126
Gyűlöljük együtt a kereskedelmi televíziózást!
  • Daza500
    Nekünk volt egy Blaupunkt TV-nk. 1972-ben gyártották.
    Most 2008-ban 36 évesen örökre elsötétült a képernyője.

Olyan szép kort élt meg...

Utolsó éveiben megtiszteltük azzal, hogy kereskedelmi csatornákat nem néztünk rajta.
  • Montanosz
    én nem gyűlőlöm))9
    de épp ma rakom fel a hirdetést hogy eladom a tv-m
    május óta egyszer kapcsoltam be, 60 magyar adó fogható a neten ingyenesen, az bőven elég,nem?
    http://wwitv.com/portal.htm
  • lazadio
    Kirohanásom annak köszönhető, hogy nem volt tévém hónapokig, most meg megint lett, de minek...
  • lazadio
    Én pedig úgy vettem észre, hogy "divatozni" is elég divatos lett mostanában.
    (Amúgy ki az a kocsisgabor?)
  • Aspyrin
    Nem értem a kirohanásod, egyik csatorna sem ma kezdett el sugározni.
    Esetleg összegyűlt Benned a feszültség? :)
    Részemről az esti híradó, amit ha tehetek, megnézek, ezen kívül még a kórházsorozatok, amiken ha nem alszom be, meglesek. A pofátlan reklámozási módszereik már nem zavarnak, tisztában vagyok vele, hogy nem fogok filmet nézni az említett csatornákon.
  • Blasta
    Gyűlölködés ROSSZ ÉRTEM?
    Pláne csoportosan.
    Gyűlölködjetek magatokban csendben, ha már mindenképpen erre van ingerencia.
  • gordon 24
    Olvasgatom a topikot, és azon gondolkozom, ha mindenki utálja, ki nézi??:D Mert a nézettsége egekben "ezeknek a szar kereskedelmi adóknak".

Arról nincs vita hogy agymosás megy, de csak a buta embert lehet az orránál fogva vezetni:D
  • Narxis
    Azért a netfüggőség is rossz, vannak agymosó honlapok, főleg politikai célúak. Csak annyival jobb, hogy nem egy irányból kapod az infot, így a hülyeséget gyorsan és könnyen szűrni lehet.
  • ba32107
    Ez már vicces. A tv-t utálni ugyanolyan divat lett, mint nézni.
  • BaliBoy
    Az, hogy lehet, hogy ezt a topikot nem kocsisgabor nyitotta? :DD
  • lazadio
    Melyik kiváló sorozat köszönhető a TV2 -nek, vagy az RTLKLUB -nak? Gondolom te sem a barátok közt -re gondoltál...
    (topik címe: Gyűlöljük együtt a MAGYAR kereskedelmi televíziózást!)
  • 5c0rp330n
    szerintem elsősorban a hazai kereskedelmi csatornákról van itt szó. a hazai kereskedelmi csatornák által készített sorozatok pedig fogalmazzunk úgy, hogy nem sok értéket hordoznak. ez a sorozat és mozifilmek közti reláció pedig nem feltétlenül igaz, mégha egyre inkább jellemző is.
  • schrank
    ha nem lenne a mocskos kereskedelmi csatorna nem lenne a sok kivalo sorozat es valljuk be egy sorozat x100 jobb mint egy mozifilm
  • 5c0rp330n
    ha a kettő közül kell választani, inkább netfüggő legyen mindenki. ott legalább nem (csak) azt töltik a fejedbe, amit akarnak, hanem gyakorlatilag csak rajtad múlik, hogy mit.
  • schrank
    azért vitces hogy netfüggök ossztjak az eszet a tv-függöségröl
  • 5c0rp330n
    pusztuljon minden tetves kereskedelmi csatorna.
    3 kibaszott műsort hagyjanak meg, és semmivel nem lesz kevesebb a színvonal (sőt, drasztikusan megemelkedik): house, esti showder, showder klub. az utóbbi sugárzási időpontja is egy vicc, jellemző, hogy főműsoridőben győzike megy, nem ez.
    rejtett agymosás kérem, ami itt megy.
  • lazadio
    Lehet engem köcsögözni, hogy ilyen témát indítottam (először), de ha valaki elolvassa a hosszú címet is, akkor kiderül, hogy a KERESKEDELMI csatornákat lehet itt utálni, nem az összes adót (vagy tévét, mint készüléket :) )

"Nem tetszik, nem kell nézni". Persze, de nem csak akkor lehet utálni a kereskedelmi televíziózást, ha nézem, hanem akkor is ha nem, ugyanis elképesztő tudatformáló hatása van a társadalomra, amiben az is él, aki nem nézi! Tudatosan pusztítják az emberek agyát a színvonaltalan, és primitív produkcióikkal, mert ez a dolguk. Ugyan, kinek kell értelmes fogyasztó? A hirdetőiknek? Biztosan nem. Nekik sötét zombik kellenek, akik bármit megvesznek, illetve elhisznek.

Természetesen nem összekeverendőek ezek a csatornák sem, hiszen pl. a sport tévék is kereskedelmi csatornák, azokkal nincs is semmi problémám.
    Elsősorban a két "nagy" -ra gondolok.

Hogy miért is gyűlölhetjük őket? A lista hosszú: agresszív reklámozás, senki emberek felkarolása, szándékos népbutítás, irányított hírek, na meg a többi: filmek megcsonkítása, lehetetlen műsoridő beosztások... stb.

Aki nem ismeri el, hogy a társadalomra akkor is hatással vannak ezek a csatornák ha ő maga nem is nézi azokat, és ez által őrá is hatnak, annak nagyon benne van a vödörben a feje.
  • PrasCo
    Erről van szó. Lerohadt a TV-m, és közöltem, hogy nem kell új. Probléma megoldva. A szórakoztató részéért a dolognak meg, ha az embernek internetje van, sem kell a szomszédba menni...
  • tugyiti
    HAJJMEG TV,SÍRJÁL
  • kocsisgabor9999
    pííííííí asszem ez elmondott mindent. k*cs*g
  • V43 1105
    Érdekes, én nem nézek TV-t.. maximum ha nézek is hiradót de már nagyon azt sem, amúgy meg az összesmüsör egy szinvonalon aluli szarság és unalmas már hogy mindig ugyan az megy a TV-ben.. úgyhogy köszönöm én inkább ülök a gépem előtt, ha valami érdekel megtalálom az interneten is..
  • Dark Angel 666
    főként az RTLen , elég kemény műsorok mennek
  • Monoton
    Gumitopik ...
  • desigo
    éjszaka pedig hibátlan műsorok mennek xD
  • XxTyl3rxX
    hát a sajtóval ugyanez a helyzet! fél meg egy oldalas reklámok, és csábítás mindenféle pénznyereményes játékra!
    szal marad a másik emberees lehetőség, csak vigyázz nehogy vmelyik kereskedelmi csatornától fogj ki egy csajt :D
  • Sadist
    Aki kurvának áll ne csodálkozzon, ha basszák.
  • Petka
    Ha erős késztetést érzel, hogy a kereskedelmi csatornákat nézzed és ezt elakarod kerülni, akkor a legjobb megoldás (megfelelő készüléknél), ha azokra a bizonyos csatornákra gyerekzárat teszel és elfelejted a kódot. Vagy eleve be se állítod.
  • grizzly21
    en nem utalom a tv-t:) Eleg szep tv-m van, tv-adasokat mondjuk nem nezek rajta, letoltok filmeket meg sorozatokat..ami erdekel:)
  • REALista
  • MerlinW
    Azért mert hagyják. Nekem tönkrement a tévém 2-3 évvel ezelőtt, azóta nem néztem/nem is vettem. Ami érdekel műsor és készül belőle rip azt letöltöm torrentről. Esetleg a csatorna honlapján megnézem.

Érdemes kipróbálni TV nélkül 1-2-3 hónapig, érdekesen kellemes érzés agymosás és túldramatizált szenvedés nélkül.

Szintén jópofa, hogy mióta nincs TV, nem unatkozom esténként mindig van valami, ami leköti az embert. Ha más nem, egy másik ember.

Olvassatok újságot, könyvet, járjatok moziba. Médiából annyi bőven elég.
  • Emmegki
    (én is)
  • Emmegki
    Tipikus magyarellenes mentalitás a negatívumok magyar mentalitásként beállítása, melynek során harsány magyarozásba lehet kezdeni. :P
  • DJ Skyline
    én nem gyűlölöm, nem is utálom, egyszerűen nem nézem.
  • NEOreg3
    köcsög tv, dögöljé meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!444444444
  • XxTyl3rxX
    csak sajnos a tv annyira része a társadalomnak, és annyira meghatározza az embereket, része a mindennapi életnek, és formálja az emberek életét!
    és igazából senki sem utálja, hiába hiszi azt...és a mai generáció csak a televizióra épül, és nagyon nem lehet ellene semmit csinálni!
    a tv diktálja az életünket, és aszerint cselekszünk amit ott látunk...
    itt derül ki h mennyire fogyasztó társadalom is vagyunk a világ számára!
  • sweech
    kocsisgabor v2.0
  • bertino
    most ?
  • Narxis
    Hát ez kurva jó! :D:D
  • Aquir
    pár műsort nézek (hetihetes, dr. House, stb) ha éppen ráérek, azt annyi :P
    ja meg tespedésből is kitelik hogy á van ropogtatnivaló leülök a tv elé azt akármi van befalom (ez ritkábban) xD
  • Aquir
    nice