Gyűlöljük együtt a TV -t!

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
Érdekes, én nem nézek TV-t.. maximum ha nézek is hiradót de már nagyon azt sem, amúgy meg az összesmüsör egy szinvonalon aluli szarság és unalmas már hogy mindig ugyan az megy a TV-ben.. úgyhogy köszönöm én inkább ülök a gépem elõtt, ha valami érdekel megtalálom az interneten is..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Dark Angel 666
fõként az RTLen , elég kemény mûsorok mennek <#gonosz1>

Gumitopik ...

REAL MADRID

desigo
éjszaka pedig hibátlan mûsorok mennek xD
XxTyl3rxX
hát a sajtóval ugyanez a helyzet! fél meg egy oldalas reklámok, és csábítás mindenféle pénznyereményes játékra!
szal marad a másik emberees lehetõség, csak vigyázz nehogy vmelyik kereskedelmi csatornától fogj ki egy csajt 😄

Welcome to a World without rules!!!!

Sadist
Aki kurvának áll ne csodálkozzon, ha basszák.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Petka
Ha erõs késztetést érzel, hogy a kereskedelmi csatornákat nézzed és ezt elakarod kerülni, akkor a legjobb megoldás (megfelelõ készüléknél), ha azokra a bizonyos csatornákra gyerekzárat teszel és elfelejted a kódot. Vagy eleve be se állítod.

grizzly21
en nem utalom a tv-t😊 Eleg szep tv-m van, tv-adasokat mondjuk nem nezek rajta, letoltok filmeket meg sorozatokat..ami erdekel😊

REALista

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

MerlinW
Azért mert hagyják. Nekem tönkrement a tévém 2-3 évvel ezelõtt, azóta nem néztem/nem is vettem. Ami érdekel mûsor és készül belõle rip azt letöltöm torrentrõl. Esetleg a csatorna honlapján megnézem.

Érdemes kipróbálni TV nélkül 1-2-3 hónapig, érdekesen kellemes érzés agymosás és túldramatizált szenvedés nélkül.

Szintén jópofa, hogy mióta nincs TV, nem unatkozom esténként mindig van valami, ami leköti az embert. Ha más nem, egy másik ember.

Olvassatok újságot, könyvet, járjatok moziba. Médiából annyi bõven elég.

[merlinw.org]

<#eljen> (én is)

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Tipikus magyarellenes mentalitás a negatívumok magyar mentalitásként beállítása, melynek során harsány magyarozásba lehet kezdeni. 😛

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

DJ Skyline
én nem gyûlölöm, nem is utálom, egyszerûen nem nézem.

NEOreg3
köcsög tv, dögöljé meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!444444444

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

XxTyl3rxX
csak sajnos a tv annyira része a társadalomnak, és annyira meghatározza az embereket, része a mindennapi életnek, és formálja az emberek életét!
és igazából senki sem utálja, hiába hiszi azt...és a mai generáció csak a televizióra épül, és nagyon nem lehet ellene semmit csinálni!
a tv diktálja az életünket, és aszerint cselekszünk amit ott látunk...
itt derül ki h mennyire fogyasztó társadalom is vagyunk a világ számára!

Welcome to a World without rules!!!!

sweech
kocsisgabor v2.0

bertino
most ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Narxis
Hát ez kurva jó! 😄😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Aquir
pár mûsort nézek (hetihetes, dr. House, stb) ha éppen ráérek, azt annyi 😛
ja meg tespedésbõl is kitelik hogy á van ropogtatnivaló leülök a tv elé azt akármi van befalom (ez ritkábban) xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
nice

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Lullaby
TV rossz, ezért nem is nézem.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

legjobb<#eljen>
pyrohun
Gratulálok! Tipikus magyar mentallitás: "gyûlöljük" - ez a szó el is mondott mindent. Köszi, csá.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Alexease
Nem kell nezni, igy akkor nincs problema😉
Frosty01
szedek ellene gyógyszert:

practitioner of the forbidden arts of death

Na, akkor itt kiadhatja magából mindenki a felgyülemlett haragját, ami a kereskedelmi televíziózás mûsorpolitikáját illeti!
Visszafogni magatokat nem szükséges!

← ElőzőOldal 3 / 3