a lehetetlennel.
    (ha létezik egyáltalán még hozzá valahol)

Végülis nem dobtuk ki, hanem eladtuk egy szervíznek, ahol gondolom szétszedték.
  • lazadio
    Tudod, te most pont azért fikázod ezt a topikot, amiért sokan nézik a tévét.
    Úgy látom téged nem érint a téma, akkor meg minek vered itt a nyálad? Ez is tipikus magyar mentalitás hehe :D
  • N o N a m e
    Most itt mindenki elitéli a tvt, de mikor még nem volt számitógépetetek, ahogy hazaértetek a munkából, iskolából rögtön a tv elé ültetek le. Most is van olyan osztálytársam hogy nincs számitógépe és ahogy hazaért, kapcsolja be a tvt és nézi az MTV-t, Cartoon Networkot stb :)
    Most lehet belém kötni :P
  • Adam II
    Nyitni kéne egy topikot "Gyűlöljünk együtt" címmel. Bár valószínűleg az összes topik bezárna látogatottság hiány miatt kivéve a "Gyűlöljük együtt a 'Gyűlöljünk együtt' topikot".
  • precision
    csak a showder klub miatt _nézném_ a tv -t, de azt meg lehet szerezni netről is, tehát tényleg nem nézek semmi tv -t

net nélkül persze más lenne a helyzet, valszeg akkor többet nyomulnék a tv előtt, de így hogy van net, kinek kellenek az előre beprogramozott (értsd: az általuk meghatározott időben lévő) és silány műsorok?

amúgyis, amit a két legnagyobb kereskedelmi csatorni csinál egymással az már hányinger... simán copypésztelik egymás műsorát, ráadásul ugyanabban az időben adják őket
  • VRSDM
    nincs mit gyűlölnöm rajta, egyszerűen nem nézem rendszeresen, internetről amit kell beszerzek, film-sorozat-hírek. a tv annyira szűrt valóságot állít elém hogy nem érdekel.

esténként bekapcsolom had szóljon valami zajos, és ennyi.
  • immovable
    Én mindent gyűlölök nem csak a kereskedelmi tv-ket. Ez a tuti, nem szabad különbséget tenni. Az már rasszizmus.
  • Davidus
    dikkmá nicsak more
  • pyrohun #53
    Nem azt mondtam, hogy szeretni kellene, Te el vay tévedve... Azt mondtad, hogy mi a francért ilyenért topicot nyitni, ráadásul ilyen címmel, hogy: "gyűlöljük együtt" ? Ez a tipikus, sajnos.

Egy szót nem szóltam volna, ha a topic ilyesmi címmel nyílt volna: "Ezért nem szeretem a kereskedelmi televíziókat..."
  • pyrohun #52
    Nem állítok be semmit sehogy, ez így van. Mennj ki az utcára... Mindenki utál mindenkit, közlekedni nem tudunk, de dudálni, meg kurvaanyázni igen. Ha bemész egy boltba, a 3 napja ott dolgozó szőke pi**a máris át akar vágni, stb. Lehetne oldalakon keresztül sorolni. Sajnos örök elégedetlen nép vagyunk. Nem magyarellenes a mentallitásom, csak nyitott szemmel járok és voltam eleget külföldön ahhoz, hogy legyen összehasonlítási alapom.

Nem mellesleg egy televíziónál (is) dolgozom és hidd el, nálam jobban kevesen utálják ezt a mocskot. Mégsem indítok neki topicot...
  • Sanyix
    és ezért lett kivágva, amúgy még mindig műxött.
  • Sanyix
    nekünk volt egy 68-as színes orionunk. 2 éve még ment, viszont már eléggé betorzult a képe :\
  • Darukezelő
    Nem semmi. Mai TV-k már pár év után beszarnak, szerelő meg csak annyit szokott mondani ilyenkor, hogy "a javítás árából már egy újat is vehetnének lassan." Ok, köszi. Volt egy Samsung TV-nk, 3 év után tönkrement benne a képcső, x+1 szerelő megnézte, de igazából tartósan egyik sem tudta megjavítani.
  • Sanyix
    Gratulálok! Tipikus magyar mentalitás: semmi sem jó.

Imádom ezt. Miért talán olyan topikot kéne nyitni hogy húde szeretem ezt, olyan boldog vagyok? Egyrészt amikor ez van az nem írja senki, mert elvan vele, és nem akar változást. Ha írja akkor akar változást, mert elege van belőle.
    Bár ez a magyarembernél nem egyértelmű, hiszen béget a nép miközben feri kukija csúszkál a magyar ánuszokban, méghozzá síkosító nélkül :D
  • Loál János #47
    Nem csoda, hogy tönkrement. :-C